- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
dilek bugün çok kararlısın heeeEğer zayıf olmak isyemiyorsan şişko olmak istiyorsan yemeğe devam şeker
Seni bunlarmi mutlu ediyor yoksa aynanın karşısindaki senmi karar ver
Hayel değil canimmm ben 55 olmak isterim yaza daha var neden olmasın kesinlikle imkansız birşey değil yeterki birbirimize destek burayı bırakmamak gerek
Gerçek olmasını istemezmisin tatlimmmm yaza kadar herkes fit olacak kimse kaçamak yapmasın: : : : yoksaaaaaaaaa varya
dilek sen kaç kilosunEğer zayıf olmak isyemiyorsan şişko olmak istiyorsan yemeğe devam şeker
Hayel değil canimmm ben 55 olmak isterim yaza daha var neden olmasın kesinlikle imkansız birşey değil yeterki birbirimize destek burayı bırakmamak gerek
Gerçek olmasını istemezmisin tatlimmmm yaza kadar herkes fit olacak kimse kaçamak yapmasın: : : : yoksaaaaaaaaa varya
Canım 65 buçuk kiloyum daha yolum uzun vereceğim ins geri kalanlarıdilek sen kaç kilosun
resminde baya zayıfsın canım
dilek bugün çok kararlısın heee
ara öğün şekerim bu bundan bişi olmaz
kızlar kilomu tam bilmiyorum diyordum yaa
sabah kahvaltıdan sonra üstümde ki bir dünya kıyafetle tartıldım 73 çıktım
yarın sabahı iple çekiyorum
Eğer zayıf olmak isyemiyorsan şişko olmak istiyorsan yemeğe devam şeker
yok zaten kacamak yaparsam diyetisyen ve sizlerden cok korkuyorum
kork bizdennn
Yarım saat sonra ayran detoksu mu içeceğim yarın eğer çok mutlu olacağım bi rakam görürsem kendime ziyafet çekeceğim yarın bide sevgililer günü eşimle güzel bir yemej yiyeceğim
yok zaten kacamak yaparsam diyetisyen ve sizlerden cok korkuyorum
kork bizdennn
cok korktum, soz agzima zararli bisey sokmucam
o 50 kilolar hep ruyamda, ee uyurken koyun saymak yerine. giyecegim kiyafetleri hayal ettigim icin normaldir ruyama girmesi
günaydın arkadaşlar.
anniss inşallah hakkınızda hayırlısı olur güzelim.eninde sonunda çalışacaksın zaten.
aliefe geçmiş olsun kayınpederine,umarım anjio sonucu iyidir.stente,by pass a gerek kalmaz.
deniz illaki zayıflarsın,ara öğün için yanına meyve alabilirsin.hele bahar,yaz gelince az kalorili bol lezzeti olan meyvelerden de faydalanacağız kilo vermede.su miktarını da yaz ki takip edip,uyaralım canım.
kadei sen neler yapıyorsun,özledik bu hafta seni.sahalardan fazla uzaklaşma.
tubik yiyip yiyip zayıflıyorum diye yazıp durma canım ya,veren var veremeyen var.
beren ben istediğim kiloya inince kendime bir kilo sınırı koyacağım ipin ucu kaçmasın diye.59 istiyorsam 60 sınır kilom olacak,gördüğüm anda verme çabasına girişeceğim.başka türlü olmuyor çünkü.
charm hoşgeldin,kalan kiloları birlikte veririz burada güle eğlene.
meri şimdi okullar da açıldı,benim gündü,komşuydu,arkadaştı gezmelerim de başlar.karar verdim yanımda küçücük bir tabak taşıyacağım,ya da gittiğim yerden isteyeceğim,ancak o tabağa sığanları yiyeceğim.irade değil porsiyon kontrolü yapacağım.siz de deneyebilirsiniz.
rosewind sinirini spordan,ev işinden falan çıkar güzelim ya,yemeyle stres atmanın sonu yok.
