70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bu şekilde plan yapmıştım.annemi aradım yaprak sarması yemicem çorba varsa içicem dedim olurmu öyle ben sana dolma yaptım dolma kilomu yaparmış diye söylendi.

işte anneme gidince durum bu şekilde vahim oluyor onu kırmamak için yiyorum bu yüzden soruyorum sizlere.

valla canım bakmayacaksın annene
benim annemde tam tersi kilo ver diye başımın etini yer durur

evet canım sarma tehlikeli bide 6-7 demişsin vazgeç yeme lütfen,,öğlenleri yiyebilirsin ama ekmek olmadan ve 3-4 tane kadar kafi olur,,patates yerkende ekmek tüketme,çünkü patates makarna pilav ve bazı çorbalar ekmek yerine geçiyo,ekstradan ekmek tüketme yanlarında,salata ve yoğurtla süper olur
benim için önemli değil canım,herkez istediği kadar sahte face açabilir banane yani
düşüncenede saygı duyarım elbet varmış bi nedenin,,benim yönümden sıkıntı yok canım

döner ve çorba gayet güzel canım bunların yanında istersen 2 tane sarma yiybilirsin zararı olmaz ,ama ekmek tüketme
teşekkür ederim aynen haklısın canım,fıtığım varken onca ağır kaldırıyodum bende mecburen ev işide yapıyodum biraz ağrıyodu azcık otursam geçerdi,,ama şimdi hiçbişey doğru dürüst yapamıyorum çok ağrım var eğri yürüyorum zaten,yaa çaydanlık bile kaldırma gücüm kalmadı,evi süpürmek bile işkence geliyo,o makineyi bile çekicek mecal yok belimde o derece durum vahim,keşke olmasaydım pişman oldum valla

hiç bi iş yapmasamda oturup yatıp dursamda geçmiyo ağrım o dahada üzüyo beni,,geçer diye bekliyorum ama gün geçtikçe dahada azıtıyo bu yaa,,

keşke yüzme gibi bi şansım olsaydı cidden faydalı olucanı düşünüyorum,neyse yaza kısmet artık
allahtan eşim yardımcı oluyo her işe koşuyoda azcık yüküm hafifliyo

kepek ekmek kansızlık yapıyo canım tavsiye etmiyorum cidden,tam buğday yada tam tahıllı kullanın derim ben,,ben tam b. ekmeği alıyorum 2 yıldır cidden iyi,,dün uzmanı dinledim tvde tam b. veya tahıllı ekmek kilo aldırmıyomuş beyaz ekmeğe nazaran,dahada rahatladım,tabi kararında yemek lazım yinede

gayet güzelakşamada dikkat edersin inşallah
dediğim gibi kepek ekmeğinden vazgeç bence,yinede sen bilirsin canım

bunu ilk defa duydum canım
elimde ki bitince tam buğday ekmeğinden devam ederim kuzucum

merhaba hanımlar

anca gelebildim işler yeni azaldı
cumaya 1 kaldı dikkat edelim lütfen

aynen sana katılıyorum
diyet kararı verdiysek fedakarlık yapmamız lazım
kızartma tarzı şeylerden de uzak durmak lazım

kesınlıkle, başka çaresi yok ki...

İnankı bunların içinde bir tek salı günü sana uygun diğerlerinde mutlaka ya bır duzenleme yapman lazım yada alternatıf bır cozum bulman lazım..
yoksa gerçekçi olmak gerekırse bu iş zor.
iş yerının yemeklerı cok yaglı oluyor mu pekı ?
genelde catering şirketlerinin yemeklerı asırı yagı olur herseyı. oyleyse eger en saglıklısından brokolı corbası bıle ıcsen o kadar yagla yıne boşa gıder :)
neler yapabılırsın hıc dusundunmu sırketın yemeklerı dısında bır alternatıfın olabılırmı yada salata yapabılme durumun fılan ?

oy oy kötü cidden..
Allah sağlık versın bu şekilde insna hayattan zevk alamaz.
inşallah geçer..

kızlar bişey sorucam ama lütfen yanlış anlamayın
anladığım kadarıyla topiğin en kilolularından biriyim
sizler benden zayıfsınız
neden bu guruptasınız
yani 70-79 kilo arası ya bu gurup
önceden tanışıyormuydunuz yoksa bu topikle beraber mi verdiniz kilolarınızı merak ediyorum.
ben sizin olduğunuz kiloya gelmek için uğraşıyorum
sizler gibi olsam çok kasmam kendimi sanırım:26::26:

nasıl iyi olmuş gezmişsiniz..havada tam gezme havası
biz çalışınca mecburen içeri tıkılıyoruz..
bu hafta hedefime çooook uzağım..maaleseffff..
önümüzdeki hafta telafi etmeye çalışıcam

bffean yarın öğle menüne koy canım sarmanı ekmek yerine
anneciğinin de eline sağlık yapmış kızım yesin diye

