70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yarım saat önce 1 domates 1 salatalık birde 3 kaşık makarna yedim. üzerinede koca 1 bardak su.

bu saate kadar büyük bardağımla 6 bardak su içtim.benim bardak 1,5 bardağa bedel yani 9 bardak ediyor.

yatana kadar daha 4-5 bardak daha içerim.

öğle yemeğimi de kahvaltı tarzı yaptım şimdi temizlik ve yemek yapıcam akşama ıspanak vaaar :)

midene zararlıysa kullanma canım.onun yerine yeşil çay iç sende

ozokuncuğum valla artık canım sağlıksız şeyler çekmiyo. eşim tost delisi. mantı yer. kızartmalar pilavlar. pirinç pilavına bayılırdım eskiden bırakalı 1 sene oluyo. sadece bulgur pilavi yiyorum ben. fastfood sadece pizza o da 3 dilim yani. onuda diyet süresince bıraktım. hamburgeri 1 senedir yemiyorum kebap, makarna, iskender falan bırakalı 1 yıl oldu. ama çok canım çekerse 1 lahmacun ve ayran yiyorum. lahmacun 250 kaloriya ondan. ama lahmacunun yağını önce kimseye çaktırmadan peçeteyle bastıra bastıra alıyorum

güzel fikir şu peçeteyle yağ alma olayı aklımda bulunsun yerimseniben

inanmıyorum şu an kapı çaldı ve eşim oglumun eline poşet vermiş içinde ne var bilin.kayınvalidem.saçta börek yapmış yollamış.bu nasılk bişe böle.ağzım dan sular akıyo.sabırrr sabırr.mis gibi sıcacık.oyyy oyy.kafayı yicem şimdi.kafamçokkarıştı.cokacimcoook.n napıcam ben şimdi.:bbo:.

kızlar ben çoğu yabancı sanatçıların diyetinde sabah kahvaltısında salam yada sosis görüyorum. bazen bende yumurta ve peynirden sıkılınca 2 tane parmak sosisi tavada yağsız pişirip ekmeğimle onu yiyorum. güzel oluyo. et severim zaten. bence sizde yapabilirsiniz. yağsız olduktan sonra ve 2 parmak sosis gayet ideal olur. ama ben sosisin yanında yumurta ve peynir yemem. sadece sosis çay ve domates yerim. kepek ekmeğine tost yapınca anlamıyorum iki ekmek ama çabucak bitiveriyo sanki doyurmuyo ama 1 dilim ekmeği azıcık azıcık yiyince acayip doyuyorum. bende böyleyim işte

bendede mantı var mis gibi ama canım çekmiyo hiç. sadece yoğurt çekiyo. akşam yiyeceğim. ben 1.68 boyundayım. bu 4. haftam. önce 76 şimdi 75 ten 200 gram eksik

hugocum,tost konusunda sana çok hem de çok katılıyorum,1dilim ekmek yesem 2 tane tosta bedel oluyor,çok şükür yalnız değilmişim bazen tuhaf olduğumu düşünüyordum,iyi ki varsın hugozemuszemus

bendede mantı var mis gibi ama canım çekmiyo hiç. sadece yoğurt çekiyo. akşam yiyeceğim. ben 1.68 boyundayım. bu 4. haftam. önce 76 şimdi 75 ten 200 gram eksik

boyuna göre kilonu fazla göstermiyorsundur canım.ben 1.61 boyunda olduğum için kilo hemen belli ediyo kendini bende senağlama

hugocum,tost konusunda sana çok hem de çok katılıyorum,1dilim ekmek yesem 2 tane tosta bedel oluyor,çok şükür yalnız değilmişim bazen tuhaf olduğumu düşünüyordum,iyi ki varsın hugozemuszemus

bende yaklaşık 2 haftadır diyetteyim ama tartılmadığım için bilmiyorum ne kadar kilo verdiğimi.Sabahları sadece 2 ince dilim kepek ekmeği arasına tost yiyorum ve doyuyorum demekki kişiden kişiye değişiyo bu fisfisfis

bayanlar ben birazdan kaçıyorum bugün eşimin doğum günü ve yemeğe misafirerim var ama hiç birini yemeyi düşünmüyorum ama pastaya hele çikolatalı pastaya nasıl hayır diyeceğim bilmiyorum (

