kızlar bişey sorucam ama lütfen yanlış anlamayın
anladığım kadarıyla topiğin en kilolularından biriyim
sizler benden zayıfsınız
neden bu guruptasınız
yani 70-79 kilo arası ya bu gurup
önceden tanışıyormuydunuz yoksa bu topikle beraber mi verdiniz kilolarınızı merak ediyorum.
ben sizin olduğunuz kiloya gelmek için uğraşıyorum
sizler gibi olsam çok kasmam kendimi sanırım:26::26:
charm tekrar hoş geldin canım
önceden bu topikte 5 kilo vermiş biri olarak geri dönüyorum kızçeler
burayı özlemiştim ama iki çocuğum var biri 3 yaşını bitiricek diğeri yeni 1yaşını bitirdi.onların arasında denge kurmak zor oldu gerçekten fırsatım yoktu.kiloları geri alırım diyodum ama 68.5ta bıraktığım topiğe şuanki kiom 69.5 olaraktan dönüyorum yarın sabah belli olur gerçek kilom artıkk
berenerva trendy gibi tanıdık isimler gördüğüme sevindim
berenervayı 58 kilo haliyle bırakmıştım trendy de o kiloya yakındı ama duraksama dönemindeydi... umarım herkes istediği kiloya yaklaşmıştır.aklımda çok isim var umarım buralardasınızdır kızlar motive olup kilo vermeye devam etmem lazım
buarada eve ekmek makinesi aldık büyük hata :18: öyle güzel ekmeklerki zetn onları yemesem kilo bile vermiş olabilridim ama eşim doğal olsun istiyor yediklerimiz ne denir ki :44:
jillian ın 1 ve 2sini yapmıştım haftada 3 4 kez yaparaktan ekmeği keserekten gittiydi kilolar.az önce tekrar yaptım jillian.akşama biraz çorba yoğurt ve pırasa az az yiyerek bugünü denegelemeliyim.
bildirimler msjla mı buraya mı oluyoo? cumaları yapılıyo yine herhalde öle anladım
takıldığınız bi spor yada kür var mı kızlar?
yarın kadındoğuma gidicem sanırım yine bi sorun var adetimde ikinci kez terslik oldu erken oldu hormonlara baktırıcam yoğurt zerdeçal tarçın ve zencefillli bi kür vardı etkiliydi ama hormonlara ters etki yapıyodu bıraktım 3.gün :2:
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
aynur da sevdiğine kavuşmuştur
sağol canım,siz de çok güzel bir ailesiniz maşallah.
evet koydum resim ,zaten koyacaktım.bu konuda eleştiri almama da biraz üzüldüm. sebebi sorulsaydı da yazsaydım.face imde ekli bulunan yakın! bir kişinin kilo vermeye çalıştığımı bilmesini istemiyorum.yazın beni gördüğünde bana söylediği her iğneleyici,can yakıcı sözü yedirmek istiyorum kendisine.zayıfladıkça sizlerle foto paylaşıp,görüş almak istiyorum oysa.
ne adım ne soyadım,ne yaşadığım yeri saklama gibi bir çabam yok,kimsenin özelinde de gözüm yok,belirteyim.
face sayfama eklediğim herkes adımı,yaşadığım yeri görebilir yani.
neyse uzatmayalım,işimize bakalım.
gerçekten etkili bir şeymiş.
hergün hazırlamaya üşenirim ama ben.
ben üstüne limon sıkıp yiyelim en iyisi.
ceyrek ekmek hata tabi canim, nesfitlerden yiyebiliyosan onlar iyi olabilirkahvaltı evde yapamıyorum servise yetişmek için.ama çeyrek ekmek arası beyaz peynir yiyorum bazen kaşarlı tost yapıyorum ve ş.siz çay içiyorum hep bu şekilde oluyor kahvaltım
hatalı dimi
önceden bu topikte 5 kilo vermiş biri olarak geri dönüyorum kızçeler
burayı özlemiştim ama iki çocuğum var biri 3 yaşını bitiricek diğeri yeni 1yaşını bitirdi.onların arasında denge kurmak zor oldu gerçekten fırsatım yoktu.kiloları geri alırım diyodum ama 68.5ta bıraktığım topiğe şuanki kiom 69.5 olaraktan dönüyorum yarın sabah belli olur gerçek kilom artıkk
berenerva trendy gibi tanıdık isimler gördüğüme sevindim
berenervayı 58 kilo haliyle bırakmıştım trendy de o kiloya yakındı ama duraksama dönemindeydi... umarım herkes istediği kiloya yaklaşmıştır.aklımda çok isim var umarım buralardasınızdır kızlar motive olup kilo vermeye devam etmem lazım
buarada eve ekmek makinesi aldık büyük hata :18: öyle güzel ekmeklerki zetn onları yemesem kilo bile vermiş olabilridim ama eşim doğal olsun istiyor yediklerimiz ne denir ki :44:
jillian ın 1 ve 2sini yapmıştım haftada 3 4 kez yaparaktan ekmeği keserekten gittiydi kilolar.az önce tekrar yaptım jillian.akşama biraz çorba yoğurt ve pırasa az az yiyerek bugünü denegelemeliyim.
bildirimler msjla mı buraya mı oluyoo? cumaları yapılıyo yine herhalde öle anladım
takıldığınız bi spor yada kür var mı kızlar?
yarın kadındoğuma gidicem sanırım yine bi sorun var adetimde ikinci kez terslik oldu erken oldu hormonlara baktırıcam yoğurt zerdeçal tarçın ve zencefillli bi kür vardı etkiliydi ama hormonlara ters etki yapıyodu bıraktım 3.gün :2:
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
aynur da sevdiğine kavuşmuştur
Ilk menümü yazayım;
Kahvaltı(öğle): 1 dil. ekmek üzeri cevizli salça ve kaşar, yeşilçay.