charm tekrar hoş geldin canım

bende deneyeyim diyordumki notu gorene Kadar bende dusuk tansiyon var

tugba resimlerini gordum hani kizim 9aylik ama gobek duruyor diyosunya benimkide ona yakin en cokta o canimi SIKIYOR sen onu nasil hallettin gobegin gitti benim hic gobegim yoktu hamileliklere Kadar kizimdada gitmisti ama ozaman korse takmistim dogumdan hemen sonra oglumda takmadim ondanmi kaldi acaba

merhaba kızlar nasılsınız?dünden beri giremedim.malum iş hayatına başlayacağım için oğlumu bakıcıya alıştırıyoruz.bugün 2. gün olmasına rağmen komşu teyzeden bana gelmedi.sadece 1 saat bıraktım ama o kadar özledim ki anlatamam.Allah çalışan annelere yardımcı olsun ne diyeyim?siz neler yaptınız?bu arada tuğba'nın önerileri ile damacana ile baskülü denedim ve tartıldım 69,6 geldi bakalım yarın ne olacak?hoşçakalınnn

tam üstüne bastın canım,ben buraya 3 yıl önce gelmiştim ,tüm kilolarımı verene kadarda gitmedim,gerçi bi ara ev taşınmıştık ozaman gelememiştim epeyce,,sonra geldim ve kalanlarıda verdim yine ev taşındık yine koptum,anlıycan tilkinin dönüp dolaşıp geliceği yer 70-79 topiği oluyo
ben başka gruba gidemiyorum artık cidden çok güzel dostluklar edindim burda bunca yılda kopmak istemiyorum

canım bende korse takmadım hiç ama annem ilk doğumumda zorla hastane çıkışı taktırmıştı hepsi o,,çok fena göbek vardı gördüğün üzre,ama ideal kilomun altına inince sanırım göbeğim düzlendi,özel bişey yapamadım cidden

Son düzenleme:
canım bakıcıya alışması güzel haber
zorluk çıkarmayacak demek ki senin yawru
ayrıca damacana ile baskül ne oluyo:44:

sen bi git yaa zaten fıstık gibisin bide burda şişmanım pozları verme
cidden yaa ben fiziğini çok beğendim
önerilerinede bayılıyorum
çok doğru yönlendiriyorsun tuğbacım

ben kötü bişey demiyorumki ama olanı söylüyorum,cidden çıtır bi fiziğim kalmadı şuan,göbeğim var yan simitlerde var,onları eritmek için 55lere inmek istiyorum,malum spor yapamıyorum olsun okadar isteğim

sende çok güzel önerilerimi dinliyosun canım,çok sevdim seni,,inşallah benim gibi olursunda bigün burda sende o anki halini beğenmeyip,daha inmeğe çalışırsın aşağılara

amiiiiinnn canım benim ama azmine hayran kaldım çizelgene bakıyorum
79 lardan 55 e inme çabaları takdire şayan doğrusu
bende seni çok sevdim tuğbacım
seni her zaman dinlemeye hazırım fıstığım

guzelmis canim yarin tarti gunu sonuclari hep birlikte gorecegiz

önceden bu topikte 5 kilo vermiş biri olarak geri dönüyorum kızçeler
burayı özlemiştim ama iki çocuğum var biri 3 yaşını bitiricek diğeri yeni 1yaşını bitirdi.onların arasında denge kurmak zor oldu gerçekten fırsatım yoktu.kiloları geri alırım diyodum ama 68.5ta bıraktığım topiğe şuanki kiom 69.5 olaraktan dönüyorum yarın sabah belli olur gerçek kilom artıkk
berenerva trendy gibi tanıdık isimler gördüğüme sevindim
berenervayı 58 kilo haliyle bırakmıştım trendy de o kiloya yakındı ama duraksama dönemindeydi... umarım herkes istediği kiloya yaklaşmıştır.aklımda çok isim var umarım buralardasınızdır kızlar motive olup kilo vermeye devam etmem lazım
buarada eve ekmek makinesi aldık büyük hata :18: öyle güzel ekmeklerki zetn onları yemesem kilo bile vermiş olabilridim ama eşim doğal olsun istiyor yediklerimiz ne denir ki :44:
jillian ın 1 ve 2sini yapmıştım haftada 3 4 kez yaparaktan ekmeği keserekten gittiydi kilolar.az önce tekrar yaptım jillian.akşama biraz çorba yoğurt ve pırasa az az yiyerek bugünü denegelemeliyim.
bildirimler msjla mı buraya mı oluyoo? cumaları yapılıyo yine herhalde öle anladım
takıldığınız bi spor yada kür var mı kızlar?
yarın kadındoğuma gidicem sanırım yine bi sorun var adetimde ikinci kez terslik oldu erken oldu hormonlara baktırıcam yoğurt zerdeçal tarçın ve zencefillli bi kür vardı etkiliydi ama hormonlara ters etki yapıyodu bıraktım 3.gün :2:
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
aynur da sevdiğine kavuşmuştur

sarmalarin buyuklugune bagli senin parmagin kalinligindaysa cok gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…