kabizlik malesef etkiliyor canim cozum bulmaya Calis ben mesela bazen yemedigim bir yiyecegi yeyince hemen ishal olurum Garip bi durum ama oyle bi durumum var dene belki sendede ise yarar
süper bi kararda canım,53 için 27 şubat biraz kısa değilmi,10günde 10 kilo nasıl vercen bacıım
bende neden 10 mart dedim bilmiyorum hiç bi hesaplama yapmamıştım,buraya yazınca bi hesaplıyım dedim,anaaam haftada 1.300 verirsem anca hedefime ulaşcam,nasıl olcak bilmiyorum,hele dün eşimin tatiliydi ve akşam misafirler vardı,tıka basa ne varsa yedimde yedim,en çok koyanda kuru fasulyenin yanındaki pilavdan 2 porsiyon yedim yani 13 kaşık falandı heraldee
6 tanede kelebek yedim (fırında yaptım allahtan) ve nerdeyse bütün salatayı ben yedim,şiştim fena,oda yetmezmiş gibi,sofrayı toplarken eşimin kalan pilavınıda ben bitirdiiimm
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur :26:slm kızlar hayırl pazarlar bazı sebeplerden ötürü ara vermek zorundayım..problemleri hastalıkları defettikten sonra görüşmek üzere
kizlar bu saat oldu uyanigim mide mi usutmusum agri istifralar uyutmuyo
günaydınn kızlarr harika bi pazar günü geçirdikten sonra aranızdayım hemde güzel bi rakamla 66.5ü gördüm bu sabah şok oldum inşaAllah cumaya 65i görürüm ucundan çok mutluyum ya kilo vermek kadar güzel bişey yok nişanlığımı diken gelinlikçime gittim dün 1 sene olacak nerdeyse nolmuş sana erimişsin dedi bana o kadar mutlu oldum ki gelinlikten mi bilmem ama çok sevdim o halimi bendebalayımızı da ayarladık 19unda uçuyoruz antalyaya bugün nikah için muayane olmaya gitcez Rabbim işimizi rast getirsin inşaAllah dualarınıza ihtiyacım var
yemediğim bişey yokki benimhe sebze hariç tabi brokoli,karnıbahar,kereviz falan yemediğim şeyler 2 kere de pırasa yemişliğim var bende gastrit var ondan kaynaklı kabız oluyorum şişkinliğim kabızlığa çeviriyor maalesef
bende bende kararlıyım 15 nisan da 60 olcam Allah'ın izniyle çok kararlıyım güzel tepkiler aldıkça veresim gelio şu yağları iyicee
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur :26:
çok geçmiş olsun canım dikkat edin bu havalarda kendinize ya :26:
yeni yeni gelen hatunlar doluşmuş maşaAllah maşaAllah Allah arttırsınhoşgeldiniz hepinizz
oğlum hasta cnm kbb doktoru arıyorm yeni konu açtım bildiğinz varsa yazn bana burda yasaksa oraya yazn
:26:
senin adına çok sevindim canım tatlı telaşlar bunlarrgünaydınn kızlarr harika bi pazar günü geçirdikten sonra aranızdayım hemde güzel bi rakamla 66.5ü gördüm bu sabah şok oldum inşaAllah cumaya 65i görürüm ucundan çok mutluyum ya kilo vermek kadar güzel bişey yok nişanlığımı diken gelinlikçime gittim dün 1 sene olacak nerdeyse nolmuş sana erimişsin dedi bana o kadar mutlu oldum ki gelinlikten mi bilmem ama çok sevdim o halimi bendebalayımızı da ayarladık 19unda uçuyoruz antalyaya bugün nikah için muayane olmaya gitcez Rabbim işimizi rast getirsin inşaAllah dualarınıza ihtiyacım var
yemediğim bişey yokki benimhe sebze hariç tabi brokoli,karnıbahar,kereviz falan yemediğim şeyler 2 kere de pırasa yemişliğim var bende gastrit var ondan kaynaklı kabız oluyorum şişkinliğim kabızlığa çeviriyor maalesef
bende bende kararlıyım 15 nisan da 60 olcam Allah'ın izniyle çok kararlıyım güzel tepkiler aldıkça veresim gelio şu yağları iyicee
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur :26:
çok geçmiş olsun canım dikkat edin bu havalarda kendinize ya :26:
yeni yeni gelen hatunlar doluşmuş maşaAllah maşaAllah Allah arttırsınhoşgeldiniz hepinizz
senin adına çok sevindim canım tatlı telaşlar bunlarr
ayy bende özledim şimdi o zamanlarımı
ahahah geçti bizden yewrum yaabizde evlilik tazeleriz canim.
