70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım diyet diye geçici çözümlerle uğraşma. sağlıklı beslen yeter sana. beyaz unu bırak. kepekli yada tam buğday ununa dön. beyaz ekmeğ bırak. kızartma yerine fırınlanmış ye. yağı her yemeğe 1 yemek kaşığından fazla kullanma. öğün atlama. 3 ana ve ara öğünün olsun. meyve ye. şekeri azalt. tatlı çok seviyosan ve yiyosan sütlü tatlı ye ama haftada 1 olsun. ve yürüme imkanın varsa yürü. yoksa dans et evde. çocuğuna süt yapıcı şeyler var duymuştum internette araştır bi. onlarıda kullanki sütün kesilmesin. panik yapma. korkma sakın verrirsin kilolarını. şidi sen emzirdiğin için emziren anneler neyi ne kadar yemeli ben bilmiyorum açıkçası ama sen emziren anne diyeti diye internette bi araştır yada emziren anne nasıl zayıflar falan diye. yanlış bişey söylemek istemem açıkçası

bu ay adetim çok gecikti, doktor iki gün daha olmazsam hormon testi yaptır demişti ama adet gördüm dün ve yaptırmadım. ama kilo veremezsem dediğin gibi yaptırim. porsiyonlarım maalesef büyük kocaman :kedi: kızartma çok seviyorum ama onun yerine fırında közleme falan yaparım artık. iş tempom yüksek ama oturduğum yerden olduğu için bu kötü bişi, yorgunluk çok ama kilo verdirmiyor. haftanın son günü çook yorgunum ama gidimde yürim biraz...

bak canım benimde arada canım patates kızartması çektiğinde patatesleri baharatlarım nane kek,k falan. sonra hiç yağsız firina veririm. yanındada yağsız kıymadan yapılmış yağsız teflonda pişirdiğim köfte yerim. ama 3 köfte, 5 yada 6 tane patates ve 1 dilim ekmek. sen bence çok yiyosun galiba birde böyle dene dahada veremezsen gidersin doktora. ama dediğim gibi tavuğu derisiz olarak haşla. ekmek ve yanında salatayla falan ye. artanını dolaba koy bir gün sonra yersin canım. yinede ayrı olsun senin yemeklerin. sporuna yazık. yağlı kızartma yeme. makarna ve pirinç pilavından uzaklaş. ama kepekli makarna ve kabuklu pirinç uygundur. zaten yemekler yağsız olduğundan soğanını doğruyosun salçasını koyuyosun sebzesini ve suyunu koyuyosun tamam işte. saatlerini almıyo. kolay oluyo. ayrıca mesela o gün diyet yemeğini yersin akşam. tüm işin bitince 10 dakikanı ayırıp ertesi günki yemeğini yaparsın canım. bi yolunu bulacağına inanıyorum

bende baslicam diyete ama bir türlü lmuyor olmuyor

canım diyett falan yok kim korkuttu senin gözünü. sağlıklı beslenme var. kızartma yok. yağlı unlu gıdalar yok. beyaz undan uzak duruyoruz şekeri azaltıyoruz birazda hareket tamam. korkma sakın. ekmek olarak tambuğday yada kepek çavdar gibi ekmek ye. makarnadan uzak dur iştahın açmasın. arada meyve ye. öğün atlama. çok abur cubur seviyosan ye ama azalt. yediğinin yarısın ye abur cubur olarak. azda sporla tamam

ben yediklerime dikkat ederek80 kilodan 57 kiloya düşmüştüm zaten ama gecirdigim sorunlu hamilelikten sonra yine herşey allak bullak oldu agir preaklampsi gecirdim ve dogumdan cıktıgımda gözlerime inanamadım tam 105 kiloydum zor bela kilo veriyorum ama hamilelik sonucu böbregimde kalan hasar sonucu vucut su tutmaya meyilli benim yediklerimi normal kiloda bir insan yese zafiyet gecirir bende patates diyetine heveslendim ama 2 günden sonra lahana da patates diyetide foss cıktı buda benim azmimi kırmaya yetiyo işte :1no2::1no2::1no2:

arkadaşlar diyet yok yasak yok bunu unutmayın. kural yok. sevdiğimiz herşeyi evde kalorisi az olarak ve sağlıklı biçimde yapıp hem zayıflayacağız hemde sevdiklerimizden vazgeçmeyeceğiz asla. kalıplara sokmak yok kendimizi böylece zayıflayacağız. patates kızartmasını çok seviyosak fırında yağsız baharatlı yapacağız. hamburgerden vazgeçemiyosak yağsız köfteden kepek ekmeğinden yapacağız. börek seviyosak kepek undan yufka açıp sebzeli yada lor peynirli yapacağız. kepek undan kek yapacağız. yağsız mercimek köftesi ve yağsız kısır yapacağız. arkadaşlar ben yemek tarifi verdim daha önceki sayfalarda. onları okuyup yapabilirsiniz canım. ve tüm yemeklerimiz 1 kaşık yağlı olacakbeyaz undan yapılmış makarna yerine kepekli makarna yapacağız. pirinçse kabuklu pirinç yiyeceğiz. böylece iştah problemimiz ortadan kalkacak. dolayısıyla doyduğumuzu hissedeceğiz. zayıflayacağız. siz eğer mantı yapmayı biliyosanız. kepek undanda mantı yapabilirsiniz. içinede yağsız baharatlı kıyma koyun. mantı yiyin. kebabınızı kendiniz yapın ama yağsız. baharatlı soğanlı. yaratıcı olun. yemekte neyin kalori olacağına ve neyin insülini çıkarıp iştah açacağını bilin anlayın ne kilo kalır ne dert

