70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin tatlım bir senedir çektiğimi bi allah bide ben biliyorum eşime bile çaktırmamaya çalışıyorum allh tüm isteyenlere versin çok zor yani evlat sahibi olmak zaten bunu yapim ikinciye hiç korunmuycam
canim daha yeni evlisin kafaya takma rabbim zamni biliyor o vermedikten sonra ne yapsan bos
kafana takma gez dolas evliligin tadini cikar onunde daha yillar var elbet olur bak 10 yil bekleyenler var
orda 57 kiloydum yeni evliyken
o eski bir resim kaşlar boyalı falan
orda da tipim fena değilde kaşlar ve saçlar sarıya boyatılınca biraz tuhaftım

bayaaa zayifmissin canim ordaaa

o haline don bir an once

amin tatlım bir senedir çektiğimi bi allah bide ben biliyorum eşime bile çaktırmamaya çalışıyorum allh tüm isteyenlere versin çok zor yani evlat sahibi olmak zaten bunu yapim ikinciye hiç korunmuycam
aynen bende bi doğurcam 3 ay sonra ikinciyi yapıcam sonra onuda doğurucam 3 ay sonra 3.yü yapıcam
ciddiyim heee
eşimde diyo ki böyle deyince hele bi tane yapta 2. 3. dursun şimdilik ahahahah

inşallah canım yaaa
valla bende çok rahatsız oluyorum şimdi ki halimden böyle kilo alınca tüm kıyafetlerimi dağıttım
çok kötü bir durum

neler kurmuyoki bak anlatim eğer sorun ondaysa bebiş ondan olmuyosa sen gidersin boşanırız daha 20 yaşındasın bulursun başka birini bebğin olur diyo benle ömrünümü çürütcez diyo bende nie öyle diyosun herşey bebk mi diyorum ama laf geçiremiyorum gözlerimiz karşılıklı dolup ağlıyoruz eşim bebekleri çok sever adam çocuk gördümü nefret eder oldu göz ucuyla bile çocuklara bakmıyo artık oda böyle olunca benm hepten morelim bozuluyo geçende diyo kaynım var evlenme çağında o evlensede annem babam torun sevse diyo biz daha genciz yaaa ben 20 eşim 25 yaşında adamın kafası sanki 40 yaşına gelmişte çocuğu olmuyo gibi konuşuyo yani bnm psikolojim bebiş olmassa biraz bozullcak gibi gözüküyo bazen sabır sabır çekiyorum halim harapppp

topiğin en kilolularından biri olaraktan temennim bir an önce zayıflamak

doğru diyosun cnmda olmayınca insan stres oluyo ister istemez rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli olup düşeceğine bekliyim tam versin diyorum hep duam o aynen 10 yıllllll rabbim sabır versin

aynen bende bi doğurcam 3 ay sonra ikinciyi yapıcam sonra onuda doğurucam 3 ay sonra 3.yü yapıcam
ciddiyim heee
eşimde diyo ki böyle deyince hele bi tane yapta 2. 3. dursun şimdilik ahahahah

aynennn cnm ben 3 ay bile beklemiycem doğurcam bi daha valla bu zorlukları yaşayınca eşim bile diyo ben korunmıycam sen ne istersen yap diye normalde eşim korunuyoduda belki ikiz filan olur ben çokk istiyorum ikizzzzz

bu nedir yaa valla eşine söyle kendine gelsin yakışıyor mu bir erkeğe böyle davranmak
o zaman ben eşimin kıymeini bileyim valla
adet olduğum zamanlarda ağlayıp sızladığımda beni sakinleştiren sabırlı olmamı öneren bana hep destek olan eşimdir.bir erkete bunu yapmalı zaten..
sorun eşimde değil bende biz bütün testleri yaptırdık.
eşime diyorum ki bazen ben seni baba yapamazsam beni bırakır mısın?BANA DİYOR Kİ saçmalama o ne demek bir daha böyle konuşma falan deyip susturyor beni arada uyuzluk yapıp sana abla getiririm kardeş kardeş geçinirsiniz diyor.yani ikinciyi getirecekmiş
yani demem o ki daha çook küçüksünüz ne yaptınız be bacım
ben 25 eşim 36 yaşında biz ne yapalım o zaman kendimizi damdan aşağıyamı atsak ne

