70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım teşekkürler. Büyük ihtimal ishal de olacak kızkardeşimin çocukları da hastalandı ve sanırım kızıma da aynı hastalık bulaştı dr a götürmedim bakalım düzelmezse götürürüm

hoşgeldin fıstığım gözlerim seni aradı hep nerelerdesin yahu
canım güzel gidiyo diyet 2 kilo verdim çok şükür
ama haftasonu ara ara kaçamaklar oldu yarın tam gaz devam diyete
sende ne var ne yok

beni hiç sorma cnm yaa pztesi salı temizlik yaptım çarşamba kv denn temizliğini yaptım perşembe misafirlerim vardı cuma kv günü vardı cumartesi evleri toparlandım uyumakla geçirdim bugünde eşimle uyuduk 12 kadar sonra dışarı çıktık şimdi girdim eve yogun bi haftamdı yani maşallah çok iyi vermişsin gerisi gelir inşallh fotolarını gördüm çok tatlısın bnm diyet yaydı bu aralar çok pişman oluyorum ama bu hafta berbattım pazartesi lahana çorbası diyetine başlıycm perşembe diyetisyene gitcm kilo vermedim gibi geliyo pazartesiden perşembeye lahana çorbasıyla veririim bir iki kilo inşallah benden böyle yani

sıkma canını onca kiloyu vermişsin bu ne ki canım yaa
yarın sıkı bir şekilde başlıyoruz hepimiz demek ki
neyse kaçtım ben
koca bebeğe meyve hazırlayayım öptüm hepinizi

cnm valla bilmiyorum ama etsiz hayat boş hayat ben bir kere dukan diyeti yapmıştım et istediğin kadar yiyebiliyodun onnlada verebiliyodum kiloyu valla yemeğin tadını tuz nasıl veriyosa bence etde veriyo ben etciyim yani

Denizcim senin şu yazdıklarını hatta daha fazlasını ben de 7 sene yaşadım .olumsuz sonuçlanan tedaviler ,haybiye alınan hormon ilaçları ,bizi para kaynağı gören insanlar zaten yaralısın bir de insanların anlayışsızlığı off of aklıma geldi yaşadıklarım. Ama tek diyebileceğim allaha sığın seni terk etmeyecek tek varlık o . Umudun bittiği yerde bir filiz yeşertiverir

cnm valla bilmiyorum ama etsiz hayat boş hayat ben bir kere dukan diyeti yapmıştım et istediğin kadar yiyebiliyodun onnlada verebiliyodum kiloyu valla yemeğin tadını tuz nasıl veriyosa bence etde veriyo ben etciyim yani

Evet ben de eti severim aliskanlk işte. Ama kan grubumuma gore yağ olarak depolaniyormus.senin kan grubun farkli belki de ne güzelmiş etle kilo vermek.bana sebze meyve balik ve tahil urunleri ye diyor.cok uzak oldugm beslenme tarzi...ama uyacam bakalm belki de faydasi olur

benm a negatif cnm uy belki faydasını görürsün ama ben etsiz yapamam değişmm hiçbieşeye herhalde

hakkında hayırlısı olsun,en güzel mutluluklar seninle olsun,ne demişler sabreden derviş muradına erermiş,,sende ericeksin bigün inşallah,tebessümle anlatıcaksın şimdiki yaşadıklarını çocuklarına,
ne kadar çok istemiştim zamanında sizi,allahım nasip etti sonunda diye

benim küçüğümünde başına gelmişti kusma ve isalli hastalık,4 gün hastanede yattık,yinede geçmedi dahada fenalaştı,çıkışımızı istedik,hastanede daha fena oldu çocuk diye,neyseki evde kendine geldi,onca serum yedi yavrum ayıla bayıla bi hal oldu,hep uyuyodu mecali yoktu hiç,ne varsa evin ferahlığında var,hemen kendine geldi şükür yinede başka hastaneye götürmüştük bakalım durumu iyimi diye ,rahat olsun içimiz diye,,şükürki dr bişeyi kalmamış dedi,
oyüzden fazla vakit kaybetme isalide başlarsa hiç durma götür

Son düzenleme:

Biz de oğlumda yaşamıştık hastanede 3 gün yatmıştı dr su kaybı olması tehlikeli demişti ki oğlum hiç su içmiyordu rotavirüs ishali tanısı konmuştu çok kötüydü. sonrasında da oğlum sürekli ishal olurdu bunlar bana baya tecrübe kazandırdı ve evde gerekli tüm ilaçları bulundurduk gerçi tek ilacı ref..r diye bir ilaç ve su ishalini kesmemek gerekiyormuş vücuttan mikropların atılabilmesi için. Şimdilik takipteyim durumu kötüleşirse götüreceğim. çok şükür su tüketimi şimdilik iyi inşallah böyle atlatırız

lahana corbasi nasil oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…