Hosgeldin tekrardan kaç kilo aldın kac ay önce bıraktın burayı:26:
Hoşbulduk sağolasın...
Valla ay değil de gerçekten 1 yıldan fazla olmuştur..
Şuan 81-82 gibi sanırım.. kesin sonuç için tartılıcam 3-4 gün sonrasında..
Anladimm cnm koruyamadinmi kilonu sonuçta okadar emek veriyorsun kilo veriyorsun ama sonra geri alıyorsun
malesef.. klasik durumlar işte..
Kilo vermek kadar korumakta zor demi cnm kadınlar neler çekiyor ua
kizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.
Selamlar arkadaşlar
Yıllar yıllaar öncesindeburada 81 ile baslayıp 71 e inmiştim...
Hedefime 10 kilo kala bırakmıştım...
Şimdi tekrar aynı şekilde buraya döndüm..
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
Benim tertip ten kimse varmı görmedim ama aranıza katılmak isterim...
Selamlar arkadaşlar
merhaba kizlar hastaneden geldim. koca gun bekledik anjio olcak diye cuma gunu olcakmis kayinpederim.
daha gecmisi okuyamadim.
sabsh diyetisyene gittim. giyinikn79,9 kilo geldim, mormalde 1 kilo kiyafet duserdi ama bu sefer ceza olsun diye dusmedi heralde.
yagda kilomla orantili yuksek cikti, ayran detoksu yalanmis yani. giden sudan gidiyo. tartida -1600ngr gordum ama.
Selamlar arkadaşlar
hoşgeldin canım,,kötü olmuş eski kilona geri dönmek,cidden burdan uzak kalınca bişeyler ters gidiyo normal yani,,bende bi ara kopmuştum ev taşındık diye,66 kiloyu görmüştüm tartıda,sonra kendi kendime 62ye indim,burayada 61.9la başladım yine,bugünde 58.8 gördüm çok mutluyum ben yaaatrendy21 seni hatırladım
benimkilerde çok yemişti,çocuklar seviyo sanırım böyle şeyleriKızlar nasilsiniz bakimmm oğlumla gezmeye çıktık bayaaa bir gezdik şimdide ayran detoks corbami yiyorum tadı çok güzel bol acılı ve naneli
Içini biraz az koymuşum ama kasiga birşey gelmiyor
Ha buarada oğlum bile bayıldı o bile yedi
Herkese iyi akşamlar,
Bir türlü yazma fırsatı bulamamıştım. Sonunda buldum1 saattir yazdıklarınızı okuyorum :)
Ben bu sabah yine terleme eşofmanıyla bir saat yürüdüm. Ve kahvaltıdan önce maydanoz limon kürünü yaptım.
Kahvaltıda da peynir, biraz salça, zeytinyağı, 2 dilim tahıllı ekmek, çörekotu, kekik ve birkaç zeytin
Öğlende biraz yoğurt ve sebze yemeği yedim. Şimdilik bu kadar. Akşam yemeği saatide yaklaşıyor
akşamki menüm;
Mantarlı yumurta ve salata..
Yemekten öncede 40 dakika yürüyüş... :101:
Birde belki biraz sonra az şekerli türk kahvesi... :126:
iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım:
sabah 3 bardak su
kahvaltı
1 küçük kase müsli
ara yok
öğle
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay.
1.5 dilim kepekli ekmek
ara
form çay
akşam
1kase çorba
salata
2 dilim kepekli ekmek.
