70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııınn uğrayamadım birkaç gün kusura bakmayın yoğun geçiyor günlerim
spora başladım evde hergün 30dk kondisyon bisiklete bineceğim
günaydın meri.
günaydın kızlarr
bugün daha sıkı bir şekilde devam edicem diyete
sabah kahvaltısında 4 yulaflı bisküvi yedim ve şekersiz çay içtim güne iyi bir başlangıç
günaydın deniz,bu daha çok ara öğüne benziyor,kahvaltıda canının çektiği şeyleri ye,nasılsa yakacaksın.akşama doğru azalt.ben de yapıyorum aynı hatayı bazen,akşam kurt gibi acıkmış oluyorum bu yüzden.
selam canım eşin sanırım kısa dönem askerlik yapcak izin kullanmazsa 5 ay da bitirip gelcek sana kalmış bişey tabi ama ben olsam yapardım
anlaşıldı biz senesi dolmadan yeğene kavuşacağız kaderden.
günaydın canım...hoş geldin sahalara
sen yine iyisin ben artı 700 üm

gny canım

gny deniz..canım normal kahvaltı yapsan daha iyi değil mi
sana da günaydın zerra.
ama spor yapamıyorum şimdi.her hafta başı bir fazlalık çıkıyordu sporla hakkından geliyordum,işim zor.
nutty olmuyor ama böyle canım ya.
beyinde bitirememişsin daha sen.
tam işte başardı diyorum,bakıyorum yine bir sürü kaçamak yapılmış.
evde de spor yapılır güzelim,hele ayağına dolaşan,senden sürekli bir şeyler isteyen canavarlar yokken nasıl da güzel,huzurla spor yapılır.bir başlasan seni zor tutarız gibime geliyor.
ömrünü yollarda geçireceğine netten kısa videolarla başlasan,bitirince duşunu alıp, yeşil çayını içip keyif yapsan,eminim senin kilolar hepimizinkinden hızlı gidecek.
Hepinize gunaydin kizlar
masallah ne yazmışsınız
simdi doneyim gecmisi okuyayim

günaydın.kp nasıl oldu bu arada.

Tebrik ederim canim bir lokma ağızda 5 dakika midede bir saat kalçada ise 40 kıl kalıyormuş kaçamak yapmaman süper olmuş tebriik ederim
Benim kalcada masallsh canim . Ben ondan boyleyim demekki

pilav biraz fazla geldi ama yine de güzel menu

Her zamanki gibi harikasin

Benimde siyah bir etegim var pullu 38 beden içine giriyorum aslında ama heryerden birşey fışkırıyor
Hedefim o etege girmek sonra buraya foto koyacağım

sabirsizlikla bekliyorum canim

Zayiflayacagim.......zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim......zayıflayacagim.....zayiflayacagim......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim.......zayiflayacagim.....zayiflayacagim.......zayiflayacagim
Bende.....bende...l

bende yanlış yazmışım 1 marta 15 gün bile yok zaten 15 günde 5 kilo nasıl vericez ki zaten

1 mart mi 1 nisan mi

4 damari tikaliymis by-pass olcak, hastanede yatıyor daha

Benim kalcada masallsh canim . Ben ondan boyleyim demekki

pilav biraz fazla geldi ama yine de güzel menu

Her zamanki gibi harikasin

sabirsizlikla bekliyorum canim

Bende.....bende...l

1 mart mi 1 nisan mi
1 nisan canım
1 martta mümkün olmaz herhalde 5 kilo vermek

haklısın ama kilo vermek için sabredicem
akşama balık olacak zaten yemekte bol salatayla idare ederim
ben öğlenden korkuyorum asıl

berenerva2 canim
Anlastik sir yani

aynen canım şöyle siyah dar taşlı tuşlu seksi bir kıyafet alıcam ahahaha

wowww

aaa senmiydin canım yaa bende yabancı sandım
tamam biz anlaştık yewru 1 nisana kadar 5 kilo vericez
sonra ben hoş bir kıyafet alıcam
belki uğur getirirde bebiş olur ahahah

bende 1 nisans kadar hedef koyayım o zaman
insallah canim dualarimdasin

Ne ilaci kullaniyorsun

Bi bakmisin bu ay hamilesin
inşallah
Eki Görüntüle 981678
buda yeğenim ve ben geçen sene ki resim
O kadar fazla kilon yok canim

aynennn cnm ben 3 ay bile beklemiycem doğurcam bi daha valla bu zorlukları yaşayınca eşim bile diyo ben korunmıycam sen ne istersen yap diye normalde eşim korunuyoduda belki ikiz filan olur ben çokk istiyorum ikizzzzz

