70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba. ben hala 74 kiloyum.
bu gün diyetisyene başladım. şimdilik kan tahlili yaptırdım. kolesterolüm yüksek çıktı. kndiniz yapsanız bile bence yine sağlık ocaklarından olsun tahlil yaptırmak en azından neyle besleneceğimiz konusunda yardımcı oluyor. yaptırmasam bilemeyeceğim yani.
4-5 gün gündelik hayatıma devam edecekmişim. hangi öğünde ne yedim onları yazacakmışım. size de haber vermek istedim.

sabah tartılıp yazamam da hafta sonları eşim ambargo koyuyor bilgisayara sürekli başında oluyor.Off nasıl bi diyet yapsam karar veremiyorum herhalde bundan olacak ki boğazımı tutma hususunda başarılı değilim tabi eşimde buna etken habire abur cubur bi şeyler getirip yiyor yanımda ...

Günaydın kızlar,kilo bildirim zamanı gelmiş çatmış fakat bu hafta porsiyonlarımı büyük tuttuğum için fazla değişikliğim yok.geçen hafta 69 bu hafta 68.7.Önümüzdeki haftalara bakacağız artık

Canım diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsın.Hayırlı olsun senin adına çok sevindim.Kolesterolünün düşmesini beklemek için herhald 4-5 gün gündelik hayatına devam et demiş doktorun.Yediklerini yazma olayını doktor kardeşime de vermişti çok işe yarayan bir formül bu.

Günaydın canım hadi bakalım hayırlı olsun 300gr daha gitmiş.Darısı benim başıma 6 lı rakamları görebilmek nasip olsun bana da ve isteyen herkese a.s.

Son düzenleme:
y a bi motivasyon sağlayamadım tam....napsam ki?

canım en iyi motivasyon ne biliyormusun bir mağazaya gittiğinde hele ki indirimdeyse büyük bedenler pek kalmıyor bu gibi durumlarda hep küçük bedenler 38 beden gibi mesela bu bedenler kalıyor ve sen o mağazaya gittiğinde bu kıyafetleri alamıyorsun.Bu sende bir hırs oluştursun sonuçta bak kk daki başarı hikayelerini okumayı dene onlar yapıyorsa sende yapabilirsin bende yapabilirim isteyen herkes yapabilir bunu unutma.Hemen umutsuzluğa düşme.Eğer bunu yaşam şekli haline getirebilirsek ne mutlu bize.Çok sevdiğin bir yiyeceği canın mı çekti ye ama küçük bir porsiyon ye diğer öğünde ekmek yeme.Bu şekilde dengede tutarsan hem kilo almazsın hemde istediğin bedene 1 adım daha yaklaşmanın huzuru olur içinde

Günaydın canım hadi bakalım hayırlı olsun 1 kilo daha gitmiş.Darısı benim başıma 6 lı rakamları görebilmek nasip olsun bana da ve isteyen herkese a.s.

Canım sağol inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ineceğiz. kaydirigubbakcemile Aslında 300gr kadar vermişim :)Ama o rakam aşağıyı gösterdiğinde insan ister istemez mutlu oluyor :)

Canım sağol inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ineceğiz. kaydirigubbakcemile Aslında 300gr kadar vermişim :)Ama o rakam aşağıyı gösterdiğinde insan ister istemez mutlu oluyor :)

tabiki mutlu olmaz mı insan hiç motivasyonunu kaybetme geriye değil ileriye bakıcaz arkadaşlar unutmayın bakın yaza kadar ne güzel vericez bu lop lop yağları bayanssulusmile

sakardeniz,diyetistene gitmen cok iyi olmus aslında hepimizin ihtiyacı var ama cok yüksek paralar istiyorlar oyüzden gitmeye çekiniyorum.Kolesterolünü indirmek için herhangi birşey tavsiye etti mi?Sağlık ocağında kan tahlili yaptırsakta nasıl besleneceğimizi nasıl bileceğizki? :sm_confused:

tabiki mutlu olmaz mı insan hiç motivasyonunu kaybetme geriye değil ileriye bakıcaz arkadaşlar unutmayın bakın yaza kadar ne güzel vericez bu lop lop yağları bayanssulusmile

Elbette,birde bu kiloları biranda almadığımız düşünülürse az vermişim diyerek üzülmek saçma olur bir anda incecik olacak değiliz ya.Hem emek harcanmış hersey bu hayatta uzun ömürlü olur.
Bugün kahvaltıda annem oturduğunda kocaman göbeğin cıkıyodu eritmişsin yok artık dedi,sevinçten kalktıp halay cekebilirdim :teytey:

sağlık ocağında kan tahlilinde kansızlığın olup olmadığına şeker var mı yok mu kolesterol var mı buna bakıyorlardır herhalde buna göre beslenmemize dikkat edebiliriz arkadaş bundan bahsetmiş gibi geldi bana fisfisfis

tabiki birden verilen kilolar kat be kat fazlasıyla geri dönüyor yavaş ama istikrarlı bir yol izlememiz lazım.

Bir de en çok insan şu şekilde motive oluyo çevrendeki insanlar aaa ne güzel kilo vermişsin diye söylüyorlar düşünsenize ne kadar mutlu oluyor insan.Etki her zaman tepki doğurur yani biz zayıflamak için bir uğraş veriyoruz burada vucüdumuzda buna tepkisiz kalmıyor ve kilo veriyoruz.

Evet canım İzmirliyim,İzmir'de yasıyorum.
İnsanlar bir süre sonra kıskanmaya bile başlıyorlar kate :) yeter artık verme sana kilo yakısıyor diyolarlar kesinlikle inanmamak lazım.Bize ne yakıştığını en iyi kendimiz biliriz sonuçta :)

Yaşamın her alanında kıskançlık var canım ama herkes kendini bilir dimi sonuçta hani yeter artık daha kilo verme diyenlere de çok inanmamak lazım.Ama aynalar doğruyu söyler en güzeli aynaya bakmak :)

Mehmet öz ün siz diyettesiniz kitabında okumuştum aynaya çıplak olarak bakıp vücut hatlarınızı çizin ve bakın neye benziyor bu fikirde güzel bence :)

kızlar kilo çizelgemi yeniledim hedef kilomu azlttım önce 65 kilo olayım sonra kendime yeni bir hef belirliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…