benim gelinligim 2 hatta 3 parcaydi hazirana kadar ideal kiloma ulasirsam evlilik yildonumumde giyebilirim
ahahah geçti bizden yewrum yaa
eşim öyle şeylerden hiç anlamaz
gelinlik giyeyim falan
hem benim gelinliğim kiralıktı yer tutar diye satın almamıştım salak kafam sanki yet tutan az eşya varda evimde
ahahah geçti bizden yewrum yaa
gelinlik giyeyim falan
hem benim gelinliğim kiralıktı yer tutar diye satın almamıştım salak kafam sanki yet tutan az eşya varda evimde
Evet istanbul dayım.olsn cnm yinede Saol.canim sen istanbulda yasiyosun sanırım hic bi bilgim yok doktorlarla ilgili
çok geçmiş olsun canım önerebileceğim doktor yok ama araştırma hastanelerini tavsiye ederim özellikle okmeydanı şimdiye kadar en çok ilgilenen hastane odur çok hastası olan biri olarak biliyorum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama tavsiyem budur canımoğlum hasta cnm kbb doktoru arıyorm yeni konu açtım bildiğinz varsa yazn bana burda yasaksa oraya yazn
:26:
teşekkür ederim canım evet aynen öyle tatlı telaşlarsenin adına çok sevindim canım tatlı telaşlar bunlarr
ayy bende özledim şimdi o zamanlarımı
bence hiç üzülme derim ben canım gelinliği tekrar giyme şansın yokki evde kalmasının hiiç bi anlamı yok o yüzdenahahah geçti bizden yewrum yaa
gelinlik giyeyim falan
GÜNAYDIN KIZLAR nabersiniz
haftasonu çok yazdınızmı geçmişe gidemedim işlerde var
anlatıverin dedikoduları
cuma günüyle aynı kilodayım tartı yapıştı 67,4e düşmüyor
buarada blog açtım bende yemek üzerine
henüz googleda çıkmıyor çok tık gerekiyormuş
arşivimi takip ederseniz sevinirim :)
http://menekserengi.blogspot.com.tr/
GÜNAYDIN KIZLAR nabersiniz
anlatıverin dedikoduları
buarada blog açtım bende yemek üzerine
henüz googleda çıkmıyor çok tık gerekiyormuş
arşivimi takip ederseniz sevinirim :)
http://menekserengi.blogspot.com.tr/
canım face te gördüm paylaşımınıGÜNAYDIN KIZLAR nabersiniz
anlatıverin dedikoduları
erkek milleti işte canım hepsi aynıbizimkide anlamaz
benim ki de 7 senedir bekliyor öyle işte
bende öyle düşünmüştüm ondan kiralamıştımçok geçmiş olsun canım önerebileceğim doktor yok ama araştırma hastanelerini tavsiye ederim özellikle okmeydanı şimdiye kadar en çok ilgilenen hastane odur çok hastası olan biri olarak biliyorum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama tavsiyem budur canım
teşekkür ederim canım evet aynen öyle tatlı telaşlarbiz çok fena gaza geldik senesi dolmayan alyanslarımızı da değiştircez nede olsa garanti kapsamında
bence hiç üzülme derim ben canım gelinliği tekrar giyme şansın yokki evde kalmasının hiiç bi anlamı yok o yüzden
günaydın canım aynı olması bile iyi değilmi sence ben genelde ptesi artı çıkarım tartıda
süpersin tatlım nasıl yetişiyon bunlara ev iş çocuk blog nefis yemekler falan mağrifetli hatunsun vesselam
bu ne şimdi yewrum yaaGünaydın kızlar..
Foruma adapte olmakta çok zorlanıyorum.
Dün gayet güzel başladı herşey hatta saat 6 bile olmamıştı ve ben 3 lt su bitirmiştim.
Akşam komşuya gittik ve orada
Yetmedi eve gelince çikolataları götürdüm
Bu sabah yürüyüşe çıkacaktım ama vazgeçtim, kahvaltıda da ekmeği fazla yedim.
Sanki tekrar kilo veremeyecekmişim gibi geliyor, dışarı bile çıkamıyorum, aynalara bakamıyorum
bu ne şimdi yewrum yaa
gidecek bu kilolar kaçamak yapmak yok
hafta sonu bende kaçamaklar yaptım ama pazartesi günü silkelenmek için harika bir fırsat
haftasonu bende pilav yedim bolca çikolata falan ama pişmanlık duymadım doğrusu çünkü pazartesi ayar çekerim dedim nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?