tebrikler canım bayağı vermişsin.Maalesef ben bu fafta sadece 100 gr vermişim çok üzgünüm çok.:gitme:
kızlar kilo çizelgemi yeniledim hedef kilomu azlttım önce 65 kilo olayım sonra kendime yeni bir hef belirliycem
tebrikler canım bayağı vermişsin.Maalesef ben bu fafta sadece 100 gr vermişim çok üzgünüm çok.:gitme:
Nasıl motive oluyorsanız o şekilde kendinize hedefler belirleyin arkadaşlar bu 3 kiloyu kaç günde verdin canım?
ayın 10 u gibi regli olmam gerekiyor acaba o yüzden mi vermemiş gözüküyorum kızlar.
sakardeniz,diyetistene gitmen cok iyi olmus aslında hepimizin ihtiyacı var ama cok yüksek paralar istiyorlar oyüzden gitmeye çekiniyorum.Kolesterolünü indirmek için herhangi birşey tavsiye etti mi?Sağlık ocağında kan tahlili yaptırsakta nasıl besleneceğimizi nasıl bileceğizki? :sm_confused:
arkadaşlar ben yatarken tartıldım 75 çıktım sabah kalktım tartıldım 73.6 çıktım ben kaç kiloyum anlamadım yardımcı olurmusunuz
Canım diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsın.Hayırlı olsun senin adına çok sevindim.Kolesterolünün düşmesini beklemek için herhald 4-5 gün gündelik hayatına devam et demiş doktorun.Yediklerini yazma olayını doktor kardeşime de vermişti çok işe yarayan bir formül bu.
s.a kızlar.güzel kilolar vermişiniz.ben 72 kiloyum bir kilo vermişim.ama bu hafta pek dikkat edemadim.ama hayellcimm sanada çok sevindim canım çok güzel ilerliyosun.alkisalkisalkis.
teşekkür edderim canım. sağol. inşallah güzel sonuçlar olur. buradan da elinden geldiğince paylaşırım.
kızlar sabah ben 2 ince dilim arasına peynir koydum yağsız tost yaptım yedim.Ara öğün olarak elmamı yedim.kahvaltıdan önce bitki çayımı içtim.ve bol su içiyorum.
tamam canım yediklerini burayada yazki bizede örnek olsun :1hug:
canım aç olarak bide iç çamaşırlarınla tartıl her cumartesi tartılırsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?