günaydın meri.günaydıııınnuğrayamadım birkaç gün kusura bakmayın yoğun geçiyor günlerim
spora başladım evde hergün 30dk kondisyon bisiklete bineceğim
günaydın deniz,bu daha çok ara öğüne benziyor,kahvaltıda canının çektiği şeyleri ye,nasılsa yakacaksın.akşama doğru azalt.ben de yapıyorum aynı hatayı bazen,akşam kurt gibi acıkmış oluyorum bu yüzden.günaydın kızlarr
bugün daha sıkı bir şekilde devam edicem diyete
sabah kahvaltısında 4 yulaflı bisküvi yedim ve şekersiz çay içtim güne iyi bir başlangıç
anlaşıldı biz senesi dolmadan yeğene kavuşacağız kaderden.selam canım eşin sanırım kısa dönem askerlik yapcak izin kullanmazsa 5 ay da bitirip gelcek sana kalmış bişey tabi ama ben olsam yapardım
sana da günaydın zerra.günaydın canım...hoş geldin sahalara
sen yine iyisin ben artı 700 üm
gny canım
gny deniz..canım normal kahvaltı yapsan daha iyi değil mi
nutty olmuyor ama böyle canım ya.gunaydin kizlar ne guzel bazisi burada ev hanimi nasil ozeniyorum ay evde olsamda bende spor yapsam diye.
neyse bugun salsa dersine basliyacagim ,kursu mekani seversem uzun sureli devam edecegim.
dun yediklerimi yazayim hemen:
40-50 gr arasi ekmek ustune bal suzme peynir ve yesil cay
oglen :izgara kofte yaninda piyaz ve azicik patates kizartmasi
ara:kuru uzum ve yagsiz sut 4 tanede form cukulata kapli biskuvi
aksam;butun simit ve kucuk krem peynir(simit sarayindan)
birde ustune cukulata kapli kestane sekeri yedim
canim nasil tuzlu cips istedi dun aksam anlatamam markete girdim cips aldim kasanin yaninda bunu gordum cipsi biraktim.
su fazla icmedim galiba.
gelelim bugune
sabah kahvalti yine ayni
oglen bugday salatam var yanindada naneli ayran
ara ogun icin simdilik yiyecek birseyim yok oglen arasinda alirim herhalde
aksamada taksim tarafinda olacagim bakalim evde olmam 10:30-11 gibi soyun pijamalari giy hop yatak
Hepinize gunaydin kizlar
masallah ne yazmışsınız
simdi doneyim gecmisi okuyayim
Benim kalcada masallsh canim . Ben ondan boyleyim demekkiTebrik ederim canim bir lokma ağızda 5 dakika midede bir saat kalçada ise 40 kıl kalıyormuş kaçamak yapmaman süper olmuş tebriik ederim
Menü
Sabah
Yumurta
3 zeytin
Maydanoz
Az peynir
Bir dilim ekmek
Ara
Badem ceviz az
Öğlen
Bir domatesli salatalıkli tost
Ara
Aktiva yoğurt
Akşam
Bir porsiyon kuru fasulye
4 kaşık pilav
Salata
Yoğurt
2 litre su şimdilik
Bu günkü menüm
Sabah
Yarım dilim kızarmış ekmek ( üstünde peynir de vardı)
2 zeytin
1 bardak portakal suyu
Ara
1 hurma
3 küp kabak tatlısı
Öğle
2 kepçe tarhana çorbası
Bolca yağsız salata
1 kaşık pırasa yemeği
Ara
1 elma
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
Çeyrek muz
1 kaşık patlıcan oturtma ve bir lokma ekmek
Benimde siyah bir etegim var pullu 38 beden içine giriyorum aslında ama heryerden birşey fışkırıyor
Hedefim o etege girmek sonra buraya foto koyacağım
Bende.....bende...lZayiflayacagim.......zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim......zayıflayacagim.....zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim.......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim
Sen aslında daha hızlı kilo verirsib canim ben kilo vermem yavaşladı kolay değil 86 kilodan buraya geldim sende yaparsinnnnn
Tamam canim sende katil aramıza şimdilik 1 mart a hedef koy daha çok hırslanalim yapamayana cezaaaa
bende yanlış yazmışım 1 marta 15 gün bile yok zaten 15 günde 5 kilo nasıl vericez ki zaten
günaydın meri.
