biz variz canimmmm
insallah yeni bir ask gelir hayatina bu seneee
Kizlarcimm iyi aksamlar telden giriyorum gecmisi yarin is yerine okurum.bugunku menumu yazmicam cunku aksama kadar gayet guzel giden diyetim.aksam sevgililer gunu kutlamasiyla mahfoldu.neyse oda odulum olsun .tarin tam gaz daha siki sekilde devam edicem.ama sunuda belirteyim yemekten sonra en az 2 saat yurumus oldum
Gelelim aksam ki kutlamaya
Esim rezervasyon yaptirmisti yedik ictik.cicegimi verdi sonrs avmye gidip bana ust bas aldik iste boyle guzel bir kutlama oldu
Yarin resim eklerim kendinize cici bakin canlarrrr
Tesekkurler canim bide zayif olsam ahhh ahhresimlerinizi gordum Tatli maasallah cok guzelsinmutlulugunuz daim olsun
Tesekkurler canim bide zayif olsam ahhh ahh
Haklisin canimhersey senin elinde tatlim istersennn yaparsin
tesekkurler canim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=564760
canim bu diyeti yapiyorum hafif degistirirerek mesela ekmegi sadece Sabah 2dilim yiyorum
bide 2yesil cayi 1bucuk ltnin icine atiyorum yarimda limon katiyorum aksama Kadar iciyorum cok arastirdim yesilcay zayiflamada birebirmis
tesekkurler canim
tamam canim evet canim bende seviniyorum hala Kilo verebiliyorum diye ama gercekten dikkat edi<orum yediklerime kesinlikle 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
tebrikler..
gozunaydin canim liste isi yine sende
sana da yuk oluyoruz.
hosgeldin canım
hedefi neden bu kadar kucuk koydun daha fazlasini da rahatca verebilirsin
su sart canim 2- 2,5 lt icmelisin
suyun bu ozelkihinden haberim yoktu tesekkurler canim
iyi hafta sonlari canim
benimkini dilekefem atacakti.
burdan dilegi opuyorum
Anladım sağol canım bu hafta 2 litre içeyim o zaman bakalım
sana da yuk oluyoruz.
hosgeldin canım
hedefi neden bu kadar kucuk koydun daha fazlasini da rahatca verebilirsin
su sart canim 2- 2,5 lt icmelisin
suyun bu ozelkihinden haberim yoktu tesekkurler canim
iyi hafta sonlari canim
burdan dilegi opuyorum
hoşgeldin tekrar canım,ne hafıza varmış bravoo
valla ben hedefime gelmiştim yani 56ya indim geçen sene,ama bu seneye kadar 62-63lere çıktım neyseki buraya geldim tekrar ve 59dayım aylardır gitmedi artık derken 58i gördüm 2 gün önce,daha yolum uzun bu yavaşlıkla seneye 55 olurum ben
canım bu hafta çok güzel beslendin bu sonuç bence çok normal,böyle devam edersen moralin dahada tavan yapar tam gaz devam
ne cadılığımı gördün nenn
bende onu diycektim ama sonra düzeltmişsin canım,,
su yağları yakmaz suyun görevi,dikkatli beslenerek yaktığımız yağları idrar yoluyla dışarı atmaktır,yani suyu yeterince içmezsek,vücutta parçalanan yağları vücuttan atamayız buda çabalarımızı boşa çıkarır,ben ilk zamanlarda 3 litre suyumu hergün içerdim çokta hızlı başladı kilo vermem,ama gel görki şimdi 1 litre bile içemiyorum
unutmadım canım anca gelebildim ama zaten iç açıcı bi bildirim olmıycak,son 2gün çok kaçırdım malum tartının böyle göstermesi çok normal geldi banaa
ama pişman değilim
yine olsa yine yerim
:119::118::124::121::129:
yok canım bol su ıcıyorum sımdı moda olan alkalı suda tuketıyorum ama normal mı sence 5 gund bı degısıklık goremememen
tabi ki de iç mutlaka, burada boşuna bağırmıyor insanlar, doktorlar en az 2 lt suuuuu diyehem kiloyu geçtim vücut sağlığı açısından da çok önemli, alışkanlık haline getir hayatın boyunca, yoksa en basitinden vücudun selülitten geçilmez
rica ederim canım
evet sonradan düzelttim hemen, yağ hücrelerinin diğer hücrelerle bağlıdır, su bu aradaki bağı kopartmakla yükümlüdür yani yağ hücrelerinin serbest kalması ile ve böylece boşaltım sistemiyle hoooop gideverir yağlar, ha tabi vücudun ihtiyacından fazla yağ alırsak da isterse 1 damacana su içelim nafilebunu bilip de az su mu içiyorsun
porsiyonların durumu nasıl peki? yemek kaşığı ölçüsü ile ölçeklendirirsek eğer?
