selam.
teşekkür ederim canım,,daha ne inceliklerden geçtimde,malesef uzak kalınca burdan incelikten pek eser kalmamıştı,neyse yine aynı tarafa doğru gidiyorum emin adımlarla
hoşgeldin.
doktora git hemen canım.evde yapılacak bir şey değil.antibiyotik verir muhtemelen doktorun iltihabı kurutmak için.
insan nasıl motive oluyor değil mi dilek.
haydi bakalım afiyet olsun şimdiden.
selam rakibem,yarın ak koyun kara koyun çıkacak ortaya.
tartıyı göresim pek yok bugün,hedefi yakalayamayacağıma üzülüyorum.
neyse ayın 17 sine kadar vaktim var 67 olmak için.pes etmek yok.deli gibi yürüyüş yapıyorum,arada kısa egzersizler falan.işe yaraması lazım.bu akşamı da çok hafif geçirirsem tartı beni mutlu eder belki.umut fakirin ekmeği ne yapalım.
iyi fikir değil mi.yarından başlamam lazım mesela benim,arkadaş günüm başlıyor,komşularla,iş çevresiyle görüş derken bir kaçarsa tam kaçar.baştan sıkı tutmalıyım.
sen de evet sevgiliyiz,30 senelik kocam da olsan sevgilim olacaksın de.aaa yeni nesilsiniz siz bir de,olur mu öyle romantizmden uzak evlilik.aşk olmalı havada aşk.
selam canım.kür hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin,işe yarar bir yöntem mi.
selam.
canım bence kendini iyi tutmuşsun öğlen menüsü olaraköncelikle hoşbuldum
öğlen neler yediğimi paylaşıyım sizinle çalıştığım için işte ne çıkarsa onu yiyorum bugün kadınbudu köfte vardı 1,5 tane yedim tarhana çorbasından bir kase içtim ama tam bir kase değildi.incir tatlısı vardı artık meyve dışında tatlı yememeye karar verdiğin için sadece 2 çatal aldım ve öğle yemeğim böylece bitti.şimdi de ş.siz kupada siyah çayımı içiyorum.
önceden 53 kilo olan ben sanki kilo veremicekmişim gibi duruyor doğum yapan arkadaşlarımda bile benimki gibi bir göbek yok eşim haklı göbeğimle dalga geçmekte bence.
ben çocukta yapsam bu 70 kiloyla heralde 100 kilo filan olurum.
bana yardım edin ne olur
spor olarak şu şekilde plan yaptım inşallah yaparım. çarşamba-perşembe-cuma ve c.tesi günleri sabah 1 saat yürüyüş akşamları ise 100 tane yarım mekik çekmek.
ayrıca bu akşam anneme gidicem yemekte sulu patates ve yaprak sarması yapmış onları nasıl tüketiyim yani miktarları nasıl yapayım.
BEN ÇOK KARARLIYIM ZAYIF İNSANLARI GÖRDÜKÇE VE ESKİ 36-38 BEDEB KIYAFETLERİMİ GÖRDÜKÇE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.
tam bir diyet menüsü bayıldımmmHerkese Günayyydıııınnn
Ben her zaman ki gibi sabah 50 dakikalık yürüyüşümü yaptım köpeğimle.
Sonra İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü yaptım yine. 15 dakika sonra kahvaltı...
Kahvaltı menüm;
1 küçük domates, salatalık, biber, maydanoz, roka, peynir, az salça.. Bunların üstüne zeytinyağı,
çörekotu, kekik... Ve 2 dilim tam buğday ekmeği...
hava çok güzel öğle arası bende gezindim bahçede telle konuştum bol bol :)benim ufaklıkla güzel bir yürüyüş yaptık.markete uğradık,parkta vakit geçirdik,temiz hava aldık.
çıkmadan işlerimi de halletmiştim.sıra çocuğu uyutup spor yapmaya geldi.
hiç enerjim yok ama perşembe günü hatırına koşturacağız ne yapalım.
Süper canım
Spor yapıyormusun sıkılaşmış gördüm seni..
sağol canım,siz de çok güzel bir ailesiniz maşallah.tamam canım zaten bundan sonra yiyip yiyip kilo alıyorum yazcam gidişat öyle gibi
bu arada maşallah sende kızlarında pek tatlısınızresim koymadın daha dicektim,meğerse dün koymuşsun şimdi farkettim
neyse arkadaş listemde kalmaya hak kazandın
59.2 çıktım bugünkaçıyom beeeennn
kız özel mesajını okurken demin altta evlilik çizelgende, bilmemne ile evleneli 44 yıl 2 ay 11 gün oldu yazıyodu lan dedim ben yanlışmı biliyodum hani bu kız daha evlencekti dedim şok oldum
sonra burda baktım altında evlenmeye 3 ay var yazıyo,niye öyle yazıyo özel mjda altında şaşırdım haaa
hoşgeldin canım,,bitane daha koca yüzünden morali bozulan hatun daha,ne istiyo bu erkekler kadınlardan anlamıyorum,benim eşim allah var,hiç moralimi bozmadı bu halinde çok iyi gerek yok üzülme diyodu hep,,ne kadar doğruydu bilmiyorum,,ama zayıfladıktan sonrada devamlı ,ben senin o tombik halini seviyodum bu halinden vazgeç yine kilo al bence diyip duryo,sanırım artık çekemiyo beni haseeett
insan önce kendi özgüveni için zayıflamalı ben öyle yaptım sadece kendim mutlu olmak için zayıfladım
ne zamandır bisküvi yememiştim canım çok çekti yedim valla sağol
teşekkür ederim canım,,daha ne inceliklerden geçtimde,malesef uzak kalınca burdan incelikten pek eser kalmamıştı,neyse yine aynı tarafa doğru gidiyorum emin adımlarla
Selam canım tabii ki,
Bu kürü bir arkadaşımdan duydum. Oda daha denememişti. Sonra internetten araştırdım ve nasıl yapıldığını öğrendim.
