- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
erkek milleti işte canım hepsi aynı
bende öyle düşünmüştüm ondan kiralamıştım
ama ne bileyim yaa bazen diyorum keşke benim olsaydı
ablam satın almıştı onunkini görünce imewniyorum azcuğğ
bu ne şimdi yewrum yaa
gidecek bu kilolar kaçamak yapmak yok
hafta sonu bende kaçamaklar yaptım ama pazartesi günü silkelenmek için harika bir fırsat
haftasonu bende pilav yedim bolca çikolata falan ama pişmanlık duymadım doğrusu çünkü pazartesi ayar çekerim dedim nede olsa
Gunaydinn kızlar güzel bir hafta diliyorum.......herkesee
canım bende senin gibiydim benim hayatım boyunca en uzun diyetim 2 gün bile sürmezdi
Ben bir türlü başlayamıyorum, ah bir başlasam da haftasonu kaçırsam sadece , ve git gide kilo alıyorum.
Neden böyle anlamadım, yardım edin kızlar nolur toparlanayım.
Kimselere de anlatamıyorum derdimi, resmen derin bir bunalıma girdim
hoşgeldin şekerim haftasonu yıktın face i resimlerinleGunaydinn kızlar güzel bir hafta diliyorum.......herkesee
cuma tarti gununden sonra bi rahatlik geliyo heralde canim bende cikolata yedim
Günaydın canim burda kar var halenda yağıyorsanada gunaydin canim.
turkiyede hava cok guzel oralarda nasil
canım bende senin gibiydim benim hayatım boyunca en uzun diyetim 2 gün bile sürmezdi
ama bu topiğin çok faydasını görüyorum eşim bile şaşırdı
1 hAFTADA 2 kilo verdim
aç kalmadan hemde
çok mutluyum acayip motive oluyorum.
burda kızlara yiyip içtiklerimi yazıyorum onlar daha tecrübeli olduklarından yönlendiriyorlar.
haftasonu kaçırdım biraz ama bugün tekrar başladım arada kaçamaklar olur elbet önemli olan alışkanlık haline getirmemek..
sende kararlı ol başarıcam de bismillah de ve başla kuzum
hoşgeldin şekerim haftasonu yıktın face i resimlerinle
pazar günü tüm günü evde geçiren biri olarak kıskandım azcuk
aynen aynen
helede kilo verilmişsee
öyle mi yaaGünaydın canim burda kar var halenda yağıyor
Hosbulduk tatlım ben resim eklemedimki haftasonu kader ekledi onunla beni karıştirdin sanıyorum..
Günaydın canim burda kar var halenda yağıyor
Hosbulduk tatlım ben resim eklemedimki haftasonu kader ekledi onunla beni karıştirdin sanıyorum..
Hatlar karıştı kızlarr
iyi de bende ekli değil ki deniz o kişi bende değilim yani
inşallah canım çok sağolGünaydın canimmhadi bakalim senin için iyi bir başlangıç olur ins.
tamam yarışalım kilomuz aynı boyun kaçtıhaydi bakalım,bu hafta sen,ben,zerra yarışalım,ne dersiniz kızlar.
listeyi yaptınmı canım :26:bende de öyle gözüküyor o ya anlamadım gittine 44 ü kız annemler bile 34 senelik evli ki ben bekar hala nasıl unuttursun öyle başka gelininiz mi var
Tüm Topiğin Dikkatine:bugün şirket olarak denetlemeye gelecekler bizi ki biraz önce geldiler sırayla departmanlar dolaşılıyor dünden beri milletin eksiklerini tamamlamaya çalıştım bugün pert bi haldeyim sabahta tartılamadımo yüzden bugün aktif olamayabilirim siz mesaj atın bana sonuncu olan arkadaş yapacaktı listeyi ama kimseden ses çıkmadı bu hafta da yapayım listeyi zaten sabahtan mesajlar gelmiş bildirimleri düzgün yapalım lütfen tek isteğim bu sizden
hoşgeldin canımGünaydın kızlar.
Kilomu söylemeye resmen utanıyorum.
Haftaya dahil olurum olmazsa
Kilo veren bayanları tebrik ediyorum
süpersin canım yaaa maşallah maşallah kaşı biyerlerinibaslangic 67.7
gecen hafta 67.7 [14 gun once ]
bu hafta 63.9
giden 3.8
toplamda giden 3.8
hedef 53
kizlar 2haftalik benim gecen hafta tartilmadim yani tartildinda gecen hafta carsamba tartilmistim bir Kilo vermistim oyuzden bu hafta listedeyim ama birinci ben degilim cunku 2haftalik sonuc benimki
kizlar iki tartiylada tartildim ikiside ayni cikti tabi ikisinid ayni yere koydum yoksa farkli sonuclarda cikiyordu
tabiki iyi olmazmıgünaydın canım aynı olması bile iyi değilmi sence ben genelde ptesi artı çıkarım tartıda
evet kuzum yaaa eski motivasyonumuz ne güzeldi demiiiGünaydın, mine bi veremedik şu kiloları napacüük ya
teşekkürler canımcanım face te gördüm paylaşımını
blogun çok güzel hayırlı uğurlu olsun
selamGunaydinn kızlar güzel bir hafta diliyorum.......herkesee
benimdir belkide o kişi
iyi de bende ekli değil ki deniz o kişi bende değilim yani
Hatlar karıştı kızlarr
bunu kaçırmışımsüpersin tatlım nasıl yetişiyon bunlara ev iş çocuk blog nefis yemekler falan mağrifetli hatunsun vesselam
günaydın canım...günaydınn kızlarr harika bi pazar günü geçirdikten sonra aranızdayım hemde güzel bi rakamla 66.5ü gördüm bu sabah şok oldum inşaAllah cumaya 65i görürüm ucundan çok mutluyum ya kilo vermek kadar güzel bişey yok nişanlığımı diken gelinlikçime gittim dün 1 sene olacak nerdeyse nolmuş sana erimişsin dedi bana o kadar mutlu oldum ki gelinlikten mi bilmem ama çok sevdim o halimi bendebalayımızı da ayarladık 19unda uçuyoruz antalyaya bugün nikah için muayane olmaya gitcez Rabbim işimizi rast getirsin inşaAllah dualarınıza ihtiyacım var
yemediğim bişey yokki benimhe sebze hariç tabi brokoli,karnıbahar,kereviz falan yemediğim şeyler 2 kere de pırasa yemişliğim var bende gastrit var ondan kaynaklı kabız oluyorum şişkinliğim kabızlığa çeviriyor maalesef
bende bende kararlıyım 15 nisan da 60 olcam Allah'ın izniyle çok kararlıyım güzel tepkiler aldıkça veresim gelio şu yağları iyicee
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur :26:
çok geçmiş olsun canım dikkat edin bu havalarda kendinize ya :26:
yeni yeni gelen hatunlar doluşmuş maşaAllah maşaAllah Allah arttırsınhoşgeldiniz hepinizz
günaydın canım..geçmiş olsun dikkat et kendine.GÜNAYDIN KIZLAR.
