bayanlar bana kızacaksınız ama o kilo grafiğini nasıl yapıyorsunz ?
bende geçen yıl kısa bisüre kullandım 5i biryerdeyi ama benim reflüm o sıralarda azdı bu sebeple bıraktım ama sebep omuydu değil miydi bilmiyorum aslında en çok merak ettiğim konu bu mideye rahatsızlık veriyorsa hiç kullanamam(
gizli saklı kalmadı artık aramızda ne duysam uzmanlardan söylüyorum valla
ozokuncuğum valla artık canım sağlıksız şeyler çekmiyo. eşim tost delisi. mantı yer. kızartmalar pilavlar. pirinç pilavına bayılırdım eskiden bırakalı 1 sene oluyo. sadece bulgur pilavi yiyorum ben. fastfood sadece pizza o da 3 dilim yani. onuda diyet süresince bıraktım. hamburgeri 1 senedir yemiyorum kebap, makarna, iskender falan bırakalı 1 yıl oldu. ama çok canım çekerse 1 lahmacun ve ayran yiyorum. lahmacun 250 kaloriya ondan. ama lahmacunun yağını önce kimseye çaktırmadan peçeteyle bastıra bastıra alıyorum
inanmıyorum şu an kapı çaldı ve eşim oglumun eline poşet vermiş içinde ne var bilin.kayınvalidem.saçta börek yapmış yollamış.bu nasılk bişe böle.ağzım dan sular akıyo.sabırrr sabırr.mis gibi sıcacık.oyyy oyy.kafayı yicem şimdi.kafamçokkarıştı.cokacimcoook.n napıcam ben şimdi.:bbo:.
kızlar ben çoğu yabancı sanatçıların diyetinde sabah kahvaltısında salam yada sosis görüyorum. bazen bende yumurta ve peynirden sıkılınca 2 tane parmak sosisi tavada yağsız pişirip ekmeğimle onu yiyorum. güzel oluyo. et severim zaten. bence sizde yapabilirsiniz. yağsız olduktan sonra ve 2 parmak sosis gayet ideal olur. ama ben sosisin yanında yumurta ve peynir yemem. sadece sosis çay ve domates yerim. kepek ekmeğine tost yapınca anlamıyorum iki ekmek ama çabucak bitiveriyo sanki doyurmuyo ama 1 dilim ekmeği azıcık azıcık yiyince acayip doyuyorum. bende böyleyim işte
bendede mantı var mis gibi ama canım çekmiyo hiç. sadece yoğurt çekiyo. akşam yiyeceğim. ben 1.68 boyundayım. bu 4. haftam. önce 76 şimdi 75 ten 200 gram eksik
hugocum,tost konusunda sana çok hem de çok katılıyorum,1dilim ekmek yesem 2 tane tosta bedel oluyor,çok şükür yalnız değilmişim bazen tuhaf olduğumu düşünüyordum,iyi ki varsın hugozemuszemus
kilo çizelgesi yaz google kadınlar külübünde paylaşılmış.o linki tıkla.o yönlendiriyo.ben öle yaptım valla.zemuszemus.
tşk tatlım bu olaylara baya yabancıyım kusura bakmayın :)
bi ara bende senin gibiydim. bilinç beslenmeden dolayı öyle oluyo. bak canım. kalsiyum eksikliği yaşadıysan eğer veremeyebilirsin. süt ve yoğurt yemelisin. özellikle hergün bir öğününde mutlaka yoğurt tüketmelisin. sen kasta kaybediyo olabilirsin. yarımsaat koşu az. günde 1 saat yürümeli tembolu yada koşulmalı. bende senin gibi oldum. verdim ama kas verdim. sonra iştahım açıldı geri aldım. beslenmen eğer yetersizse ondanda oluyo. günlük yürüyüşünü 1 saate çıkar. sadece bunu yap. plates sonraki aşamalarda. yani yağların azalınca çünkü pilates yağ yaktırmaz. ama temolu yürüyüşte 20. dakikadan itibare gerçek yağ yakar vücut. sen 30. dakikada bırakırsan yağ yakma azalır. en az 45 dakika yürümelisin. sen yağlarını tempolu yürüyerek ver sonra pilates yap canım. birde beslenmeni yazki yanlışlarını söyleyelim. ben sabah 1 dilim çavdar yada kepek ekmeği, yumurta, peynir yiyorum. arada 1 meyve yiyorum. öğlen et ve 1 dilim kepek ekmek yerim. et genelde ya yağsız kıymadan yapılmış 3 köfte ya 150 gram falan yağsız pişmiş tavuk yada ton balığı yerim ama yağını süzerek. arada 1 meyve yerim. akşam sebze yemeği, yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim. sebze yemeğimi 1 kaşık zeytinyağlı yaparım. tüm yiyeceklerime 1 kaşık yağdan fazla kullanmam. makarna kepekli yerim. beyaz un kullanmam çünkü iştah açıyo. akşamda 1 nescafe fincanı az şekerli türk kahvesi içerim şeker ihtiyacımı keser. asla beyaz un kullanmam insülin seviyesini çıkarır. böylece iştah açılır. yaz yediklerini hatalarını söyleyelim güzelim
merhaba hugacuk,
yazdıkların için teşekkürler. yeme düzenim maalesef çok kötü. çalışıyorum, sabah 8 gibi çay yumurta peynir reçel hiiç diyetli gibi değil kahvaltı(çünkü öğlen yemek arası geç ve iş yoğun o zamana kadar çok acıkıyorum diye kahvaltıyı fazla yiyorum) öğlen yemekhanede genelde bulgur nohut, kurufasülye pilav, çorba makarna, bu tür yemekhane klasikleri... akşamda eşim hiiç sebze yemiyor bende akşam iş yorgunu ona ayrı kendime ayrı yapamıyorum onun yiyebileceği bişi yapıyorum genellikle tavuk, patates yemeği çorba gibi şeyler... yemek üzerinde çok oynama yapamıyorum az yesemde açlığa çok dayanamıyorum. yemekten sonra akşam yarım saat koşu yürüyüş karışık ve dediğim gibi mekik falan. ve çoğu zaman yatmadan önceden de yürüyorum. ama veremiyorum... sanırım vermek için açlığa dayanmam gerek(
bak yoğurt meselesine gelince, sade yoğurt yiyemiyorum ama sarımsaklı salatalı patatesli falan ancak yiyebiliyorum.
bu arada bu akşamdan itibaren beyaz ekmeği bırakıp kepek ekmeğe başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?