70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşimde 178 boy kilo 97-101 arasında gidip gelir
sayemde zayıf görünüyorsun kıymetimi bil der
ne güzel,ben de isterdim eşim kilolu değil de yapılı olsun.şöyle 85-86 kilo olsa,hayallerim gerçek olur.
çok ta iyi yer ama almaz mübarek.ben de gıcık olurum yıllardır kendisine.

ufaklık yemiyor sadece,aşmaya çaıştığımız yeme problemimiz var.
yazdan bu yana çok gelişme kaydettik maşallah diyeyim.
ondan öncesi kabustu.
bizim evde yemek seçmez kimse,bu kime çektiyse artık.:44:

eşin bir alemmiş tuğbiş ya.demek göbeğiyle barışık adam,kıyamıyor gitmesine.
ben evlenirken de 59-60 kiloydum,bir ara zayıfladım üzüntüden 50 kg kadar indim,iskeletim vardı sadece,bir de deri.hiç yakışmadı.idealim 60 civarı benim.yaş iyice ilerlemeden vermek lazım.meto gitgide yavaşlıyor çünkü.

triendy bide demişim ki bütün gün güzel diyet yaptım diye
ama bilmiyordum gerçekten pilav yendiği gün makarna yenmemesi gerektiğini öğrenmiş oldum bu sayede

triendy bide demişim ki bütün gün güzel diyet yaptım diye
ama bilmiyordum gerçekten pilav yendiği gün makarna yenmemesi gerektiğini öğrenmiş oldum bu sayede
yyaaa bende diyorum bu kız niye başına öyle yazdı diye,bi heves okudum güzelmi cidden diye,şok oldum
neyse canım öğrene öğrene olucak bu işler dikkat et bundan sonra bence,cidden patates makarna pilav ve bazı çorbalar ekmek yerine geçiyo,heleki fazla yediysen çok tehlikeli,sabah ekmek ye ama öğle ve akşam ne yiycen belliyse ona göre ekmeğe eşdeğer gelicek yemeklerin yanında ekmek yeme,sana tavsiyem bol iradeler olsun inşallah

arkadaşlar ayran diyeti mi ne yazmış biri,o nasıl bir şey?
Benim motive olmam lazım..Acıkıyorum çünküüüüüü....:26:

canım ayranın içine salatalık nohut mercimek ve bulgur katılıp 2 boyunca içiliyo,1.5litre ayran yada yoğurt,2 salatalık ,baklagillerde 4er kaşık atılıyo ve sabah hariç akşam 10a kadar 2 saatte bir içiliyo

ya bide bana diyo,ben kıtlık zamanı gelince seni görücem,ozamanlar için yağ depoladım göbeğime,açlık çıkarsa onlarla günlerce aç kalabilirim,vücut,, yağlarımdan enerji alır ve ben yaşarım sen 2 güne ölürsün bu halinle diyoo

neyse herkez kendine baksın ben kendime eşim kendine,uğraşamıycam onun göbeğiyle
zaten banada hiç yardımcı olmuyo,nerde cıss şey varsa alıp geliyo eve akşam okuldan gelince koyda yiyek diyo,bide benide teşvik ediyo ye ye bişey olmaz diyee

boyun kaçtı senin yaa maşallah 50 kilo neymiş öyle,bende insaem bu boyla 50ye kemiklerim sayılır heralde

Son düzenleme:
bende eşim biraz zayıflasın istiyorum ama adamı zaten hiç zayıf görmedim..evlendiğimizde bile 88 kg di

yemek konusunda maşallah
ne güzel .. ne yapacağım derdide olmaz ne yaparsan yerler
bende yaparken paşazadeler şunu yer şunu yemez diye düşünüyorum

Ben emzirirken yapsam ne olur ki,emzirirken deneyen var mı bunu?Ve iki günde kilo mu kaybettiriyor bu yöntem?