Ara: 1 elma
Akşam(18:00): 1,5 dil. ekmek, kabak yemeği, yoğurtlu göbek salatası.
Ara: yeşilçay, nescafe (şekersiz)
2 lt su..
Ilk menümü yazayım;
Kahvaltı(öğle): 1 dil. ekmek üzeri cevizli salça ve kaşar, yeşilçay.
Ara: 1 elma
Akşam(18:00): 1,5 dil. ekmek, kabak yemeği, yoğurtlu göbek salatası.
Ara: yeşilçay, nescafe (şekersiz)
2 lt su..
Hemde nasil motiveee oluyor ablammm insallah hep Boyle giderde citir bir hatun olurumhoşgeldin.
doktora git hemen canım.evde yapılacak bir şey değil.antibiyotik verir muhtemelen doktorun iltihabı kurutmak için.
insan nasıl motive oluyor değil mi dilek.
haydi bakalım afiyet olsun şimdiden.
selam rakibem,yarın ak koyun kara koyun çıkacak ortaya.
tartıyı göresim pek yok bugün,hedefi yakalayamayacağıma üzülüyorum.
neyse ayın 17 sine kadar vaktim var 67 olmak için.pes etmek yok.deli gibi yürüyüş yapıyorum,arada kısa egzersizler falan.işe yaraması lazım.bu akşamı da çok hafif geçirirsem tartı beni mutlu eder belki.umut fakirin ekmeği ne yapalım.
iyi fikir değil mi.yarından başlamam lazım mesela benim,arkadaş günüm başlıyor,komşularla,iş çevresiyle görüş derken bir kaçarsa tam kaçar.baştan sıkı tutmalıyım.
sen de evet sevgiliyiz,30 senelik kocam da olsan sevgilim olacaksın de.aaa yeni nesilsiniz siz bir de,olur mu öyle romantizmden uzak evlilik.aşk olmalı havada aşk.
selam canım.kür hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin,işe yarar bir yöntem mi.
selam.
valla fıstığım taş gibi hatunsun hiç canını sıkma ama tabi ki diyete devam
ayrıca bugünlük kaçamak falan yok kızzz kafaya taktım bende bu kilolar gidecek
ceviz getirmiştim evden
ama yemicem o hakkımı tükettim :)
menu cok az oglen yok oglen bi tavuk balik salata yiyebilirsin bu menu ile kendini sadece ac birakirsin tatlim Kilo vermen zor
bu ne ya
boyle az yersen meyobolizma ölür ona gore dun diyetisyene gittim, gun icinde onun 5 katı yemek var. bu arada boy kacti.
o kadar çok şey okudum gördüm yada dinledim ki..
her diyetisyenın yada doktorun kendınce gelıstırdıgı bır dıyet var..
kımısı dıyetınde gunde 5 dılım ekmek verıyor kımısı 1 dılım anca verıyor proteın agırlıklı beslendırıyor...
kımısı karbonhıdrat agırlıklı beslendırıyor.. yanı tek dogru dıye bırsey yok.. ben kendımce gunde 2 dılımden fazla tuketmemeye calısıyorum kı bunun faydası olur zararı olmaz..
metabolızmam olmez bu menuyu yarım gun dıye dusunun yarım menu yanı..
sira geldi kendi menüm e
kayinpederim hasta biliyosunuz o yuzden cok düzenli bi liste degil. hastaneye gidip geliyorum.
sabah 3 kuru kayisi 2 bardak ilik su
kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
tarçınlı yeşil cay
ilave yesillik ve ekmek olmasi gerekiyodu, ama cikip almaya insan lazim.
11.30
1 kase yogurt
2 bardak ilik su
17.30
1 kucuk ton balik
cesit cesit yesillikli salata
2 dl tm bgd ekmegi
beyaz cay
1,5 lt kadar su 3 saat yuruyus ayaklarimin alti sisti.
yarim gunse tamam canim.
benim kilomda 79 larda boyum 155
canım zaten kahvaltıyı öğlen yaptım yazdıgım gıbı.. öğlen yemegının saatı gecmıs oluyor...
ben şuan gayet tokum mıdem dolu.. aç kalmam söz konusu değil. daha önceleride bu şekilde verdim.
kahvaltımı gec yapmıs olmasam dediğin gibi ya öğlene ya akşama protein koymaya çalışıyorum zaten genellıkle..
yardımın için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?