Merhaba hoşgeldin bende daha yeniyim. Nasıl vermiştin 10 kiloyu
HOŞGELDİN CANIM inşllh verecez bu kiloları
geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah.hadi ya bide o kadar yaptık..devlet hastanesine mi gidiyosun özele mi?
hoşgeldin canım,,kötü olmuş eski kilona geri dönmek,cidden burdan uzak kalınca bişeyler ters gidiyo normal yani,,bende bi ara kopmuştum ev taşındık diye,66 kiloyu görmüştüm tartıda,sonra kendi kendime 62ye indim,burayada 61.9la başladım yine,bugünde 58.8 gördüm çok mutluyum ben
HOŞGELDİN CANIM inşllh verecez bu kiloları
geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah.hadi ya bide o kadar yaptık..devlet hastanesine mi gidiyosun özele mi?
kızlar iyi gecelerbeni uyku tutmadı bugün akşam oturmasına çok sevdiğim bir arkadaşıma gittim yedikte yedik inanın moralim bozuk ve ben anladımm ki hedefimi büyütmeliyim hani demiştim ya 23 nisana kadar 75 olma gibi bir hedefim var diye bugün hesapladım da 70 gün var hedefi büyüttüm 23 nisana ya 70 ya 70 başka çarem yok kendime zerre kadar acımayı düşünmüyorum ay ben 79 olmuşum bu akşam delirecem yaaaaa
sanki o kadar kiloları veren ben değilim ya ben 93 den düştüm buralara resmen emeğimi zayi ediyorum kendimi boğasım var bu akşam sizinle paylaşmak istedim
kızlar iyi gecelerbeni uyku tutmadı bugün akşam oturmasına çok sevdiğim bir arkadaşıma gittim yedikte yedik inanın moralim bozuk ve ben anladımm ki hedefimi büyütmeliyim hani demiştim ya 23 nisana kadar 75 olma gibi bir hedefim var diye bugün hesapladım da 70 gün var hedefi büyüttüm 23 nisana ya 70 ya 70 başka çarem yok kendime zerre kadar acımayı düşünmüyorum ay ben 79 olmuşum bu akşam delirecem yaaaaa
sanki o kadar kiloları veren ben değilim ya ben 93 den düştüm buralara resmen emeğimi zayi ediyorum kendimi boğasım var bu akşam sizinle paylaşmak istedim
beni uyku tutcakda pasam yeniden uyandi onu uyuttum tekrar
canim bazen oyle seyler olur motivasyonunu bozma yarin yeni bigun oyle dusun ve 25 nisana 70 Kilo olcam diyerek uyan
emek zayi olmammiski 78 kilosun yani tekrar 93 e cikmamissin oyle dusunursek emegimi ben zayi ettim demektir vedigim kilodan tam 8kilo aldim ne zorlukla verdigimi burdaki kizlar Bilir ama ben ne yaptim tekrardan basladim ama busefer bidaha geri almamak uzerine insaallah sende benim gibi dusun yarin yenibi gun ve sen istedigin kiloya iniceksin Irade bizim elimizde
yiyince moral bozmak yokertesi gün fazlalığı dengeleyeceğiz, bende bugün dondurmaya sardım mesela, ne kadar yediğimden bahsetmek dahi istemiyorum, inanamazsınız, en son midem bulanmaya başladı düşünün artık ama regl olmak üzereyim, bunun farkına yeni vardım, en başlarda tatlı istemiyordum şimdi noluyor diye, takvime baktım anca dank etti
@HERKES: muhabbetin ucunu bi tutamadım 1 haftadır, burdan tuttururum artık, umarım
aynı aynı valla,bazen misafirler varken evde wcye gidince kilitliyorumda tekme tekme üstüne bi özelimiz kalmadı valla,wcde bile rahat yok
normalde kapı açık kalır ikiside içerde yanımda olurlar
benim kayınpederde geçen sene incecik olduğum zaman bayramda köye gitmiştik,zayıflık kötü bişeymiş gibi,,demesinmi bana ,bak kızım azcık kilo al acarlaş,ben utanıyorum millete karşı dedi,bak bak pederi iyi bakmıyo hiç yedirmiyo bişey nasılda zayıf kalmış gelini diye laf ederler dedi,yuh dedimya nasıl bi bakış açısıdır buuuuuu
bu sene yapicakmisiniz
biz oglumu 3aylikken sunnet ettirdik bizde haifiden kavga oldu simdi esim alttan alip bu yazin yapalim trye gidince diyor buseferde ben hayir anlasin oglum diyorum en az 4 5 yasinda yapicam dugununu diyorum bizi hic anlamiyolar kendi dusuncelerine gore istiyolar hep
su miktarım hep aynı canım günde 2 lt içiyorum iştegünaydın arkadaşlar.
