70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper bi kararda canım,53 için 27 şubat biraz kısa değilmi,10günde 10 kilo nasıl vercen bacıım

bende neden 10 mart dedim bilmiyorum hiç bi hesaplama yapmamıştım,buraya yazınca bi hesaplıyım dedim,anaaam haftada 1.300 verirsem anca hedefime ulaşcam,nasıl olcak bilmiyorum,hele dün eşimin tatiliydi ve akşam misafirler vardı,tıka basa ne varsa yedimde yedim,en çok koyanda kuru fasulyenin yanındaki pilavdan 2 porsiyon yedim yani 13 kaşık falandı heraldee
6 tanede kelebek yedim (fırında yaptım allahtan) ve nerdeyse bütün salatayı ben yedim,şiştim fena,oda yetmezmiş gibi,sofrayı toplarken eşimin kalan pilavınıda ben bitirdiiimm

Aranıza yeni katıldım 27 yasindayim 77 kiloyum ve 1.55 boyunda insülin direncim olduğu için zor kilo veriyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Aranıza yeni katıldım 27 yasindayim 77 kiloyum ve 1.55 boyunda insülin direncim olduğu için zor kilo veriyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum
insülin direncin varsa mutlaka bir endokrinologa görünmen gerek..çünkü insulin direnci tek basına kilo yapmakla kalmaz infertilite de yapabilir.yumurtalık problemleri falan da olur beraberinde ve tabi ki troid bozuklukları..bence önce doktora görün zira yaptığın diyet veya çalışmalar bir işe yaramayabilir.

Evet gittim canım bütün testlerde yapıldı ilaç verdiler diyet ve spor da yap dedi doktor,ben 1sene spora gittim 8 kılı vermiştim bırakınca aldım geri

Evet gittim canım bütün testlerde yapıldı ilaç verdiler diyet ve spor da yap dedi doktor,ben 1sene spora gittim 8 kılı vermiştim bırakınca aldım geri
bu olay şimdi şöyle anlatayım:kilo insülin direncini artırır,insülin direnci kilo yapar bir kısır döngüdür yani... fakat bunun tek çözümü diyet+spor +ilaç desteği ...ve zayıflarsan eğer insülin direnci kalmayacaktır...güzel bi diyet listesi hazırlayabilirsin kendine...tabi yeme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak ..veya diyetisyene gidebilirsin..8 kg verdiğine göre yine verebilirsin ama kesinlikle diyet bu işin %80 i...ve tabi ki metobolizmayı hzılandırma adına spor yapabilirsin...insülin direncin olmasaydı eğer kafana göre diyet yapabilirdin ama bence mutlaka diyetisyen listesi şart

bencede canim diyetisyen sart

Daha önce 3sene öncesinde falan diyetisyene gitmiştim ozamanda 66 ya kadar düşmüştüm fakat sonra bazı sebeplerden dolayı gidemedim diyetisyene 4 gündür eski listelerimi uyguluyorum 1900 kalorilik bi liste

slm kızlar hayırl pazarlar bazı sebeplerden ötürü ara vermek zorundayım..problemleri hastalıkları defettikten sonra görüşmek üzere

Daha önce 3sene öncesinde falan diyetisyene gitmiştim ozamanda 66 ya kadar düşmüştüm fakat sonra bazı sebeplerden dolayı gidemedim diyetisyene 4 gündür eski listelerimi uyguluyorum 1900 kalorilik bi liste

olabilir..eski listen uygun olur peki şu an yediklerin sence 1900 ün üstündemidir..yani atıyorum şu anda 2000 kalori alıyorsan 100 kalorilik bir fark işe yaramayabilir.şu an aldığın kalori ile diyet listesindekini karşılaştır.eğer arada 400-500 kalori kadar fark varsa uygulayabilirsin :)

bence iyi bi diyetisyene git
endokrin deki sonuclari göster ve sana su anda uygun bi liste al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…