70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaaaaaaydin herkeeeeeeseeeee güzel bir gün diliyorummmm

Kahvaltımi yaptım kendime geldimmm

Gecede zaten hiç uyuyamadimmm öksürükten beni mahvetti
günaydın canım geçmiş olsun
bende harika bir kahvaltı yaptım kendime geldim ohh bee :)

tamam canım yarın işe gelir gelmez sana mesaj atarım kilomu
umarım şimdilik istediğim bir kiloyla karşılaşırım

Yiyesim gelmediki canım napimm karnimda su sesleri geliyorduiçi az olmuş bugünkini daha çok koyacağım

Kizlaar benim dünden kalma çorba m kaldı bugün de yiyebilirmiyim acaba:26::

içine 4 er kaşık koymadın mı tatlım bendeki de çok koyuydu içebilirsin canım nolcak günlük tüketim 2litrelik ayran çorbası ama canım saat 8 de kahvaltımı yaptım 10 dan sonra çorbamı içtim çokta doyurucuydu

Sağol canimm valla herşey denedimm banamisin demedi ben iki hafta çekerim bunu ya (

Sağol canım
Afiyet olsun yemek gibisi varmı yaaa;1

Anladım canimm doyurucu cnm ona lafım yok ama ben dün dışardaydim çok gezdik aç kaldım iki saatte bi icemedim oyüzden açıkmis olabilirim birde emziriyorumm:)
Ama bugün evdeyimmm yarın süper geleceğim karşınıza

merhaba ben 33 yaşında 70 160 boyunda ve 70 kilo ağırlığındayım.evlenmeden önce 53 kiloydum 3 senede bu hala geldim.
yaptığım hataları yazıyım size eşim kuruyemiş abur cubur yerken bende ona uydum yatana kadar tv karşısında yedim de yedim. geç saatlerde yemek meyve yedim...

ben sağlıklı beslenmek ve 15 kilo vermek istiyorum eşim artık benimle dalga geçiyor özellikle göbeğimle, hiçbir kıyafet yakışmıyor artık
aranıza katılmak ve sizden önemli bilgeler ve destek alarak zayıflamak istiyorum.

Sağol canimm valla herşey denedimm banamisin demedi ben iki hafta çekerim bunu ya (

Sağol canım
Afiyet olsun yemek gibisi varmı yaaa;1
aynen yaa
şimdi hani ben geçenlerde ameliyat oldum yaa
e haliyle yiyip içmek yasaktı tam hatırlamıyorum da herhalde 3 gün hiç bişey yemedim 3.gün sadece su içtim.
aynaya bi baktım yüzüm kireç gibi
dedim eyy yemek sen nelere kadirsin

sanki beni anlatmışsın bacım

dün akşam eşimle tartıştık biz şimdi hatırladım

Geçmiş olsun tatlimmm umarım kısa zamanda enerjili geri dönersin

cok tesekkur ederim biraz is yuzundende keyifsizlik var gecicek insallah.

selam maddi durumunu yasini ve kosullarini bilmiyorum ama bence bebeginle gecirecegin zamanlardan feragat etme.benim evde minik bir kedim var gun icinde onu bile ozluyorum.

Menumu yazacağım da yazacak birşey yoook ayran detoksu yapiyorum maglum

Ama açım ben yaa siz nasıl dayandinizzzz

bende dayanamiyorum canim acayip derecede tatli istiyordu ekmegimin ustune simdi bal surdum yedim ohhh afiyet olsun bana.

5i biyerdemi içiyorum şuan,ama akşamki yemeğimden çok pişmanım yaa,çok fazla yedim yine allah kahretmiye beni
bide üstüne 3 avuç çekirdek yedim çayada 5 bisküvi bandım yedim ooofff

ben hergun arada bir paket biskuvi yiyorum :) sanada afiyet olsun

balla karabiber toz zencefil karıştır bir iki kaşık ye canım biraz yakar ama etkisi oluyor bende astım hastasıyım tuttu mu öksürük bi ay sürüyor bunlarla buldum ben çözümü sana da faydalı olur inşaAllah

inşaAllah herkes eksi olur yarın

hoşgeldin aramıza zayıflamak için doğru yerdesin

kızlar habere bakın bii

http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/1126876-sevdigi-kiz-reddedince-7-ayda-73-kilo-verdi

tavsiyelerinizi bekliyorum
sabah çeyrek ekmek arasında beyaz peynir yedim ama peynir bildiğiniz beyaz tuzlu peynirdi.yanında bir kupa şekersiz çay içtim. saat 10.00 da bir tane mandalin yicem
çalıştığım için bugün öğlen yemekte kadınbudu köfte var üzüm hoşafı ve çorba varmış.kadınbudu köfte 3 tane veriyorlar.sizce bir tanesinimi yemeliyim hoşaf sevmem zaten içmicem.
öğle yemeğinden sonra acıkırsam yani saat 15.30 gibi yanımda muz ve mandalin getirdim bir tane muz yicem ve böylece bugün ki meyve faslını kapatıcam akşam ne yapıcam yemekte bilmiyorum.

