- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
Selamlar
Hayırlı Cumalar
Kııyamam kuzuya ya.
Benim oğlanında alerjik bronşiti var donem donem gecelerı oksurugu tutuyo bıtmıyor..
kötü oluyor ınsan.. Allah daha buyugunu vermesın
ne çıktın pekii göremedim ben
gozunaydin canim liste isi yine sendebu arada denetlemeyi sıfır hatayla atlattım rahatladım şimdi
kilo bildirimi
başlangıç:73
bu hafta:73
hedef şimdilik:69
su sart canim 2- 2,5 lt icmelisinBende 400 gr verdim :))) Günde 2 kere yürüyorum. Az yiyorum ama bu kadarcık verdim. Hiç yoktan iyi tabiide .Acaba çok su içmediğim için mi? Günde 1 litreyi geçemiyorum pek...
ondan kaynaklı tabi, yağların yakılabilmesi için suya ihtiyaç var çünkü, 1 lt suyla yakabildiği kadarını yakıyor geri kalanı kalıyor, istediğin kadar spor yap, su içmezsen yakamazsın yağları, bu haftada en az 2 lt su iç bak farkı göreceksin :) elinde su şişesiyle gez, en az 2lt su, aman diyeyim yoksa boşuna gider onca emeklerin .
edit: yani yağ yakmaktan kastım, yağları parçalamak, susuz parçalanmıyor yağlar
herkese iyi hafta sonları kızlar....
eski yeni herkese sesleniyorumm mesaj atmayı unutmayın yeni isimler görüyorum altta katılmak istiyorsanız mesaj atmayı unutmayınn lütfeenn
Tuğbacım ,allen01 sizlerde yoksunuz unuttunuz mu bugünü :44:
iyi akşamlar şekerler.
öğlen bir çıktım akşamı yaptım dışarıda.özlemişim evimi.
bugün arkadaşta günüm vardı,kaçırmamaya dikkat ettim.
bu hafta daha azimli olmalıyım,66 lı rakam görmeliyim tartımda.
menüme gelince:
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,biber,maydanoz
çay,peynir,zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği.
ara yok
öğle ve ara
arkadaşta 1 türk kahvesi[yanında gelen herşeyi reddettim.]
1 kase kısır
ufak bir kare sütlü tatlı
çay.
akşam
1 kase tarhana çorbası.
su 1.5 litre
yürüyüş 30 dk.
geçmişi okuyamadım,önemli bir şey varsa söyleyin kızlar.günün özetini alabilirim.
öpüyorum hepinizi.
benim menüm
sabah 3 kuru kayisi 2 bardak ılık su
10.00
1 cay kasigi corekotu 1 bardak ılık su
1 dl peynir
bol yeşillikli salata
2 dl tam bgd ekmeği
11.30
1 tatli kaşığı keten tohumu
2 bardak ılık su
3 yk yogurt
15.00
1 mandalina
16.30
1 bardak süt
5 kucuk galeta
18.00
1 ton baligi
bol yeşillikli salata
2 dl tm bgd ekmegi
19.00
3 kucuk galeta
1 muz
yesil cay ictim
1 saat yürüdüm
2 lt su
iyi akşamlar şekerler.
öğlen bir çıktım akşamı yaptım dışarıda.özlemişim evimi.
bugün arkadaşta günüm vardı,kaçırmamaya dikkat ettim.
bu hafta daha azimli olmalıyım,66 lı rakam görmeliyim tartımda.
menüme gelince:
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,biber,maydanoz
çay,peynir,zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği.
ara yok
öğle ve ara
arkadaşta 1 türk kahvesi[yanında gelen herşeyi reddettim.]
1 kase kısır
ufak bir kare sütlü tatlı
çay.
akşam
1 kase tarhana çorbası.
su 1.5 litre
yürüyüş 30 dk.
geçmişi okuyamadım,önemli bir şey varsa söyleyin kızlar.günün özetini alabilirim.
öpüyorum hepinizi.
