- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
ay bebeğin çok küçükmüşyaa
neyse canım elbetteki zor olucak çalışmak ve bebeğinden ayrı kalmak ama mecbursan yapcak bişey yok,inşallah bebeğinde sende rahat bi dönem geçirirsiniz,bebeğin dururmu öyle başkalarıyla,zor olmuyodur umarım bu mesele zor yaa
Geçmiş olsun tatlım tekrar benim kayınpeder de anjo oldu korkulacak birşey değil yani için rahat olsun:))
Tatlım iki günde iki kilo veriyorsun tabi yağdan olmaz imkansız birşey yani sadece ödem atarız okadar
Pasta hariç menün gayet güzel cnm
Eğer maddi durumunuz iyiyse canin bence çalışma bir süre oğlunun sana çok ihtiyacı var ben şahsen iki üç yaşına kadar çalışmayi düşünmüyorum
Mesleğin ne buarada ki öğretmen falan san ozaman başka
Açlik başıma vurdu gözlerim dönüyooooooor
evet canım öyle zor ama arkadaşlardan da biliyorum 1 yaşına kadar ücretsiz izne ayrılanların bebekleri annelerine çok düşkün kesinlikle lavaboya bile göndermiyorlar ne kadar erken ayrı kalmayı öğrenirse o kadar iyi diyorlar kimde gördüysem hep bu yönü destekledi bakalım bizde nasıl bir etki yapacak?
evet canım öğretmenim hem de sınıfçıyım.:2: yani eninde sonunda çalışmam gerekecekk yorumlar için sağolun kızlarr
beni o kadar etkilemedi...hatta saat 10 a kadar bile içmedim ben çünkü tok oluyordumm sorun ben de mi acaba?
bu arada siteye ne olmuş heryerden reklamlar fışkırıyor
Ben 6 da içtim en son dahada icmedim canim yaa ben anormalim benceeeeaç insanım
aaahhh aaah hadi inşaaallaaahhSabrediyorummm zaten canimm bugünü atlattım bi sabah olsada dediğin gibi kahvaltı yapsam
Hiç kaçamak yapmadım yaza fit olacağım olacağız hepberaber güzel güzel resim ekleyeceğiz daha
haklılar canım ne kadar erken öğrenirse ayrı kalmayı okadar iyi,benimkiler halen daha wcye peşimden geliyolar,bide bişey varmış gibi,'' kapatma kapıyı aç bakcaz'' diyolar,evet canım öyle zor ama arkadaşlardan da biliyorum 1 yaşına kadar ücretsiz izne ayrılanların bebekleri annelerine çok düşkün kesinlikle lavaboya bile göndermiyorlar ne kadar erken ayrı kalmayı öğrenirse o kadar iyi diyorlar kimde gördüysem hep bu yönü destekledi bakalım bizde nasıl bir etki yapacak?
evet canım öğretmenim hem de sınıfçıyım.:2: yani eninde sonunda çalışmam gerekecekk yorumlar için sağolun kızlarr
Bugun ku menumu yazip kacicam kizlar hic tafim yo bu aksam.lutfen menum kotuyse soyleyinde daha da dikkat edeyim.
Sabah, 2 etimek peynir zeytin sekersiz cay
Ara, 1 tane etimek
Oglen, 1 tabak domates tavasi 1 kase yogurt
Ara , 1 portakal
Aksam, bu aksam yemegi gec yedik bi kac kasik makarna bol acili salata yedim. Bu kadar kizlar
Bugun ku menumu yazip kacicam kizlar hic tafim yo bu aksam.lutfen menum kotuyse soyleyinde daha da dikkat edeyim.
Sabah, 2 etimek peynir zeytin sekersiz cay
Ara, 1 tane etimek
Oglen, 1 tabak domates tavasi 1 kase yogurt
Ara , 1 portakal
Aksam, bu aksam yemegi gec yedik bi kac kasik makarna bol acili salata yedim. Bu kadar kizlar
haklılar canım ne kadar erken öğrenirse ayrı kalmayı okadar iyi,benimkiler halen daha wcye peşimden geliyolar,bide bişey varmış gibi,'' kapatma kapıyı aç bakcaz'' diyolar,sanki tuvaletin camından kaçıcam yaa hiç rahat yook hiiiçç,, nereye gitsem peşimdeler,korkuyolar onları bırakıpta kaçcam diyee
benimki bile şimdiden lavaboya gittiğimde ağlayıp duruyor yanında babası varken bile..
