70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım bayağı vermişsin.Maalesef ben bu fafta sadece 100 gr vermişim çok üzgünüm çok.:gitme:

Üzülme canım hemen umutsuzluğa kapılma vücudun inat ettiği dönem oluyo belli bir dönemde ama vücudun o direncini kırdıktan sonra da tekrardan kilo verme olayı devam ediyor.Bak ne güzel 6 lı rakamlara geçmişsin bunuda başarırsın üzülme :1hug:

merhaba kızlar
bugün tartınma günü herhalde
bende sabah aç karna tartıldım
bu gün kilom 77 çıktı çok şaşırdım
hep 77,8 veya 78 çıkardı
umarım herhafta kilo verebilirim

Son düzenleme:
dietteyken makarna yenebiliyormu
ben az önce makarna haşladım
yağ veya sos eklemeden sadece baharatla tatlandırdım
ve afiyetle yedim cokacimcoook
tabi sonra pişman oldum senağlama senağlama

Nasıl motive oluyorsanız o şekilde kendinize hedefler belirleyin arkadaşlar bu 3 kiloyu kaç günde verdin canım?

evet bende oun için hedefimi küçülttüm 10 gün felan oldu diyete başlayalı bende ödem vardı maydonoz suyu felan kullandım o yüzden bu kadar verdim inşallah devam eder normal yediğimin yarısını bile yemiyorum :sinifsinif:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yatarken tartıldım 75 çıktım sabah kalktım tartıldım 73.6 çıktım ben kaç kiloyum anlamadım yardımcı olurmusunuz

sağol kedicim
canım ben de devlet hastanesine gideceğim. şimdilik tavsiyeleri yok. çünkü 3 gün kadar neler tükettiğimi yazacağım. benim iş değişikliği dolayısıyla sağlık karnem yoktu. bu yüzden paralı olarak başladım ama yüksek bi miktar değil. 20- 25 tl ödedim. siz de araştırın bence. mesela kolesterol çıktı. yürüyüşle indirilebilirmiş. mesela tiroit testi yapılınca hormonal bir farklılık mı var diye düşünebiliriz. başa ne gelirse ona yönelik araştırıp-öğreniyoruz ister istemez.

teşekkür edderim canım. sağol. inşallah güzel sonuçlar olur. buradan da elinden geldiğince paylaşırım.

s.a kızlar.güzel kilolar vermişiniz.ben 72 kiloyum bir kilo vermişim.ama bu hafta pek dikkat edemadim.ama hayellcimm sanada çok sevindim canım çok güzel ilerliyosun.alkisalkisalkis.

s.a kızlar.güzel kilolar vermişiniz.ben 72 kiloyum bir kilo vermişim.ama bu hafta pek dikkat edemadim.ama hayellcimm sanada çok sevindim canım çok güzel ilerliyosun.alkisalkisalkis.

Tebrik ederim canım bak ne güzel 1 kilo gitmiş bir haftada maşallah diyelim a.s.

kızlar sabah ben 2 ince dilim arasına peynir koydum yağsız tost yaptım yedim.Ara öğün olarak elmamı yedim.kahvaltıdan önce bitki çayımı içtim.ve bol su içiyorum.

kızlar sabah ben 2 ince dilim arasına peynir koydum yağsız tost yaptım yedim.Ara öğün olarak elmamı yedim.kahvaltıdan önce bitki çayımı içtim.ve bol su içiyorum.

canım ya ne güzel düzenli besleniyosunuz bende bebek var ana yemek ara yemek sabah akşam bir birine karışıyor.ikinci hafta düzelir diye ümid ediyorum.buradaki destek olayı cidden motive ediyo.zaten en önemli şeyde moral.kaydirigubbakcemile5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…