Kızlar günaydın sabah sabah ne işiniz var burda B'nde kimse yok diye başka forumlara saracaktım
günaydın kızlarrrr sizede....Gunaaaaaaydin herkeeeeeeseeeee güzel bir gün diliyorummmm
Kahvaltımi yaptım kendime geldimmm
Gecede zaten hiç uyuyamadimmm öksürükten beni mahvetti
merhaba ben 33 yaşında 70 160 boyunda ve 70 kilo ağırlığındayım.evlenmeden önce 53 kiloydum 3 senede bu hala geldim.
yaptığım hataları yazıyım size eşim kuruyemiş abur cubur yerken bende ona uydum yatana kadar tv karşısında yedim de yedim. geç saatlerde yemek meyve yedim...
ben sağlıklı beslenmek ve 15 kilo vermek istiyorum eşim artık benimle dalga geçiyor özellikle göbeğimle, hiçbir kıyafet yakışmıyor artık
aranıza katılmak ve sizden önemli bilgeler ve destek alarak zayıflamak istiyorum.
bende kendim karar veririm bende sinirlenirimde allahdan benim esim kimseye sorayim demez yoksa bende sinirlenirdimCanım bilmiyorumki.benim esim hiç istemiyor. Sorumluluk almak ona çok zor geliyor.bnde tam tersi hiç çekinmem kendi kararımı vermek isterim.eşim ikidebir babama sormak lazım dedikçe bana geliyorlar
günaydın arkadaşlar.
anniss inşallah hakkınızda hayırlısı olur güzelim.eninde sonunda çalışacaksın zaten.
aliefe geçmiş olsun kayınpederine,umarım anjio sonucu iyidir.stente,by pass a gerek kalmaz.
deniz illaki zayıflarsın,ara öğün için yanına meyve alabilirsin.hele bahar,yaz gelince az kalorili bol lezzeti olan meyvelerden de faydalanacağız kilo vermede.su miktarını da yaz ki takip edip,uyaralım canım.
tubik yiyip yiyip zayıflıyorum diye yazıp durma canım ya,veren var veremeyen var.
beren ben istediğim kiloya inince kendime bir kilo sınırı koyacağım ipin ucu kaçmasın diye.59 istiyorsam 60 sınır kilom olacak,gördüğüm anda verme çabasına girişeceğim.başka türlü olmuyor çünkü.
meri şimdi okullar da açıldı,benim gündü,komşuydu,arkadaştı gezmelerim de başlar.karar verdim yanımda küçücük bir tabak taşıyacağım,ya da gittiğim yerden isteyeceğim,ancak o tabağa sığanları yiyeceğim.irade değil porsiyon kontrolü yapacağım.siz de deneyebilirsiniz.
rosewind sinirini spordan,ev işinden falan çıkar güzelim ya,yemeyle stres atmanın sonu yok.
valla fıstığım taş gibi hatunsun hiç canını sıkma ama tabi ki diyete devamCanım 65 buçuk kiloyum daha yolum uzun vereceğim ins geri kalanları
Tamam ama kaçamak yapmaaaa yoksa gaziantepe gelippp senin: : : çekerim haaaa
Canım dün eşimle oğlumpa gezmeye çıktık çoktandır görmediğim komşuları gördum türk dediler nekadar zayıflamışsin ve bu beni motive etti daha çok hırs yapacağım gerçekten zayıf olmak herşey giymek harika ben buzamana kadar 65 kilo görmediydim ilk ve korucagim ins.
aayyy bende bişeyler yapmak istiyorum yaaYarım saat sonra ayran detoksu mu içeceğim yarın eğer çok mutlu olacağım bi rakam görürsem kendime ziyafet çekeceğim yarın bide sevgililer günü eşimle güzel bir yemej yiyeceğim
Merhaba hoşgeldin bende daha yeniyim. Nasıl vermiştin 10 kiloyu[/QUOTE
süpersin canımyaa imrendim valla
Sağol canım demek doğru yoldayım
Hosbulduk tesekkurleer :)
Kendi diyetimle vermistim, yani diyetisyenlerin verdigine benzer ama karbonhidrati daha cok kisip proteini daha ozgur tuketiyordum peynir sut tavuk et vs gibi...