güzel planlamışsın menünü bence
ama kendini fazla da aç bırakma
tansiyonun düşer allah korusun

bu haberi dün gördüm helal olsun dedim
ama ben diyet ve sporla verdi kilolarını sanıyordum
meğer midesini küçültmüş uyanık

Gunaydin kizlar
Alinti yapamadim dunku domates tavasi dedigim yemek boyle az etli bol domatesli sote gibi biseydi cok yagli degildi.bide ben hic ekmek yemiyorum sadece kahvaltida da etimek yiyorum ara ogunum de pek yok
Boyle zayiflarmiyim ki

dun diyetisyene gittim canim, ekmek yemezsen kilo veremezsin diyor ona gore gunluk 4 dilim anlastik

Kızlar günaydın sabah sabah ne işiniz var burda B'nde kimse yok diye başka forumlara saracaktım

gozumuzu aciyoruz yuzumuzu yikiyoruz kahvaltiyi etmeden bi kontrol ediyorum burayı

Gunaaaaaaydin herkeeeeeeseeeee güzel bir gün diliyorummmm

Kahvaltımi yaptım kendime geldimmm

Gecede zaten hiç uyuyamadimmm öksürükten beni mahvetti

kiz ne erken kahvalti ediyon oyle

sanki beni anlatmışsın bacım

dün akşam eşimle tartıştık biz şimdi hatırladım

benimki de ben veririm sen veremezsin diyo. cok ustelesem kapisalim dicek, ee o arada da kilo mu ogrenecek. o söyleniyor ben susuyorum

Anladım canimmm birde bu formülü deneyimmm belki işev yarar sağol tatlım:
Kızlar bugün sakın kaçamak yapmayinnnnnn yoksa bozusuruz bakin::9"
Canim oğlum erken kalktigi içinf erken yapıyoruz kahvaltıyi:)

hiç fena olmaz hanii bizim burdaki bayanda yaptı acayip verdi kilo
Canim bizim okadar aşırı bir kilomuzff yokki rabbim göstermesin okadar kilooo yu

Ben fena patladım dün akşam bak böyle yapma kendinden soğutma beni dedim.
bana çok sık olmasada arada söylüyor işte çok kilo aldın bilmem ne üzülüyorum oda öyle söyleyince
neyse ki çemkirdim azcuğğ sonra tatlıya bağladık olayı

canım ben etimek yiyordum hafta başından beridir
ekmekten kaçıyordum ama bugün başladım ekmek yemeye
sabah 2 dilim kepek ekmeği götürdüm
hiç fena olmaz hanii bizim burdaki bayanda yaptı acayip verdi kilo
yaa korkarım ben öyle şeylerden
sonra daha kötü olur allah korusun ne gereği var:18:

kızlar bu arada ameliyat yerim iltihaplanmış önerisi olan var mı?:26:

kahvaltıdan sonra önüme 3,5 fındıkla kesme kordular kesmeden bir ısırık aldım önümde duruyor
fındıkları yuttum bile
ben öğleden sonra başlicam o dediğine

rica ederim şekerim sen iyi ol yeterki

aşırı kilomuz evet ama düşünsene 50 kilo olcağımız ne güzel olur valla ne güzel hayaller bunlar

kahvaltıdan sonra önüme 3,5 fındıkla kesme kordular kesmeden bir ısırık aldım önümde duruyor
fındıkları yuttum bile
ben öğleden sonra başlicam o dediğine
Eğer zayıf olmak isyemiyorsan şişko olmak istiyorsan yemeğe devam şeker
Seni bunlarmi mutlu ediyor yoksa aynanın karşısindaki senmi karar ver

rica ederim şekerim sen iyi ol yeterki

aşırı kilomuz evet ama düşünsene 50 kilo olcağımız ne güzel olur valla ne güzel hayaller bunlar
Hayel değil canimmm ben 55 olmak isterim yaza daha var neden olmasın kesinlikle imkansız birşey değil yeterki birbirimize destek burayı bırakmamak gerek
o 50 kilolar hep ruyamda, ee uyurken koyun saymak yerine. giyecegim kiyafetleri hayal ettigim icin normaldir ruyama girmesi

Gerçek olmasını istemezmisin tatlimmmm yaza kadar herkes fit olacak kimse kaçamak yapmasın::::yoksaaaaaaaaa varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…