kızlar slm alıntı yapamıyorum affedin..diyeti debozdum ..ha bire yiyorum..sinirden patlamak üzereyim..ve ne bulduyssam yiyorum..
napiyım bilmiyorum yedikçe rahatlıyorum...buarada sze bişey sorcam..benim bi konum vardı sünnet ile ilgili yine o konuda problemler var ..
ve 2yıl geçmiş aynı konuya devammı etmem gerekiyor..yeni konumu acmam lazm
ben konuyu bilmiyorum canim oyuzden cevap veremiycem ama 2sene gecmis zaten eger bi sorun varda adminler duzeltir bu Kadar neden sinirlendinki
kız söylüyorum ya zaten bişey yaptığım yoook
yiyom yiyom yatıyom,tek ekstram 5i biyerde çayım günde aksatmadan 2 tane hüpletiom
evet şimdiki hedefimdi 58 ,onu gördüm ama tam 58.oı görmeden hedef kilomu değiştirmicem,sonrası 55 inşallah inerim teşekkür ederim
tamam işte geldim sende geldin,kaldığımız yerden tam gaz devam hadigerçi bu cuma birincilik bende gibi gözüküyo ikimiz arasında
aynı gün içinde hem pilav hem makarna olmamış,heleki o kadayıf
bide patates yemişsin malesef hepside ekmeklere eşit besinler çok yanlış çoookk
valla biz misafirler için yaşamıyoruz canım,o yemezse yemesin sen kendine bak,,ben bunu öğrendiğimde geçti ama başardım,misafiriğe gitsemde ye ye diye ısrar ederler hala ama herkezde kilo vermeye çalıştığımı bilir inat eder gibi zorluyolar ama ben napıyorum az bi sert çıkış yapıyorum herkez susuyo,boşver milleti kendini düşün ,bak nasılda pişman olup üzülmüşsün
var canımda sürmek ne derece doğru bilmiyorum,dr krem vermediğine göre kremin bi yan etkisi olmasın,korkuyorum işte,,dr'ada gitmek istemiorum,bakalım başka bi dr'a görüncem bu beni yapanın bişeyden anladığı yok sinir oldum iyice
bende öyle düşünüyodum doğru demekki,ama iki yer birden ağrıyınca çekilmez oluyo canımyaa,şurda size iki laf etmek için oturuyorum ama gelin bide bana sorun ne zor duruyorum oturduğum yerde kaynaşıp duruyorum anca tahammül ediyorum
evet dediğin gibi nefes bile aldırtmıyo canım çok fenaa,e bide eşim işe başladı bulaşıkları ben yıkıyorum ayakta onları bitirene kadar kudurdukça kuduruyo kaburgam
geçmiş lsun canım ,evde çocuk varsa kazalar kaçınılmaz olur yani bu kadar üzülme lütfen,benimde kıızla abisi geçen çarpışmışlar dudağını ısırmış mıyıldayarak konuşuyodu,acıyo diyip duruyodu,dudağı şişmişti aynı sendeki gibi,ama geçti neyseki,olur yani normaldir bunlar ne istiyo millet senden,niye öyle bi durumdada üstüne geliyo anlamıyorum çok kızdım yaa
aahh nerdee
yağlarımda duruyom valla
herkezi kandırırım ama burda sizleri asla kandırmam neysem oyumyağda aldırsam ilk size gelip söylerim o derece bişeyim gizli kalmıyo size karşı
aahh aahh bende sök yeniden yap diyemedim hayatım boyunca,bazen tvde görüyorum beğenmedim bune tekrar yapın saçımı diyolar,sıka sıka söküp yapıyolar,,
keşke azcık bizdede o konuda cesaret olsa,çok dediğim dedik biriyimdir ama iş kuoföre gelince dut yemiş bülbül,saç rengimi bile beğenmeyince aa çok yakıştı güzelmiş diyorum salak gibi,,gerçi son yaptırdığımdan öncekinde beğenmedim diye yine gidip söylemiştim ne bu saçım hiç akmadı sarı cırtlak cırtlak duruyorum dedim,ama üst üste oriel atılınca yanarmış saç yapmadı bidahagidip başka kuoförde istediğim sarıyı elde ettik
benimde saçımda çok beyaz vardır,hemde 6 yaşından beri
bitane var diye koparttım sonra 2 tane çıktı,onlarıda akrabamız vardı o gördü koardı ,sonra çoğaldıkça çoğaldı,yaşla alakası yok işte bunun,ırsi sanırım,erkek kardeşimde 23 yaşında ama epeydir ondada vardır beyaz hemde baya çok
ben bi yöntem bulmuştum canım burdada arkadaşlara söylemiştim cidden 5 kiloluk su damacanaları işi görüyo,bi dene ben denedim denemeden asla tartılmam,her yer değiştirdiğimde tartının önce suyla doğruluğunu tartarım
allah şifasını versin inşallah geçmiş olsun canım..
