kızlar merhaba. ben hala 74 kiloyum.
bu gün diyetisyene başladım. şimdilik kan tahlili yaptırdım. kolesterolüm yüksek çıktı. kndiniz yapsanız bile bence yine sağlık ocaklarından olsun tahlil yaptırmak en azından neyle besleneceğimiz konusunda yardımcı oluyor. yaptırmasam bilemeyeceğim yani.
4-5 gün gündelik hayatıma devam edecekmişim. hangi öğünde ne yedim onları yazacakmışım. size de haber vermek istedim.
Günaydın kızlar,kilo bildirim zamanı gelmiş çatmış fakat bu hafta porsiyonlarımı büyük tuttuğum için fazla değişikliğim yok.geçen hafta 69 bu hafta 68.7.Önümüzdeki haftalara bakacağız artık
y a bi motivasyon sağlayamadım tam....napsam ki?
Günaydın canım hadi bakalım hayırlı olsun 1 kilo daha gitmiş.Darısı benim başıma 6 lı rakamları görebilmek nasip olsun bana da ve isteyen herkese a.s.
Canım sağol inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ineceğiz. kaydirigubbakcemile Aslında 300gr kadar vermişim :)Ama o rakam aşağıyı gösterdiğinde insan ister istemez mutlu oluyor :)
kızlar merhaba. ben hala 74 kiloyum.
bu gün diyetisyene başladım. şimdilik kan tahlili yaptırdım. kolesterolüm yüksek çıktı. kndiniz yapsanız bile bence yine sağlık ocaklarından olsun tahlil yaptırmak en azından neyle besleneceğimiz konusunda yardımcı oluyor. yaptırmasam bilemeyeceğim yani.
4-5 gün gündelik hayatıma devam edecekmişim. hangi öğünde ne yedim onları yazacakmışım. size de haber vermek istedim.
tabiki mutlu olmaz mı insan hiç motivasyonunu kaybetme geriye değil ileriye bakıcaz arkadaşlar unutmayın bakın yaza kadar ne güzel vericez bu lop lop yağları bayanssulusmile
sakardeniz,diyetistene gitmen cok iyi olmus aslında hepimizin ihtiyacı var ama cok yüksek paralar istiyorlar oyüzden gitmeye çekiniyorum.Kolesterolünü indirmek için herhangi birşey tavsiye etti mi?Sağlık ocağında kan tahlili yaptırsakta nasıl besleneceğimizi nasıl bileceğizki? :sm_confused:
Elbette,birde bu kiloları biranda almadığımız düşünülürse az vermişim diyerek üzülmek saçma olur bir anda incecik olacak değiliz ya.Hem emek harcanmış hersey bu hayatta uzun ömürlü olur.
Bugün kahvaltıda annem oturduğunda kocaman göbeğin cıkıyodu eritmişsin yok artık dedi,sevinçten kalktıp halay cekebilirdim :teytey:
Bir de en çok insan şu şekilde motive oluyo çevrendeki insanlar aaa ne güzel kilo vermişsin diye söylüyorlar düşünsenize ne kadar mutlu oluyor insan.Etki her zaman tepki doğurur yani biz zayıflamak için bir uğraş veriyoruz burada vucüdumuzda buna tepkisiz kalmıyor ve kilo veriyoruz.
Evet canım İzmirliyim,İzmir'de yasıyorum.
İnsanlar bir süre sonra kıskanmaya bile başlıyorlar kate :) yeter artık verme sana kilo yakısıyor diyolarlar kesinlikle inanmamak lazım.Bize ne yakıştığını en iyi kendimiz biliriz sonuçta :)
kızlar kilo çizelgemi yeniledim hedef kilomu azlttım önce 65 kilo olayım sonra kendime yeni bir hef belirliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?