70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar ben bu forumda 63lere kadar düsmüstüm dogum yaptım falan filan dertler sıkıntılr 75i görgüm su an 69um sizinle tekrar zayıflamaya çalıscam
Hoşgeldin umarim irqdeli bir sekilde bizimle birlikte kilolarından kurtulursun

Eğer gerçekten istiyorsan azim edeceksin ve yaza süper olacaksın

Hosgeldin cnm gece yemek yemen çok kötü acaba işte yiyemezmisin ki erken vakitte

Kola diyette olmaması gereken en önemli şey bence kola hariç menü güzel
Pogaca olmamış canim öğlen yeseydin.keşke
Geçmiş olsun canim umarım tez zamanda iyilesirsin

Salamlar olmamış tatlım diyette tehlikeli bunlar sağlıkli menü gibi gelmedi bana

Tebrik ederim canim bir lokma ağızda 5 dakika midede bir saat kalçada ise 40 kıl kalıyormuş kaçamak yapmaman süper olmuş tebriik ederim

Menü

Sabah
Yumurta
3 zeytin
Maydanoz
Az peynir
Bir dilim ekmek

Ara
Badem ceviz az

Öğlen
Bir domatesli salatalıkli tost

Ara
Aktiva yoğurt

Akşam

Bir porsiyon kuru fasulye
4 kaşık pilav
Salata
Yoğurt

2 litre su şimdilik

Bu günkü menüm
Sabah
Yarım dilim kızarmış ekmek ( üstünde peynir de vardı)
2 zeytin
1 bardak portakal suyu

Ara
1 hurma
3 küp kabak tatlısı

Öğle
2 kepçe tarhana çorbası
Bolca yağsız salata
1 kaşık pırasa yemeği

Ara
1 elma

Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
Çeyrek muz
1 kaşık patlıcan oturtma ve bir lokma ekmek

Güzel menü tatlım

Kabak tatlısı öğlen olduğu için affettim

haklısınız kızlarcım da ben neredeyse hiç ekmek yemiyorum
bide poaçanın birini yemek hazırlamadan önce yedim saat 5 civarıydı ara öğün olarak yazmadım akşam yemeği gibi düşüdüm ondan 2 poaça yazdım :)
bundan da bişey olmaz diye düşündüm :)
bu arada yazmayı unutmuşum 2lt de su içtim tüm gün

bir porsiyon kuru fasülye dediğin ne kadar oluyor canım
bence sende pilavı akşam yememeliydin ikimizde aynı hatayı yapmışız :)

tatlı mı oohhh misss

Bir porsiyon yani bir kepçe canim haklısın pilav konusunda qma benim bir çay kaşıgi yağ ile yapiyorum bide saat 4 de yedim birde emziriyorum ben o pilavı çoktan erittim sporumuda yaptım

Bir porsiyon yani bir kepçe canim haklısın pilav konusunda qma benim bir çay kaşıgi yağ ile yapiyorum bide saat 4 de yedim birde emziriyorum ben o pilavı çoktan erittim sporumuda yaptım
o zaman susuyorum helal olsun sana
bende eritiyorum herhalde eşimin istekleri bitmiyor yaa malumm

Benimde siyah bir etegim var pullu 38 beden içine giriyorum aslında ama heryerden birşey fışkırıyor
Hedefim o etege girmek sonra buraya foto koyacağım

Zayiflayacagim.......zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim......zayıflayacagim.....zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim.......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim

Sende iyi gidiyorsun canim ama lütfen hafta sonu dikkat et yoksa bütün emeklerin boşa gider
haftasonu biraz kaçırdım ama çok değil canım yaa hatta yazayım cumartesi pazar yediklerimi sen söyle bakalım ne durumdayım;

cumartesi; 2 poaça şekersiz çay
ara ; 1 küçük kare çikolata
öğlen ; 1 kase mercimek çorbası
ara; 5,6 fındık,1 tane lokum

akşam yani saat 4 falandı yediğimde; 1 tabak makarna 1 bardak kola
vee fındık,ceviz ve 1 tane lokum
pazar günü ise
sabah ; 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmek
ara; 1 küçük paket eti formbisküvi
öğlen; 1 porsiyon sulu yemek ve pilav

ara; 1 tane çikolata(çikolatalı gofret varya işte ondan)
sonra meyve yedim azcuğğ
akşam; 1 paket yulaflı bisküvi ve şekersiz çay
işte böyle yani:26::26:

Zayiflayacagim.......zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim......zayıflayacagim.....zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim.......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim
bende.......bende...........bende............bende..............bende..............bende.................bende............bende.........bende.............bende........bende...........bende............bende.............bende................bende........bende..........bende........bende......

ahahahahah

Cumartesi fazla kaçmış canim pogaca var makarna var cola var cikolata var lokum var daha ne olsun kiz

Hadi bakalimmmm yaza kim hedefine ulaşacak varmısin yarışa benimle her haftaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…