70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarcimm iyi aksamlar telden giriyorum gecmisi yarin is yerine okurum.bugunku menumu yazmicam cunku aksama kadar gayet guzel giden diyetim.aksam sevgililer gunu kutlamasiyla mahfoldu.neyse oda odulum olsun .tarin tam gaz daha siki sekilde devam edicem.ama sunuda belirteyim yemekten sonra en az 2 saat yurumus oldum
Gelelim aksam ki kutlamaya
Esim rezervasyon yaptirmisti yedik ictik.cicegimi verdi sonrs avmye gidip bana ust bas aldik iste boyle guzel bir kutlama oldu
Yarin resim eklerim kendinize cici bakin canlarrrr

resimlerinizi gordum Tatli maasallah cok guzelsinmutlulugunuz daim olsun

Sağol bilgilendirme için canım önümüzdeki günlerde bende deneyebilirim :)

Sağol canım bu hafta 2 litreyi içmeye çalışıcam bakalım inşallah :)

Anladım sağol canım bu hafta 2 litre içeyim o zaman bakalım

tabi ki de iç mutlaka, burada boşuna bağırmıyor insanlar, doktorlar en az 2 lt suuuuu diye hem kiloyu geçtim vücut sağlığı açısından da çok önemli, alışkanlık haline getir hayatın boyunca, yoksa en basitinden vücudun selülitten geçilmez

rica ederim canım

evet sonradan düzelttim hemen, yağ hücrelerinin diğer hücrelerle bağlıdır, su bu aradaki bağı kopartmakla yükümlüdür yani yağ hücrelerinin serbest kalması ile ve böylece boşaltım sistemiyle hoooop gideverir yağlar, ha tabi vücudun ihtiyacından fazla yağ alırsak da isterse 1 damacana su içelim nafile bunu bilip de az su mu içiyorsun

yok canım bol su ıcıyorum sımdı moda olan alkalı suda tuketıyorum ama normal mı sence 5 gund bı degısıklık goremememen

porsiyonların durumu nasıl peki? yemek kaşığı ölçüsü ile ölçeklendirirsek eğer?

Zaten selülitlerimin maşallahı var

bende bir örnek vereyim bu konuda, bizim ailede de hep beraber oturulur hep beraber kalkılır sofradan, herkes yemeğini bitirdi bi kişi bitirmedi diyelim, beklenir yemek bitsin sonra tatlıya geçilsin. bende bu şekilde yetiştim, ama benim dayımın ailesinde (-ki dedem ve ananem onlarla yaşıyor) ne yaşlı beklenir sofrayaaa, ne insan beklenir sofrada. dedem en son oturur resmen, sofra kurulur kurulmaz yerleşirler hemen, çorbalar konulur konulmaz başlanır. tatlı için kim bekleyecek? yemeğini önce bitiren alır kocaman tatlı kasesini önüne yer ve kalkar. çok kızarım, bende inatla dedemi beklerim. ama girmiyor kalın kafalarına.

hatta bu tarz insanlar insanı rencide bile ediyor, bi akşam misafirler geldi bize hatrı sayılır kişiler, kuzende bizde, güzelce yemek yiyoruz, kuzen tabi beklemedi başladı, herkes yemek yiyor muhabbet ediyor 10 dakikada yedi yemediğini tatlısını aldı sofraya yedi ve kalktı, o hariç hepimiz sofradayız bitirsek de bitirmesek de, o an o kadar çok şey söylemek geldi ki içimden

insan hataları alışkanlık haline getirdiği sürece farketmiyor hatasını, olması gerekeni. sofra düzeni olmaması güzel bi şey değil belki ama olmuyorsa olmuyordur, üzülmeye de gerek yok

ne yazmışım maşallah, nası dolmuşsam demek ki

een gliforu neden iciyodun
seker hastasimisin canım

kizlar gec kaldim ama yapayim, zaten felaket bir bildirim liste sonucusu benim

baslangic: 64 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta: 64.4 kg
gelen 1100 gr
toplamda gelen: 400 gr
hedef 55 kg

:26::26::26::26:

gozunaydin canim liste isi yine sende
sana da yuk oluyoruz.
benimkini dilekefem atacakti.
burdan dilegi opuyorum

rica ederim görevimiz geldi canım yollamış dilekcim sağolsun

tamam canim evet canim bende seviniyorum hala Kilo verebiliyorum diye ama gercekten dikkat edi<orum yediklerime kesinlikle 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum

senin gibi yapabilir miyim acaba bende onca işinin arasında çocuklar kv ev işi derken arada da diyeti aksatmıyorsun ne güzel valla

çoluk çocuğa karışmadım henüz ama yorum yapmamda sakınca yoktur sanırım çocukla yemek yemek gerçekten işkence evet onu doyurmakla uğraşıyorsun tok olunca bile etrafında sürekli bizde de bi tane yuurcak var ondan biliyorum ki sendekli iki tane okul çağları gelene kadar rahat olamazsın herhalde ama asıl kızdığım nokta eşinin hareketi onun düşünüp 1 kaşık bile olsa sana saklaması gerekirdi o kadar emek vermişsin hazırlamışsın kvnin sevdiklerini ama sen gelince yemek biter ben deli olurdum ya bilmiyorum ama yemek konusunda çok hassasım babamla çoğu kez tartışmışımdır bekle beraber oturalım beraber yiyelim diye çünkü tek buluşma noktamız oturup muhabbet ettiğimiz zamanlar sofralardır bizim için ayrıca kv ile aynı evde süresiz oturman zor çok zor Allah sabır versin

yesen ne yemesen nee her türlü gidiyor anam gidiyoorr sen bide beni gör pişmaniyeler pişman etti beni

adamları bu hale biz getirioz demekki anlaşıldı bi öpücük vereydin bari kız çok acımasızsın sende

kizlar gec kaldim ama yapayim, zaten felaket bir bildirim liste sonucusu benim

baslangic: 64 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta: 64.4 kg
gelen 1100 gr
toplamda gelen: 400 gr
hedef 55 kg

:26::26::26::26:

kızz nirelerdesin sen yine bakim hepten bıraktın buraları :31 seni liste altı yapim de görr

günaydın kızlar canım sana bişey sorucam çizelgemi nasıl değiştirebilirim

bende bildirimimi yapim de listeye geçeyim hemen

başlangıç:69.7
geçen hafta:66.9
bu hafta:67.2
gelen:+300gr
toplam giden:2.500
hedef:60

sanki korumaya aldım kilomu ya +300, -300 gidip geliyorum ya 2 gün önce 66.6yı gördüm şimdiki halime bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…