70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarr harika bi pazar günü geçirdikten sonra aranızdayım hemde güzel bi rakamla 66.5ü gördüm bu sabah şok oldum inşaAllah cumaya 65i görürüm ucundan çok mutluyum ya kilo vermek kadar güzel bişey yok nişanlığımı diken gelinlikçime gittim dün 1 sene olacak nerdeyse nolmuş sana erimişsin dedi bana o kadar mutlu oldum ki gelinlikten mi bilmem ama çok sevdim o halimi bendebalayımızı da ayarladık 19unda uçuyoruz antalyaya bugün nikah için muayane olmaya gitcez Rabbim işimizi rast getirsin inşaAllah dualarınıza ihtiyacım var

kabizlik malesef etkiliyor canim cozum bulmaya Calis ben mesela bazen yemedigim bir yiyecegi yeyince hemen ishal olurum Garip bi durum ama oyle bi durumum var dene belki sendede ise yarar

yemediğim bişey yokki benim he sebze hariç tabi brokoli,karnıbahar,kereviz falan yemediğim şeyler 2 kere de pırasa yemişliğim var bende gastrit var ondan kaynaklı kabız oluyorum şişkinliğim kabızlığa çeviriyor maalesef

bende bende kararlıyım 15 nisan da 60 olcam Allah'ın izniyle çok kararlıyım güzel tepkiler aldıkça veresim gelio şu yağları iyicee

slm kızlar hayırl pazarlar bazı sebeplerden ötürü ara vermek zorundayım..problemleri hastalıkları defettikten sonra görüşmek üzere
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur :26:

kizlar bu saat oldu uyanigim mide mi usutmusum agri istifralar uyutmuyo

çok geçmiş olsun canım dikkat edin bu havalarda kendinize ya :26:

yeni yeni gelen hatunlar doluşmuş maşaAllah maşaAllah Allah arttırsın hoşgeldiniz hepinizz

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR.
seher geçmiş olsun,kızın daha iyidir bu sabah inşallah.
aliefe sana da şifalar dilerim canım.besin zehirlenmesi mi acaba.
3 gündür yatıyorum ben de.spor,diyet hak getire.
iyileşir iyileşmez telafi ederim,önce sağlık diyorum ne yapayım.

oğlum hasta cnm kbb doktoru arıyorm yeni konu açtım bildiğinz varsa yazn bana burda yasaksa oraya yazn
:26:

senin adına çok sevindim canım tatlı telaşlar bunlarr
ayy bende özledim şimdi o zamanlarımı

bizde evlilik tazeleriz canim.
benim gelinligim 2 hatta 3 parcaydi hazirana kadar ideal kiloma ulasirsam evlilik yildonumumde giyebilirim
ahahah geçti bizden yewrum yaa
eşim öyle şeylerden hiç anlamaz
gelinlik giyeyim falan
hem benim gelinliğim kiralıktı yer tutar diye satın almamıştım salak kafam sanki yet tutan az eşya varda evimde

GÜNAYDIN KIZLAR nabersiniz
haftasonu çok yazdınızmı geçmişe gidemedim işlerde var
anlatıverin dedikoduları
cuma günüyle aynı kilodayım tartı yapıştı 67,4e düşmüyor

oğlum hasta cnm kbb doktoru arıyorm yeni konu açtım bildiğinz varsa yazn bana burda yasaksa oraya yazn
:26:
çok geçmiş olsun canım önerebileceğim doktor yok ama araştırma hastanelerini tavsiye ederim özellikle okmeydanı şimdiye kadar en çok ilgilenen hastane odur çok hastası olan biri olarak biliyorum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama tavsiyem budur canım

senin adına çok sevindim canım tatlı telaşlar bunlarr
ayy bende özledim şimdi o zamanlarımı
teşekkür ederim canım evet aynen öyle tatlı telaşlar biz çok fena gaza geldik senesi dolmayan alyanslarımızı da değiştircez nede olsa garanti kapsamında

ahahah geçti bizden yewrum yaa
eşim öyle şeylerden hiç anlamaz
gelinlik giyeyim falan
hem benim gelinliğim kiralıktı yer tutar diye satın almamıştım salak kafam sanki yet tutan az eşya varda evimde
bence hiç üzülme derim ben canım gelinliği tekrar giyme şansın yokki evde kalmasının hiiç bi anlamı yok o yüzden

anlatıverin dedikoduları

günaydın canım aynı olması bile iyi değilmi sence ben genelde ptesi artı çıkarım tartıda

buarada blog açtım bende yemek üzerine
henüz googleda çıkmıyor çok tık gerekiyormuş
arşivimi takip ederseniz sevinirim :)

http://menekserengi.blogspot.com.tr/

süpersin tatlım nasıl yetişiyon bunlara ev iş çocuk blog nefis yemekler falan mağrifetli hatunsun vesselam

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Foruma adapte olmakta çok zorlanıyorum.
Dün gayet güzel başladı herşey hatta saat 6 bile olmamıştı ve ben 3 lt su bitirmiştim.
Akşam komşuya gittik ve orada
Yetmedi eve gelince çikolataları götürdüm
Bu sabah yürüyüşe çıkacaktım ama vazgeçtim, kahvaltıda da ekmeği fazla yedim.
Sanki tekrar kilo veremeyecekmişim gibi geliyor, dışarı bile çıkamıyorum, aynalara bakamıyorum

buarada blog açtım bende yemek üzerine
henüz googleda çıkmıyor çok tık gerekiyormuş
arşivimi takip ederseniz sevinirim :)

http://menekserengi.blogspot.com.tr/

anlatıverin dedikoduları
canım face te gördüm paylaşımını
blogun çok güzel hayırlı uğurlu olsun

bizimkide anlamaz
benim ki de 7 senedir bekliyor öyle işte
erkek milleti işte canım hepsi aynı

bende öyle düşünmüştüm ondan kiralamıştım
ama ne bileyim yaa bazen diyorum keşke benim olsaydı
ablam satın almıştı onunkini görünce imewniyorum azcuğğ

bu ne şimdi yewrum yaa
gidecek bu kilolar kaçamak yapmak yok
hafta sonu bende kaçamaklar yaptım ama pazartesi günü silkelenmek için harika bir fırsat
haftasonu bende pilav yedim bolca çikolata falan ama pişmanlık duymadım doğrusu çünkü pazartesi ayar çekerim dedim nede olsa

Ben bir türlü başlayamıyorum, ah bir başlasam da haftasonu kaçırsam sadece , ve git gide kilo alıyorum.
Neden böyle anlamadım, yardım edin kızlar nolur toparlanayım.
Kimselere de anlatamıyorum derdimi, resmen derin bir bunalıma girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…