- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kabizlik malesef etkiliyor canim cozum bulmaya Calis ben mesela bazen yemedigim bir yiyecegi yeyince hemen ishal olurum Garip bi durum ama oyle bi durumum var dene belki sendede ise yarar
tugba bende sana katiliyorum 27 subatta 53 kiloyum [insaallah] ya olucak ya olucak bu koca gobekten kurtulcamaynen senin Kadar hirslandim bende hadi kurtulalim su kilolardan artik
cok gecmis olsun canim
hoşbulduk..tşk ederimGüzel Slogan :) bende öyle yapsam iyi olacak bundan sonra :) bu arada hoşgeldin :)
Aranıza yeni katıldım 27 yasindayim 77 kiloyum ve 1.55 boyunda insülin direncim olduğu için zor kilo veriyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum
slm bayanlar...an itibarı ile 71.4 kg..hedef 57..daha önce vermişliğim de vardır.ama bu iş kesinlikle motivasyon işi. oyüzden motivasyonu yüksek tutmak adına sizinleyim...listeye eklenirsem sevinirim
insülin direncin varsa mutlaka bir endokrinologa görünmen gerek..çünkü insulin direnci tek basına kilo yapmakla kalmaz infertilite de yapabilir.yumurtalık problemleri falan da olur beraberinde ve tabi ki troid bozuklukları..bence önce doktora görün zira yaptığın diyet veya çalışmalar bir işe yaramayabilir.Aranıza yeni katıldım 27 yasindayim 77 kiloyum ve 1.55 boyunda insülin direncim olduğu için zor kilo veriyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum
1.57 :)) bmı sanırım 28 dihosgeldin canım
boyun kacti
hosgeldin canin benim boyumda 1.55
verecegiz bu kilolari
insülin direncin varsa mutlaka bir endokrinologa görünmen gerek..çünkü insulin direnci tek basına kilo yapmakla kalmaz infertilite de yapabilir.yumurtalık problemleri falan da olur beraberinde ve tabi ki troid bozuklukları..bence önce doktora görün zira yaptığın diyet veya çalışmalar bir işe yaramayabilir.
bu olay şimdi şöyle anlatayım:kilo insülin direncini artırır,insülin direnci kilo yapar bir kısır döngüdür yani... fakat bunun tek çözümü diyet+spor +ilaç desteği ...ve zayıflarsan eğer insülin direnci kalmayacaktır...güzel bi diyet listesi hazırlayabilirsin kendine...tabi yeme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak ..veya diyetisyene gidebilirsin..8 kg verdiğine göre yine verebilirsin ama kesinlikle diyet bu işin %80 i...ve tabi ki metobolizmayı hzılandırma adına spor yapabilirsin...insülin direncin olmasaydı eğer kafana göre diyet yapabilirdin ama bence mutlaka diyetisyen listesi şartEvet gittim canım bütün testlerde yapıldı ilaç verdiler diyet ve spor da yap dedi doktor,ben 1sene spora gittim 8 kılı vermiştim bırakınca aldım geri
Hosbuldum teşekkürler ,siz kaç kilosunuz diyetisyene gidiyormusun
bu olay şimdi şöyle anlatayım:kilo insülin direncini artırır,insülin direnci kilo yapar bir kısır döngüdür yani... fakat bunun tek çözümü diyet+spor +ilaç desteği ...ve zayıflarsan eğer insülin direnci kalmayacaktır...güzel bi diyet listesi hazırlayabilirsin kendine...tabi yeme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak ..veya diyetisyene gidebilirsin..8 kg verdiğine göre yine verebilirsin ama kesinlikle diyet bu işin %80 i...ve tabi ki metobolizmayı hzılandırma adına spor yapabilirsin...insülin direncin olmasaydı eğer kafana göre diyet yapabilirdin ama bence mutlaka diyetisyen listesi şart
Bu sayfayla ilgili pek bilgim yok kilo bildirimi yapıyormuyuz birde yediklerimizi egzersizleri yazıyormuyuz
Daha önce 3sene öncesinde falan diyetisyene gitmiştim ozamanda 66 ya kadar düşmüştüm fakat sonra bazı sebeplerden dolayı gidemedim diyetisyene 4 gündür eski listelerimi uyguluyorum 1900 kalorilik bi liste
slm kızlar hayırl pazarlar bazı sebeplerden ötürü ara vermek zorundayım..problemleri hastalıkları defettikten sonra görüşmek üzere
olabilir..eski listen uygun olur peki şu an yediklerin sence 1900 ün üstündemidir..yani atıyorum şu anda 2000 kalori alıyorsan 100 kalorilik bir fark işe yaramayabilir.şu an aldığın kalori ile diyet listesindekini karşılaştır.eğer arada 400-500 kalori kadar fark varsa uygulayabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?