Iyi akşamlar kızlar nasılsiniz bakimm herkes yemeğe çıktı heral eşi ile
Benim eşim çalışıyor maalesef akşam öğlen biryerlere gittik birşeyler içtik bide kaçamak yaptım
Menum
Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Iki dilim ekmek
Ara
Yoğurt
Öğlen
6 tane sarma
Yoğurt
Ara
Eşimle latte ve pasta yedim(
Akşam
Balik
Salata
Patates iki dilim
Su 2 litre şimdilik
tesekkurler canim
vaaaav yinede süper! 14 günde 3.9 kilo vermek... Nasıl verdin bu kadar kısa zamanda sırrın ne?
tesekkurler caniminşallah canım
vooooovvvvvv maşallah çok güzellllllll....
tebrikler canım gayet iyi
tamam canim evet canim bende seviniyorum hala Kilo verebiliyorum diye ama gercekten dikkat edi<orum yediklerime kesinlikle 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
canım benim geçen hafta bana attığın msjda 66.7 diye yazıyor ben onu baz alarak yapıyorum liste sıralamasını haberin olsun bu arada tebrik ederim iki sıkı diyeti kazasız atlattın devamı gelsin inşaAllah
bu arada denetlemeyi sıfır hatayla atlattım rahatladım şimdi
hoşgeldin tekrar canım,ne hafıza varmış bravooönceden bu topikte 5 kilo vermiş biri olarak geri dönüyorum kızçeler
burayı özlemiştim ama iki çocuğum var biri 3 yaşını bitiricek diğeri yeni 1yaşını bitirdi.onların arasında denge kurmak zor oldu gerçekten fırsatım yoktu.kiloları geri alırım diyodum ama 68.5ta bıraktığım topiğe şuanki kiom 69.5 olaraktan dönüyorum yarın sabah belli olur gerçek kilom artıkk
berenerva trendy gibi tanıdık isimler gördüğüme sevindim
berenervayı 58 kilo haliyle bırakmıştım trendy de o kiloya yakındı ama duraksama dönemindeydi... umarım herkes istediği kiloya yaklaşmıştır.aklımda çok isim var umarım buralardasınızdır kızlar motive olup kilo vermeye devam etmem lazım
buarada eve ekmek makinesi aldık büyük hata :18: öyle güzel ekmeklerki zetn onları yemesem kilo bile vermiş olabilridim ama eşim doğal olsun istiyor yediklerimiz ne denir ki :44:
jillian ın 1 ve 2sini yapmıştım haftada 3 4 kez yaparaktan ekmeği keserekten gittiydi kilolar.az önce tekrar yaptım jillian.akşama biraz çorba yoğurt ve pırasa az az yiyerek bugünü denegelemeliyim.
bildirimler msjla mı buraya mı oluyoo? cumaları yapılıyo yine herhalde öle anladım
takıldığınız bi spor yada kür var mı kızlar?
yarın kadındoğuma gidicem sanırım yine bi sorun var adetimde ikinci kez terslik oldu erken oldu hormonlara baktırıcam yoğurt zerdeçal tarçın ve zencefillli bi kür vardı etkiliydi ama hormonlara ters etki yapıyodu bıraktım 3.gün :2:
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
aynur da sevdiğine kavuşmuştur
canım bu hafta çok güzel beslendin bu sonuç bence çok normal,böyle devam edersen moralin dahada tavan yapar tam gaz devamkızlar benim metobolizmam çok hızlı çalışıyor zaten ama bu kadarına da şaştım doğrusu çünkü arada kaçamaklarım oldu yani:44:
Kime yapıyoruz bildirimi trendy cadısına mı?
bende onu diycektim ama sonra düzeltmişsin canım,,ondan kaynaklı tabi, yağların yakılabilmesi için suya ihtiyaç var çünkü, 1 lt suyla yakabildiği kadarını yakıyor geri kalanı kalıyor, istediğin kadar spor yap, su içmezsen yakamazsın yağları, bu haftada en az 2 lt su iç bak farkı göreceksin :) elinde su şişesiyle gez, en az 2lt su, aman diyeyim yoksa boşuna gider onca emeklerin .