Zaten selülitlerimin maşallahı var
Canım bence de bir sofrada herkes beklenmeli. Bu yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum. Benim babamın kuralıdır herkes bu sofrada oturacak yese de yemese de ben böyle yetiştirildim ama evlenince durum değişti eşimin ailesinde kimse kimseyi beklemez mesela kayınpederim camiye mi gitti sofra için o beklenmez gelince yer denir ben bu duruma çok kızardım çok mücadele ettim ama otoriteler benle aynı fikirde olmayınca mecburen ben de uydum düzene. ama hala içim rahat yiyemem. kendi evimde sadece sabah kahvaltıları düzen içinde yenir sonrası oğlum okuldan gelir o ayrı yer kızım herkesle yer eşimin akşam geliş saatleri değişkendir o da kendi başına yer ben de bazen oğlumla bazen eşimle yerim bi düzenimiz yok yani. Bu durumda beklentim de olmayınca takmıyorum valla. Sen de yapabiliyorsan beklentilerini değiştir yoksa mutsuz olursun ben bu yüzden eşimle çok sorun yaşadım babasını ya da babanesini beklemek istediğim için "sofrayı getirmemek için bahane mi arıyosun" oldu
tamam ona mesaj atayım o zaman.hıc evlenmedım yas 38.en son erkek arkd kasım ayında ayrıldık yani kedim dışında kimsem yok
arkadaşlar kime bildirim yapıyorız bilmiyorum
başlangıç kilom ;73
bugunku kilom:72
kaybedilen:1
hedef:65
bugun moral bozuklugundan tatlıyı abarttım daha dogrusu hep yiyorumda bu gliffor işe yaradı galiba.bu kadar tatlıya rağmen kilo veriyorsam kassam kendimi daha çok veririm herhalde.neyse sevgililer günü yalnızım mutsuzum gözüm telde.
umarım hepiniz iyisinizdir yuvanızdan mutluluk sevgi eksik olmasın
o zaman sen içmemeye devam et selülitlerin 8 katına çıksın
sana da yuk oluyoruz.
