70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hoşgeldin bende daha yeniyim. Nasıl vermiştin 10 kiloyu

Hosbulduk tesekkurleer :)
Kendi diyetimle vermistim, yani diyetisyenlerin verdigine benzer ama karbonhidrati daha cok kisip proteini daha ozgur tuketiyordum peynir sut tavuk et vs gibi...

HOŞGELDİN CANIM inşllh verecez bu kiloları

geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah.hadi ya bide o kadar yaptık..devlet hastanesine mi gidiyosun özele mi?

Hosbulduk canim
Insallahh verecegiz onemli olan motivasyon sureklilik...
Tabi korumada :)

Evet canim cok uyuz birsey...
Burasi motive oluyor.. yarenlik ediyoruz iyi oluyo :)
Sen baya baya incelmissin baktim resimlerine tebrik ediyorum

Son düzenleme:
HOŞGELDİN CANIM inşllh verecez bu kiloları

geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah.hadi ya bide o kadar yaptık..devlet hastanesine mi gidiyosun özele mi?

ozele gidiyorum. 3 kilo vetmis halimle bile doktor acidi bana daha cok gencsin dedi basimdan asagi kaynar sular bosaldi valla

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler beni uyku tutmadı bugün akşam oturmasına çok sevdiğim bir arkadaşıma gittim yedikte yedik inanın moralim bozuk ve ben anladımm ki hedefimi büyütmeliyim hani demiştim ya 23 nisana kadar 75 olma gibi bir hedefim var diye bugün hesapladım da 70 gün var hedefi büyüttüm 23 nisana ya 70 ya 70 başka çarem yok kendime zerre kadar acımayı düşünmüyorum ay ben 79 olmuşum bu akşam delirecem yaaaaa
sanki o kadar kiloları veren ben değilim ya ben 93 den düştüm buralara resmen emeğimi zayi ediyorum kendimi boğasım var bu akşam sizinle paylaşmak istedim

beni uyku tutcakda pasam yeniden uyandi onu uyuttum tekrar
canim bazen oyle seyler olur motivasyonunu bozma yarin yeni bigun oyle dusun ve 25 nisana 70 Kilo olcam diyerek uyan
emek zayi olmammiski 78 kilosun yani tekrar 93 e cikmamissin oyle dusunursek emegimi ben zayi ettim demektir vedigim kilodan tam 8kilo aldim ne zorlukla verdigimi burdaki kizlar Bilir ama ben ne yaptim tekrardan basladim ama busefer bidaha geri almamak uzerine insaallah sende benim gibi dusun yarin yenibi gun ve sen istedigin kiloya iniceksin Irade bizim elimizde

yiyince moral bozmak yok ertesi gün fazlalığı dengeleyeceğiz, bende bugün dondurmaya sardım mesela, ne kadar yediğimden bahsetmek dahi istemiyorum, inanamazsınız, en son midem bulanmaya başladı düşünün artık ama regl olmak üzereyim, bunun farkına yeni vardım, en başlarda tatlı istemiyordum şimdi noluyor diye, takvime baktım anca dank etti

@HERKES: muhabbetin ucunu bi tutamadım 1 haftadır, burdan tuttururum artık, umarım

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Alinti yapamadim dunku domates tavasi dedigim yemek boyle az etli bol domatesli sote gibi biseydi cok yagli degildi.bide ben hic ekmek yemiyorum sadece kahvaltida da etimek yiyorum ara ogunum de pek yok
Boyle zayiflarmiyim ki

Tesekkur ederim kizlar gercekttende dogru seyler soylediniz hep beraber super kilolar verecez insallah

saka gb ya bizimkilerde öyle öyle dediler sonunda Duba gb oldum
Duba ne ya
Sabah ya ondan heralde

Canım bilmiyorumki.benim esim hiç istemiyor. Sorumluluk almak ona çok zor geliyor.bnde tam tersi hiç çekinmem kendi kararımı vermek isterim.eşim ikidebir babama sormak lazım dedikçe bana geliyorlar

günaydın arkadaşlar.
anniss inşallah hakkınızda hayırlısı olur güzelim.eninde sonunda çalışacaksın zaten.
aliefe geçmiş olsun kayınpederine,umarım anjio sonucu iyidir.stente,by pass a gerek kalmaz.
deniz illaki zayıflarsın,ara öğün için yanına meyve alabilirsin.hele bahar,yaz gelince az kalorili bol lezzeti olan meyvelerden de faydalanacağız kilo vermede.su miktarını da yaz ki takip edip,uyaralım canım.
kadei sen neler yapıyorsun,özledik bu hafta seni.sahalardan fazla uzaklaşma.
tubik yiyip yiyip zayıflıyorum diye yazıp durma canım ya,veren var veremeyen var.
beren ben istediğim kiloya inince kendime bir kilo sınırı koyacağım ipin ucu kaçmasın diye.59 istiyorsam 60 sınır kilom olacak,gördüğüm anda verme çabasına girişeceğim.başka türlü olmuyor çünkü.
charm hoşgeldin,kalan kiloları birlikte veririz burada güle eğlene.
meri şimdi okullar da açıldı,benim gündü,komşuydu,arkadaştı gezmelerim de başlar.karar verdim yanımda küçücük bir tabak taşıyacağım,ya da gittiğim yerden isteyeceğim,ancak o tabağa sığanları yiyeceğim.irade değil porsiyon kontrolü yapacağım.siz de deneyebilirsiniz.
rosewind sinirini spordan,ev işinden falan çıkar güzelim ya,yemeyle stres atmanın sonu yok.

