- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
zaten dedim yaa fazla kaçtı diye çünkü ogün anamlara gittim ondan kaçtı işte offf yaaaCumartesi fazla kaçmış canim pogaca var makarna var cola var cikolata var lokum var daha ne olsun kiz
varım varım beni hırslandıracak herşeye varımHadi bakalimmmm yaza kim hedefine ulaşacakvarmısin yarışa benimle her haftaaaaa
varım varım beni hırslandıracak herşeye varım
yaza deme yaza dersen ağırdan alabiliriz
tarih belirleyelim hedef kilo belirleyelim bide
Pogaca yerine tam buğday ekmeği ye canim hem çok sağlıklizaten dedim yaa fazla kaçtı diye çünkü ogün anamlara gittim ondan kaçtı işte offf yaaa
bak bide ben çok ayar çekemiyorum yani
düşünemiyorum poaça yedim makarna yemeyeyim diye
genel olarak böyle
diyet yapmayı bilmediğimden kaynaklanıyor buda
mesela akşam o poaçayı yememeliydim ama dedim ki zaten sadece salata yiyorum yanında buda olsun ki bütün gece aç kalmayayım falan işte
üüfff beee ne zor şeymiş zayıflamak..
varım varım beni hırslandıracak herşeye varım
yaza deme yaza dersen ağırdan alabiliriz
tarih belirleyelim hedef kilo belirleyelim bide
Sen aslında daha hızlı kilo verirsib canim ben kilo vermem yavaşladı kolay değil 86 kilodan buraya geldim sende yaparsinnnnnayırıca zaten sen benden oldukça zayıfsın şekerimm
73 kilo karıyım ben
bende varim kizlar hedef bile belli 27 nisan
tamam canim kizlar ozel durumlardan ismimi degistirdim zaten bikere degistirme hakkimiz varmisSen aslında daha hızlı kilo verirsib canim ben kilo vermem yavaşladı kolay değil 86 kilodan buraya geldim sende yaparsinnnnn
Tamam canim sende katil aramıza şimdilik 1 mart a hedef koy daha çok hırslanalim yapamayana cezaaaa
tamam canim kizlar ozel durumlardan ismimi degistirdim zaten bikere degistirme hakkimiz varmis
Pogaca yerine tam buğday ekmeği ye canim hem çok sağlıkli
Burda herşeyi öğreniyoruz canim sağlıkli beslenmeyi
Tamam valla bana uyar ozaman ben 1 mart a 59 kilo olacağım yani 5 kilo vermem gerek sende hedef koy hedefi tutturamayan ceza gelecek ona göre
temam yewrum bana uyar anlaştıkSen aslında daha hızlı kilo verirsib canim ben kilo vermem yavaşladı kolay değil 86 kilodan buraya geldim sende yaparsinnnnn
Tamam canim sende katil aramıza şimdilik 1 mart a hedef koy daha çok hırslanalim yapamayana cezaaaa
canım önce ki ismin neyditamam canim kizlar ozel durumlardan ismimi degistirdim zaten bikere degistirme hakkimiz varmis
bende yanlış yazmışım 1 marta 15 gün bile yok zaten 15 günde 5 kilo nasıl vericez ki zatenAaaaaaa pardon 1 nisan diyecektimmmmmmmmm
temam yewrum bana uyar anlaştık
sen 5 kilo hedeflediysen bende o kadar hedefliyorum tatlım
ben senden nispeten daha şanslıyım ilk diyetim ve metobolizmam hzlı çalışıyor doktorun dediğine görede
anlaştık şekerim 1 martta ben 68 kilo olucam inşallah
canım önce ki ismin neydi
Ne gibi özel canimm:26:bu nickin anlamı ne şimdi
Aaaa ne guzell ozamannn güzel bir elbise alırsın yemeğe çıkarsınız tabi sende daha hoş fit zayıf olarak hadi caninm sana inanıyorum yaparsinnnn1 nisan da yani kocacığımın doğum gününde 68 olayım da sana toz yutturayım dilekçim ahaahahah
veririz canım yarış halinde olmak daha iyidir emin ol,anlaştık bakalımCanimmm yanlış yazdım 1 nisan olacak çünkü bir marta iji hafta kaldı veremeyiz 5 kilo hedef 59 1 nisana kadarheyecanlandım belki daha çok veririz ozamana ınşallah
temam yewrum bana uyar anlaştık
sen 5 kilo hedeflediysen bende o kadar hedefliyorum tatlım
ben senden nispeten daha şanslıyım ilk diyetim ve metobolizmam hzlı çalışıyor doktorun dediğine görede
anlaştık şekerim 1 martta ben 68 kilo olucam inşallah
canım önce ki ismin neydi
ya digerini esim biliyordu bende bilmesini istemiyorum simdi kvde hakkindada yaziyorum bir derdin var bolumune bende nicki degistirdim
ismimin bas harfi ,kizimin giricegi yasi ,oglumun isminin ilk harfi ve yasi
aynen canım şöyle siyah dar taşlı tuşlu seksi bir kıyafet alıcam ahahahaAaaa ne guzell ozamannn güzel bir elbise alırsın yemeğe çıkarsınız tabi sende daha hoş fit zayıf olarak hadi caninm sana inanıyorum yaparsinnnn
aaa senmiydin canım yaa bende yabancı sandımberenerva2 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?