darısı başıma tuğbacım yaa 58leri görsemm yiyip yiyip almasammm ne güzel olurdu yaa boncuğumu koyimde nazar değmesin benden yana

bende bende ses çıkaramıyorum eline sağlık diyor çıkıorum evlenim ilk iş saçlarımı kısacık kestirmek olcak boya yaptım kesmedim bi sene boyunca düğün için uçları falan yandı hep

söyle eşine bu hızla yerse kıtlık çıkması muhtemel ülkede.
165 cm canım boyum.yapı olarak iri kemikliyim sanırım, 50 kiloda tüm kemik yapım meydandaydı zaten.
yeter ki yesinler de ben düşüneyim moduna giriyor insan.
bizim de menü ufaklığa göre şekilleniyor bakma.
Ben emzirirken yapsam ne olur ki,emzirirken deneyen var mı bunu?Ve iki günde kilo mu kaybettiriyor bu yöntem?
emzirenlere ve tansiyon sorunu olanlara önermiyorlardı,yine de sen bilirsin tabii.

forumdaki saç bakım bölümüne bir bak bakalım,belki düğüne kadar işe yarayan bir bakım bulursun kendine,kurtarırsın saçlarını.

valla deneyen varmı bilmiyorum ama,iki günlük bişey zaten,öyle kötü bişeyde yemiyosun zaten,bence bi zararı olucanı düşünmüyorum,
protein var karbonhidrat var,e bide sebzesi var daha ne olsun çok sağlıklı
evet canım kilo kaybı oluyo,bünyeden bünyeye değişiyo ama,mesela bana 1300verdirdi 2 günde

sağol canım nazar değmesin aman

ay evetyaa bide çok iyi bişeymiş gibi eline sağlık diyip çıkıyoruz,valla elini masaya vurmayı bilcen aslındada yapamıyoz iştee
uçlarından kes istersen canım,ablamında yandıda uzadıkça uçlarından alıyodu kurtuldu sonunda şükür

söyle eşine bu hızla yerse kıtlık çıkması muhtemel ülkede.
165 cm canım boyum.yapı olarak iri kemikliyim sanırım, 50 kiloda tüm kemik yapım meydandaydı zaten.

oo iyimiş valla 165e 50 kilo bence,ama iri kemikli olmakta zor kemikler daha bellidir umarım,benimde kemiklerim iridir,
ablamda 166boyunda benim 52 kilo oldum olası çokta iyi görünüyo,iri kemikli değil sanırım ondan,,gıcık herif oda 2 çocuk doğurdu ama hiç kilo almadı,bende diyorum aynı anadan doğduk niye o yiyip yiyip kilo almıyoda ben alıyorum,haksızlık bu diye
ya bide hiç düzenli beslenmiyo ablam nasıl kilo almıyo anlamıyorum kıskancım bu yüzden

elam herkese birkac gundur yazamadim pek icimdende gelmedi 2 gundur fena degilim zaten sdun aldigim hap mide bulantisi yapinca oglen ve aksam corbayla gecistirdim. ama her iki ogleden sonra bgn dahil bir paket diyet biskuvi yedim.

sabah tartildigimda 71.9 u gordum insallah boyle giderim.Enerjim dusuk bu aralar.

hepinizi opuyorum

Selamlar arkadaşlar

Yıllar yıllaar öncesinde burada 81 ile baslayıp 71 e inmiştim...
Hedefime 10 kilo kala bırakmıştım...

Şimdi tekrar aynı şekilde buraya döndüm..
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..

Benim tertip ten kimse varmı görmedim ama aranıza katılmak isterim...

Kızlar nasilsiniz bakimmm oğlumla gezmeye çıktık bayaaa bir gezdik şimdide ayran detoks corbami yiyorum tadı çok güzel bol acılı ve naneli

Içini biraz az koymuşum ama kasiga birşey gelmiyor

Ha buarada oğlum bile bayıldı o bile yedi

Hosgeldin tekrardan kaç kilo aldın kac ay önce bıraktın burayı:26:

Geçmiş olsun tatlimmm umarım kısa zamanda enerjili geri dönersin

Sen daha bilirsin canim daha iyi hissediyorsan öyle yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…