ama en çokta eşim küçük çocukları sevdiğinde bir tuhaf oluyorum üzülüyorum ben

valla öpte başına koy cnm eşini bnm eşim çok iyi çok seviyorum ama herşeyi kafasına çok takan bi yapısı var bende diyorum eğer sende sorun çıkmasa sorunbendeyse beni bırakıcakmısın diyorum asla diyo o zmn bende seni bırakmam diyorum yaniiii ne bilim çok yoruldum bedenen ruhen 1 senedir düşünmediğim gün yok bi olsun şöyle üzerimden bir ton filan yük gidicek herhalde rabbim sana bana isteyenlere fazla zorluk çektirmesin inşallh tek avantajımız zaten yaşımızın küçük olması ona seviniyorum valla

ama en çokta eşim küçük çocukları sevdiğinde bir tuhaf oluyorum üzülüyorum ben

bnm sevmiyo artık kendi bebeğim hariç başkasını sevmeme kararı aldı bebeklerede virüs diyo amcamn filan bebişi var yeni onlara gidelim dedim yok o virüslü dedi gitmm dedi çok garip yani

sen eşine bakma canım,bende çok yoruldum neredeyse 2 sene olacak
kendi isteğimle hiç korunmadım
çünkü evlendiğim zaman hemen çocuk istedim ama işte olmayınca olmuyor
beklemekten başka çaremiz yok
sabredicezz..
allahtan dediğin gibide yaşımız küçük yaşımız 30 üzeri olsaydı biraz daha zor olabilirdi.

aynennn ben 3 ay korundum galiba sonra ben gene koruncaktım ama eşim çok istiyodu onu kıramadım allahtan iyiki kıramamışım yoksaaa ben bir sene koruncaktım allh bize ne zmn nasip ederse o zmn gelicek bize bebişimiz

bnm sevmiyo artık kendi bebeğim hariç başkasını sevmeme kararı aldı bebeklerede virüs diyo amcamn filan bebişi var yeni onlara gidelim dedim yok o virüslü dedi gitmm dedi çok garip yani
ahahahah ilahi yani
eşinde bi acayipmiş kızz
virüslüde ne demek
sende deki eşine ne virüslüsü onlar bir melek böyle benzetmemi yapılır.
eşin birazcık nasıl desem kompleksli sanki
ama sen eşine bakma yani ona uyarsa daha da stres olursun düşünmemeye çalış kafanı dağıt
hem senin için gerçekten çok erken
benim eşimin yaşıda senin ki gibi küçük olsaydı hiiiiç takmazdım inan ki..
ama eşim diyor ki çocuğum olursa baba demez dede der artık diye ondan yani bu kadar çok istiyorum bende
eşim az buz değil anacım 40 geldi neredeyse

bnm babam 44 yaşında cnm 20 yaşında baba olmuş genccik yakışıklı babam var annem 40 yaşında annem deyince herkezin ağzı açık kalıyo bende hep öyle olmak istiyorum artık takmıyorum cnm ben istersem bi yerimde kuş tutim genede rabbim nasip etmezse olmuycak tıp ilerledi allaha çok şükür maddi imkanımızda var tüp bebk yaptırırız siz nie yaptırmıyosunuz cnm dr gittin mi hiç tüp bebek için

canım benimki tüp bebeklik bir durum değil bence yani öyle olsaydı doktorlar söylerdi
işte ameliyat dediler oldum tüp açıldı kist ve polip vardı onlar alındı
artık tek engelim pko gibi görünüyor.bunun içinde hemen tüp bebek yaptırmak olmaz
adeti bekliyorum olunca dr a gidip yumurtlama takibi isticem
bugün yarın adet olurum herhalde
oda olmazsa aşılama oda olmazsa son çare tüp bebek olur herhalde
hayırlısı olsun hakkımızda
rabbim sanada banada nasip etsin inşallah
neyse canım ben çıkıyorum eşim uyuyakalmış koltukta uyandırayım onu öpüyorum seni gündüzleride gel yaa
ben sabah akşam burdayım zaten

tmmm cnm ityi akşamlar bende öptüm grşrz yarın nasipse

erken vakitteyiyorum ama mağazacılık olduğu için çabuk acıkıyorum

aaa senmiydin canım yaa bende yabancı sandım
tamam biz anlaştık yewru 1 nisana kadar 5 kilo vericez
sonra ben hoş bir kıyafet alıcam
belki uğur getirirde bebiş olur ahahah
insaallah olur canim benim dayimlarin 7yildan sonra tup bebekle oldu onlarda cok takiyorlardi taktikca psikoloji bozuluyor malesef canim insaallah en kisa zamanda rabbim nasip eder
cazibene dayanamamistir belkiiii

Eki Görüntüle 981678
buda yeğenim ve ben geçen sene ki resim
zayifmissin Burda canim kac kilosun
ahahahah alemsin kızzz
bencede

canim cogu erkekte budurum var cocuk konusu olunca daha yasiniz okadar gencki Zamani vardir rabbim en kisa surede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…