merhaba arkadaslar,ben yeni üyeyim,dogru konudamiyim bilmiyorumda
bana yardimci olursaniz cok sevinirim
2 bucuk ay önce dogum yaptim suan 73 kilodayim haftalardir aynni degisen bisey yok,emziriyorum zayiflamakda istiyorum ama ne yapicam bilemiyorum ya,her yerde emziren diyet yapamaz diye duyuyorum ama bunun bask formülü karisimi yokmu hem emzirip hem zayiflamak icin ,sabah aksam 50 tane mekik cekiyorum onuda yeni ögrednim yaglari yakmadigini sadece kas yapgitini ögrendim,ben suan icin kas istemiyorum :1no2: göbegim simdilik gitsin yeter.bana önerileirniz varmi ,ilk cocugumda 2 bucuk ay sonra 17 kilo vermisdim dogumdan sonra ,simdi ise 12 anca gitti,ikiside normal dogumdu.

merhaba hugacuk,
yazdıkların için teşekkürler. yeme düzenim maalesef çok kötü. çalışıyorum, sabah 8 gibi çay yumurta peynir reçel hiiç diyetli gibi değil kahvaltı(çünkü öğlen yemek arası geç ve iş yoğun o zamana kadar çok acıkıyorum diye kahvaltıyı fazla yiyorum) öğlen yemekhanede genelde bulgur nohut, kurufasülye pilav, çorba makarna, bu tür yemekhane klasikleri... akşamda eşim hiiç sebze yemiyor bende akşam iş yorgunu ona ayrı kendime ayrı yapamıyorum onun yiyebileceği bişi yapıyorum genellikle tavuk, patates yemeği çorba gibi şeyler... yemek üzerinde çok oynama yapamıyorum az yesemde açlığa çok dayanamıyorum. yemekten sonra akşam yarım saat koşu yürüyüş karışık ve dediğim gibi mekik falan. ve çoğu zaman yatmadan önceden de yürüyorum. ama veremiyorum... sanırım vermek için açlığa dayanmam gerek(
bak yoğurt meselesine gelince, sade yoğurt yiyemiyorum ama sarımsaklı salatalı patatesli falan ancak yiyebiliyorum.
bu arada bu akşamdan itibaren beyaz ekmeği bırakıp kepek ekmeğe başlıyorum.

bak canım bende yoğurt yiyemediğim için zayıflayamadım desem yeridir. calsiyum yetersiz olunca zayıflamak güçleşiyo. sabah kahvaltın iyi. reçel hariç. onun yerine bal ye istersen. kepek yada çavdar yada tam tahıllı ekmek kullan. şekeri azalt. belki porsiyonların fazladır küçült. öğlen bulgur ye. çorba iç. makarna ve pirinç pilavını tavsiye etmem çünkü iştah açar çabuk acıktırır. aralardada meyve falan yeki açlık çekme hiç. akşam eşine tavuk kızartıyosan tavuğu kızartmadan kendine kadarını ayır hemen haşla. bende bazen iki yemeği aynı anda yapıyorum. patatesi soyunca hemen ayır kendine koy tencerede kaynat canım. anladınmı. uzun uzun yemek yapmana gerek yok. pratik olabilirsin. kızartma azda yesen malesef çok kalorili tüm yağı çekiyo içine. birgün kendine yemek yap. 2 gün yersin bişey olmaz. bende örneğin akşam yemeğiimi yapıyorum 2 gün yiyorum canım. hergün kendime ayrı yemek yapmaya zaman harcamıyorum onun yerine spor yapıyorum. madem gündüzde çok yoğun oluyoruz diyosun yarım saat spor sana yetebilir anladığım kadarıyla gündüzde çok yoruluyosun. arada da ama unutma. ara öğnün olsun. aç oturursan sofraya daha çok yersin bunu unutma

tgull yoğurt yiyemiyosan bol süt iç. acaba senin porsiyonlarınmı büyük. kızartma yeme. ekmeğini değiştir. hamurişi falan olmasın. birde böyle dene 2 hafta hala veremezsen mutlaka doktora gitmen gerek. belki troit olabilir belki hormon bozukluğu. bu tempoya göre ne yesen kilo almaman gerek. mutlaka ya çok büyük porsiyon yiyosun yada bi sağlık problemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…