70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım öyle zor ama arkadaşlardan da biliyorum 1 yaşına kadar ücretsiz izne ayrılanların bebekleri annelerine çok düşkün kesinlikle lavaboya bile göndermiyorlar ne kadar erken ayrı kalmayı öğrenirse o kadar iyi diyorlar kimde gördüysem hep bu yönü destekledi bakalım bizde nasıl bir etki yapacak?

evet canım öğretmenim hem de sınıfçıyım.:2: yani eninde sonunda çalışmam gerekecekk yorumlar için sağolun kızlarr

Anladım cnm ozaman dediğin gibi sana daha çok alışmadan çalışmaya başla yavaş yavaş alışırsin cnm üzülme çok kadın çalışmak zorunda istemesede

Bugun ku menumu yazip kacicam kizlar hic tafim yo bu aksam.lutfen menum kotuyse soyleyinde daha da dikkat edeyim.
Sabah, 2 etimek peynir zeytin sekersiz cay

Ara, 1 tane etimek

Oglen, 1 tabak domates tavasi 1 kase yogurt

Ara , 1 portakal
Aksam, bu aksam yemegi gec yedik bi kac kasik makarna bol acili salata yedim. Bu kadar kizlar

Sabrediyorummm zaten canimm bugünü atlattım bi sabah olsada dediğin gibi kahvaltı yapsam

Hiç kaçamak yapmadım yaza fit olacağım olacağız hepberaber güzel güzel resim ekleyeceğiz daha
aaahhh aaah hadi inşaaallaaahh
haklılar canım ne kadar erken öğrenirse ayrı kalmayı okadar iyi,benimkiler halen daha wcye peşimden geliyolar,bide bişey varmış gibi,'' kapatma kapıyı aç bakcaz'' diyolar,sanki tuvaletin camından kaçıcam yaahiç rahat yook hiiiçç,,nereye gitsem peşimdeler,korkuyolar onları bırakıpta kaçcam diyee

bana bi tuhaf geldi ama nerde tuhaflık var çözemedim
genel olarak iyi gibi sanki

5i biyerdemi içiyorum şuan,ama akşamki yemeğimden çok pişmanım yaa,çok fazla yedim yine allah kahretmiye beni
bide üstüne 3 avuç çekirdek yedim çayada 5 bisküvi bandım yedim ooofff

bence de bir tuhaflık var ama ne?bu yediğin domates tavası falan yağlı mı bayağı?bide ekmek yemiyor musun yanında canım?bu arada hiç kuruyemiş (ceviz badem fındık)yememişin aslında ara öğünlerde yiyebilirsin.

kızlar slm alıntı yapamıyorum affedin..diyeti debozdum ..ha bire yiyorum..sinirden patlamak üzereyim..ve ne bulduyssam yiyorum..
napiyım bilmiyorum yedikçe rahatlıyorum...buarada sze bişey sorcam..benim bi konum vardı sünnet ile ilgili yine o konuda problemler var ..
ve 2yıl geçmiş aynı konuya devammı etmem gerekiyor..yeni konumu acmam lazm

kizlar biraz once dunya Kadar alinti yaptim esim pcyi Aldi hepsi gitti tekrar alinti yapamadim kusura bakmayin
allaha sukur bugunu kazasiz atlattik iyidilekleriniz icin tesekkur ediyorum
tubga benimkilerde ayni oglum daha kucuk emekliyerek gelip kapida agliyor ama kizim benimle iceri giriyor o derecede eger kapiyi kitlersem acamazsa kapiyi tekmeliyor ac diye okadar fena

ben konuyu bilmiyorum canim oyuzden cevap veremiycem ama 2sene gecmis zaten eger bi sorun varda adminler duzeltir bu Kadar neden sinirlendinki

ben konuyu bilmiyorum canim oyuzden cevap veremiycem ama 2sene gecmis zaten eger bi sorun varda adminler duzeltir bu Kadar neden sinirlendinki

bilmiyorumki çok sinirliyim sanırım..4buçuk yaşında oğlum sünnet oldu .düğününü mevlüdünü yapmama izin vermedi eşim ailesi..eşimde de çıt yok sessiz ..geçen yılda bu forumda kilo vermeye başlamıştım sünnette güzel elbise giyebilmek için vs.hevesimi kursagımda bıraktılar..bu yılda stresine girdim..

YA NORMAL TABI CANIM COCUKLAR DUSEREK buyuyor ama iste bizde korku varya bisey olsa doktora gotursek hemen incelemeye aliyolar en ufak seyi sorguluyolar korkuyoruz bizde yoksa normal tabki

kizlar yemek konusu gecmis ben CORBA makarna ve firinda patlican kebabi yaptim

benim cocuklarda biraz kahvalti sorunu var yoksa yemek ve corbalari yiyolar allaha sukur
benim yemek konusunda sorunun kvde pek bisey yemez bazen ne pisiricem diye kara kara dusunuyorum esimde sen yap yemegini yemezse kendi Bilir ekmek yer diyor esimde her yaptigim yemegi yiyor Allaha sukur

eslerin kilosuda gecmis onuda syleyeyim unutmadan biz evlendigimizde esim 80 civariydi 4senede 110 oldu kac zamandir tartiya cikmiyordu biraz once cikti ve cok uzuldu diyete girdi o an itibariyle
babamin halasi var ablaminda esi sismandir tabi ozamanlar ben 57 Kilo felanim diyoduki kendinize bakin adamlariniza bakin azcik Kilo alin yakismiyosunuz Boyle yanlarina Adam size dokunsa kirilirsiniz

bu sene yapicakmisiniz

biz oglumu 3aylikken sunnet ettirdik bizde haifiden kavga oldu simdi esim alttan alip bu yazin yapalim trye gidince diyor buseferde ben hayir anlasin oglum diyorum en az 4 5 yasinda yapicam dugununu diyorum bizi hic anlamiyolar kendi dusuncelerine gore istiyolar hep

İyi akşamlar kızlar

Kardeşlerim okullarına gitmeden buralara gelemeyecek gibiyim ya onlar bizde ya biz onlarda...
Menüm
Sabah
2 zeytin
Bir dilim kızarmış ekmeğin üstünde incecik kaşar peyniri
4 kaşık karadut suyu üstüne su ilavesiyle bir bardak oldu

Ara
Bir çay kaşığı şekerle tatlandırılmış neskafe

Öğle
İki bardak çay birine bir çay kaşığı şeker attım
Bir dilim havuçlu yoğurtlu patatesli salata
Yarım dilim kek (yaramazlık yaptım)
Bir çatal (tadımlık ) irmik tatlısı

Ara
4 tane hurma

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 kaşık pilav ve patates yemeği karışımı
Çok az tavuk
Salata
Yarım dilim kabak tatlısı

aynı aynı valla,bazen misafirler varken evde wcye gidince kilitliyorumda tekme tekme üstüne bi özelimiz kalmadı valla,wcde bile rahat yok
normalde kapı açık kalır ikiside içerde yanımda olurlar

benim kayınpederde geçen sene incecik olduğum zaman bayramda köye gitmiştik,zayıflık kötü bişeymiş gibi,,demesinmi bana ,bak kızım azcık kilo al acarlaş,ben utanıyorum millete karşı dedi,bak bak pederi iyi bakmıyo hiç yedirmiyo bişey nasılda zayıf kalmış gelini diye laf ederler dedi,yuh dedimya nasıl bi bakış açısıdır buuuuuu

Son düzenleme:

aynen oyle tugbacim

nasil bi Bakis acisiymis oyla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…