kizlar kucuk cocugu olanlara soruyorum biz esimle hic ayni anda yemek yiyemiyoruz sizdede oluyormu ben cocuklara yedirene Kadar o yemis kalkmis oluyor kac defa yediysen bile beni bekle diyorum ama beklemiyor tabikibudurm hic hosuma gitmiyor cocuklari daha erken yedireyim diyorum ama kizim yese bile bizimle birlikte tekrar oturup yiyor oglumda yesebile illa kucagimda olcak o vakitte en son bugun oldu moralim cok bozuldu
kvde seviyor diye misir ekmegi ve fasulye kavurmasi yaptim esim isten geldi o geldikten sonra fasulyeyi kavurdum ekmekte pismisti ayni anda bende daha namazi kilcaktim dedim ben namaz kilicam kvde misir ekmegi soguyor dedi bende oturun yiyin ozaman dedim normalde fasulye kavurmayi tursusundan yaparlar ben sevmem ben normal fasulyeden yaptim tadina bile bakmadim namaz kilarken esimin sesi geliyor o yemez hepsini bitir gittigimde bitmisti dedim esime ben tursudan sevmem diye ozaman tekrar yap kendine dedi dedim haslamak lazim onlami ugrasicam bu saatten sonra bende mutfaga gittim agzima azcik bisey attim ciktim istegim kalmadi benmi abartiyorum acaba yoksa normalmi
face de herkes coşMuş
bugun hastanedeyim esim aradi babam nasil dedi, iyi dedim. durdu.
sevgililer gunun kutlu olsun dedi.
bu ne ya dedim bayram cocuklari hibi.
bayraminiz kutlu olsun teyze
evet erkekler hep ayni maleseferkekletin hepsi ayni canim.
insan nezaketen oturur iki sohbet eder
takma kafana
Canım bence de bir sofrada herkes beklenmeli. Bu yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum. Benim babamın kuralıdır herkes bu sofrada oturacak yese de yemese de ben böyle yetiştirildim ama evlenince durum değişti eşimin ailesinde kimse kimseyi beklemez mesela kayınpederim camiye mi gitti sofra için o beklenmez gelince yer denir ben bu duruma çok kızardım çok mücadele ettim ama otoriteler benle aynı fikirde olmayınca mecburen ben de uydum düzene. ama hala içim rahat yiyemem. kendi evimde sadece sabah kahvaltıları düzen içinde yenir sonrası oğlum okuldan gelir o ayrı yer kızım herkesle yer eşimin akşam geliş saatleri değişkendir o da kendi başına yer ben de bazen oğlumla bazen eşimle yerim bi düzenimiz yok yani. Bu durumda beklentim de olmayınca takmıyorum valla. Sen de yapabiliyorsan beklentilerini değiştir yoksa mutsuz olursun ben bu yüzden eşimle çok sorun yaşadım babasını ya da babanesini beklemek istediğim için "sofrayı getirmemek için bahane mi arıyosun" oldu
benim eşimde sabah 7de işe gitti ,ben uyuyodum daha 10 gibi mj geldi telefona,uyku sersemi baktım eşim cuma mesajı göndermiş ,bişeyler yazmış sonundada cuman mübarek olsun yazmış işte,neyse mj kutum dolu diye kızılaydan gelen mjı sileyim dediydim,sil diceme tüm mjları sile basmışım uyuku sersemliği işte,gitti 109 mjım çok sinir oldum üzüldüm,eşimi aradım senin mjın yüzünden uyandım uyku sersemi tüm mjları sildim diye,kahkaha attı gıcık
sonra öğlen mj attı biricik aşkitom sevgileler günün kutlu olsun diye,geri dönüş yapmadım tabi
akşam 5te geldi yine öptü kutladı ver hediyemi demesinmi,,bende dedim ne hediyesiya biz sevgilimiyiz evliyiz,kutlamamız anlamsız
hep adamlarmı dicek biz evliyiz sevgili değiliz diye,bu sefer ben attım goluu
eğer porsiyonlarını düşürmediysen ve bol su tüketmiyorsan 5 günde azalış görmemen normal, ben en başta sadece çikolata ve ekmek keserek 5 kiloyu 2,5 ayda vermiştim :) daha sonra porsiyonlarımı azalttım, hareketimi artırdım vs..
face de herkes coşMuş
bugun hastanedeyim esim aradi babam nasil dedi, iyi dedim. durdu.
sevgililer gunun kutlu olsun dedi.
bu ne ya dedim bayram cocuklari hibi.
bayraminiz kutlu olsun teyze
arkadaşlar kime bildirim yapıyorız bilmiyorum
başlangıç kilom ;73
bugunku kilom:72
kaybedilen:1
hedef:65
bugun moral bozuklugundan tatlıyı abarttım daha dogrusu hep yiyorumda bu gliffor işe yaradı galiba.bu kadar tatlıya rağmen kilo veriyorsam kassam kendimi daha çok veririm herhalde.neyse sevgililer günü yalnızım mutsuzum gözüm telde.
umarım hepiniz iyisinizdir yuvanızdan mutluluk sevgi eksik olmasın
supersin tugba ya masaallah diyorumbaslangic:61.9
gecen hafta:59.8
bu hafta:59.4
giden:400
toplamda giden:2.500
hedef: 58
:125: yiyom ama bi nedeni var sonuçta,nedeninimi soruyosunuzz,ee canım istiyoki yiyooomm
tamam tamam sustuum bidaha yemicem,
bugün yemedim mesela tek kaçamağım az önce bicik topkek
:83::83:
sevgiliii esim bana ustumdeki elbiseleri hediye almis cooook mutlu oldumm
supersin tugba ya masaallah diyorum
gule gule giy canim
baslangic:61.9
gecen hafta:59.8
bu hafta:59.4
giden:400
toplamda giden:2.500
hedef: 58
:125: yiyom ama bi nedeni var sonuçta,nedeninimi soruyosunuzz,ee canım istiyoki yiyooomm
tamam tamam sustuum bidaha yemicem,
bugün yemedim mesela tek kaçamağım az önce bicik topkek
:83::83:
tamam ona mesaj atayım o zaman.hıc evlenmedım yas 38.en son erkek arkd kasım ayında ayrıldık yani kedim dışında kimsem yokcanim bildirimizi anathk arkadasimiza yapiyoruz ozel mesajla
neden yanlizsin canim esin yada sevgilin aramadimi :26:
tamam ona mesaj atayım o zaman.hıc evlenmedım yas 38.en son erkek arkd kasım ayında ayrıldık yani kedim dışında kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?