merhaba arkadaslar,ben yeni üyeyim,dogru konudamiyim bilmiyorumda
bana yardimci olursaniz cok sevinirim
2 bucuk ay önce dogum yaptim suan 73 kilodayim haftalardir aynni degisen bisey yok,emziriyorum zayiflamakda istiyorum ama ne yapicam bilemiyorum ya,her yerde emziren diyet yapamaz diye duyuyorum ama bunun bask formülü karisimi yokmu hem emzirip hem zayiflamak icin ,sabah aksam 50 tane mekik cekiyorum onuda yeni ögrednim yaglari yakmadigini sadece kas yapgitini ögrendim,ben suan icin kas istemiyorum :1no2: göbegim simdilik gitsin yeter.bana önerileirniz varmi ,ilk cocugumda 2 bucuk ay sonra 17 kilo vermisdim dogumdan sonra ,simdi ise 12 anca gitti,ikiside normal dogumdu.
tgull yoğurt yiyemiyosan bol süt iç. acaba senin porsiyonlarınmı büyük. kızartma yeme. ekmeğini değiştir. hamurişi falan olmasın. birde böyle dene 2 hafta hala veremezsen mutlaka doktora gitmen gerek. belki troit olabilir belki hormon bozukluğu. bu tempoya göre ne yesen kilo almaman gerek. mutlaka ya çok büyük porsiyon yiyosun yada bi sağlık problemi var
bu ay adetim çok gecikti, doktor iki gün daha olmazsam hormon testi yaptır demişti ama adet gördüm dün ve yaptırmadım. ama kilo veremezsem dediğin gibi yaptırim. porsiyonlarım maalesef büyük kocaman :kedi: kızartma çok seviyorum ama onun yerine fırında közleme falan yaparım artık. iş tempom yüksek ama oturduğum yerden olduğu için bu kötü bişi, yorgunluk çok ama kilo verdirmiyor. haftanın son günü çook yorgunum ama gidimde yürim biraz...
bende baslicam diyete ama bir türlü lmuyor olmuyor
bende baslicam diyete ama bir türlü lmuyor olmuyor
ben yediklerime dikkat ederek80 kilodan 57 kiloya düşmüştüm zaten ama gecirdigim sorunlu hamilelikten sonra yine herşey allak bullak oldu agir preaklampsi gecirdim ve dogumdan cıktıgımda gözlerime inanamadım tam 105 kiloydum zor bela kilo veriyorum ama hamilelik sonucu böbregimde kalan hasar sonucu vucut su tutmaya meyilli benim yediklerimi normal kiloda bir insan yese zafiyet gecirir bende patates diyetine heveslendim ama 2 günden sonra lahana da patates diyetide foss cıktı buda benim azmimi kırmaya yetiyo işte :1no2::1no2::1no2:
bu arada 75 kilodayım hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?