burdan dilegi opuyorum
tamam canim evet canim bende seviniyorum hala Kilo verebiliyorum diye ama gercekten dikkat edi<orum yediklerime kesinlikle 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
kizlar kucuk cocugu olanlara soruyorum biz esimle hic ayni anda yemek yiyemiyoruz sizdede oluyormu ben cocuklara yedirene Kadar o yemis kalkmis oluyor kac defa yediysen bile beni bekle diyorum ama beklemiyor tabikibudurm hic hosuma gitmiyor cocuklari daha erken yedireyim diyorum ama kizim yese bile bizimle birlikte tekrar oturup yiyor oglumda yesebile illa kucagimda olcak o vakitte en son bugun oldu moralim cok bozuldu
kvde seviyor diye misir ekmegi ve fasulye kavurmasi yaptim esim isten geldi o geldikten sonra fasulyeyi kavurdum ekmekte pismisti ayni anda bende daha namazi kilcaktim dedim ben namaz kilicam kvde misir ekmegi soguyor dedi bende oturun yiyin ozaman dedim normalde fasulye kavurmayi tursusundan yaparlar ben sevmem ben normal fasulyeden yaptim tadina bile bakmadim namaz kilarken esimin sesi geliyor o yemez hepsini bitir gittigimde bitmisti dedim esime ben tursudan sevmem diye ozaman tekrar yap kendine dedi dedim haslamak lazim onlami ugrasicam bu saatten sonra bende mutfaga gittim agzima azcik bisey attim ciktim istegim kalmadi benmi abartiyorum acaba yoksa normalmi
unutmadım canım anca gelebildim ama zaten iç açıcı bi bildirim olmıycak,son 2gün çok kaçırdım malum tartının böyle göstermesi çok normal geldi banaa
ama pişman değilim
yine olsa yine yerim
:119::118::124::121::129:
benim eşimde sabah 7de işe gitti ,ben uyuyodum daha 10 gibi mj geldi telefona,uyku sersemi baktım eşim cuma mesajı göndermiş ,bişeyler yazmış sonundada cuman mübarek olsun yazmış işte,neyse mj kutum dolu diye kızılaydan gelen mjı sileyim dediydim,sil diceme tüm mjları sile basmışım uyuku sersemliği işte,gitti 109 mjım çok sinir oldum üzüldüm,eşimi aradım senin mjın yüzünden uyandım uyku sersemi tüm mjları sildim diye,kahkaha attı gıcık
sonra öğlen mj attı biricik aşkitom sevgileler günün kutlu olsun diye,geri dönüş yapmadım tabi
akşam 5te geldi yine öptü kutladı ver hediyemi demesinmi,,bende dedim ne hediyesiya biz sevgilimiyiz evliyiz,kutlamamız anlamsız
hep adamlarmı dicek biz evliyiz sevgili değiliz diye,bu sefer ben attım goluu
kizlar gec kaldim ama yapayim, zaten felaket bir bildirim liste sonucusu benim
baslangic: 64 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta: 64.4 kg
gelen 1100 gr
toplamda gelen: 400 gr
hedef 55 kg
:26::26::26::26:
günaydın kızlar canım sana bişey sorucam çizelgemi nasıl değiştirebilirimrica ederim görevimizgeldi canım yollamış dilekcim sağolsun
senin gibi yapabilir miyim acaba bende onca işinin arasında çocuklar kv ev işi derken arada da diyeti aksatmıyorsun ne güzel valla
çoluk çocuğa karışmadım henüz ama yorum yapmamda sakınca yoktur sanırım çocukla yemek yemek gerçekten işkence evet onu doyurmakla uğraşıyorsun tok olunca bile etrafında sürekli bizde de bi tane yuurcak var ondan biliyorum ki sendekli iki tane okul çağları gelene kadar rahat olamazsın herhaldeama asıl kızdığım nokta eşinin hareketi onun düşünüp 1 kaşık bile olsa sana saklaması gerekirdi o kadar emek vermişsin hazırlamışsın kvnin sevdiklerini ama sen gelince yemek biter ben deli olurdum ya bilmiyorum ama yemek konusunda çok hassasım babamla çoğu kez tartışmışımdır bekle beraber oturalım beraber yiyelim diye çünkü tek buluşma noktamız oturup muhabbet ettiğimiz zamanlar sofralardır bizim için ayrıca kv ile aynı evde süresiz oturman zor çok zor Allah sabır versin
yesen ne yemesen nee her türlü gidiyor anam gidiyoorr sen bide beni gör pişmaniyeler pişman etti beni
adamları bu hale biz getirioz demekki anlaşıldı bi öpücük vereydin bari kızçok acımasızsın sende
kızz nirelerdesin sen yine bakim hepten bıraktın buraları :31 seni liste altı yapim de görr
canım sıfırdan yapıyorum ben çizelgemi başka türlüsü var mı bilmiyorum çünkü tatlımgünaydın kızlar canım sana bişey sorucam çizelgemi nasıl değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?