nasılsınız hanımlar?çok yorgunummm galiba herkes benim gibi..oğlum emeklemeye başladı.onun peşinde koşturup duruyorum.bide dişten huysuz maymunluk edip duruyom ona...galiba topiğin çoğu benim gibi cumadan beri toparlamaya çalışıyorrr
ben 2gündür tamamen saldım yaaa,,çok moralim bozuluyo,yedim nasılsa diye dahada yedim,battı balık yan gider hesabı çok kızgınım kendime, ,bide dün kendi kendime iddaya giriştim, 10 marta 55i ucundanda olsa görücem diyeydi ya,,olamazsam kötüde bi yasak koydum kendime,,olamazsam vay halimee... çok büyük konuştum çoook ,,eşimede söyledim nah olursun dedi daha çok hırslandım ama çok kötü yedim 2 gündür yaa,
1 kilo aldım bile sanırsam
ayyy aynen yaa eşime diyorum ki bugün fazla kaçırdım kızlara söylemicem sonra banakiz sanal ortam falsn ama baya kaynastik
sanki ailemden gibisiniz
iyi yapmışsın tubişimm kızmamaklatatlım benim sağol
tamda uğraşmanın üstüne gelmişim kurtarıcı gibi öylemii
evli olunca pazar mazar dinlemiyo hayat malesef,hep iş hep işş
sen yine iyi günlerindesin keyfine bak,bide çocuk oldumu vay halineee
ben evi toplamaktan gın geldi,bi tarafı toplayana kadar arkam yine dağılıyo
demekki bir saat evi toplamasam ev belediye çöplüğü gibi olcak yığınlar halinde,,
hay ağzımın yayına ediyim ben,,tam şuanda oğlan şekeri döktü yayıldı heryere,elleme süpürürüm ben onu dedim,
yazık yanlışlıkla çarptı ,bende gördüm ama çaktırmadım,bi bakışı var banaa,annem kızıcak diye çaktırmadan toplamaya çalışıyodu az daha,,kıyamam yaa,bağırmak içimden gelmiyo nasılsa döküldü,bağırsam kendi kendine toplanmıcakki o şeker,ne diye çocuğu üzüyim dimi ama,,neyse ben kaçtım iş çıktı akşam akşam
ay hadi inşallah,en önemliside verdiğimizi geri almamak,,inşallah bu sefer başarırız
Kizlar ben de varim kilo vermeye.bekarken kilo problemim yoktu ama cok ta zayif olmadm hic bir zaman.evlendm kilo aldm cocuk filan derken daha da aldm.ama dogumdan sonra egzersz ve diyetle 20 kg vermistm.hepsini geri aldm iki yil icinde.gecen hafta düşük yaptm hamileym diye yine kilo almaya basladm bu ay 4 kilo birden aldm.simdi kararliyim vericem insallah kendmden tiksniyorm artk 5 yasndaki kizim bile sisko anne diyip duruyor.su an 76 kiloyum.ve inşallah kilo verip hamile kalacam.yarn başliyorm.
topic yıkılıyor kızlar :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
2907anniss, deniz_1988, SeherUtku, aliefe2009+, triendy21+, farrahdiba, ameliaa+, kadei
İyi akşamlar kızlar
Sabah
1 yumurta
1 domates1 salatalık
Ara
3 kaşık yoğurt
2 çay kaşığı kuşburnu marmelatı
Öğle
1 kepçe çorba ( yağsız)
1 lahana dolması
Ara yok
Akşam
2 kaşık pırasa yemeği
2 tane lahana dolması
Salata
Diyetin olmazsa olmazı su. Hergün suyu yazmıyorum ama günlük 4-5 bardak su içiyorum bardağım ölçülü yarım litre alıyor
slm kızlar hayırl pazarlar bazı sebeplerden ötürü ara vermek zorundayım..problemleri hastalıkları defettikten sonra görüşmek üzere
bu aksam cocuk bakiyorum
oglum ve ozurlu kaynimi
gecen hafta sonu kimse yoktu tpic te canim sikildi.
bu aksam butin kizlar toplandi şükür.
geçmiş olsun canım yaaBen de çocukları uyuttum çok şükür. kızım dün geceden beri hasta sürekli kusuyor ve yavrum dün akşamdan beri hiçbir şey yemedi
BAZEN DİYORUM ŞU KOCALAR BAŞIMIZDA OLMASA,ŞÖYLE 3 AYLIĞINA FALAN SEYAHATA ÇIKSALAR,DÜNYA TURU MESELA,gerçi 3 ayda turlanmaz dünyada neysevalla süpersin tubacımm bende cumadan beri bizimkine uydum ipin ucunu yakalamaya çalışıyorum şimdi
ah canımyaa,seni üzmek istemezdim çok afedersin,ama nolur böyle konuşma,allahım sanada bi evlat versin yakın zamanda,dualarım seninle canım,ayyy aynen yaa eşime diyorum ki bugün fazla kaçırdım kızlara söylemicem sonra banayaparlar diyorum gülüyor
bende çok seviyorum sizleri acayip motive oluyorum.ilk defa bu kadar hırslı oldum ilo verme konusunda sizler sayesinde canlarım
allah razı olsun hepinizden
iyi yapmışsın tubişimm kızmamakla
eee anne olmak kolay mı?
keşke benimde çocuğum olsada bütün evi b.k götürse
aahhh aahhh bak yine aklıma geldi efkarlandım
geçmiş olsun ,çocukların hastalığı çok üzüyo beni yaa,allah şifa versin,kusma iyi değildir ama dr'a götürseydin bugün keşke:26:Ben de çocukları uyuttum çok şükür. kızım dün geceden beri hasta sürekli kusuyor ve yavrum dün akşamdan beri hiçbir şey yemedi
hoşgeldin fıstığım gözlerim seni aradı hep nerelerdesin yahuiyi akşamlar kızlar kaç gündür yogunum giremedim denizcim diyet nasıl gidiyo alıştın mı kaç kilo verdin bakalım
geçmiş olsun canım yaa
çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben
kendi çocuğum olsa nası yaparım bilmiyorum
aminnnn canım benimBAZEN DİYORUM ŞU KOCALAR BAŞIMIZDA OLMASA,ŞÖYLE 3 AYLIĞINA FALAN SEYAHATA ÇIKSALAR,DÜNYA TURU MESELA,gerçi 3 ayda turlanmaz dünyada neyseevde kendi başımıza güzelce uysak beslenmemize ipin ucu kaçmasa,hedefimize ulaşsak çabucak,çok iyi olucak
ah canımyaa,seni üzmek istemezdim çok afedersin,ama nolur böyle konuşma,allahım sanada bi evlat versin yakın zamanda,dualarım seninle canım,
bi film geldi aklıma ,adam okadar hırsla allahtan çocuk istiyoduki,allahım yeterki bi çocuğum olsun isterse sakat olsun razıyım ben herşeye yeterki olsun demişti,sonunda oğlu oldu ama sakattı,,sanada tavsiyem ne kadar üzülürsen üzül isyan etme ve allahtan hayırlısıyla sağlıklı bi evlat iste,,canım benim umarım dileklerin gerçekleşir sende anne olursun
geçmiş olsun ,çocukların hastalığı çok üzüyo beni yaa,allah şifa versin,kusma iyi değildir ama dr'a götürseydin bugün keşke:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?