70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin ewt bze olsa okdar üzülmemde sözkonusu oğlum olunca..
senin oğlununkide kötüymüş..yanidediğingb Allah beterinden korusun ama devam eden öksürükleride bzi çok üzüyo

eski yeni herkese sesleniyorumm mesaj atmayı unutmayın yeni isimler görüyorum altta katılmak istiyorsanız mesaj atmayı unutmayınn lütfeenn

Tuğbacım ,allen01 sizlerde yoksunuz unuttunuz mu bugünü :44:

bu arada denetlemeyi sıfır hatayla atlattım rahatladım şimdi
gozunaydin canim liste isi yine sende
sana da yuk oluyoruz.

kilo bildirimi
başlangıç:73
bu hafta:73
hedef şimdilik:69

hosgeldin canım
hedefi neden bu kadar kucuk koydun daha fazlasini da rahatca verebilirsin

Bende 400 gr verdim :))) Günde 2 kere yürüyorum. Az yiyorum ama bu kadarcık verdim. Hiç yoktan iyi tabiide .Acaba çok su içmediğim için mi? Günde 1 litreyi geçemiyorum pek...
su sart canim 2- 2,5 lt icmelisin

suyun bu ozelkihinden haberim yoktu tesekkurler canim

herkese iyi hafta sonları kızlar....

iyi hafta sonlari canim

eski yeni herkese sesleniyorumm mesaj atmayı unutmayın yeni isimler görüyorum altta katılmak istiyorsanız mesaj atmayı unutmayınn lütfeenn

benimkini dilekefem atacakti.

burdan dilegi opuyorum

iyi akşamlar şekerler.
öğlen bir çıktım akşamı yaptım dışarıda.özlemişim evimi.
bugün arkadaşta günüm vardı,kaçırmamaya dikkat ettim.
bu hafta daha azimli olmalıyım,66 lı rakam görmeliyim tartımda.
menüme gelince:
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,biber,maydanoz
çay,peynir,zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği.
ara yok
öğle ve ara
arkadaşta 1 türk kahvesi[yanında gelen herşeyi reddettim.]
1 kase kısır
ufak bir kare sütlü tatlı
çay.
akşam
1 kase tarhana çorbası.
su 1.5 litre
yürüyüş 30 dk.
geçmişi okuyamadım,önemli bir şey varsa söyleyin kızlar.günün özetini alabilirim.
öpüyorum hepinizi.

yine guzel bir menu olmus canim

benim menüm
sabah 3 kuru kayisi 2 bardak ılık su
10.00
1 cay kasigi corekotu 1 bardak ılık su
1 dl peynir
bol yeşillikli salata
2 dl tam bgd ekmeği

11.30
1 tatli kaşığı keten tohumu
2 bardak ılık su
3 yk yogurt

15.00
1 mandalina

16.30
1 bardak süt
5 kucuk galeta

18.00
1 ton baligi
bol yeşillikli salata
2 dl tm bgd ekmegi

19.00
3 kucuk galeta
1 muz

yesil cay ictim
1 saat yürüdüm
2 lt su

Iyi akşamlar kızlar nasılsiniz bakimm herkes yemeğe çıktı heral eşi ile

Benim eşim çalışıyor maalesef akşam öğlen biryerlere gittik birşeyler içtik bide kaçamak yaptım

Menum

Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Iki dilim ekmek

Ara
Yoğurt

Öğlen
6 tane sarma
Yoğurt

Ara
Eşimle latte ve pasta yedim(

Akşam
Balik
Salata
Patates iki dilim

Su 2 litre şimdilik

Son düzenleme:

Süper

Menü güzel

o kadar kacamaktan bisey olmax
ne de olsa senede 1 gun

vaaaav yinede süper! 14 günde 3.9 kilo vermek ... Nasıl verdin bu kadar kısa zamanda sırrın ne?
tesekkurler canim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=564760
canim bu diyeti yapiyorum hafif degistirirerek mesela ekmegi sadece Sabah 2dilim yiyorum
bide 2yesil cayi 1bucuk ltnin icine atiyorum yarimda limon katiyorum aksama Kadar iciyorum cok arastirdim yesilcay zayiflamada birebirmis
inşallah canım

vooooovvvvvv maşallah çok güzellllllll....

tebrikler canım gayet iyi
tesekkurler canim
tamam canim evet canim bende seviniyorum hala Kilo verebiliyorum diye ama gercekten dikkat edi<orum yediklerime kesinlikle 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
bu arada denetlemeyi sıfır hatayla atlattım rahatladım şimdi

tebrikler..

