70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

denizcim geçmiş olsun hayırdır?kan şekerin,tansiyonun mu var??
Sağol canım
tansiyonum zaman zaman düşer ama bu öyle bişey değildi çok fazla üşüdüm birden bire midem bulandı ve istifra ettim hala bulanıyor midem ama iyiyim şükür.biraz dinlenmek iyi geldi ayak üstüde olsa..
kızlar yine çalışmaktan bıktığım bir gündeyim sanırım daralıyorum burda nedense sabahtan beridir

evet canım, ahhhhhh ah nerde o 58, bi görsem hayal gibi.

58i gormustum ama malesef koruyamadim
3y gibi bi surede geri aldim kilolari malesef
ama bu sefer cok kararliyim verdiklerimi yeniden almiycam insaallah
bu arada hos geldin canim birlikte yeniden kurtulcaz bu kilolardan
İnşallah canım tekrar hedefe inip orda kalırsın.

huuuu napıyonuzz kızlarr
herkes nerdeee?????
ben bi fenalaştım anlatamam çok kötü oldum öğleden önce azcık uzandım aşağı mescitede kendime geldim çok şükür yemeğimide yedim geldim.
geçmiş olsun canım.

Şu yazdıklarına sonuna kadar katiliyorummmmmm hafta sonu ye ye ye sonra hafta içi diyet bence çok yanlış bu ozaman hafta içide ye gitsin demi

huuuu napıyonuzz kızlarr
herkes nerdeee?????
ben bi fenalaştım anlatamam çok kötü oldum öğleden önce azcık uzandım aşağı mescitede kendime geldim çok şükür yemeğimide yedim geldim.
Geçmiş olsun canim
gecmis olsun canim cocuklarin hasta olmasi cok zor oluyor Allah yardimcin olsun

Sağol canim evet çok zor

Merhaba kızlar ben bu forumda 63lere kadar düsmüstüm dogum yaptım falan filan dertler sıkıntılr 75i görgüm su an 69um sizinle tekrar zayıflamaya çalıscam

Bu arada tek abim var ve 1 haziranda evleniyor onun dügününde güsel olmak istiyorum ama en önemlisi 2 kızım var bücürüklerimm Yaza yürücekler arkamdan ben onlarla kotumu giyip dolasmak istiyorum üzerimde biriktirdigim kilo degil dertler onları atmak istiorumm

ah ah bi zayıflıyayım kendime şunu alacam bunu alacam diye diye nerdeyse 5 yılım geçti aama popomda hala en ufak bir değişiklik yok
beyendiklerim ben alana kadar ya modası geçiyor yda içimde patlıyor alamadım die
bugun baktım bi totoş küçülmeyecek gittim kendime etek aldım
napsam bilmiom 70 i gördümgeçen yıl bu yıl çalışmaktan kenime vakit ayıramıyorum ki kilo vereyim bu gece yemelerim olmasa düzelecem sanırım
ama 10da işten çıkıyom 11 de evde oluyom açlık ve stres bi araya gelince homini gırtlak yiyom

Herkese İyi Akşamlar,

Ben sabah 1 saatlik yürüyüş yaptım. Sonra limon kürümü yapıp kahvaltı yapacaktım ki ofise gitmem gerekti. o yüzden kahvaltı yapamadım. sadece birkaç kraker yedim.

öğlende pilav,4-5 köfte ve sarı kola vardı.

ara öğün olarak süt, yaprak galeta ve lor.

17:30 Akşamda kabak yemeği ve yoğurt.

yemekten sonrada yarım saatlik yürüyüş. Kahvaltı yapamadığım için başım ağrıyor. Aç kalınca böyle olurum. Birde ilk defa açlık hissettim diyette. Acaba pilav ve sarı kola yüzünden mi

selam kızlar listemi yazayım bende

sabah; 2 tane etimek,1 kk peynir,6 tane zeytin,1 tane tavada pişirilmiş yumurta ve şekersiz çay..

ara öğün yok

öğlen; 1 dilim ekmek,1 kepçe kuru fasülye,2 kaşık pilav ve 2 tane biber turşusu

ara; 2 tane form bisküvi

akşam; 2 küçük poaça,1 kk peynir ve bol salata

afiyetler olsun canımm
sarı kola iştah açar derler ama :26::26:
kahvaltı yapmaman kötü olmuş tabi
ama menü gayet iyi bence pilavı abartmadın dimi ama

kucuk beden aldim canim

Selam canim nasılsin bakim
Bende haftasonu nü kaçamaksiz geçirdim çünkü herşey kendi elimizde bence
tebrikler canim

Merhaba kızlar ben bu forumda 63lere kadar düsmüstüm dogum yaptım falan filan dertler sıkıntılr 75i görgüm su an 69um sizinle tekrar zayıflamaya çalıscam
hosgeldin hayatim

kizlar biliyosunuz aksam rahatsizdim. midemi cok kotu usutmusum.
sabah
10.30
2 dl az tereyagli ekmek
1 kk kasar peyniri

17.00
2 avuc kadar leblebi
5 mandalina

belki 8 gibi 1 dl tm bgd ekm yerim

hicbisey yiyesim uok cok midem bulaniyo, bide ishal var tabi

çok geçmiş olsun canım diyetin derdine düşme zaten iyileşmeye bak bir an önce

canlarım ende bugünkü yediklerimi yazayım

kahvaltı

2 yumurta 3 dilim hindi salam 5 tane zeytin 1 tane közlenmis kırmızı biber

öglen

3 tane nugget
1 kase dollusu yogurt

ara

çeyrek ekmek salam peynir

aksam

yesil sogan salatası

1 kasık pırasa

Bende bende kaçamak yapmadım haftasonu. nasıl yapayım ki aynayla barışmışım bakınca pörtleyen yağlarımı görmüyorum yemek yemenin verdiği hazla zayıflığın verdiği mutluluk kıyaslanır mı hiç biri geçici birkaç saatlik biri kalıcı

Bugün içimde bir sıkıntı var hayırdir inşallah oğlum hasta ben hastaa pofffffffffffffff

Geçmiş olsun canım kıyamam kuzuna inşallah şimdi daha iyisinizdir.

Menün güzel canım sadece o poğaçanın biri fazla olmuş onu bana göndereydin ya

Of canım yaa geçmiş olsun bahar yaklaştı ya belki ondan olmuştur ama tedbir almakta fayda var sen düzenlemeleri yapınca oğlun da düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…