günaydın deniz,bu daha çok ara öğüne benziyor,kahvaltıda canının çektiği şeyleri ye,nasılsa yakacaksın.akşama doğru azalt.ben de yapıyorum aynı hatayı bazen,akşam kurt gibi acıkmış oluyorum bu yüzden.
anlaşıldı biz senesi dolmadan yeğene kavuşacağız kaderden.
sana da günaydın zerra.
ama spor yapamıyorum şimdi.her hafta başı bir fazlalık çıkıyordu sporla hakkından geliyordum,işim zor.
nutty olmuyor ama böyle canım ya.
beyinde bitirememişsin daha sen.
tam işte başardı diyorum,bakıyorum yine bir sürü kaçamak yapılmış.
evde de spor yapılır güzelim,hele ayağına dolaşan,senden sürekli bir şeyler isteyen canavarlar yokken nasıl da güzel,huzurla spor yapılır.bir başlasan seni zor tutarız gibime geliyor.
ömrünü yollarda geçireceğine netten kısa videolarla başlasan,bitirince duşunu alıp, yeşil çayını içip keyif yapsan,eminim senin kilolar hepimizinkinden hızlı gidecek.
günaydın.kp nasıl oldu bu arada.
1 nisan canımBenim kalcada masallsh canim . Ben ondan boyleyim demekki
pilav biraz fazla geldi ama yine de güzel menu
Her zamanki gibi harikasin
sabirsizlikla bekliyorum canim
Bende.....bende...l
1 mart mi 1 nisan mi
haklısın ama kilo vermek için sabredicemgünaydın meri.
günaydın deniz,bu daha çok ara öğüne benziyor,kahvaltıda canının çektiği şeyleri ye,nasılsa yakacaksın.akşama doğru azalt.ben de yapıyorum aynı hatayı bazen,akşam kurt gibi acıkmış oluyorum bu yüzden.
sana da günaydın zerra.
ama spor yapamıyorum şimdi.her hafta başı bir fazlalık çıkıyordu sporla hakkından geliyordum,işim zor.
evde de spor yapılır güzelim,hele ayağına dolaşan,senden sürekli bir şeyler isteyen canavarlar yokken nasıl da güzel,huzurla spor yapılır.bir başlasan seni zor tutarız gibime geliyor.
ömrünü yollarda geçireceğine netten kısa videolarla başlasan,bitirince duşunu alıp, yeşil çayını içip keyif yapsan,eminim senin kilolar hepimizinkinden hızlı gidecek.
Anlastik sir yaniberenerva2 canim
aynen canım şöyle siyah dar taşlı tuşlu seksi bir kıyafet alıcam ahahaha
aaa senmiydin canım yaa bende yabancı sandım
tamam biz anlaştık yewru 1 nisana kadar 5 kilo vericez
sonra ben hoş bir kıyafet alıcam
belki uğur getirirde bebiş olur ahahah
iyi akşamlar kızlar şimdi kvden geldim bugün bişey yemedim ama kendimi çok pişman hissediyorum perşembe diyetisyen günm allahım kesin kilo aldım diye düşünüyorum lahana çorbasını eşim izin vermedi zaten zayıfladım ilaçta kullanıyosun bi yerde düşüp bayılcaksın dedi o yüzden yapmamaya karar veredim denizcim siyah sana çok yakışır hem çok seksi inşallh verirsin cnm
cnm bide ben düşünemesem keşke ama bu ay daha rahatım çünkü bebek ihtimali yok diye düşünüyorum bi dahaki ay tedaviye başlıycm inşallh banada dua edin çok ihtiyacım acayip kafasında kuran bi eşimmm var rabbim fazla çektirmesin tezden bizim bebişimizide versin inşallh
O kadar fazla kilon yok canimEki Görüntüle 981678
buda yeğenim ve ben geçen sene ki resim
aynennn cnm ben 3 ay bile beklemiycem doğurcam bi daha valla bu zorlukları yaşayınca eşim bile diyo ben korunmıycam sen ne istersen yap diye normalde eşim korunuyoduda belki ikiz filan olur ben çokk istiyorum ikizzzzz
günaydın fıstıklar.
keyifler nasıl bakalım.
bugün dönüyorum sahalara,+500 gramla birlikte.