seher geçmiş olsun,kızın daha iyidir bu sabah inşallah.
aliefe sana da şifalar dilerim canım.besin zehirlenmesi mi acaba.
3 gündür yatıyorum ben de.spor,diyet hak getire.
iyileşir iyileşmez telafi ederim,önce sağlık diyorum ne yapayım.
günaydın canımgunaydin kizlar
heoinize iyi haftalar
günaydın canım..yapsana kahvaltını niye açsın bu kadar..günaydın hanımlarr
açlıktan ölüyoruummmm
GÜNAYDIN KIZLAR nabersiniz
haftasonu çok yazdınızmı geçmişe gidemedim işlerde var
anlatıverin dedikoduları
cuma günüyle aynı kilodayım tartı yapıştı 67,4e düşmüyor
günaydın..bloğun hayırlı olsun..ne kadar tık gerekiyormuk ki:44:buarada blog açtım bende yemek üzerine
henüz googleda çıkmıyor çok tık gerekiyormuş
arşivimi takip ederseniz sevinirim :)
http://menekserengi.blogspot.com.tr/
günaydın nora..Günaydın kızlar..
Foruma adapte olmakta çok zorlanıyorum.
Dün gayet güzel başladı herşey hatta saat 6 bile olmamıştı ve ben 3 lt su bitirmiştim.
Akşam komşuya gittik ve orada
Yetmedi eve gelince çikolataları götürdüm
Bu sabah yürüyüşe çıkacaktım ama vazgeçtim, kahvaltıda da ekmeği fazla yedim.
Sanki tekrar kilo veremeyecekmişim gibi geliyor, dışarı bile çıkamıyorum, aynalara bakamıyorum
Gunaydinn kızlar güzel bir hafta diliyorum.......herkesee
yaptım canım kahvaltımı aç duramam ki bu kadar uzun süregünaydın canım...
ne güzel tatlı telaşların var...
günaydın canım..geçmiş olsun dikkat et kendine.
günaydın canım
günaydın canım..yapsana kahvaltını niye açsın bu kadar..
günaydın..bloğun hayırlı olsun..ne kadar tık gerekiyormuk ki:44:
günaydın nora..
sanada günaydın canım..teşekkür ederim
herkese günaydın kızlar
bu hafta sonu dikkat edicem dedim eşim il dışındaydı..
ama cuma akşamı,cmt gündüz ve akşam oturma vardı ve maalesef yedim
hafta içi dikkat ediliyorda hafta sonu kaçıyor..
keşke tartı günümüz pazartesi olsaydı...
yine 700 gr artıdayım yaaa
çok geçmiş olsun canım önerebileceğim doktor yok ama araştırma hastanelerini tavsiye ederim özellikle okmeydanı şimdiye kadar en çok ilgilenen hastane odur çok hastası olan biri olarak biliyorum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama tavsiyem budur canım
teşekkür ederim canım evet aynen öyle tatlı telaşlarbiz çok fena gaza geldik senesi dolmayan alyanslarımızı da değiştircez nede olsa garanti kapsamında
bence hiç üzülme derim ben canım gelinliği tekrar giyme şansın yokki evde kalmasının hiiç bi anlamı yok o yüzden
günaydın canım aynı olması bile iyi değilmi sence ben genelde ptesi artı çıkarım tartıda
süpersin tatlım nasıl yetişiyon bunlara ev iş çocuk blog nefis yemekler falan mağrifetli hatunsun vesselam
teşekkür ederimgünaydın..bloğun hayırlı olsun..ne kadar tık gerekiyormuk ki:44:
lahana corbasi nasil oluyor canim
inşallah canım çok sağol
tamam yarışalım kilomuz aynı boyun kaçtı
belki motive olurum biraz
listeyi yaptınmı canım :26:
hoşgeldin canım
süpersin canım yaaa maşallah maşallah kaşı biyerlerini
tabiki iyi olmazmı
ama 67,3ü bile görsem motive olacam
haftasonu foto ekledim baksana dana gibiyim kendimi gördükçe iğrendim
evet kuzum yaaa eski motivasyonumuz ne güzeldi demiii
o günlere gitsek keşke
teşekkürler canım
selam
benimdir belkide o kişi
buarada senin fotolara bayıldım gayet güzel görünüyorsun
bunu kaçırmışım
valla bişekilde oluyor canımya boş olmayı sevmiyorum sadece
evlenince görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?