- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Hoşgeldin umarim irqdeli bir sekilde bizimle birlikte kilolarından kurtulursunMerhaba kızlar ben bu forumda 63lere kadar düsmüstüm dogum yaptım falan filan dertler sıkıntılr 75i görgüm su an 69um sizinle tekrar zayıflamaya çalıscam
Eğer gerçekten istiyorsan azim edeceksin ve yaza süper olacaksınBu arada tek abim var ve 1 haziranda evleniyor onun dügününde güsel olmak istiyorum ama en önemlisi 2 kızım var bücürüklerimmYaza yürücekler arkamdan ben onlarla kotumu giyip dolasmak istiyorum üzerimde biriktirdigim kilo degil dertler onları atmak istiorumm
Hosgeldin cnm gece yemek yemen çok kötü acaba işte yiyemezmisin ki erken vakitteah ah bi zayıflıyayım kendime şunu alacam bunu alacam diye diye nerdeyse 5 yılım geçti aama popomda hala en ufak bir değişiklik yok
beyendiklerim ben alana kadar ya modası geçiyor yda içimde patlıyor alamadım die
bugun baktım bi totoş küçülmeyecek gittim kendime etek aldım
napsam bilmiom 70 i gördümgeçen yıl bu yıl çalışmaktan kenime vakit ayıramıyorum ki kilo vereyim bu gece yemelerim olmasa düzelecem sanırım
ama 10da işten çıkıyom 11 de evde oluyom açlık ve stres bi araya gelince homini gırtlak yiyom
Kola diyette olmaması gereken en önemli şey bence kola hariç menü güzel
Herkese İyi Akşamlar,
Ben sabah 1 saatlik yürüyüş yaptım. Sonra limon kürümü yapıp kahvaltı yapacaktım ki ofise gitmem gerekti. o yüzden kahvaltı yapamadım. sadece birkaç kraker yedim.
öğlende pilav,4-5 köfte ve sarı kola vardı.
ara öğün olarak süt, yaprak galeta ve lor.
17:30 Akşamda kabak yemeği ve yoğurt.
yemekten sonrada yarım saatlik yürüyüş. Kahvaltı yapamadığım için başım ağrıyor. Aç kalınca böyle olurum. Birde ilk defa açlık hissettim diyette. Acaba pilav ve sarı kola yüzünden mi
Pogaca olmamış canim öğlen yeseydin.keşkeselam kızlar listemi yazayım bende
sabah; 2 tane etimek,1 kk peynir,6 tane zeytin,1
ara öğün yok
öğlen; 1 dilim ekmek,1 kepçe kuru fasülye,2 kaşık pilav ve 2 tane biber turşusu
ara; 2 tane form bisküvi
akşam; 2 küçük poaça,1 kk peynir ve bol salata
Geçmiş olsun canim umarım tez zamanda iyilesirsinkizlar biliyosunuz aksam rahatsizdim. midemi cok kotu usutmusum.
sabah
10.30
2 dl az tereyagli ekmek
1 kk kasar peyniri
17.00
2 avuc kadar leblebi
5 mandalina
belki 8 gibi 1 dl tm bgd ekm yerim
hicbisey yiyesim uok cok midem bulaniyo, bide ishal var tabi
canlarım ende bugünkü yediklerimi yazayım
kahvaltı
2 yumurta 3 dilim hindi salam 5 tane zeytin 1 tane közlenmis kırmızı biber
öglen
3 tane nugget
1 kase dollusu yogurt
ara
çeyrek ekmek salam peynir
aksam
yesil sogan salatası
1 kasık pırasa
Salamlar olmamış tatlım diyette tehlikeli bunlar sağlıkli menü gibi gelmedi bana