70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cumartesi fazla kaçmış canim pogaca var makarna var cola var cikolata var lokum var daha ne olsun kiz
zaten dedim yaa fazla kaçtı diye çünkü ogün anamlara gittim ondan kaçtı işte offf yaaa
bak bide ben çok ayar çekemiyorum yani
düşünemiyorum poaça yedim makarna yemeyeyim diye
genel olarak böyle
diyet yapmayı bilmediğimden kaynaklanıyor buda
mesela akşam o poaçayı yememeliydim ama dedim ki zaten sadece salata yiyorum yanında buda olsun ki bütün gece aç kalmayayım falan işte
üüfff beee ne zor şeymiş zayıflamak..

ayırıca zaten sen benden oldukça zayıfsın şekerimm

73 kilo karıyım ben

Pogaca yerine tam buğday ekmeği ye canim hem çok sağlıkli
Burda herşeyi öğreniyoruz canim sağlıkli beslenmeyi
varım varım beni hırslandıracak herşeye varım
yaza deme yaza dersen ağırdan alabiliriz
tarih belirleyelim hedef kilo belirleyelim bide

Tamam valla bana uyar ozaman ben 1 mart a 59 kilo olacağım yani 5 kilo vermem gerek sende hedef koy hedefi tutturamayan ceza gelecek ona göre

ayırıca zaten sen benden oldukça zayıfsın şekerimm

73 kilo karıyım ben
Sen aslında daha hızlı kilo verirsib canim ben kilo vermem yavaşladı kolay değil 86 kilodan buraya geldim sende yaparsinnnnn

bende varim kizlar hedef bile belli 27 nisan

Tamam canim sende katil aramıza şimdilik 1 mart a hedef koy daha çok hırslanalim yapamayana cezaaaa

tamam canim kizlar ozel durumlardan ismimi degistirdim zaten bikere degistirme hakkimiz varmis

temam yewrum bana uyar anlaştık
sen 5 kilo hedeflediysen bende o kadar hedefliyorum tatlım
ben senden nispeten daha şanslıyım ilk diyetim ve metobolizmam hzlı çalışıyor doktorun dediğine görede
anlaştık şekerim 1 martta ben 68 kilo olucam inşallah

tamam canim kizlar ozel durumlardan ismimi degistirdim zaten bikere degistirme hakkimiz varmis
canım önce ki ismin neydi

1 nisan da yani kocacığımın doğum gününde 68 olayım da sana toz yutturayım dilekçim ahaahahah

Canimmm yanlış yazdım 1 nisan olacak çünkü bir marta iji hafta kaldı veremeyiz 5 kilo hedef 59 1 nisana kadarheyecanlandım belki daha çok veririz ozamana ınşallah

Canimmm yanlış yazdım 1 nisan olacak çünkü bir marta iji hafta kaldı veremeyiz 5 kilo hedef 59 1 nisana kadarheyecanlandım belki daha çok veririz ozamana ınşallah
veririz canım yarış halinde olmak daha iyidir emin ol,anlaştık bakalım
ama feci kıskandım şimdi seni sen zaten zayıfsın ki

berenerva2 canim

ya digerini esim biliyordu bende bilmesini istemiyorum simdi kvde hakkindada yaziyorum bir derdin var bolumune bende nicki degistirdim
ismimin bas harfi ,kizimin giricegi yasi ,oglumun isminin ilk harfi ve yasi

Anladım canimm iyi yapmışsın değiştirmekle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…