canım sen o zaman diyetisyene git canım. anlat durumunu. zor kilo veriyorum diyosun. uzman daha iyi anlar. yanlış diyetler yaparsan belki rahatsızlanabilirsin. doktor sana nasıl beslenmen gerektiğini söyler ve daha hızlı kilo verebilirsin canım. bence boşuna vakit kaybetmeden diyetisyene git. anlat herşeyi. sonra gel burda bizle paylaş neler yediğini neler yaptığını. sonra bizle zayıfladıkça mutluluklarını paylaş canım

tşk ederim canım haklısın valla ne yalan söleyim minik prensesim nazlı nazlı annesini üze üze geldi ilk bir kac sene kiloları dert bile etmedim yasadigimıza sükrettim ama biliyosun sende genelde burun kıvrılır kilolu insanlara birdirhem et bin ayıp örter tombiş anneannelerimizin babaannelerimizin uydurması herşeyden önemliside herseyin bası saglık a.s.a.s.

eşim bu akşam koca bi tabak mantı yedi hiç canım istemedi. oysaki yasak olarak görseydim o mantıyı isterdi canım hatta ölçüyü çok kaçırıp fazla yiyebilirdim. ben bezelye, ekmek ve yoğurt yedim. eşim maça gitti. birazdan gelir ve tost ister karışık. bende eskiden çok severdim ama artık canım çekmiyo. yasak olarak görmediğim için heralde. yarın yağsız mercimek köftesi yapacağım. bol marullu yerim. yanınada ayran yerim bi öğünüm olurcokacimcoook

benim gibi mercimek köftesine bayılanlar için hem diyet hemde sağlıklı. yanınada ayran mükemmel olur. ben çok severim. kısırıda öyle. allahtan bunar diyet olarak yapılabiliyo yani. pasta gibi zaralı değil bize

muayyen günüme doğruda diyet kepekli meyveli kek tarifi yazmıştımya size onu yapacağım o günler beni zorluyo bayağı

diyet süresince canınız ne çekerse çeksin mutlaka yiyin. az yiyin ama yiyin. mümkünse evde yapın canınızın çektiğini. hamburgeri böreği evde yapın. çikolataysa bitter yiyin. kekse kepekli yada tam buğday unlu yapın meyveli falan. ama mutlaka yiyin yoksa diyeti bozup üstelik aşırı yemeyle sonuçlanabiliyo.

merhaba arkadaşlar geçtiğimiz hafta şehir dışındaydım giremedim.fazla dikkat edemedim.hepiniz iyisiniz inş.bir haftada 100 sayfa atmış güzeller.daha hepsini okuyamadım.hugocuk güzel bilgiler yazmışsın canım.gerçekten tatbik edilebilir şeyler.ben şok diyetleri seviyorum.sonrasında tariflerinden yararlanmayı düşünüyorum

bu arada 75 kilodayım hala.

canım bak şok diyetle metabolizma hızı düşer çok hemde vücutta kas kaybı çok olur. o yüzden tartıda çok kilo vermiş gibi durursun sonrada şok diyet bitince geri kas oranın artınca yine kilolu olursun. belkide daha fazla bile alabilirsin. bence şok diyetlerle metabolizmanı yavaşlatacağına sağlıklı bi diyet yap. azda sporla falan dans yürüyüş falan verirsin kilolarını. şok diyet seviyorum diyosun peki şok diyetten sonra hiç kilo almadınmı. hep derler şok diyet yaptım zayıfladım ardından yediklerime dikkat etmedim aldım derler ama ne kilo vermek o kadar kolay nede yeniden almak o kadar kolaydır. bir haftada 2 haftada 5 kilo 10 kilo verilmez. verilirsede kas gider. o da geri gelir. üstelik metabolizma çok yavaşlar. sen normal diyet yap. örnek mercimek verir diyetisyen yanındada ekmek 2 dilim falan salata falan bi öğünde. oysaki mercimek köfteside aynı budur. bulgur ekmek yerine geçer. mercimek protein, içindeki soğan marul salata. ama yağ yok tabiki yada 1 kaşık olacak. aslında mercimek köftesi ekmek, mercimek yemeği ve salatadır. şok diyet yama sakın. yaptığın sürece hem sağlığın bi süre sonra zarar görür hemde yine kilo alırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/158251-yiyeceklerin-kalori-miktari.html

Arkadaşlar yiyeceklerin kalori miktarı yukarıda verdiğim linkte yazılı buradan bakarak yediklerinizin kalori miktarlarını öğrenebilirsiniz.Ancak herşeyi yiyerekde kilo verilmez bunu da unutmayın lütfen.Başarıya ulaşmak istiyorsak bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorundayız.Her hafta kilo verdikçe kendimizi ödüllendirebiliriz mesela en sevdiğimiz yiyeceği yiyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…