70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

minecim güncelleme yapamadım maalesef seni de liste altı yapıyorum haberin olsun cumaya kesin bekliyorm bak ona göre

hoşgeldin canım
evet kuzum yaaa eski motivasyonumuz ne güzeldi demiii
o günlere gitsek keşke

aynen öyle ben bu forumda 60lara kadar indim şu an 70lerde bile değilim biliyor musun
İşten falan çıktım evdeyim 1 aydır bir 7 kilo falan aldım zaten en son 74 olmuştum , tartıya çıkmaya korkuyorum
:26:
Düzelmem lazım ya düğün var yazın bir sürü bi de

sen neler yapmisin canim ya
en iyisi telefondan takip et sen burayi
sabah fazla kacirsan aksama kacirmazsin bence

kıyafetten diye düşündüm bende üzerimdeki hırka kalındı ve içimdeki gömlek toplanıyordu
yani umarım öyledir canım yaa canım sıkıldı fotolara
neyse ama senin gerçekten fazlan yok gayet hoş görünüyorsun bak farkedenlerde olmuş
buarada balayınıda ayarlamışsınız çok güzel heyecanlar canım çok sevindim senin adına
bol bol foto ekle bizde görelim eksik kalmayalım

minecim güncelleme yapamadım maalesef seni de liste altı yapıyorum haberin olsun cumaya kesin bekliyorm bak ona göre
tamam canım çok teşekkür ederim kızlardanda özür diliyorum umarım sorun olmaz
gerçekten unutmuşum mesaj atmayı
sabah geçmişe gidipte bildirimleri görünce hatırladım
cuma günü attım sanıyordum oysa :26:

sagol canim
duanda ayrica cok guzel
amin diyorum

Liste çok güzel kızlar ellerinize sağlık, cuma bende liste altı olarak gireyim bari, özledim zayıflamayı,incelmeyi ...
Umarım düzeltirim kendimi

tesekkurler canim

slm kızlarr,
nasılsınız bakalım, kimler var, ben iyiyim çok şükür, kilolarım artmaya devam ediyor, 67,8 kg. a çıktım en son, kendi çapımda uğraşıyorum bişeyler, pekte başarılı olduğum söylenemez, ama spor olmadan olmuyor bu bir gerçek.
Suziii geliyor mu, Kader devamda sanırım, Theolog, Mine, Zerra, Tuba, başka kimler var eskilerden, herkese selamlar olsun.

Son düzenleme:
inşallah canım,iste yeterki nisana daha çook var,50 bile olursun
keşke bende 10 nisan diyeydimyaa,fena halde baskı altında hissediyorum ,kendi kendime zulüm
sanki 10 marta yetiştiremezsem hedefimi herşeyin sonu gibi geliyo,neden böyle hissediyorsam çözemedim,ölüm yokya ucunda biri beni o tarihte vermezsem gırtlaklamıycakta,niye böyle stres yaptım anlamıyorum fenayım

bende 2 gündür o durumdayım canımyaa yedimde yedim,,nasılsa yedim diye gece yarısına kadar yedim,neyse bugün pazartesi ve herşey yeniden başlıyo,cumaya çok var adapte ol ve dikkat et canım,yapmayalım bu kötülüğü bedenimize ve ruhumuza,biz pişman oluyoruz sonunda başkası değil
aah aah bi dertli dahaa
noraya yazdıklarım aynen senin içinde geçerli canım,pes etmek yok yola devam

verirsinn hayatim olmaz diye bisey yok

selam canim
bekliyoruz

hoşgeldin canım,,kaçla ayrılmıştın burdan baya azdın sanırım:26:

aynı gibiyiz zaten tatlım inanki bende senin resimlerine bakıyorum bunun nereesi fazla diyorum kesinlikle kıyafet seçimi canım emin ol teselli için söylemiyorum evet canım ayarladık birazdan işten çıkıp muayene olmaya gitcem nikat işlemleri için çok fazla heyecan var kahvaltı bile edemedim doğru düzgün su içiyorum ağzım kuruo heyecan stres dedikleri bu demekki paylaşmaz mıyım tatlım her fırsatta

ben aslında eklicektim seni bak yemin ederim ki mesaj atsam mı atmasam mı ikilemde kaldım sonra vazgeçtim içime doğdu sanırım ama kararım yanlış oldu neyse önemli değil ya öyle ya da böyle ekledik işte

ablacım hoşgheldin özledik valla seni ya :26: suzi gelmiyor en son odası değişmişti işyerinde sonrada gelemedi sorun oluyor sanırım :26:arada bi uğra böyle ya

stres yapma canım yaa aaa sende verirsin sen ben inanıyorum sana ama dün o kadar yediğine bi türlü inanamıyorum desem :26::26: veremesekte canımız sağolsun ama öncelik gidecek bu yağlar

sen neler yapmisin canim ya
en iyisi telefondan takip et sen burayi
sabah fazla kacirsan aksama kacirmazsin bence

ya sorma kiziyorum yiyorum kiziyorum yiyorum aynada kendime bakiyorum selulitler portaklida gecmis artik.simdi elimde bir kitap var NILGUN'un kac kiloya programlisin diye evde cdleride var tembelim isteksizim.mutsuzum allahtan birde psikiyatrise gidiyorum

triendycim devamda buyuk bir itici guc lazim o gucude kendi icimde bulamiyorum hayirlisi artik

ben birazdan çıkıcam
kartımı atm ye yutturdum onu alıcam
kredi masraflarını almak için notere avukata uğrucam
kendinize iyi bakın
haftanın başındayız
hf sonu cozutanlar (ben gibi)dikkat edelimde biraz önce hedefimize ulaşalım

Hafta sonu belliki herkes tıka paşa yemiş ama ben yemedimmm allahtan çünku zayiflayacagim fit olacağım güzel olacağım eğer sizde kararliysaniz bence haftasonu da kaçamamak yapmamaniz gerek verdiğiniz emeğe yazık oluyor toparlanin kızlar yazaaa hepimiz isteğimiz kıyafetlerle dolasalimmmmmm

Kader en çok sen dikkat etmen gerek bak düğününa çok az kaldı eğer 60 kiloyu görmek istiyorsan hiç kaçamamak yapmaman lazim canimm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…