Benim daha 3. günüm. Değişiklik için biraz erken ama kullananlar bayağı zayıfladıklarını söylüyor internette. Tadı fena değil. Ferahlatıcı geldi banaAyrıca cilde de faydalıymış. Ama galiba tansiyon hastaları için iyi değilmiş.
İnternetteki yazıyı aynen paylaşıyorum;
İbrahim Saraçoğlu Maydonoz Limon Kürü
15 -16 saplarıyla beraber maydanoz
1 limon suyu,
Yarım su bardağı su,
Maydanoz Limon Kürü' nün Yapılışı : Saplı maydanozları, limon suyunu ve suyu koyup blenderden geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dakika önce için. 15 gün uyguladıktan sonra 3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir kür daha yapın.
Maydanoz Limon Kürü' nün Faydaları
DİKKAT:
- Yağ yakma özelliğinin yanında;
- Karaciğer yağlanmasına faydalıdır
- Deri altında iltihaplanma varsa onu atar
- Cildi parlak ve genç gösterir.
- Hepatit B ve C hastalarının kullandığı ilaçlar karaciğerde yağlanmaya neden olur. Bu ilaçları kullananlar için de mükemmel bir destekleyicidir.
Maydanoz içinde bulunan maddelerden dolayı tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Bu yüzden düşük tansiyonu olan kişiler bu kürü uygulamasınlar .
gerçekten etkili bir şeymiş.
hergün hazırlamaya üşenirim ama ben.
ben üstüne limon sıkıp yiyelim en iyisi.
canım bende diyet konusunda acemiyim ama sorun biraz abes olmuş3 yıllık evliyim canım,
size şunu sormak istiyorum yürüyüşleri sabah yapmak mı kahvaltıdan önce yapmak mı daha faydalı, yoksa akşam yemekten sonra yapmak mı iyi.
Ayrıca bana akşam salata ye demişsiniz şunuda sorayım annemin yaptığı sulu patatesten 2-3 yemek kaşığı yaprak sarmasından da 6-7 tane yesem ve yanında da yoğurt yesem hatalımı olur.
illede yemem lazım yani diyosun yaniee bu şekilde komik sorular gelecek artık öğrenene kadar
yaprak sarmasını yarın öğlen yesem nasıl olur yoğurtla birlikte.çünkü yarın öğle yemeğinde işte tavuk döner ve çorba varmış
kahvaltıda neler yiyorsun?ee bu şekilde komik sorular gelecek artık öğrenene kadar
yaprak sarmasını yarın öğlen yesem nasıl olur yoğurtla birlikte.çünkü yarın öğle yemeğinde işte tavuk döner ve çorba varmış
yok canım kilo vermem yeterli oldu sarkmadı biyerim özel bişey yapmadım yanii,,bel fıtığım vardı ezelden beri spora dayanıksızdım zaten,,şimdikten sonrada spor yapabilicemi sanmıyorum,allahtan geçsin diye lazerli fıtık ameliyatı oldum 2 hafta önce,hala geçmedi belim azab çekiyorum resmen çok ağrım var,öncesinde bukadar ağrım yoktuyaa,geceleri uyuyamıyorum acıdan halenher sabah bi ümit iyileşmiştir diye kalkıyorum ama nerdeee yataktan kalkana kadar cebelleşiyorum resmen,acıdan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi o derece
ee bu şekilde komik sorular gelecek artık öğrenene kadar
aynen sana katılıyorumCanım senın bu yaprak sarmayı ille yemenmı lazım
Öğle yemeğinde tavuk döner corba varmıs dıyorsun e yaprak sarmadan daha ıyı ıste.
Tavuk dönerin yağı biraz sakıncalı ama o da ne sekılde yapıldıgına baglı tabı. yınede sarma komple karbonhıdrattan olusan bır yemek.
Hıc bırı olmazsa corba ıc 1 dıl ekmekle yanına yogurt salata bırsey ye kı donerın yanında genelde yesıllık gelır...
beyaz ekmekse bence hatalı hergün çeyrek beyaz ekmek bence fazlakahvaltı evde yapamıyorum servise yetişmek için.ama çeyrek ekmek arası beyaz peynir yiyorum bazen kaşarlı tost yapıyorum ve ş.siz çay içiyorum hep bu şekilde oluyor kahvaltım
hatalı dimi
ben kendimce yorumlayacağım yani ben olsaydım ne yapardım şeklinde yoksa dediğim gibi bende daha çok acemiyim pazartesi başladım diyete pek bilgi sahibi değilim.tamam kararlı davranıp yaprak sarmasından yemicem sadece sulu patatesten 3-4 kasık ve kepekli ekmek bir dilim ve yoğurt yicem .haftaya tüm günlerin listesini yazıyım işyerimdeki bana fikir verin yememen gereken günlerde napıyım diye.
p.tesi
HAVUÇ ÇORBASI
HASAN PAŞA KÖFTE
PEYNİRLİ MAKARNA
MEYVE
salı:
EKŞİLİ ISPANAK ÇORBASI
TAVUK ŞİŞ
AYRAN
çarşamba:
MANTARLI ET SOTE
SAFRANLI PİRİNÇ PİLAVI
SALATA
perşembe:
YÜKSÜK ÇORBA
ETLİ LAHANA SARMASI
LOKMA TATLISI
cuma:
KIŞ ÇORBASI
MEVSİM BALIĞI
İRMİK HELVASI
EVET BUNLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTANIN MENÜSÜ BANA FİKİR VERİRSENİZ DAHA SAĞLIKLI OLUR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?