[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Sıra
[/TD]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Başlangıç
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Giden/Gelen
[/TD]
[TD]Toplamda Giden
[/TD]
[TD]Hedef
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]berenerva2
[/TD]
[TD]66.7
[/TD]
[TD]66.7
[/TD]
[TD]63.9
[/TD]
[TD]2.800
[/TD]
[TD]3.800
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]dileekefem
[/TD]
[TD]68.0
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]64.0
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[TD]4.000
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]:119:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]SeherUtku
[/TD]
[TD]71.3
[/TD]
[TD]66.8
[/TD]
[TD]65.3
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[TD]6.000
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]aliefe2009
[/TD]
[TD]81.3
[/TD]
[TD]80.8
[/TD]
[TD]79.5
[/TD]
[TD]1.300
[/TD]
[TD]1.800
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]2907annis
[/TD]
[TD]75.4
[/TD]
[TD]71.2
[/TD]
[TD]70.0
[/TD]
[TD]1.200
[/TD]
[TD]5.400
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]kadei
[/TD]
[TD]75.9
[/TD]
[TD]75.1
[/TD]
[TD]73.9
[/TD]
[TD]1.200
[/TD]
[TD]2.000
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]eminehan
[/TD]
[TD]72.0
[/TD]
[TD]71.0
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]ameliaa
[/TD]
[TD]78.0
[/TD]
[TD]77.4
[/TD]
[TD]77.0
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]1.000
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]triendy21
[/TD]
[TD]61.9
[/TD]
[TD]59.8
[/TD]
[TD]59.4
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]2.500
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]rosado
[/TD]
[TD]70.9
[/TD]
[TD]67.6
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]3.500
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]marinetya
[/TD]
[TD]78.0
[/TD]
[TD]78.0
[/TD]
[TD]78.0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]68
[/TD]
[TD]:18:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]zerra
[/TD]
[TD]67.2
[/TD]
[TD]64.2
[/TD]
[TD]64.2
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]:18:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]anatkh018
[/TD]
[TD]69.7
[/TD]
[TD]66.9
[/TD]
[TD]67.2
[/TD]
[TD]+300
[/TD]
[TD]2.500
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]rosewind
[/TD]
[TD]79.0
[/TD]
[TD]78.0
[/TD]
[TD]78.6
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Birinci olan berenerva2 arkadaşımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Aramıza yeni katılan btlcngz,deniz-1988,nutelladdict,theolog,umay0110 arkadaşlarımıza hoşgeldin diyoruz.
hoşgeldin canım
evet kuzum yaaa eski motivasyonumuz ne güzeldi demiii
o günlere gitsek keşke
gunaydin kizlar iyi haftalar herkese ay burasi nasil ilerliyor takip etmek zor oluyor.ben dun 10 gibi kalktim 3 tane yagda yumurta yaninda biraz buyukce dilim ekmek yedim. arada 5 mandalina falan bugday salatasi yaptim sonrada ondan 2 kasik falan yemisimdir.aksamda somonlu kivircik salata yedim ama cok hazimsizlik sorunum var gegirip durdum.buyuk tuvaletede cikamiyorum .hftsnonu full form cayi ictim yine de banamisin demedi.bu haftasonu komple mushil surubu alip evden cikmiycam boyle korkunc sis bir gobegim var.
pardon buarada dun bir dilim ekmegin uzerine yine 35 kat findik ezmesi surdum
kimi cezalandiriyorsam artik kendi bedenimde bu aralar pek keyfim yok.ama kiminle konusuyorsam herkes ayni durumda galiba
günaydın canım...
ne güzel tatlı telaşların var...
Çok Saol cnm yardımcı olmak istemen bile moral verdi
Duymuştum orayı ama çok uzak bize .
