70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım tabii ki,

Bu kürü bir arkadaşımdan duydum. Oda daha denememişti. Sonra internetten araştırdım ve nasıl yapıldığını öğrendim.

Benim daha 3. günüm. Değişiklik için biraz erken ama kullananlar bayağı zayıfladıklarını söylüyor internette. Tadı fena değil. Ferahlatıcı geldi bana Ayrıca cilde de faydalıymış. Ama galiba tansiyon hastaları için iyi değilmiş.

İnternetteki yazıyı aynen paylaşıyorum;

İbrahim Saraçoğlu Maydonoz Limon Kürü

15 -16 saplarıyla beraber maydanoz
1 limon suyu,
Yarım su bardağı su,

Maydanoz Limon Kürü' nün Yapılışı : Saplı maydanozları, limon suyunu ve suyu koyup blenderden geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dakika önce için. 15 gün uyguladıktan sonra 3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir kür daha yapın.

Maydanoz Limon Kürü' nün Faydaları

• Yağ yakma özelliğinin yanında;
  • Karaciğer yağlanmasına faydalıdır
  • Deri altında iltihaplanma varsa onu atar
  • Cildi parlak ve genç gösterir.
  • Hepatit B ve C hastalarının kullandığı ilaçlar karaciğerde yağlanmaya neden olur. Bu ilaçları kullananlar için de mükemmel bir destekleyicidir.
DİKKAT:

Maydanoz içinde bulunan maddelerden dolayı tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Bu yüzden düşük tansiyonu olan kişiler bu kürü uygulamasınlar .

canım bence kendini iyi tutmuşsun öğlen menüsü olarak
akşam annelere gidince bence hiç birini yeme sana naçizane tavsiyem bunların yerinde kendine bol yeşillikli bir salata yap onu ye.
bide kilo çizelgesi insanı daha çok motive eder hemen bir çizelge edin.
ne kadarlık evlisin.
ben kilolarımı verip öyle hamile kalmayı istiyorum umarım olur.

tam bir diyet menüsü bayıldımmm

hava çok güzel öğle arası bende gezindim bahçede telle konuştum bol bol :)

Süper canım
Spor yapıyormusun sıkılaşmış gördüm seni..

yok canım kilo vermem yeterli oldu sarkmadı biyerim özel bişey yapmadım yanii,,bel fıtığım vardı ezelden beri spora dayanıksızdım zaten,,şimdikten sonrada spor yapabilicemi sanmıyorum,allahtan geçsin diye lazerli fıtık ameliyatı oldum 2 hafta önce,hala geçmedi belim azab çekiyorum resmen çok ağrım var,öncesinde bukadar ağrım yoktuyaa,geceleri uyuyamıyorum acıdan halenher sabah bi ümit iyileşmiştir diye kalkıyorum ama nerdeee yataktan kalkana kadar cebelleşiyorum resmen,acıdan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi o derece

3 yıllık evliyim canım,
size şunu sormak istiyorum yürüyüşleri sabah yapmak mı kahvaltıdan önce yapmak mı daha faydalı, yoksa akşam yemekten sonra yapmak mı iyi.
Ayrıca bana akşam salata ye demişsiniz şunuda sorayım annemin yaptığı sulu patatesten 2-3 yemek kaşığı yaprak sarmasından da 6-7 tane yesem ve yanında da yoğurt yesem hatalımı olur.

sağol canım,siz de çok güzel bir ailesiniz maşallah.
evet koydum resim ,zaten koyacaktım.bu konuda eleştiri almama da biraz üzüldüm. sebebi sorulsaydı da yazsaydım.face imde ekli bulunan yakın! bir kişinin kilo vermeye çalıştığımı bilmesini istemiyorum.yazın beni gördüğünde bana söylediği her iğneleyici,can yakıcı sözü yedirmek istiyorum kendisine.zayıfladıkça sizlerle foto paylaşıp,görüş almak istiyorum oysa.
ne adım ne soyadım,ne yaşadığım yeri saklama gibi bir çabam yok,kimsenin özelinde de gözüm yok,belirteyim.
face sayfama eklediğim herkes adımı,yaşadığım yeri görebilir yani.
neyse uzatmayalım,işimize bakalım.

gerçekten etkili bir şeymiş.
hergün hazırlamaya üşenirim ama ben.
ben üstüne limon sıkıp yiyelim en iyisi.

canım bende diyet konusunda acemiyim ama sorun biraz abes olmuş
ne demek 6-7 tane yaprak sarma
olur mu öyle şey o çok fazla
patatesten 2,3 kaşık al 1 kasede yoğurt ye o halde
yaprak sarma yeme bence akşam için ağır bir yemek olur.
benim bildiğim sabah kahvaltıdan 1 saat önce yürüyüş yapmak en mantıklısı ben öyle biliyorum

ee bu şekilde komik sorular gelecek artık öğrenene kadar
yaprak sarmasını yarın öğlen yesem nasıl olur yoğurtla birlikte.çünkü yarın öğle yemeğinde işte tavuk döner ve çorba varmış

illede yemem lazım yani diyosun yani
valla bende çalışıyorum iş yerinde hergün çıkan yemeği yiyorum ama önce ki yediğimin 3/1 ini yiyorum
akşamlarıda yemek yememeye özen gösteriyorum
salata yoğurt belki yanında bi kaç kaşık sadece haşlanmış makarna
bu tarz şeyler yiyorum.

kahvaltıda neler yiyorsun?