Anladım inşallah tekrar verirsin :)
kızlar iyi gecelerbeni uyku tutmadı bugün akşam oturmasına çok sevdiğim bir arkadaşıma gittim yedikte yedik inanın moralim bozuk ve ben anladımm ki hedefimi büyütmeliyim hani demiştim ya 23 nisana kadar 75 olma gibi bir hedefim var diye bugün hesapladım da 70 gün var hedefi büyüttüm 23 nisana ya 70 ya 70 başka çarem yok kendime zerre kadar acımayı düşünmüyorum ay ben 79 olmuşum bu akşam delirecem yaaaaa
sanki o kadar kiloları veren ben değilim ya ben 93 den düştüm buralara resmen emeğimi zayi ediyorum kendimi boğasım var bu akşam sizinle paylaşmak istedim
Hiç moralini bozma canım. Bir kere bozsanda diyeti bir şey olmaz hepimiz öyle yapıyoruz zaten. Önemli olan devam etmek. Ki sen 93 kilodan düşmüşsün gerisi senin için çocuk oyuncağı
günaydın arkadaşlar.
Anladım inşallah tekrar verirsin :)
hoşgeldin.merhaba ben 33 yaşında 70 160 boyunda ve 70 kilo ağırlığındayım.evlenmeden önce 53 kiloydum 3 senede bu hala geldim.
yaptığım hataları yazıyım size eşim kuruyemiş abur cubur yerken bende ona uydum yatana kadar tv karşısında yedim de yedim. geç saatlerde yemek meyve yedim...
ben sağlıklı beslenmek ve 15 kilo vermek istiyorum eşim artık benimle dalga geçiyor özellikle göbeğimle, hiçbir kıyafet yakışmıyor artık
aranıza katılmak ve sizden önemli bilgeler ve destek alarak zayıflamak istiyorum.
doktora git hemen canım.evde yapılacak bir şey değil.antibiyotik verir muhtemelen doktorun iltihabı kurutmak için.Ben fena patladım dün akşam bak böyle yapma kendinden soğutma beni dedim.
bana çok sık olmasada arada söylüyor işte çok kilo aldın bilmem ne üzülüyorum oda öyle söyleyince
neyse ki çemkirdim azcuğğ sonra tatlıya bağladık olayı
canım ben etimek yiyordum hafta başından beridir
ekmekten kaçıyordum ama bugün başladım ekmek yemeye
sabah 2 dilim kepek ekmeği götürdüm
yaa korkarım ben öyle şeylerden
sonra daha kötü olur allah korusun ne gereği var:18:
kızlar bu arada ameliyat yerim iltihaplanmış önerisi olan var mı?:26:
insan nasıl motive oluyor değil mi dilek.Canım 65 buçuk kiloyum daha yolum uzun vereceğim ins geri kalanları
Tamam ama kaçamak yapmaaaa yoksa gaziantepe gelippp senin: : : çekerim haaaa
Canım dün eşimle oğlumpa gezmeye çıktık çoktandır görmediğim komşuları gördum türk dediler nekadar zayıflamışsin ve bu beni motive etti daha çok hırs yapacağım gerçekten zayıf olmak herşey giymek harika ben buzamana kadar 65 kilo görmediydim ilk ve korucagim ins.
haydi bakalım afiyet olsun şimdiden.Yarım saat sonra ayran detoksu mu içeceğim yarın eğer çok mutlu olacağım bi rakam görürsem kendime ziyafet çekeceğim yarın bide sevgililer günü eşimle güzel bir yemej yiyeceğim
selam rakibem,yarın ak koyun kara koyun çıkacak ortaya.günaydın kızlarrrr sizede....