anniss inşallah hakkınızda hayırlısı olur güzelim.eninde sonunda çalışacaksın zaten.
aliefe geçmiş olsun kayınpederine,umarım anjio sonucu iyidir.stente,by pass a gerek kalmaz.
deniz illaki zayıflarsın,ara öğün için yanına meyve alabilirsin.hele bahar,yaz gelince az kalorili bol lezzeti olan meyvelerden de faydalanacağız kilo vermede.su miktarını da yaz ki takip edip,uyaralım canım.
kadei sen neler yapıyorsun,özledik bu hafta seni.sahalardan fazla uzaklaşma.
tubik yiyip yiyip zayıflıyorum diye yazıp durma canım ya,veren var veremeyen var.
beren ben istediğim kiloya inince kendime bir kilo sınırı koyacağım ipin ucu kaçmasın diye.59 istiyorsam 60 sınır kilom olacak,gördüğüm anda verme çabasına girişeceğim.başka türlü olmuyor çünkü.
charm hoşgeldin,kalan kiloları birlikte veririz burada güle eğlene.
meri şimdi okullar da açıldı,benim gündü,komşuydu,arkadaştı gezmelerim de başlar.karar verdim yanımda küçücük bir tabak taşıyacağım,ya da gittiğim yerden isteyeceğim,ancak o tabağa sığanları yiyeceğim.irade değil porsiyon kontrolü yapacağım.siz de deneyebilirsiniz.
rosewind sinirini spordan,ev işinden falan çıkar güzelim ya,yemeyle stres atmanın sonu yok.
günaydın arkadaşlar.
anniss inşallah hakkınızda hayırlısı olur güzelim.eninde sonunda çalışacaksın zaten.
aliefe geçmiş olsun kayınpederine,umarım anjio sonucu iyidir.stente,by pass a gerek kalmaz.
deniz illaki zayıflarsın,ara öğün için yanına meyve alabilirsin.hele bahar,yaz gelince az kalorili bol lezzeti olan meyvelerden de faydalanacağız kilo vermede.su miktarını da yaz ki takip edip,uyaralım canım.
kadei sen neler yapıyorsun,özledik bu hafta seni.sahalardan fazla uzaklaşma.
tubik yiyip yiyip zayıflıyorum diye yazıp durma canım ya,veren var veremeyen var.
beren ben istediğim kiloya inince kendime bir kilo sınırı koyacağım ipin ucu kaçmasın diye.59 istiyorsam 60 sınır kilom olacak,gördüğüm anda verme çabasına girişeceğim.başka türlü olmuyor çünkü.
charm hoşgeldin,kalan kiloları birlikte veririz burada güle eğlene.
meri şimdi okullar da açıldı,benim gündü,komşuydu,arkadaştı gezmelerim de başlar.karar verdim yanımda küçücük bir tabak taşıyacağım,ya da gittiğim yerden isteyeceğim,ancak o tabağa sığanları yiyeceğim.irade değil porsiyon kontrolü yapacağım.siz de deneyebilirsiniz.
rosewind sinirini spordan,ev işinden falan çıkar güzelim ya,yemeyle stres atmanın sonu yok.
forumdaki saç bakım bölümüne bir bak bakalım,belki düğüne kadar işe yarayan bir bakım bulursun kendine,kurtarırsın saçlarını.