edit: yani yağ yakmaktan kastım, yağları parçalamak, susuz parçalanmıyor yağlar
eski yeni herkese sesleniyorumm mesaj atmayı unutmayın yeni isimler görüyorum altta katılmak istiyorsanız mesaj atmayı unutmayınn lütfeenn
Tuğbacım ,allen01 sizlerde yoksunuz unuttunuz mu bugünü :44:
kizlar kucuk cocugu olanlara soruyorum biz esimle hic ayni anda yemek yiyemiyoruz sizdede oluyormu ben cocuklara yedirene Kadar o yemis kalkmis oluyor kac defa yediysen bile beni bekle diyorum ama beklemiyor tabikibudurm hic hosuma gitmiyor cocuklari daha erken yedireyim diyorum ama kizim yese bile bizimle birlikte tekrar oturup yiyor oglumda yesebile illa kucagimda olcak o vakitte en son bugun oldu moralim cok bozuldu
kvde seviyor diye misir ekmegi ve fasulye kavurmasi yaptim esim isten geldi o geldikten sonra fasulyeyi kavurdum ekmekte pismisti ayni anda bende daha namazi kilcaktim dedim ben namaz kilicam kvde misir ekmegi soguyor dedi bende oturun yiyin ozaman dedim normalde fasulye kavurmayi tursusundan yaparlar ben sevmem ben normal fasulyeden yaptim tadina bile bakmadim namaz kilarken esimin sesi geliyor o yemez hepsini bitir gittigimde bitmisti dedim esime ben tursudan sevmem diye ozaman tekrar yap kendine dedi dedim haslamak lazim onlami ugrasicam bu saatten sonra bende mutfaga gittim agzima azcik bisey attim ciktim istegim kalmadi benmi abartiyorum acaba yoksa normalmi
cok Dogru bir yorum
bence hiç normal değil canım,nedir senin bu kvden çektiğin ya cidden üzülüyorum,eşin bari müsama gösterse sana oda yok
moralini bozma boşver diycem ama zor canım yaa allah sabır versin:26:
benimde eşim çok çabuk yer benden önce kalkar,ama 6 yıldır bikere bile bensiz yemek yememiştir,hazırlarım sofrayı benim az işim var sen yiyekoy derim ama imkansız ne yapar ne eder yinede beni bekler,bensizde oturmaz sofraya,bazen geç yiyelim der bende olmaz ben erken yicem sen gelince tek başına yersin derim köpürür,ayrı gayrımı yicez böyle der,benim için erkenden yer benle ve okula sonra gider
çocuklarda zaten kendi yiyo,çocuğun küçük daha senin ama yinede eşin beklemesi lazım seni
kizlar kucuk cocugu olanlara soruyorum biz esimle hic ayni anda yemek yiyemiyoruz sizdede oluyormu ben cocuklara yedirene Kadar o yemis kalkmis oluyor kac defa yediysen bile beni bekle diyorum ama beklemiyor tabikibudurm hic hosuma gitmiyor cocuklari daha erken yedireyim diyorum ama kizim yese bile bizimle birlikte tekrar oturup yiyor oglumda yesebile illa kucagimda olcak o vakitte en son bugun oldu moralim cok bozuldu
kvde seviyor diye misir ekmegi ve fasulye kavurmasi yaptim esim isten geldi o geldikten sonra fasulyeyi kavurdum ekmekte pismisti ayni anda bende daha namazi kilcaktim dedim ben namaz kilicam kvde misir ekmegi soguyor dedi bende oturun yiyin ozaman dedim normalde fasulye kavurmayi tursusundan yaparlar ben sevmem ben normal fasulyeden yaptim tadina bile bakmadim namaz kilarken esimin sesi geliyor o yemez hepsini bitir gittigimde bitmisti dedim esime ben tursudan sevmem diye ozaman tekrar yap kendine dedi dedim haslamak lazim onlami ugrasicam bu saatten sonra bende mutfaga gittim agzima azcik bisey attim ciktim istegim kalmadi benmi abartiyorum acaba yoksa normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?