dilek geçmiş olsun canım...
roasacım senin artılar ne alemde verdinmi canım
hoş geldin aramıza..
bi sabotajcı eş daha
iyi fikir değil mi.yarından başlamam lazım mesela benim,arkadaş günüm başlıyor,komşularla,iş çevresiyle görüş derken bir kaçarsa tam kaçar.baştan sıkı tutmalıyım.bende kendim karar veririm bende sinirlenirimde allahdan benim esim kimseye sorayim demez yoksa bende sinirlenirdim
rosado bende aynisini yapicam eger yapmazsam yine alirim kilolari
sen de evet sevgiliyiz,30 senelik kocam da olsan sevgilim olacaksın de.aayyy bende bişeyler yapmak istiyorum yaa
eşim tam bir odun sevgilimiyiz ki kutlayalım diyor.
bende mükellef bir soframı hazırlasam eşime azcık bakayım kendime
kendimizce bi kutlamamı yapsak:26:
selam canım.kür hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin,işe yarar bir yöntem mi.Herkese Günayyydıııınnn
Ben her zaman ki gibi sabah 50 dakikalık yürüyüşümü yaptım köpeğimle.
Sonra İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü yaptım yine. 15 dakika sonra kahvaltı...
Kahvaltı menüm;
1 küçük domates, salatalık, biber, maydanoz, roka, peynir, az salça.. Bunların üstüne zeytinyağı,
çörekotu, kekik... Ve 2 dilim tam buğday ekmeği...
Tünaydınlarrr....
Hoşbulduuk, inşallah...
inşallah..
tamam canım zaten bundan sonra yiyip yiyip kilo alıyorum yazcam gidişat öyle gibigünaydın arkadaşlar.
59.2 çıktım bugünherkese günaydınlarr geçmişten anca gelebildimmm tartıya son gün dikkat edelim kızlar bu sabah tartım beni çok mutlu etti yarında eder inşaAllah 2 gün önce + görmüştüm bugün ise -
değmesinn nazar falan Allah korusun
beceriksiziz biz demekki o konuda tuğbacım bu saatte sonra da gazla çalışmayız yani
kesmek istemiorum hem ince saçım hemde çok uzun değil topuzu nasıl yapcak kuaföre yoksa kuzum
[/B][/COLOR]
ye canım ye yarın + ol bak napıom ben sanagerçi bende dün pişmaniye yedim yiyen pişman yemiyen bin pişman
hoşgeldin canım,,bitane daha koca yüzünden morali bozulan hatun daha,ne istiyo bu erkekler kadınlardan anlamıyorum,benim eşim allah var,hiç moralimi bozmadı bu halinde çok iyi gerek yok üzülme diyodu hep,,ne kadar doğruydu bilmiyorum,,ama zayıfladıktan sonrada devamlı ,ben senin o tombik halini seviyodum bu halinden vazgeç yine kilo al bence diyip duryo,sanırım artık çekemiyo beni haseeettmerhaba ben 33 yaşında 70 160 boyunda ve 70 kilo ağırlığındayım.evlenmeden önce 53 kiloydum 3 senede bu hala geldim.
ne zamandır bisküvi yememiştim canım çok çekti yedim valla sağolben hergun arada bir paket biskuvi yiyorum :) sanada afiyet olsun
Hosbulduk tesekkurleer :)
Kendi diyetimle vermistim, yani diyetisyenlerin verdigine benzer ama karbonhidrati daha cok kisip proteini daha ozgur tuketiyordum peynir sut tavuk et vs gibi...
Hosbulduk canim
Insallahh verecegiz onemli olan motivasyon sureklilik...
Tabi korumada :)
Evet canim cok uyuz birsey...
Burasi motive oluyor.. yarenlik ediyoruz iyi oluyo :)
Sen baya baya incelmissin baktim resimlerine tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?