kıyafetten diye düşündüm bende üzerimdeki hırka kalındı ve içimdeki gömlek toplanıyorduyaptım tatlım listeyi evet :26:yazacaktım liste altı seni ama dedim gelmek istemez bekli diye düzeltme oluyorsa eklim seni liste altına çaktırmaresimlerini gördüm canım evet ama o kıyafetten kıyafete değişiyor emin olki ben farklı görmedim seni sen kendin taktığın için kilona öyle geliyor dışardan inan kötü görünmüyorsun teşekkür ederim canım nişanlanalı 1 sene olcak nerdeyse ilk defa çıktık gezdik böyle çokta huzurluydu niaşnlığımı diken kadında ölçümü aldı dün gelinlik için baya erimişsin sen dedi bana çok mutlu oldum bide kilo olarak eksildiğimi görsem ya
sen kadar olur muyum bilmiyorum hakikaten iyi yetişiyorsun
tamam canım çok teşekkür ederim kızlardanda özür diliyorum umarım sorun olmazminecim güncelleme yapamadım maalesef seni de liste altı yapıyorum haberin olsun cumaya kesin bekliyorm bak ona göre
anath kader ellerine sağlık tatlım liste için
birincimizi ve kilo verenleri tebrik ederim
benim gibi sabit olanlar ve artıda olanlar bu hafta liste başı olmak için yarışalım
hastası olanlara acil şifalar dilerim
yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum
umarım hayırlı hayallerinize kavuşursunuz
valla kuşum bende yeni öğrendim çevremde yapanlarda var bir orta boy lahanayı 6 soğan 2 biber 2 domates çorba şekline getiriyomuşun istersen bulyonda atıyomuşungün boyunca ne zaman acıkıırsan içebiliyomuşun bir haftada 8 k,lo bileveren var netten araştır istersen sonraki günler meyve ve sebzede ekleniyo çorbann yanına ben 4 gün yapıcam bugün başlıycam pazara gitmem lazım lahanamm yokkk
inşallah canım,iste yeterki nisana daha çook var,50 bile olursungünaydınn kızlarr harika bi pazar günü geçirdikten sonra aranızdayım hemde güzel bi rakamla 66.5ü gördüm bu sabah şok oldum inşaAllah cumaya 65i görürüm ucundan çok mutluyum ya kilo vermek kadar güzel bişey yok nişanlığımı diken gelinlikçime gittim dün 1 sene olacak nerdeyse nolmuş sana erimişsin dedi bana o kadar mutlu oldum ki gelinlikten mi bilmem ama çok sevdim o halimi bendebalayımızı da ayarladık 19unda uçuyoruz antalyaya bugün nikah için muayane olmaya gitcez Rabbim işimizi rast getirsin inşaAllah dualarınıza ihtiyacım var
yemediğim bişey yokki benimhe sebze hariç tabi brokoli,karnıbahar,kereviz falan yemediğim şeyler 2 kere de pırasa yemişliğim var bende gastrit var ondan kaynaklı kabız oluyorum şişkinliğim kabızlığa çeviriyor maalesef
bende bende kararlıyım 15 nisan da 60 olcam Allah'ın izniyle çok kararlıyım güzel tepkiler aldıkça veresim gelio şu yağları iyicee
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur :26:
çok geçmiş olsun canım dikkat edin bu havalarda kendinize ya :26:
yeni yeni gelen hatunlar doluşmuş maşaAllah maşaAllah Allah arttırsınhoşgeldiniz hepinizz
bende 2 gündür o durumdayım canımyaa yedimde yedim,,nasılsa yedim diye gece yarısına kadar yedim,neyse bugün pazartesi ve herşey yeniden başlıyo,cumaya çok var adapte ol ve dikkat et canım,yapmayalım bu kötülüğü bedenimize ve ruhumuza,biz pişman oluyoruz sonunda başkası değilGünaydın kızlar..
Foruma adapte olmakta çok zorlanıyorum.
Dün gayet güzel başladı herşey hatta saat 6 bile olmamıştı ve ben 3 lt su bitirmiştim.
Akşam komşuya gittik ve orada
Yetmedi eve gelince çikolataları götürdüm
Bu sabah yürüyüşe çıkacaktım ama vazgeçtim, kahvaltıda da ekmeği fazla yedim.