Son düzenleme:
su miktarım hep aynı canım günde 2 lt içiyorum işte
sabah işe gelirken pastaneye girdim
börekler,poaçalar
baya baya tuttum kendimi
o yüzden kutluyorum şahsımı
kepek ekmek aldım çıktım

Haklısın ah bi durdursam kendimi
Bugün yine güzel bir şekilde uyandım içimdeki o bildiğiniz enerjiyispora işe güce saklıyorum

herkese günaydınlarr geçmişten anca gelebildimmm tartıya son gün dikkat edelim kızlar bu sabah tartım beni çok mutlu etti yarında eder inşaAllah 2 gün önce + görmüştüm bugün ise -

forumdaki saç bakım bölümüne bir bak bakalım,belki düğüne kadar işe yarayan bir bakım bulursun kendine,kurtarırsın saçlarını.

2 uygulamayı yaptım ordan bakarak ama devamlılığı yok canım ya ve hepsinde yumurta var onun kokusu da zor çıkıo ya öğüre öğüre bi hal oluyorum sonunda kestircem şu 3 ayı bi atlatim de hayırlısıyla

değmesinn nazar falan Allah korusun
beceriksiziz biz demekki o konuda tuğbacım bu saatte sonra da gazla çalışmayız yani
kesmek istemiorum hem ince saçım hemde çok uzun değil topuzu nasıl yapcak kuaföre yoksa kuzum

Menumu yazacağım da yazacak birşey yoook ayran detoksu yapiyorum maglum

Ama açım ben yaa siz nasıl dayandinizzzz

acıktırmıyor ki canım ya 2 saatte bi yiyorsun çünkü malzemesi mi azdı acaba

Ben 6 da içtim en son dahada icmedim canim yaa ben anormalim benceeee aç insanım

kızzz 8de ve 10 da içseydin yaaa niye eziyet ediorsun kendineee10a kadar içebiliryorsuntatlım ya

5i biyerdemi içiyorum şuan,ama akşamki yemeğimden çok pişmanım yaa,çok fazla yedim yine allah kahretmiye beni
bide üstüne 3 avuç çekirdek yedim çayada 5 bisküvi bandım yedim ooofff
ye canım ye yarın + ol bak napıom ben sana gerçi bende dün pişmaniye yedim yiyen pişman yemiyen bin pişman

kızlar yarın ne zaman yazıcaz kilolarımızı
benim tartım geldi bugümn akşam tartılacam eve gidince çok korkuyorum:18::18::18::18::18:

canım aslında sen kilolarını pek dert etme düğüne yakın zaten strestem koşturmacadan bi güzel veriyorsun
kendimden biliyorum

Gunaaaaaaydin herkeeeeeeseeeee güzel bir gün diliyorummmm

Kahvaltımi yaptım kendime geldimmm

Gecede zaten hiç uyuyamadimmm öksürükten beni mahvetti

Yiyesim gelmediki canım napimm karnimda su sesleri geliyorduiçi az olmuş bugünkini daha çok koyacağım

Gunaaaaaaydin herkeeeeeeseeeee güzel bir gün diliyorummmm

Kahvaltımi yaptım kendime geldimmm

Gecede zaten hiç uyuyamadimmm öksürükten beni mahvetti

günaydın canımm geçmiş olsun yatmadan önce ballı süt iç boğazın yumuşasın öksürük beter bişey ya
canım aslında sen kilolarını pek dert etme düğüne yakın zaten strestem koşturmacadan bi güzel veriyorsun
kendimden biliyorum
inşaAllah dediğin gibi olur ama erkenden vermeliyim ki gelinliğim bol gelmesin

kızlar yarın ne zaman yazıcaz kilolarımızı
benim tartım geldi bugümn akşam tartılacam eve gidince çok korkuyorum:18::18::18::18::18:

tartılmayı yarın sabah wcye çıktıktan sonra yap canım esas kilonu görmüş olacaksın o zman kimseden ses yok yine ben yapcam sanırım listeyi mesaj atarsın yarın bana bildirimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…