70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk sağolasın...

Valla ay değil de gerçekten 1 yıldan fazla olmuştur..
Şuan 81-82 gibi sanırım.. kesin sonuç için tartılıcam 3-4 gün sonrasında..

Anladimm cnm koruyamadinmi kilonu sonuçta okadar emek veriyorsun kilo veriyorsun ama sonra geri alıyorsun

Herkese iyi akşamlar,

Bir türlü yazma fırsatı bulamamıştım. Sonunda buldum 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum :)

Ben bu sabah yine terleme eşofmanıyla bir saat yürüdüm. Ve kahvaltıdan önce maydanoz limon kürünü yaptım.

Kahvaltıda da peynir, biraz salça, zeytinyağı, 2 dilim tahıllı ekmek, çörekotu, kekik ve birkaç zeytin

Öğlende biraz yoğurt ve sebze yemeği yedim. Şimdilik bu kadar. Akşam yemeği saatide yaklaşıyor

iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım:
sabah 3 bardak su
kahvaltı
1 küçük kase müsli
ara yok
öğle
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay.
1.5 dilim kepekli ekmek
ara
form çay
akşam
1kase çorba
salata
2 dilim kepekli ekmek.
3 litre civarında su
60 dk yürüyüş..

nasılsınız kızlar?bugün karışık duygular içindeyim.dün aradılar pazartesi işe başlayabilirim çocuğuma bakıcı arıyorduk bulduk(üst kat komşumuz)acabalar içindeyim çalışsam mı ertelesem mi diye?sonuçta oğlum 9 ayın içinde.o kadar alışmışken ev hanımlığına çalışmak zor olacak bana.yaklaşık 1 yıldır çalışmıyorum.dua edin bana bebeğime ne olur?
menümü yazayım şimdi de. dün detoksum bitti.ama bugün hain komşumun zoruyla 1 dilim pasta yedim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
çeyrek ekmek
ara:1 kare bitter çikolata
öğle:2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 tane yağda yumurta
ara:komşuda 1 dilim pasta
1 fincan türk kahvesi
akşam:2 kase kadar detoks çorbası
akşam 8 gibi 1 elma yerim
şimdi geçmiş yazılanları okuyacağım müsadenizle..bu arada komşularım verdiğim kiloları fark ettiler çok mutlu oldum.biraz daha vermelisin ama diyorlar...boy 1.55 kilo 70 olunca vermek gerek tabiii

akşamki menüm;

Mantarlı yumurta ve salata..

Yemekten öncede 40 dakika yürüyüş... :101:

Birde belki biraz sonra az şekerli türk kahvesi... :126:

Merhaba hoşgeldin bende daha yeniyim. Nasıl vermiştin 10 kiloyu

merhaba kizlar hastaneden geldim. koca gun bekledik anjio olcak diye cuma gunu olcakmis kayinpederim.

daha gecmisi okuyamadim.
sabsh diyetisyene gittim. giyinikn79,9 kilo geldim, mormalde 1 kilo kiyafet duserdi ama bu sefer ceza olsun diye dusmedi heralde.

yagda kilomla orantili yuksek cikti, ayran detoksu yalanmis yani. giden sudan gidiyo. tartida -1600ngr gordum ama.

HOŞGELDİN CANIM inşllh verecez bu kiloları

geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah.hadi ya bide o kadar yaptık..devlet hastanesine mi gidiyosun özele mi?

Menumu yazacağım da yazacak birşey yoook ayran detoksu yapiyorum maglum

Ama açım ben yaa siz nasıl dayandinizzzz

trendy21 seni hatırladım
hoşgeldin canım,,kötü olmuş eski kilona geri dönmek,cidden burdan uzak kalınca bişeyler ters gidiyo normal yani,,bende bi ara kopmuştum ev taşındık diye,66 kiloyu görmüştüm tartıda,sonra kendi kendime 62ye indim,burayada 61.9la başladım yine,bugünde 58.8 gördüm çok mutluyum ben yaaa
benimkilerde çok yemişti,çocuklar seviyo sanırım böyle şeyleri

akşamki menüm;

Mantarlı yumurta ve salata..

Yemekten öncede 40 dakika yürüyüş... :101:

Birde belki biraz sonra az şekerli türk kahvesi... :126:

süpersin canımyaa imrendim valla

ay bu nasıl karışık bi menü olmuş,,detox boşa gitmese bari
bide sen yemekle birliktemi içiyosun çayıı,,eğer öyleyse hata bence,nette bi araştır istersen,yemekten epey sonra içilmesi gerekiyomuş çay,,ben duyduğumdan beri içmiyorum artık

Geçmiş olsun tatlım tekrar benim kayınpeder de anjo oldu korkulacak birşey değil yani için rahat olsun:))

Tatlım iki günde iki kilo veriyorsun tabi yağdan olmaz imkansız birşey yani sadece ödem atarız okadar

Pasta hariç menün gayet güzel cnm

Eğer maddi durumunuz iyiyse canin bence çalışma bir süre oğlunun sana çok ihtiyacı var ben şahsen iki üç yaşına kadar çalışmayi düşünmüyorum
Mesleğin ne buarada ki öğretmen falan san ozaman başka

Tadı güzel fena değil ama ben acıktım yaa ((

Tadı güzel fena değil ama ben acıktım yaa ((
sabret canım yaa,bende acıkıyodum valla ama sabrediyodum,hatta sırf acıktım diye erkenden uyurdum,sabah çabuk olsunda kahvaltı yapayım diye

ay bebeğin çok küçükmüşyaa
neyse canım elbetteki zor olucak çalışmak ve bebeğinden ayrı kalmak ama mecbursan yapcak bişey yok,inşallah bebeğinde sende rahat bi dönem geçirirsiniz,bebeğin dururmu öyle başkalarıyla,zor olmuyodur umarım bu mesele zor yaa

Sabrediyorummm zaten canimm bugünü atlattım bi sabah olsada dediğin gibi kahvaltı yapsam

Hiç kaçamak yapmadım yaza fit olacağım olacağız hepberaber güzel güzel resim ekleyeceğiz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…