3 litre civarında su
60 dk yürüyüş..
nasılsınız kızlar?bugün karışık duygular içindeyim.dün aradılar pazartesi işe başlayabilirim çocuğuma bakıcı arıyorduk bulduk(üst kat komşumuz)acabalar içindeyim çalışsam mı ertelesem mi diye?sonuçta oğlum 9 ayın içinde.o kadar alışmışken ev hanımlığına çalışmak zor olacak bana.yaklaşık 1 yıldır çalışmıyorum.dua edin bana bebeğime ne olur?
menümü yazayım şimdi de. dün detoksum bitti.ama bugün hain komşumun zoruyla 1 dilim pasta yedim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
çeyrek ekmek
ara:1 kare bitter çikolata
öğle:2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 tane yağda yumurta
ara:komşuda 1 dilim pasta
1 fincan türk kahvesi
akşam:2 kase kadar detoks çorbası
akşam 8 gibi 1 elma yerim
şimdi geçmiş yazılanları okuyacağım müsadenizle..bu arada komşularım verdiğim kiloları fark ettiler çok mutlu oldum.biraz daha vermelisin ama diyorlar...boy 1.55 kilo 70 olunca vermek gerek tabiii
Geçmiş olsun tatlım tekrar benim kayınpeder de anjo oldu korkulacak birşey değil yani için rahat olsun:))merhaba kizlar hastaneden geldim. koca gun bekledik anjio olcak diye cuma gunu olcakmis kayinpederim.
daha gecmisi okuyamadim.
sabsh diyetisyene gittim. giyinikn79,9 kilo geldim, mormalde 1 kilo kiyafet duserdi ama bu sefer ceza olsun diye dusmedi heralde.
yagda kilomla orantili yuksek cikti, ayran detoksu yalanmis yani. giden sudan gidiyo. tartida -1600ngr gordum ama.
nasılsınız kızlar?bugün karışık duygular içindeyim.dün aradılar pazartesi işe başlayabilirim çocuğuma bakıcı arıyorduk bulduk(üst kat komşumuz)acabalar içindeyim çalışsam mı ertelesem mi diye?sonuçta oğlum 9 ayın içinde.o kadar alışmışken ev hanımlığına çalışmak zor olacak bana.yaklaşık 1 yıldır çalışmıyorum.dua edin bana bebeğime ne olur?
menümü yazayım şimdi de. dün detoksum bitti.ama bugün hain komşumun zoruyla 1 dilim pasta yedim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
çeyrek ekmek
ara:1 kare bitter çikolata
öğle:2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 tane yağda yumurta
ara:komşuda 1 dilim pasta
1 fincan türk kahvesi
akşam:2 kase kadar detoks çorbası
akşam 8 gibi 1 elma yerim
şimdi geçmiş yazılanları okuyacağım müsadenizle..bu arada komşularım verdiğim kiloları fark ettiler çok mutlu oldum.biraz daha vermelisin ama diyorlar...boy 1.55 kilo 70 olunca vermek gerek tabiii
hoşgeldin canım,,kötü olmuş eski kilona geri dönmek,cidden burdan uzak kalınca bişeyler ters gidiyo normal yani,,bende bi ara kopmuştum ev taşındık diye,66 kiloyu görmüştüm tartıda,sonra kendi kendime 62ye indim,burayada 61.9la başladım yine,bugünde 58.8 gördüm çok mutluyum ben yaaa
benimkilerde çok yemişti,çocuklar seviyo sanırım böyle şeyleri
süpersin canımyaa imrendim valla
ay bu nasıl karışık bi menü olmuş,,detox boşa gitmese bari
bide sen yemekle birliktemi içiyosun çayıı,,eğer öyleyse hata bence,nette bi araştır istersen,yemekten epey sonra içilmesi gerekiyomuş çay,,ben duyduğumdan beri içmiyorum artık
sabret canım yaa,bende acıkıyodum valla ama sabrediyodum,hatta sırf acıktım diye erkenden uyurdum,sabah çabuk olsunda kahvaltı yapayım diyeTadı güzel fena değil ama ben acıktım yaa((
sabret canım yaa,bende acıkıyodum valla ama sabrediyodum,hatta sırf acıktım diye erkenden uyurdum,sabah çabuk olsunda kahvaltı yapayım diye
ay bebeğin çok küçükmüşyaa
neyse canım elbetteki zor olucak çalışmak ve bebeğinden ayrı kalmak ama mecbursan yapcak bişey yok,inşallah bebeğinde sende rahat bi dönem geçirirsiniz,bebeğin dururmu öyle başkalarıyla,zor olmuyodur umarım bu mesele zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?