70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım canimm iyi yapmışsın değiştirmekle

veririz canım yarış halinde olmak daha iyidir emin ol,anlaştık bakalım
ama feci kıskandım şimdi seni sen zaten zayıfsın ki

Yok canimmm ya ne zayıfı daha var 8 kilo dahaaaa ben senin iki katındim canim 86 kilo buralara geldim sende verirsin sana inanıyorum hergün menü yazılacak muhakkak kaçamak yapsakta su miktarı da ok

aaa senmiydin canım yaa bende yabancı sandım
tamam biz anlaştık yewru 1 nisana kadar 5 kilo vericez
sonra ben hoş bir kıyafet alıcam
belki uğur getirirde bebiş olur ahahah

iyi akşamlar kızlar şimdi kvden geldim bugün bişey yemedim ama kendimi çok pişman hissediyorum perşembe diyetisyen günm allahım kesin kilo aldım diye düşünüyorum lahana çorbasını eşim izin vermedi zaten zayıfladım ilaçta kullanıyosun bi yerde düşüp bayılcaksın dedi o yüzden yapmamaya karar veredim denizcim siyah sana çok yakışır hem çok seksi inşallh verirsin cnm

Yok canimmm ya ne zayıfı daha var 8 kilo dahaaaa ben senin iki katındim canim 86 kilo buralara geldim sende verirsin sana inanıyorum hergün menü yazılacak muhakkak kaçamak yapsakta su miktarı da ok

Eminimmm san çok yakışacakiçinde zarif hoş duracaksin zaten güzelsin dahada güzel olacaksın emin ol
canım benim yaa çok teşekkürler sağolasın
tabi yaa hergün yazarım ben inşallah
benim için çok iyi oluyor zaten
bilmediğimi öğreniyorum ve eskiye nazaran büyük ilerleme var
en azından yemeden önce düşünüyorum artık yesem mi diye

Rabbim gönlüne göre versin canim en kısa zamanda melegin sqna gelirr
aminnn inşallah o kadar güzel insanın duasını alıyorum ki dilekçim çok inanıyorum rabbim banada nasip edecek
ümitliyim yani
ayrıca itiraf etmeliyim ki buraya yazmaya başladığımdan beridir kafam dağlıyor o kadar da çok düşünmüyorum eskisi gibi

Harikasin tatlimm bak buranın büyük bir faydası var nezaman burdan uzaklaşıyoruz hop kilolar geri geliyor beraber vereceğiz insallahgitsin pis kilolar

Inşallah müjdeli haberide ilk biz duyarız canin benim
Rabbim evlat isteyen bütün herkese nasip etsin kimseyi bu güzel duygudan mahrum etmesin daha gencsin rabbim büyük zamani geldiğinde sana melegini verecek canım sadece ınan buna

cnm bide ben düşünemesem keşke ama bu ay daha rahatım çünkü bebek ihtimali yok diye düşünüyorum bi dahaki ay tedaviye başlıycm inşallh banada dua edin çok ihtiyacım acayip kafasında kuran bi eşimmm var rabbim fazla çektirmesin tezden bizim bebişimizide versin inşallh

hoşgeldin canım
iyi ki yapmamışsın eşin haklı birden yüklenme kendine zaten fıstık gibi hatusun
yavaş yavaş verirsin artık zoru gitti yani
ayrıca teşekkür ederim canım benim
şişman olunca güzellikte göze gelmiyor sadoşş
kendimi çok çirkin buluyorum eskilerden bi iki resim buldum üzüldüm şimdi ki halime
ekleyeyim de sende gör cicim

rabbim cok bekletmeden evlat verir insallah canim duam sizinle

aynen zoru gitti cnm evet öyle diyolar ayyy kızım yüzü çokk güzel ama eee kilosu var oluyo yok cnm çok güzelsin hiç öyle düşünme inşallh hep beraber vericez fazlalıklarımızı sonrada nur topu gibi bebiş alıcaz sonra gene burda debelencez doğum kilolarımızı veremiyorum diye herşeyi pozitif düşün cnm allh büyük

Burda kac kilosun canimm:26:

cok hossun maasallah bizim topigin kizlari hep tas gibi maasallah

aminn bazen ablam yada abimin hanımı isyan ediyor çocuklardan bunalıp diyorum susun bee olan var olmayan var
ben inanıyorum canım hiç ümidimi kaybetmiyorum güle eğlene zayıflaya zayıflaya bekleyecem bebişimi ama gelincede iyi bir şaplatacam totosuna sıpanın beni bekletti diye

eşin ne kuruyor kafasında anlamadım
canım at gitsin kafandan bende de oluyor bazen öyle ama sadece beni üzmekten başka işe yaramıyor
sanki biz üzlüp ağlayınca daha mı erken gelecek bebişler
yıllarca bekleyenler var
sabredicez başka yolu yok
tedavimize bakıp tevekkül edicez gerisi yaradana kalmış o ne zaman dilerse o zaman olacak
relex ol yawrum yaa
nedense bugünde pek bi rahatım normalde bende senin gibi olurum ama

rabbim cok bekletmeden evlat verir insallah canim duam sizinle
amin tatlım bir senedir çektiğimi bi allah bide ben biliyorum eşime bile çaktırmamaya çalışıyorum allh tüm isteyenlere versin çok zor yani evlat sahibi olmak zaten bunu yapim ikinciye hiç korunmuycam

Burda kac kilosun canimm:26:

cok hossun maasallah bizim topigin kizlari hep tas gibi maasallah
orda 57 kiloydum yeni evliyken
o eski bir resim kaşlar boyalı falan
orda da tipim fena değilde kaşlar ve saçlar sarıya boyatılınca biraz tuhaftım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…