70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek bugün çok kararlısın heee
ara öğün şekerim bu bundan bişi olmaz
kızlar kilomu tam bilmiyorum diyordum yaa
sabah kahvaltıdan sonra üstümde ki bir dünya kıyafetle tartıldım 73 çıktım
yarın sabahı iple çekiyorum

dilek sen kaç kilosun
resminde baya zayıfsın canım

dilek sen kaç kilosun
resminde baya zayıfsın canım
Canım 65 buçuk kiloyum daha yolum uzun vereceğim ins geri kalanları

Tamam ama kaçamak yapmaaaa yoksa gaziantepe gelippp senin:::çekerim haaaa

Canım dün eşimle oğlumpa gezmeye çıktık çoktandır görmediğim komşuları gördum türk dediler nekadar zayıflamışsin ve bu beni motive etti daha çok hırs yapacağım gerçekten zayıf olmak herşey giymek harika ben buzamana kadar 65 kilo görmediydim ilk ve korucagim ins.

Yarım saat sonra ayran detoksu mu içeceğim yarın eğer çok mutlu olacağım bi rakam görürsem kendime ziyafet çekeceğim yarın bide sevgililer günü eşimle güzel bir yemej yiyeceğim

yok zaten kacamak yaparsam diyetisyen ve sizlerden cok korkuyorun

o 50 kilolar hep ruyamda, ee uyurken koyun saymak yerine. giyecegim kiyafetleri hayal ettigim icin normaldir ruyama girmesi

koyun sayma zaten aklına yemek gelir sen kıyafetleri düşünerek yat canım en sağlıklısı

Hayel değil canimmm ben 55 olmak isterim yaza daha var neden olmasın kesinlikle imkansız birşey değil yeterki birbirimize destek burayı bırakmamak gerek

55 olabilirim belki ama 50 çok zor be tatlım ahh ahh ben 60ı bi görsem de şikayet edersem çekin saçımı çekin

Kızlar günaydın sabah sabah ne işiniz var burda B'nde kimse yok diye başka forumlara saracaktım

Gunaaaaaaydin herkeeeeeeseeeee güzel bir gün diliyorummmm

Kahvaltımi yaptım kendime geldimmm

Gecede zaten hiç uyuyamadimmm öksürükten beni mahvetti
günaydın kızlarrrr sizede....
dilek geçmiş olsun canım...
roasacım senin artılar ne alemde verdinmi canım

hoş geldin aramıza..
bi sabotajcı eş daha

Canım bilmiyorumki.benim esim hiç istemiyor. Sorumluluk almak ona çok zor geliyor.bnde tam tersi hiç çekinmem kendi kararımı vermek isterim.eşim ikidebir babama sormak lazım dedikçe bana geliyorlar
bende kendim karar veririm bende sinirlenirimde allahdan benim esim kimseye sorayim demez yoksa bende sinirlenirdim

rosado bende aynisini yapicam eger yapmazsam yine alirim kilolari

valla fıstığım taş gibi hatunsun hiç canını sıkma ama tabi ki diyete devam
ayrıca bugünlük kaçamak falan yok kızzz kafaya taktım bende bu kilolar gidecek
ceviz getirmiştim evden
ama yemicem o hakkımı tükettim :)

Son düzenleme:
Yarım saat sonra ayran detoksu mu içeceğim yarın eğer çok mutlu olacağım bi rakam görürsem kendime ziyafet çekeceğim yarın bide sevgililer günü eşimle güzel bir yemej yiyeceğim
aayyy bende bişeyler yapmak istiyorum yaa
eşim tam bir odun sevgilimiyiz ki kutlayalım diyor.
bende mükellef bir soframı hazırlasam eşime azcık bakayım kendime
kendimizce bi kutlamamı yapsak:26:

Herkese Günayyydıııınnn

Ben her zaman ki gibi sabah 50 dakikalık yürüyüşümü yaptım köpeğimle.

Sonra İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü yaptım yine. 15 dakika sonra kahvaltı...

Kahvaltı menüm;

1 küçük domates, salatalık, biber, maydanoz, roka, peynir, az salça.. Bunların üstüne zeytinyağı,

çörekotu, kekik... Ve 2 dilim tam buğday ekmeği...

öncelikle hoşbuldum
öğlen neler yediğimi paylaşıyım sizinle çalıştığım için işte ne çıkarsa onu yiyorum bugün kadınbudu köfte vardı 1,5 tane yedim tarhana çorbasından bir kase içtim ama tam bir kase değildi.incir tatlısı vardı artık meyve dışında tatlı yememeye karar verdiğin için sadece 2 çatal aldım ve öğle yemeğim böylece bitti.şimdi de ş.siz kupada siyah çayımı içiyorum.

