70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu sefer çok kararlıyım,hedefim 10 marta kadar 55i ucundanda olsa görmek ,%100 bunu başarıcama inanıyorum,aslında inanmak istiyorum,nasıl zor kilo verdiğimi görüyosunuz takıldımıda gitmiyo,ama artık durmak yok,,baş koydum bu yola ben,,

desteklerinizi esirgemediğiniz içinde teşekkürler,,umarım size karşı mahçup olmam,
eğerki 10 martta 55i görmessem yüzüme tükürün o derece hırslandım

!!aman allahım şaka gibi neler diyorum böyle beeenn

ahaha trendy çıldırmış duraklama döneminde misin yoksa metabolizma ile mi alakalı bu zor kilo vermen?

ahaha trendy çıldırmış duraklama döneminde misin yoksa metabolizma ile mi alakalı bu zor kilo vermen?

metom iyi çalışıyo maşallah benim,onla alakalı bi sorunum yok ALLAH'a şükür,,duraksama dönemide değilde,işte arada çoğu günler durmadan yediğim için,azcık yavaş oluyo kilo verişim,dikkat ettiğim bigündede hoop diye gidiyoiradem zayıf şu sıralar

bu hafta bende öyleyim, regl oldum olucam olsa da bitse bende çikolata krizlerimi bitirsem
ama bu hafta hiç yemeyeceğim yoksa kilo almam kaçınılmaz olur, geçen hafta dozuttum çünkü

İyi akşamlar kızlar

Bugünkü menüm oldukça hafifti

Sabah
2 zeytin
Yarım kk peynir
Yarım bardak dutsuyu

Ara
Bir kupa limonlu şekersiz yeşilçay

Öğle
3 kaşık pırasa yemeği
Bol salata yağsız

Ara
Yarım salatalık turşusu

Akşam
2 kepçe yağsız tarhana çorbası
1 domates
1 salatalık

once menumu yazayim
sonra geçmişi okuyacağım
sabah 3 kuru kayısı 2 bardak ılık su
10.00
1 dl tm bgd ekm
1 kk peynir
1 catal ev yapımı tuzsuz salca

11.30
1 tatli k keten tohumu
2 bardak ılık su
3 yk yoğurt

14.00
1 ısırık börek( tadını bile alamadım)

17.30
1kepçe kuru fasulye
1 yk musakka yagi azdi ama
yarim avuc ici ev yapimi kiymali börek
yogurtlu kereviz salatası

16.30
1 adet piko

simdiye kadar anca 1,5 lt su icmisimdir.
45 dk temposuz yürüyüş
ayrica her gece 7 den sonra
5i bir yerde cay
yesil cay
beyaz cay iciyorum.

menu boyle öptüm hepinizi

ellerni saglik canım

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenler almadınığınızı düşünüp mutlu olun
benm gb artıda olanlar gelin birlikte yiyeliiim

yediklerin yeter canim diyete devam

ben ilaç da içemiyorum bugün kayısı alalım da onu yiyeyim bariii..

sabah ac karnina 3-4 kayısı ye ustune 2 bardak ılıksu ic canim cok iyi geliyor

Selam kızlar topiği uzun uzadıya okuyamadım ama sonuç olarak kg aralığı olarak uygunum.Benide aranıza alırsanız çok sevinicem.
Bu kilolar artık iyice dert olmaya başladı.Geçen yıldan bu güne 8 kg fazlam oldu maalesef.Hareketsizlik ve gün içinde yemek ve abur cubur sayesinde kilo almamam olanaksızdı tabii.Ee yaşında etkisi var eskisi gibi çabuk gitmiyor artık kilolar.32 yaşındayım yaklaşık 4 yıllık evliyim ve hiç çocuk istemedim henüz psikolojim hala hazır değil neyse.Yaa hamile kalırsam nasıl olsa kilo alıcam bilmemne diye ara ara düşünüp iyice koy verdim.Ama sonra düşündümki birgün öyle birsey olursa bile bu zayıflayıp olsa daha iyi olmaz mı?? ayrıca ailedeki diyabet hastalığı beni en çok korkutan sebeplerin başında..Genetik bir durum ve benim çok kilo almamam lazım inşallah bu hastalığa yakalanmam...Yani acilen zayıflamam lazım sizlerin sayesinde motive olucam inşallah.Çünkü bu sürecin kısa sürmesini istemiyorum istikrarlı olmak istiyorum. 14 şubat itibariyle diyetisyenede giderek diyete başladım..74,500 kg olarak dahil ederseniz başlangıcımı çok sevinirim.Takip edip kg yazmam gereken zamanlardada bildirim yapıcam..Hepinize çok teşekkür ediyorum şimdiden....

slm bayanlar...an itibarı ile 71.4 kg..hedef 57..daha önce vermişliğim de vardır.ama bu iş kesinlikle motivasyon işi. oyüzden motivasyonu yüksek tutmak adına sizinleyim...listeye eklenirsem sevinirim

Herkese iyi geceler 2 gündür menümü yazamadım çok dağınıktı. Kaçamaklarım çok oldu
Pudingler, sufleler, çikolatalar havada uçuştu:18: ama haftaiçi toparlamayı düşünüyorum bakalım inşallah

bu saydıklarını hepsi aklımdan geçince canım o kadar çekiyo ki ama ben dietim için bir slogan geliştirdim..malum kiloalrı nasıl aldığımız ortada...sloganım "YEDİKLERİNE SAY"..canım çok çekince eskiden yiyip yiyip şiştiğim şeyleri öyle diyorum işe yarıyor..

Güzel Slogan :) bende öyle yapsam iyi olacak bundan sonra :) bu arada hoşgeldin :)

günaydın kızlar.
belimden yatıyorum iki gündür.
ilaçlara rağmen geçmiyor maalesef.
uğrayamıyorum kusura bakmayın.
iyileşir iyileşmez yanınızdayım.
öpüyorum hepinizi.

kabizlik malesef etkiliyor canim cozum bulmaya Calis ben mesela bazen yemedigim bir yiyecegi yeyince hemen ishal olurum Garip bi durum ama oyle bi durumum var dene belki sendede ise yarar
tugba bende sana katiliyorum 27 subatta 53 kiloyum [insaallah] ya olucak ya olucak bu koca gobekten kurtulcamaynen senin Kadar hirslandim bende hadi kurtulalim su kilolardan artik
günaydın kızlar.
belimden yatıyorum iki gündür.
ilaçlara rağmen geçmiyor maalesef.
uğrayamıyorum kusura bakmayın.
iyileşir iyileşmez yanınızdayım.
öpüyorum hepinizi.

cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…