- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Anladım canimm iyi yapmışsın değiştirmekle
veririz canım yarış halinde olmak daha iyidir emin ol,anlaştık bakalım
ama feci kıskandım şimdi seni sen zaten zayıfsın ki
aynen canım şöyle siyah dar taşlı tuşlu seksi bir kıyafet alıcam ahahaha
aaa senmiydin canım yaa bende yabancı sandım
tamam biz anlaştık yewru 1 nisana kadar 5 kilo vericez
sonra ben hoş bir kıyafet alıcam
belki uğur getirirde bebiş olur ahahah
aaa senmiydin canım yaa bende yabancı sandım
tamam biz anlaştık yewru 1 nisana kadar 5 kilo vericez
sonra ben hoş bir kıyafet alıcam
belki uğur getirirde bebiş olur ahahah
Yok canimmm ya ne zayıfı daha var 8 kilo dahaaaa ben senin iki katındim canim 86 kilo buralara geldim sende verirsin sana inanıyorum hergün menü yazılacak muhakkak kaçamak yapsakta su miktarı da ok
canım benim yaa çok teşekkürler sağolasınEminimmm san çok yakışacakiçinde zarif hoş duracaksin zaten güzelsin dahada güzel olacaksın emin ol
aminnn inşallah o kadar güzel insanın duasını alıyorum ki dilekçim çok inanıyorum rabbim banada nasip edecekRabbim gönlüne göre versin canim en kısa zamanda melegin sqna gelirr
canım benim yaa çok teşekkürler sağolasın
tabi yaa hergün yazarım ben inşallah
benim için çok iyi oluyor zaten
bilmediğimi öğreniyorum ve eskiye nazaran büyük ilerleme var
en azından yemeden önce düşünüyorum artık yesem mi diye
aminnn inşallah o kadar güzel insanın duasını alıyorum ki dilekçim çok inanıyorum rabbim banada nasip edecek
ümitliyim yani
ayrıca itiraf etmeliyim ki buraya yazmaya başladığımdan beridir kafam dağlıyor o kadar da çok düşünmüyorum eskisi gibi
aminnn inşallah o kadar güzel insanın duasını alıyorum ki dilekçim çok inanıyorum rabbim banada nasip edecek
ümitliyim yani
ayrıca itiraf etmeliyim ki buraya yazmaya başladığımdan beridir kafam dağlıyor o kadar da çok düşünmüyorum eskisi gibi
hoşgeldin canımiyi akşamlar kızlar şimdi kvden geldim bugün bişey yemedim ama kendimi çok pişman hissediyorum perşembe diyetisyen günm allahım kesin kilo aldım diye düşünüyorum lahana çorbasını eşim izin vermedi zaten zayıfladım ilaçta kullanıyosun bi yerde düşüp bayılcaksın dedi o yüzden yapmamaya karar veredim denizcim siyah sana çok yakışır hem çok seksi inşallh verirsin cnm
cnm bide ben düşünemesem keşke ama bu ay daha rahatım çünkü bebek ihtimali yok diye düşünüyorum bi dahaki ay tedaviye başlıycm inşallh banada dua edin çok ihtiyacım acayip kafasında kuran bi eşimmm var rabbim fazla çektirmesin tezden bizim bebişimizide versin inşallh
hoşgeldin canım
iyi ki yapmamışsın eşin haklı birden yüklenme kendine zaten fıstık gibi hatusun
yavaş yavaş verirsin artık zoru gitti yani
ayrıca teşekkür ederim canım benim
şişman olunca güzellikte göze gelmiyor sadoşş
kendimi çok çirkin buluyorum eskilerden bi iki resim buldum üzüldüm şimdi ki halime
ekleyeyim de sende gör cicimEki Görüntüle 981667
hoşgeldin canım
iyi ki yapmamışsın eşin haklı birden yüklenme kendine zaten fıstık gibi hatusun
yavaş yavaş verirsin artık zoru gitti yani
ayrıca teşekkür ederim canım benim
şişman olunca güzellikte göze gelmiyor sadoşş
kendimi çok çirkin buluyorum eskilerden bi iki resim buldum üzüldüm şimdi ki halime
ekleyeyim de sende gör cicimEki Görüntüle 981667
aminn bazen ablam yada abimin hanımı isyan ediyor çocuklardan bunalıp diyorum susun bee olan var olmayan varInşallah müjdeli haberide ilk biz duyarız canin benim
Rabbim evlat isteyen bütün herkese nasip etsin kimseyi bu güzel duygudan mahrum etmesin daha gencsin rabbim büyük zamani geldiğinde sana melegini verecek canım sadece ınan buna
eşin ne kuruyor kafasında anlamadımcnm bide ben düşünemesem keşke ama bu ay daha rahatım çünkü bebek ihtimali yok diye düşünüyorum bi dahaki ay tedaviye başlıycm inşallh banada dua edin çok ihtiyacım acayip kafasında kuran bi eşimmm var rabbim fazla çektirmesin tezden bizim bebişimizide versin inşallh
amin tatlım bir senedir çektiğimi bi allah bide ben biliyorum eşime bile çaktırmamaya çalışıyorum allh tüm isteyenlere versin çok zor yani evlat sahibi olmak zaten bunu yapim ikinciye hiç korunmuycamrabbim cok bekletmeden evlat verir insallah canim duam sizinle
orda 57 kiloydum yeni evliykenBurda kac kilosun canimm:26:
cok hossun maasallah bizim topigin kizlari hep tas gibi maasallah
Tel kafayi yedi sadece ilk sayfayi gösteriyor neden acaba
ahahahah alemsin kızzzcazibene dayanamamistir belkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?