- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
slm kızlarr,
nasılsınız bakalım, kimler var, ben iyiyim çok şükür, kilolarım artmaya devam ediyor, 67,8 kg. a çıktım en son, kendi çapımda uğraşıyorum bişeyler, pekte başarılı olduğum söylenemez, ama spor olmadan olmuyor bu bir gerçek.
Suziii geliyor mu, Kader devamda sanırım, Theolog, Mine, Zerra, Tuba, başka kimler var eskilerden, herkese selamlar olsun.
Bugün içimde bir sıkıntı var hayırdir inşallah oğlum hasta ben hastaa pofffffffffffffff
selam kızlar..nasılsınız?ben kahvaltımı yaptım haftasonu gibi resmen tıka basa yedim.kızıyorum kendime yedikten sonra...oğlum uyuyor eşim işe gitti bende biraz leslie ile yürüyeceğim.bakalım bugün belli olacak görevlendirme sonuçları çalışacak mıyım evde mi kalacağım belli olacak...umarım hayırlısı olur..
geçmiş olsun canımm.inşallah hemen iyileşirsiniz..
evet 3 tane yeni elbise aldim onlara girmem lazimHafta sonu belliki herkes tıka paşa yemiş ama ben yemedimmm allahtan çünku zayiflayacagim fit olacağım güzel olacağım eğer sizde kararliysaniz bence haftasonu da kaçamamak yapmamaniz gerek verdiğiniz emeğe yazık oluyor toparlanin kızlar yazaaa hepimiz isteğimiz kıyafetlerle dolasalimmmmmm
moralini yuksek tut canimBugün içimde bir sıkıntı var hayırdir inşallah oğlum hasta ben hastaa pofffffffffffffff
65 tim canım.hoşgeldin canım,,kaçla ayrılmıştın burdan baya azdın sanırım:26:
Selam canım,aynı gibiyiz zaten tatlım inanki bende senin resimlerine bakıyorum bunun nereesi fazla diyorum kesinlikle kıyafet seçimi canım emin ol teselli için söylemiyorumevet canım ayarladık birazdan işten çıkıp muayene olmaya gitcem nikat işlemleri için çok fazla heyecan var kahvaltı bile edemedim doğru düzgün su içiyorum ağzım kuruo heyecan stres dedikleri bu demekki paylaşmaz mıyım tatlım her fırsatta
ben aslında eklicektim seni bak yemin ederim ki mesaj atsam mı atmasam mı ikilemde kaldım sonra vazgeçtim içime doğdu sanırım ama kararım yanlış olduneyse önemli değil ya öyle ya da böyle ekledik işte
ablacım hoşgheldin özledik valla seni ya :26: suzi gelmiyor en son odası değişmişti işyerinde sonrada gelemedi sorun oluyor sanırım :26:arada bi uğra böyle ya
stres yapma canım yaa aaa sende verirsin sen ben inanıyorum sana ama dün o kadar yediğine bi türlü inanamıyorum desem :26::26: veremesekte canımız sağolsun ama öncelik gidecek bu yağlar
Canım 65 tim burdan ayrıldığımda, bir zamanlar 59 görmüşken, tekrardan 67-68 lerde olmak çok fena canımı sıkıyor, şunu anladım ki zayıflık kadar mutluluk veren bişey yok biz kadınlara, resmen hantallaşıyorsun, şu anda kendimi öyle hissediyorum.Hoşgeldin abla özledik seni sen en son 63 kiloydün sanırım 67 ye nasıl çıktın
selam canım, sen en son burayı bırakıp gittiğin de 53-54 görmüştün sanırım, ne ara aldın o kiloları canım, emek veriyoruz, yapıyoruz, sonra tekrar aldık mı, hiç hoş olmuyor, ne yapacağız böyle bilmemnasilsiniz kizlar birsuru alinti yaptim kizim leptopu halletti gitti hepsi
hafta sonu herkes cok yemis bakiyorum ben pek okadar cok yemedim cok Kilo vermem lazim benim oyuzden kacamaklari kucuk tutmam lazim
kadercim insaallah sorunsuz atlatirsiniz kontrolleri
minecim sayfani takip edemiyorum sifre yada adres yanlis diyor:26:anlamadim kac defa denedim yinede olmuyor
evet 3 tane yeni elbise aldim onlara girmem lazim
moralini yuksek tut canim
Aynen öyle abla bir kadını en çok mutlu eden kiloları saklamadan elbiselerin içine girmesin bak sende 58 görmüşsun ama almışsın inşallah birdaha görürsün o rakamı biz ayni abla diyete devam full gaz65 tim canım.