3 gün yiyip yatmanın sonucu bu işte.
yine de zorlamadan ne yapacağıma bakayım,tekrar yatağa mahkum olmak var sonunda.
tuğba sen de gelişme var mı bel açısından,azaldı mı ağrılar.bir iki hafta sonra nasıl olacaksın merak ediyorum.
yeni gelen kızlar,hoşgeldiniz.istediğiniz kilolara tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
günaydıııınnuğrayamadım birkaç gün kusura bakmayın yoğun geçiyor günlerim
spora başladım evde hergün 30dk kondisyon bisiklete bineceğim
aynen oyle canimAnlastik sir yani
wowww
bende 1 nisans kadar hedef koyayım o zaman
insallah canim dualarimdasin
Ne ilaci kullaniyorsun
Bi bakmisin bu ay hamilesin
inşallah
O kadar fazla kilon yok canim
Allah gonlune gore versin canim
Bende sabahki menümü yazayım;
Sabah aç karına bir adet kuru kayısı yedim ve sonra biraz su içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim ve yaklaşık 1 saat 20 dakika yürüdüm.
Daha sonra limon kürü yaptım.
Kahvaltı içinde; Büyük bir tabağa 1 salatalık, 1 yeşil biber ve yarım domates doğradım. İçine biraz tulum loru,5-6 zeytin, çok az salça koydum. Üstüne de biraz çörekotu, nane, kekik, zeytinyağı ve nar ekşisi döktüm. Yanında da bir bardak tek şekerli çay...Ve 1,5 dilim tahıllı ekmek...
aynen oyle canim
menun gayet guzel canim
benim kahvalti menum
kalkinca iki kuru kayisi 2bardak su
15 dakika sonra yarim domates ceyrek turp bikac catal yumurta 1catalda helva ve sekersiz kahve
aynen oyle canim
menun gayet guzel canim
benim kahvalti menum
kalkinca iki kuru kayisi 2bardak su
15 dakika sonra yarim domates ceyrek turp bikac catal yumurta 1catalda helva ve sekersiz kahve
sağol sevindim. :)) senin menüde gayet iyi. gerçi ben menü yorumu için yeniyim daha :) kuru kayısıyıda bu forumda öğrendim galiba metabolizmayı çalıştırıyormuş
spor e kahvaltı çok güzel canım...Bende sabahki menümü yazayım;
Sabah aç karına bir adet kuru kayısı yedim ve sonra biraz su içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim ve yaklaşık 1 saat 20 dakika yürüdüm.
Daha sonra limon kürü yaptım.
Kahvaltı içinde; Büyük bir tabağa 1 salatalık, 1 yeşil biber ve yarım domates doğradım. İçine biraz tulum loru,5-6 zeytin, çok az salça koydum. Üstüne de biraz çörekotu, nane, kekik, zeytinyağı ve nar ekşisi döktüm. Yanında da bir bardak tek şekerli çay...Ve 1,5 dilim tahıllı ekmek...
Hepinize gunaydin kizlar
masallah ne yazmışsınız
simdi doneyim gecmisi okuyayim
afiyet olsun canım
benimde çalışsasım yok ama bu maaşı bırakıpta bi yere gidemem
günaydın meri.
sana da günaydın zerra.
evet canim kayisi kabizliga bire bir oluyor bendede bikac gundur vardi bende tekrardan yemege basladim
spor e kahvaltı çok güzel canım...
sporu çok aç yapmayın deniyor .kayısı yemen iyi olmuş...
sağol çok sevindim :)))işte bu forumun faydaları... önceden aç karna yürürdüm. sizlerden öğreniyorum :)
bende nihayet uzun aradan sonra 50 dak yürüdüm 10 dak da aletle çalıştım parkta
bıraktıracak kimse yok ne demek canım anlayamadımbenimde oyle oluyor bir bakiyim konu kopmus gitmis isyerindede konsantre olup okuyamiyorum fazla
ya allah daha cok versin ben birakip giderimde biraktiracak kimse yok
haklisin rosado,bende bilmiyorum hftda enaz 3 aksam cok gec evde oluyorum sabahta cok erken kalkiyorum zaten sporu oldum olasi sevmem bahanem cok.
bgn yine arada bir simit yedim neredeyse kendimede kiziyorum evde birkac kitabim var duygusal aclikla ilgili gaza getirmem lazim kendimi,birde hic tuvalete cikamiyorum kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?