önceden 53 kilo olan ben sanki kilo veremicekmişim gibi duruyor doğum yapan arkadaşlarımda bile benimki gibi bir göbek yok eşim haklı göbeğimle dalga geçmekte bence.
ben çocukta yapsam bu 70 kiloyla heralde 100 kilo filan olurum.
bana yardım edin ne olur
spor olarak şu şekilde plan yaptım inşallah yaparım. çarşamba-perşembe-cuma ve c.tesi günleri sabah 1 saat yürüyüş akşamları ise 100 tane yarım mekik çekmek.
ayrıca bu akşam anneme gidicem yemekte sulu patates ve yaprak sarması yapmış onları nasıl tüketiyim yani miktarları nasıl yapayım.
BEN ÇOK KARARLIYIM ZAYIF İNSANLARI GÖRDÜKÇE VE ESKİ 36-38 BEDEB KIYAFETLERİMİ GÖRDÜKÇE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.

hoşgeldin.
doktora git hemen canım.evde yapılacak bir şey değil.antibiyotik verir muhtemelen doktorun iltihabı kurutmak için.
insan nasıl motive oluyor değil mi dilek.
haydi bakalım afiyet olsun şimdiden.
günaydın kızlarrrr sizede....
dilek geçmiş olsun canım...
roasacım senin artılar ne alemde verdinmi canım

hoş geldin aramıza..
bi sabotajcı eş daha
selam rakibem,yarın ak koyun kara koyun çıkacak ortaya.
tartıyı göresim pek yok bugün,hedefi yakalayamayacağıma üzülüyorum.
neyse ayın 17 sine kadar vaktim var 67 olmak için.pes etmek yok.deli gibi yürüyüş yapıyorum,arada kısa egzersizler falan.işe yaraması lazım.bu akşamı da çok hafif geçirirsem tartı beni mutlu eder belki.umut fakirin ekmeği ne yapalım.
bende kendim karar veririm bende sinirlenirimde allahdan benim esim kimseye sorayim demez yoksa bende sinirlenirdim

rosado bende aynisini yapicam eger yapmazsam yine alirim kilolari
iyi fikir değil mi.yarından başlamam lazım mesela benim,arkadaş günüm başlıyor,komşularla,iş çevresiyle görüş derken bir kaçarsa tam kaçar.baştan sıkı tutmalıyım.
aayyy bende bişeyler yapmak istiyorum yaa
eşim tam bir odun sevgilimiyiz ki kutlayalım diyor.
bende mükellef bir soframı hazırlasam eşime azcık bakayım kendime
kendimizce bi kutlamamı yapsak:26:
sen de evet sevgiliyiz,30 senelik kocam da olsan sevgilim olacaksın de.aaa yeni nesilsiniz siz bir de,olur mu öyle romantizmden uzak evlilik.aşk olmalı havada aşk.
selam canım.kür hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin,işe yarar bir yöntem mi.
Tünaydınlarrr....

Hoşbulduuk, inşallah...

inşallah..

selam.

benim ufaklıkla güzel bir yürüyüş yaptık.markete uğradık,parkta vakit geçirdik,temiz hava aldık.
çıkmadan işlerimi de halletmiştim.sıra çocuğu uyutup spor yapmaya geldi.
hiç enerjim yok ama perşembe günü hatırına koşturacağız ne yapalım.

tamam canım zaten bundan sonra yiyip yiyip kilo alıyorum yazcam gidişat öyle gibi
bu arada maşallah sende kızlarında pek tatlısınızresim koymadın daha dicektim,meğerse dün koymuşsun şimdi farkettim
neyse arkadaş listemde kalmaya hak kazandın

59.2 çıktım bugün kaçıyom beeeennn
kız özel mesajını okurken demin altta evlilik çizelgende, bilmemne ile evleneli 44 yıl 2 ay 11 gün oldu yazıyodu lan dedim ben yanlışmı biliyodum hani bu kız daha evlencekti dedim şok oldum
sonra burda baktım altında evlenmeye 3 ay var yazıyo,niye öyle yazıyo özel mjda altında şaşırdım haaa

hoşgeldin canım,,bitane daha koca yüzünden morali bozulan hatun daha,ne istiyo bu erkekler kadınlardan anlamıyorum,benim eşim allah var,hiç moralimi bozmadı bu halinde çok iyi gerek yok üzülme diyodu hep,,ne kadar doğruydu bilmiyorum,,ama zayıfladıktan sonrada devamlı ,ben senin o tombik halini seviyodum bu halinden vazgeç yine kilo al bence diyip duryo,sanırım artık çekemiyo beni haseeett
insan önce kendi özgüveni için zayıflamalı ben öyle yaptım sadece kendim mutlu olmak için zayıfladım

ben hergun arada bir paket biskuvi yiyorum :) sanada afiyet olsun
ne zamandır bisküvi yememiştim canım çok çekti yedim valla sağol

teşekkür ederim canım,,daha ne inceliklerden geçtimde,malesef uzak kalınca burdan incelikten pek eser kalmamıştı,neyse yine aynı tarafa doğru gidiyorum emin adımlarla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…