- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
o zaman:cuma gunu bildirim yapiyoruz
her aksam gun icrrsinde yediklerimixi ictiklerimizi ve sporu yaxiyoruz canim
olabilir..eski listen uygun olur peki şu an yediklerin sence 1900 ün üstündemidir..yani atıyorum şu anda 2000 kalori alıyorsan 100 kalorilik bir fark işe yaramayabilir.şu an aldığın kalori ile diyet listesindekini karşılaştır.eğer arada 400-500 kalori kadar fark varsa uygulayabilirsin :)
o zaman uygulayabilirsin ama bir ara yine endokrine ve diyetisyene git derim :))Kesinlikle 2000kaloriyi geçiyordur canım çünkü beyaz ekmek yiyordum ve öğünlerim duzensizdi çok yiyordum 300 gr vermişim galiba doğru yoldayim
bence iyi bi diyetisyene git
endokrin deki sonuclari göster ve sana su anda uygun bi liste al bence
SELAM canlarr
cuma akşamından beridir diyet işi bozuldu birazcık.
yarın toparlayacağım inşallah
sabah tartıldım 72.400 çıktım
ayrıca birinci olan arkadaşı tebrik ediyorumm
canım benim yaa çook teşekkür ederim bende deminden beridir onun için uğraşıyordum yapamadım bir türlütebrik ederim canım harikasın
bu arada kilo çizelgeni değiştirmemişsin,,sormuştun sanırım kilomu nasıl değiştircem diye,yapamadın sanırım
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wP4UM2G/weight.png senin için
umarım 73 diye yanlış hatırlamıyorumdur kilonu
süper bi kararda canım,53 için 27 şubat biraz kısa değilmi,10günde 10 kilo nasıl vercen bacıım
bende neden 10 mart dedim bilmiyorum hiç bi hesaplama yapmamıştım,buraya yazınca bi hesaplıyım dedim,anaaam haftada 1.300 verirsem anca hedefime ulaşcam,nasıl olcak bilmiyorum,hele dün eşimin tatiliydi ve akşam misafirler vardı,tıka basa ne varsa yedimde yedim,en çok koyanda kuru fasulyenin yanındaki pilavdan 2 porsiyon yedim yani 13 kaşık falandı heraldee
6 tanede kelebek yedim (fırında yaptım allahtan) ve nerdeyse bütün salatayı ben yedim,şiştim fena,oda yetmezmiş gibi,sofrayı toplarken eşimin kalan pilavınıda ben bitirdiiimm
SELAM canlarr
cuma akşamından beridir diyet işi bozuldu birazcık.
yarın toparlayacağım inşallah
sabah tartıldım 72.400 çıktım
ayrıca birinci olan arkadaşı tebrik ediyorumm
o zaman:
sabah:meşhur kibrit kutusu kadar kaşar peyniri+5 adet zeytin+şekersiz çay
öğlen 1 tabak pırasa+2 kaşık pirinç pilavı
akşam :1 tabak pırasa+yoğurt yarım kase+2 kaşık pirinç pılavi
ara öğün yapamadım
spor da yaptım sayılmaz ama birazdan 20 dk bisiklet çevircem+kol çalışcam
neyse canlar benim işim var biraz..hepinize kaçamaksız bol kalori yakmalı saatler diliyorumm :))
bence kilo vermiyorum canım bünyem diyete alışkın olmadığı için benimle dalga geçiyor.hergunde kilo verilmez ki canim
insan arkadaslarini dusunur
hihi saka saka tebrikler
bence kilo vermiyorum canım bünyem diyete alışkın olmadığı için benimle dalga geçiyor.
az önce yine tartıldım 73 çıktım
cuma gününe kadar tartılmak yok artık
tatlım benim sağolcanım benim yaa çook teşekkür ederim bende deminden beridir onun için uğraşıyordum yapamadım bir türlü
yarın bomba gibi bir başlangıç olacak tubişim idolümsün hee bunuda bil lütfen
çok kararlıyım
ayrıca evet canım şuan ki kilom 73 doğru yapmışsın ellerine sağlık
evli olunca pazar mazar dinlemiyo hayat malesef,hep iş hep işşsabahtan beridir temizlik,çamaşır yemek derken fırsatım olmadı geçmişi okumaya..
bi pazarım var oda hizmetçilikle geçiyor bee
azccuukk pc başına geçtim şimdi benim ki der ki; kaç işim var bilgisayda
sizlerde ne var ne yok hanımlarr
ay hadi inşallah,en önemliside verdiğimizi geri almamak,,inşallah bu sefer başarırızyok canim zaten yanlis yazmisimokadar surede verilmezde herhalde 27 nisan yazicaktim subattayizya aklim ona gitmis
ama kesin kararliyim allahin izniyle 27 nisanda vermis olucam kilolarimi bidaha almamak uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?