Sanki tekrar kilo veremeyecekmişim gibi geliyor, dışarı bile çıkamıyorum, aynalara bakamıyorum
aah aah bi dertli dahaagunaydin kizlar iyi haftalar herkese ay burasi nasil ilerliyor takip etmek zor oluyor.ben dun 10 gibi kalktim 3 tane yagda yumurta yaninda biraz buyukce dilim ekmek yedim. arada 5 mandalina falan bugday salatasi yaptim sonrada ondan 2 kasik falan yemisimdir.aksamda somonlu kivircik salata yedim ama cok hazimsizlik sorunum var gegirip durdum.buyuk tuvaletede cikamiyorum .hftsnonu full form cayi ictim yine de banamisin demedi.bu haftasonu komple mushil surubu alip evden cikmiycam boyle korkunc sis bir gobegim var.
pardon buarada dun bir dilim ekmegin uzerine yine 35 kat findik ezmesi surdum
kimi cezalandiriyorsam artik kendi bedenimde bu aralar pek keyfim yok.ama kiminle konusuyorsam herkes ayni durumda galiba
aynen öyle ben bu forumda 60lara kadar indim şu an 70lerde bile değilim biliyor musun
İşten falan çıktım evdeyim 1 aydır bir 7 kilo falan aldım zaten en son 74 olmuştum , tartıya çıkmaya korkuyorum :26:
Düzelmem lazım ya düğün var yazın bir sürü bi de
slm kızlarr,
nasılsınız bakalım, kimler var, ben iyiyim çok şükür, kilolarım artmaya devam ediyor, 67,8 kg. a çıktım en son, kendi çapımda uğraşıyorum bişeyler, pekte başarılı olduğum söylenemez, ama spor olmadan olmuyor bu bir gerçek.
Suziii geliyor mu, Kader devamda sanırım, Theolog, Mine, Zerra, Tuba, başka kimler var eskilerden, herkese selamlar olsun.
hoşgeldin canım,,kaçla ayrılmıştın burdan baya azdın sanırım:26:slm kızlarr,
nasılsınız bakalım, kimler var, ben iyiyim çok şükür, kilolarım artmaya devam ediyor, 67,8 kg. a çıktım en son, kendi çapımda uğraşıyorum bişeyler, pekte başarılı olduğum söylenemez, ama spor olmadan olmuyor bu bir gerçek.
Suziii geliyor mu, Kader devamda sanırım, Theolog, Mine, Zerra, Tuba, başka kimler var eskilerden, herkese selamlar olsun.
kıyafetten diye düşündüm bende üzerimdeki hırka kalındı ve içimdeki gömlek toplanıyordu
yani umarım öyledir canım yaa canım sıkıldı fotolara
neyse ama senin gerçekten fazlan yok gayet hoş görünüyorsun bak farkedenlerde olmuş
buarada balayınıda ayarlamışsınız çok güzel heyecanlar canım çok sevindim senin adına
bol bol foto ekle bizde görelim eksik kalmayalım
tamam canım çok teşekkür ederim kızlardanda özür diliyorum umarım sorun olmaz
gerçekten unutmuşum mesaj atmayı
sabah geçmişe gidipte bildirimleri görünce hatırladım
cuma günü attım sanıyordum oysa :26:
slm kızlarr,
inşallah canım,iste yeterki nisana daha çook var,50 bile olursun
keşke bende 10 nisan diyeydimyaa,fena halde baskı altında hissediyorum ,kendi kendime zulüm
sanki 10 marta yetiştiremezsem hedefimi herşeyin sonu gibi geliyo,neden böyle hissediyorsam çözemedim,ölüm yokya ucunda biri beni o tarihte vermezsem gırtlaklamıycakta,niye böyle stres yaptım anlamıyorum fenayım
sen neler yapmisin canim ya
en iyisi telefondan takip et sen burayi
sabah fazla kacirsan aksama kacirmazsin bence
inşallah canım,iste yeterki nisana daha çook var,50 bile olursun
keşke bende 10 nisan diyeydimyaa,fena halde baskı altında hissediyorum ,kendi kendime zulüm
sanki 10 marta yetiştiremezsem hedefimi herşeyin sonu gibi geliyo,neden böyle hissediyorsam çözemedim,ölüm yokya ucunda biri beni o tarihte vermezsem gırtlaklamıycakta,niye böyle stres yaptım anlamıyorum fenayım
bende 2 gündür o durumdayım canımyaa yedimde yedim,,nasılsa yedim diye gece yarısına kadar yedim,neyse bugün pazartesi ve herşey yeniden başlıyo,cumaya çok var adapte ol ve dikkat et canım,yapmayalım bu kötülüğü bedenimize ve ruhumuza,biz pişman oluyoruz sonunda başkası değil
aah aah bi dertli dahaa
noraya yazdıklarım aynen senin içinde geçerli canım,pes etmek yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?