kizlar kucuk cocugu olanlara soruyorum biz esimle hic ayni anda yemek yiyemiyoruz sizdede oluyormu ben cocuklara yedirene Kadar o yemis kalkmis oluyor kac defa yediysen bile beni bekle diyorum ama beklemiyor tabikibudurm hic hosuma gitmiyor cocuklari daha erken yedireyim diyorum ama kizim yese bile bizimle birlikte tekrar oturup yiyor oglumda yesebile illa kucagimda olcak o vakitte en son bugun oldu moralim cok bozuldu
kvde seviyor diye misir ekmegi ve fasulye kavurmasi yaptim esim isten geldi o geldikten sonra fasulyeyi kavurdum ekmekte pismisti ayni anda bende daha namazi kilcaktim dedim ben namaz kilicam kvde misir ekmegi soguyor dedi bende oturun yiyin ozaman dedim normalde fasulye kavurmayi tursusundan yaparlar ben sevmem ben normal fasulyeden yaptim tadina bile bakmadim namaz kilarken esimin sesi geliyor o yemez hepsini bitir gittigimde bitmisti dedim esime ben tursudan sevmem diye ozaman tekrar yap kendine dedi dedim haslamak lazim onlami ugrasicam bu saatten sonra bende mutfaga gittim agzima azcik bisey attim ciktim istegim kalmadi benmi abartiyorum acaba yoksa normalmi

hoşgeldin tekrar canım,ne hafıza varmış bravoo

valla ben hedefime gelmiştim yani 56ya indim geçen sene,ama bu seneye kadar 62-63lere çıktım neyseki buraya geldim tekrar ve 59dayım aylardır gitmedi artık derken 58i gördüm 2 gün önce,daha yolum uzun bu yavaşlıkla seneye 55 olurum ben
kızlar benim metobolizmam çok hızlı çalışıyor zaten ama bu kadarına da şaştım doğrusu çünkü arada kaçamaklarım oldu yani:44:
canım bu hafta çok güzel beslendin bu sonuç bence çok normal,böyle devam edersen moralin dahada tavan yapar tam gaz devam
Kime yapıyoruz bildirimi trendy cadısına mı ?
ne cadılığımı gördün nenn
bende onu diycektim ama sonra düzeltmişsin canım,,
su yağları yakmaz suyun görevi,dikkatli beslenerek yaktığımız yağları idrar yoluyla dışarı atmaktır,yani suyu yeterince içmezsek,vücutta parçalanan yağları vücuttan atamayız buda çabalarımızı boşa çıkarır,ben ilk zamanlarda 3 litre suyumu hergün içerdim çokta hızlı başladı kilo vermem,ama gel görki şimdi 1 litre bile içemiyorum

unutmadım canım anca gelebildim ama zaten iç açıcı bi bildirim olmıycak,son 2gün çok kaçırdım malum tartının böyle göstermesi çok normal geldi banaa
ama pişman değilim
yine olsa yine yerim

:119::118::124::121::129:

Son düzenleme:

bence hiç normal değil canım,nedir senin bu kvden çektiğin ya cidden üzülüyorum,eşin bari müsama gösterse sana oda yok
moralini bozma boşver diycem ama zor canım yaa allah sabır versin:26:
benimde eşim çok çabuk yer benden önce kalkar,ama 6 yıldır bikere bile bensiz yemek yememiştir,hazırlarım sofrayı benim az işim var sen yiyekoy derim ama imkansız ne yapar ne eder yinede beni bekler,bensizde oturmaz sofraya,bazen geç yiyelim der bende olmaz ben erken yicem sen gelince tek başına yersin derim köpürür,ayrı gayrımı yicez böyle der,benim için erkenden yer benle ve okula sonra gider
çocuklarda zaten kendi yiyo,çocuğun küçük daha senin ama yinede eşin beklemesi lazım seni

cok Dogru bir yorum

yaaaa arkadaş ne çok geçmiş birikmişş:111::111:şaşı oldum okumaktan

dün
18643üncü sayfada kalmıştı,bugün akşam bi girdim 18664 olmuş,
oku oku bitirdim sonunda 21 sayfayı:122::125:

ağzınıza sağlık ne diyim

erkekletin hepsi ayni canim.
insan nezaketen oturur iki sohbet eder
takma kafana

face de herkes coşMuş
bugun hastanedeyim esim aradi babam nasil dedi, iyi dedim. durdu.
sevgililer gunun kutlu olsun dedi.
bu ne ya dedim bayram cocuklari hibi.
bayraminiz kutlu olsun teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…