sağol canım nazar değmesin aman
ay evetyaa bide çok iyi bişeymiş gibi eline sağlık diyip çıkıyoruz,valla elini masaya vurmayı bilcen aslındada yapamıyoz iştee
uçlarından kes istersen canım,ablamında yandıda uzadıkça uçlarından alıyodu kurtuldu sonunda şükür
Menumu yazacağım da yazacak birşey yoook ayran detoksu yapiyorum maglum
Ama açım ben yaa siz nasıl dayandinizzzz
Ben 6 da içtim en son dahada icmedim canim yaa ben anormalim benceeeeaç insanım
ye canım ye yarın + ol bak napıom ben sana5i biyerdemi içiyorum şuan,ama akşamki yemeğimden çok pişmanım yaa,çok fazla yedim yine allah kahretmiye beni
bide üstüne 3 avuç çekirdek yedimçayada 5 bisküvi bandım yedim ooofff
canım aslında sen kilolarını pek dert etme düğüne yakın zaten strestem koşturmacadan bi güzel veriyorsunherkese günaydınlarr geçmişten anca gelebildimmm tartıya son gün dikkat edelim kızlar bu sabah tartım beni çok mutlu etti yarında eder inşaAllah 2 gün önce + görmüştüm bugün ise -
2 uygulamayı yaptım ordan bakarak ama devamlılığı yok canım ya ve hepsinde yumurta var onun kokusu da zor çıkıo ya öğüre öğüre bi hal oluyorumsonunda kestircem şu 3 ayı bi atlatim de hayırlısıyla
değmesinn nazar falan Allah korusun
beceriksiziz biz demekki o konuda tuğbacım bu saatte sonra da gazla çalışmayız yani
kesmek istemiorum hem ince saçım hemde çok uzun değil topuzu nasıl yapcak kuaföre yoksa kuzum
acıktırmıyor ki canım ya 2 saatte bi yiyorsun çünkü malzemesi mi azdı acaba
kızzz 8de ve 10 da içseydin yaaa niye eziyet ediorsun kendineee10a kadar içebiliryorsuntatlım ya
ye canım ye yarın + ol bak napıom ben sanagerçi bende dün pişmaniye yedim yiyen pişman yemiyen bin pişman
herkese günaydınlarr geçmişten anca gelebildimmm tartıya son gün dikkat edelim kızlar bu sabah tartım beni çok mutlu etti yarında eder inşaAllah 2 gün önce + görmüştüm bugün ise -
2 uygulamayı yaptım ordan bakarak ama devamlılığı yok canım ya ve hepsinde yumurta var onun kokusu da zor çıkıo ya öğüre öğüre bi hal oluyorumsonunda kestircem şu 3 ayı bi atlatim de hayırlısıyla
değmesinn nazar falan Allah korusun
beceriksiziz biz demekki o konuda tuğbacım bu saatte sonra da gazla çalışmayız yani
kesmek istemiorum hem ince saçım hemde çok uzun değil topuzu nasıl yapcak kuaföre yoksa kuzum
acıktırmıyor ki canım ya 2 saatte bi yiyorsun çünkü malzemesi mi azdı acaba
kızzz 8de ve 10 da içseydin yaaa niye eziyet ediorsun kendineee10a kadar içebiliryorsuntatlım ya
ye canım ye yarın + ol bak napıom ben sanagerçi bende dün pişmaniye yedim yiyen pişman yemiyen bin pişman
Gunaaaaaaydin herkeeeeeeseeeee güzel bir gün diliyorummmm
Kahvaltımi yaptım kendime geldimmm
Gecede zaten hiç uyuyamadimmm öksürükten beni mahvetti
inşaAllah dediğin gibi olur ama erkenden vermeliyim ki gelinliğim bol gelmesincanım aslında sen kilolarını pek dert etme düğüne yakın zaten strestem koşturmacadan bi güzel veriyorsun
kendimden biliyorum
kızlar yarın ne zaman yazıcaz kilolarımızı
benim tartım geldi bugümn akşam tartılacam eve gidince çok korkuyorum:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?