- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
Sağol canımdenizcim geçmiş olsun hayırdır?kan şekerin,tansiyonun mu var??
evet canım, ahhhhhh ah nerde o 58, bi görsem hayal gibi.Aynen öyle abla bir kadını en çok mutlu eden kiloları saklamadan elbiselerin içine girmesin bak sende 58 görmüşsun ama almışsın inşallah birdaha görürsün o rakamı biz ayni abla diyete devam full gaz
Küçük beden aldın demi onun içine girene kadar zayıfla işte kendine hırs yapmış olursun
Şimdi plates yaptım geldim gayet iyiyim spor ruhun gıdası bence
İnşallah canım tekrar hedefe inip orda kalırsın.58i gormustum ama malesef koruyamadim
3y gibi bi surede geri aldim kilolarimalesef
ama bu sefer cok kararliyim verdiklerimi yeniden almiycam insaallah
bu arada hos geldin canim birlikte yeniden kurtulcaz bu kilolardan
geçmiş olsun canım.huuuu napıyonuzz kızlarr
herkes nerdeee?????
ben bi fenalaştım anlatamam çok kötü oldum öğleden önce azcık uzandım aşağı mescitede kendime geldim çok şükür yemeğimide yedim geldim.
Şu yazdıklarına sonuna kadar katiliyorummmmmm hafta sonu ye ye ye sonra hafta içi diyet bence çok yanlış bu ozaman hafta içide ye gitsin demiaynen katiliyorum canim hafta sonu ne varsa yeniliyor sonra hafta ici hafta sonu yediklerimizi anca veriyoruz Boyle oluncada kilolar verilmiyor yerimizde sayiyoruz hafta sonu kacamaklarini kaldirmamiz lazim grup olarak ozaman hepimiz gorucezki kilolar nasil gidiyor hafta ici ugraslarimizi haftasonu heba ediyoruz yapmayin kizlar caninizin cektiginden az bisey yiyin tamam
benim suan midem cok kuculdu hissediyorum azcik bisey yiyince doyuyor ama gozum doymuyor devam etmeye calisiyorum midem agrimiya basliyor mecburen birakiyorum hani derlerya kus Kadar yiyosun diye benim mide ona Dogru gidiyor bende 3saat arayla kus Kadar yiyorum ama bugun orucum gece zorla biraz fazla yedim 2saat mide agrisi cektim esimde hayret ediyor bu Kadar surede nasil miden kuculurki diyededim sende benim yaptigim gibi yap seninkide kuculur kurtulursun gobeginden
Geçmiş olsun canimhuuuu napıyonuzz kızlarr
herkes nerdeee?????
ben bi fenalaştım anlatamam çok kötü oldum öğleden önce azcık uzandım aşağı mescitede kendime geldim çok şükür yemeğimide yedim geldim.
gecmis olsun canim cocuklarin hasta olmasi cok zor oluyor Allah yardimcin olsun
Şu yazdıklarına sonuna kadar katiliyorummmmmm hafta sonu ye ye ye sonra hafta içi diyet bence çok yanlış bu ozaman hafta içide ye gitsin demi
Geçmiş olsun canim
Sağol canim evet çok zor
afiyetler olsun canımm
Herkese İyi Akşamlar,
Ben sabah 1 saatlik yürüyüş yaptım. Sonra limon kürümü yapıp kahvaltı yapacaktım ki ofise gitmem gerekti. o yüzden kahvaltı yapamadım. sadece birkaç kraker yedim.
öğlende pilav,4-5 köfte ve sarı kola vardı.
ara öğün olarak süt, yaprak galeta ve lor.
17:30 Akşamda kabak yemeği ve yoğurt.
yemekten sonrada yarım saatlik yürüyüş. Kahvaltı yapamadığım için başım ağrıyor. Aç kalınca böyle olurum. Birde ilk defa açlık hissettim diyette. Acaba pilav ve sarı kola yüzünden mi
kucuk beden aldim canimAynen öyle abla bir kadını en çok mutlu eden kiloları saklamadan elbiselerin içine girmesin bak sende 58 görmüşsun ama almışsın inşallah birdaha görürsün o rakamı biz ayni abla diyete devam full gaz
Küçük beden aldın demi onun içine girene kadar zayıfla işte kendine hırs yapmış olursun
Şimdi plates yaptım geldim gayet iyiyim spor ruhun gıdası bence
tebrikler canimSelam canim nasılsin bakim
Bende haftasonu nü kaçamaksiz geçirdim çünkü herşey kendi elimizde bence
hosgeldin hayatimMerhaba kızlar ben bu forumda 63lere kadar düsmüstüm dogum yaptım falan filan dertler sıkıntılr 75i görgüm su an 69um sizinle tekrar zayıflamaya çalıscam
çok geçmiş olsun canım diyetin derdine düşme zaten iyileşmeye bak bir an öncekizlar biliyosunuz aksam rahatsizdim. midemi cok kotu usutmusum.
sabah
10.30
2 dl az tereyagli ekmek
1 kk kasar peyniri
17.00
2 avuc kadar leblebi
5 mandalina
belki 8 gibi 1 dl tm bgd ekm yerim
hicbisey yiyesim uok cok midem bulaniyo, bide ishal var tabi
afiyetler olsun canımm
sarı kola iştah açar derler ama :26::26:
kahvaltı yapmaman kötü olmuş tabi
ama menü gayet iyi bence pilavı abartmadın dimi ama
çok geçmiş olsun canım diyetin derdine düşme zaten iyileşmeye bak bir an önce
hosbulduk canımmmkucuk beden aldim canim
tebrikler canim
hosgeldin hayatim
Hafta sonu belliki herkes tıka paşa yemiş ama ben yemedimmm allahtan çünku zayiflayacagim fit olacağım güzel olacağım eğer sizde kararliysaniz bence haftasonu da kaçamamak yapmamaniz gerek verdiğiniz emeğe yazık oluyor toparlanin kızlar yazaaa hepimiz isteğimiz kıyafetlerle dolasalimmmmmm
Bugün içimde bir sıkıntı var hayırdir inşallah oğlum hasta ben hastaa pofffffffffffffff
selam kızlar listemi yazayım bende
sabah; 2 tane etimek,1 kk peynir,6 tane zeytin,1 tane tavada pişirilmiş yumurta ve şekersiz çay..
ara öğün yok
öğlen; 1 dilim ekmek,1 kepçe kuru fasülye,2 kaşık pilav ve 2 tane biber turşusu
ara; 2 tane form bisküvi
akşam; 2 küçük poaça,1 kk peynir ve bol salata
canım oğlum hasta alerjik astımı arttı hapşuruk kriziyle birlikte burun kanamaları oluyo ..evdeki çiçekleri dagıtıyorum komşulara halıları kaldırdık..akarlarla savaş açtım ama nafile nefes alamıyo yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?