Selam canım,
Sana da kolay gelsin, az kaldı herhalde düğüne, balayına buraya geliyromuşsunuz, gelin memleketime tabii.
Canım 65 tim burdan ayrıldığımda, bir zamanlar 59 görmüşken, tekrardan 67-68 lerde olmak çok fena canımı sıkıyor, şunu anladım ki zayıflık kadar mutluluk veren bişey yok biz kadınlara, resmen hantallaşıyorsun, şu anda kendimi öyle hissediyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz bakim, nasıl gidiyor hayat?
evet 3 tane yeni elbise aldim onlara girmem lazim
moralini yuksek tut canim
nasilsiniz kizlar birsuru alinti yaptim kizim leptopu halletti gitti hepsi
hafta sonu herkes cok yemis bakiyorum ben pek okadar cok yemedim cok Kilo vermem lazim benim oyuzden kacamaklari kucuk tutmam lazim
kadercim insaallah sorunsuz atlatirsiniz kontrolleri
minecim sayfani takip edemiyorum sifre yada adres yanlis diyor:26:anlamadim kac defa denedim yinede olmuyor
selam canım, sen en son burayı bırakıp gittiğin de 53-54 görmüştün sanırım, ne ara aldın o kiloları canım, emek veriyoruz, yapıyoruz, sonra tekrar aldık mı, hiç hoş olmuyor, ne yapacağız böyle bilmem
Selam canim nasılsin bakim
Bende haftasonu nü kaçamaksiz geçirdim çünkü herşey kendi elimizde bence
Bugün içimde bir sıkıntı var hayırdir inşallah oğlum hasta ben hastaa pofffffffffffffff
huuuu napıyonuzz kızlarr
herkes nerdeee?????
ben bi fenalaştım anlatamam çok kötü oldum öğleden önce azcık uzandım aşağı mescitede kendime geldim çok şükür yemeğimide yedim geldim.
sağol canım bilmiyorum ki üşüttüm herhalde yaaafiyet olsun hosgeldin neden kotu oldunki
canım menün gayet güzel tebrik ederimkızlar ben şimdi kilomu diyeyim 68.4 tü bu sabah.cuma jinekoloğa gittim ve rahimde kist var dedi.tahlil yaptı doğum kontrol hapı ve fitil verdi.bugünde birazdan doğumevinde bi dra gidicem.ilaca başlamadım çünkü bi ay sonra gel dedi ben o zaman yurtdışında oluyom.bi de netten kullananların yazdıklarını okudum eşim benim o halime dayanamaz yolda izde dedim başlamadım.bu hapları hiç kullanmak istemiyom ben yaa....
toplamda iki kez jillian yaptım kahvaltılarda kaçırdım biraz.ama bacaklarımdaki ağrılar doğru yolda olduğumu gösteriyor spora devam.
ben bildirimleri kime yapıcaz bilmiyorum cumaları ama kime özel msj atıcam?
buarada menüm
sabah
haşlanmış yumurta
ıhlamur
biraz peynir
3 4 zeytin
bir çatal fındık ezmesi
bir çatal helva
ara bir elma
öğlen
ıspanak
çorba
yoğurt
yicem inşallah
ara
bir meyve olur
akşam da aynı yemek olur
ben şimdiden yazayım da dr dan nasıl çıkarım bilmiyom.
kilo verenleri tebrik ederim maşallah
huuuu napıyonuzz kızlarr
herkes nerdeee?????
ben bi fenalaştım anlatamam çok kötü oldum öğleden önce azcık uzandım aşağı mescitede kendime geldim çok şükür yemeğimide yedim geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?