yok canımya bende yiyip alanlardanım biliyosun,neyseki şanslı günlerimdeyim sanırım,zaten acısı var bide kilo alıpta üzülmesin diyo rabbim heralde
benim eşimde 6 yıl önce evlendiğimizde 62 kiloydu bende aynıydım 62 kiloydum,hadi ben hamilelik ve emzirme dönemi geçirdim diye kilo aldım 10larca,ona nolduda kilo aldı anlamıyorum,şuanda 80 kilo,boyu 175 gerçi göbek hariç fazlası yok,62yken çok cılızdıya şimdi iyi ama,en azından 70e in gitsin göbek diyorum,
ama mutluymuş o göbeğiyle karışmıcakmışım,alttan alttan zoruna gidiyo dediklerim kesinki,yediklerime işyerinde çok dikkat ediyorum artık diyo
bilmiyorumki çok sinirliyim sanırım..4buçuk yaşında oğlum sünnet oldu .düğününü mevlüdünü yapmama izin vermedi eşim ailesi..eşimde de çıt yok sessiz ..geçen yılda bu forumda kilo vermeye başlamıştım sünnette güzel elbise giyebilmek için vs.hevesimi kursagımda bıraktılar..bu yılda stresine girdim..
aynı aynı valla,bazen misafirler varken evde wcye gidince kilitliyorumda tekme tekme üstüne bi özelimiz kalmadı valla,wcde bile rahat yokkizlar biraz once dunya Kadar alinti yaptim esim pcyi Aldi hepsi gitti tekrar alinti yapamadim kusura bakmayin
allaha sukur bugunu kazasiz atlattik iyidilekleriniz icin tesekkur ediyorum
tubga benimkilerde ayni oglum daha kucuk emekliyerek gelip kapida agliyor ama kizim benimle iceri giriyor o derecede eger kapiyi kitlersem acamazsa kapiyi tekmeliyor ac diye okadar fena
YA NORMAL TABI CANIM COCUKLAR DUSEREK buyuyor ama iste bizde korku varya bisey olsa doktora gotursek hemen incelemeye aliyolar en ufak seyi sorguluyolar korkuyoruz bizde yoksa normal tabki
kizlar yemek konusu gecmis ben CORBA makarna ve firinda patlican kebabi yaptim
benim cocuklarda biraz kahvalti sorunu var yoksa yemek ve corbalari yiyolar allaha sukur
benim yemek konusunda sorunun kvde pek bisey yemez bazen ne pisiricem diye kara kara dusunuyorum esimde sen yap yemegini yemezse kendi Bilir ekmek yer diyor esimde her yaptigim yemegi yiyor Allaha sukur
eslerin kilosuda gecmis onuda syleyeyim unutmadan biz evlendigimizde esim 80 civariydi 4senede 110 oldu kac zamandir tartiya cikmiyordu biraz once cikti ve cok uzuldu diyete girdi o an itibariyle
babamin halasi var ablaminda esi sismandir tabi ozamanlar ben 57 Kilo felanim diyoduki kendinize bakin adamlariniza bakin azcik Kilo alin yakismiyosunuz Boyle yanlarina Adam size dokunsa kirilirsiniz
aynı aynı valla,bazen misafirler varken evde wcye gidince kilitliyorumda tekme tekme üstüne bi özelimiz kalmadı valla,wcde bile rahat yok
normalde kapı açık kalır ikiside içerde yanımda olurlar
benim kayınpederde geçen sene incecik olduğum zaman bayramda köye gitmiştik,zayıflık kötü bişeymiş gibi,,demesinmi bana ,bak kızım azcık kilo al acarlaş,ben utanıyorum millete karşı dedi,bak bak pederi iyi bakmıyo hiç yedirmiyo bişey nasılda zayıf kalmış gelini diye laf ederler dedi,yuh dedimya nasıl bi bakış açısıdır buuuuuu
bu hafta mı yapmıştın bu detoksu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?