Çok geçmiş olsun...
Bende acaba fıtığım mı var diye şüphe etmeye başladım bu aralar belim çok agrıyo tutuluyo bı evı makıneyle cekeyım sonra oturdugum yerden dogrulamıyorum..
Ama kendıme cok kızıyorum bır yandan da...
bu yaşta aslında içimde çok enerjik bır yapı varken bu kıloyla hantallıkla ustunu ortup bambaska bır ınsan kılıfı ıcıne gırıyorum dıye..

Tabı sadece kıloyla degıl fıtık bır cok farklı neden de ortaya cıkabılıyor..
Esımde de fıtık var kesın amelıyat dıyorlardı. olmadı. yuzmeye basladı hergun yuzdu sabah yada aksam o çok çok ıyı geldı butun agrılarından sıkayetlerınden kurtuldu.
doktor 5 kılo bıle agır kaldırmayacaksın demıstı o fıtnes kardıyo agırlık calısıyordu 80 kılo agırlık basıyordu.
muayene oldugunda 2 fıtıgınında kuculmus oldugunu soylemısler.
Ne kadar spora uzagım sevmıyorum desende bence yuzmeyı mutlaka yapmaya calıs ımkanın varsa. mucıze gıbı ıyı gelıyor...

kahvaltı evde yapamıyorum servise yetişmek için.ama çeyrek ekmek arası beyaz peynir yiyorum bazen kaşarlı tost yapıyorum ve ş.siz çay içiyorum hep bu şekilde oluyor kahvaltım
hatalı dimi

Canım senın bu yaprak sarmayı ille yemenmı lazım

Öğle yemeğinde tavuk döner corba varmıs dıyorsun e yaprak sarmadan daha ıyı ıste.
Tavuk dönerin yağı biraz sakıncalı ama o da ne sekılde yapıldıgına baglı tabı. yınede sarma komple karbonhıdrattan olusan bır yemek.
Hıc bırı olmazsa corba ıc 1 dıl ekmekle yanına yogurt salata bırsey ye kı donerın yanında genelde yesıllık gelır...

aynen sana katılıyorum
diyet kararı verdiysek fedakarlık yapmamız lazım
kızartma tarzı şeylerden de uzak durmak lazım

kahvaltı evde yapamıyorum servise yetişmek için.ama çeyrek ekmek arası beyaz peynir yiyorum bazen kaşarlı tost yapıyorum ve ş.siz çay içiyorum hep bu şekilde oluyor kahvaltım
hatalı dimi
beyaz ekmekse bence hatalı hergün çeyrek beyaz ekmek bence fazla
onun yerine kepek ekmek yada etimek yemek daha mantıklı

menümü akşamları yazıyorum ama bugün yazayım dedim şu saate kadar yediklerimi
sabah ; 2 dilim kepek ekmek, tavada 1 yumurta ,az peynir, az zeytin, şekersiz çay..
ara : 1 tane kesme 5,6 tane fındık

öğlen ; 1 kase garnitür türlüsü bikaç kaşık pilav

ara ; 4 tane fındık

şu saate kadar da 1,5 lt su içtim..
bugün böyle

Son düzenleme:
tamam kararlı davranıp yaprak sarmasından yemicem sadece sulu patatesten 3-4 kasık ve kepekli ekmek bir dilim ve yoğurt yicem .haftaya tüm günlerin listesini yazıyım işyerimdeki bana fikir verin yememen gereken günlerde napıyım diye.
p.tesi
HAVUÇ ÇORBASI
HASAN PAŞA KÖFTE
PEYNİRLİ MAKARNA
MEYVE

salı:
EKŞİLİ ISPANAK ÇORBASI
TAVUK ŞİŞ
AYRAN

çarşamba:
MANTARLI ET SOTE
SAFRANLI PİRİNÇ PİLAVI
SALATA

perşembe:
YÜKSÜK ÇORBA
ETLİ LAHANA SARMASI
LOKMA TATLISI

cuma:
KIŞ ÇORBASI
MEVSİM BALIĞI
İRMİK HELVASI

EVET BUNLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTANIN MENÜSÜ BANA FİKİR VERİRSENİZ DAHA SAĞLIKLI OLUR.

ben kendimce yorumlayacağım yani ben olsaydım ne yapardım şeklinde yoksa dediğim gibi bende daha çok acemiyim pazartesi başladım diyete pek bilgi sahibi değilim.
pazartesi : havuç çorbasını içerdim makarnadan da çok az alırdım
meyveyide arada yemek üzere alırdım. ama o köfteye dokunmazdım.

salı : bugünkü menü gayet hoş bence hepsinden yerdim ama kesinlikle az yerdim.

çarşamba : et soteden bi kaç kaşık alırdım salatayı yerdim pilav yemezdim.

perşembe : sadece çorbayı içerdim

cuma : tabi ki çorba ve balığı yerdim
diye düşünüyorum.
canım sen nerde çalışıyorsun da gelecek hafta ki menüyü bile biliyorsun:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…