Allah gonlune gore versin canim

aliefe geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
1 nisana herkes hedef koydu o halde ben 5 kilo vermeyi hedefliyorum ama ne yazık ki çalıştığım için menülerimi ben belirleyemiyorum hergün çıkan yemeğe el mahkum ama olduğunca ayar çekmeye çalışıcam
inşallah 1 nisana kadar 68 olurum AMİNN

1 nisan hedefi icinde bi liste yapalim.
simdiki kilomuzu ve 1 nisan daki hedef kilomuzu yazalim.
Fikir verdim ama ben tabletten girdigim icin liste yapamiyorum

Geçmiş olsun ve hoş geldin :)

günaydıııınn uğrayamadım birkaç gün kusura bakmayın yoğun geçiyor günlerim
spora başladım evde hergün 30dk kondisyon bisiklete bineceğim

Hoş geldin özlettin kendini be yaa :))) Hadi görelim seni cumaya kadar yardır bisikletle

Bende sabahki menümü yazayım;

Sabah aç karına bir adet kuru kayısı yedim ve sonra biraz su içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim ve yaklaşık 1 saat 20 dakika yürüdüm.

Daha sonra limon kürü yaptım.

Kahvaltı içinde; Büyük bir tabağa 1 salatalık, 1 yeşil biber ve yarım domates doğradım. İçine biraz tulum loru,5-6 zeytin, çok az salça koydum. Üstüne de biraz çörekotu, nane, kekik, zeytinyağı ve nar ekşisi döktüm. Yanında da bir bardak tek şekerli çay...Ve 1,5 dilim tahıllı ekmek...

aynen oyle canim

menun gayet guzel canim
benim kahvalti menum
kalkinca iki kuru kayisi 2bardak su
15 dakika sonra yarim domates ceyrek turp bikac catal yumurta 1catalda helva ve sekersiz kahve

aynen oyle canim

menun gayet guzel canim
benim kahvalti menum
kalkinca iki kuru kayisi 2bardak su
15 dakika sonra yarim domates ceyrek turp bikac catal yumurta 1catalda helva ve sekersiz kahve

sağol sevindim. :)) senin menüde gayet iyi. gerçi ben menü yorumu için yeniyim daha :) kuru kayısıyıda bu forumda öğrendim galiba metabolizmayı çalıştırıyormuş

sağol sevindim. :)) senin menüde gayet iyi. gerçi ben menü yorumu için yeniyim daha :) kuru kayısıyıda bu forumda öğrendim galiba metabolizmayı çalıştırıyormuş

evet canim kayisi kabizliga bire bir oluyor bendede bikac gundur vardi bende tekrardan yemege basladim

spor e kahvaltı çok güzel canım...
sporu çok aç yapmayın deniyor .kayısı yemen iyi olmuş...

bende nihayet uzun aradan sonra 50 dak yürüdüm 10 dak da aletle çalıştım parkta

Ben inanıyorum bizde bu azim varken zayıflarız biz sizlere bi sorum olucak. Keten tohumu ve sarımsak çayı nasıl etki eder? Zararları var mıdır ki?

Hepinize gunaydin kizlar
masallah ne yazmışsınız
simdi doneyim gecmisi okuyayim

benimde oyle oluyor bir bakiyim konu kopmus gitmis isyerindede konsantre olup okuyamiyorum fazla

afiyet olsun canım
benimde çalışsasım yok ama bu maaşı bırakıpta bi yere gidemem

ya allah daha cok versin ben birakip giderimde biraktiracak kimse yok

haklisin rosado,bende bilmiyorum hftda enaz 3 aksam cok gec evde oluyorum sabahta cok erken kalkiyorum zaten sporu oldum olasi sevmem bahanem cok.
bgn yine arada bir simit yedim neredeyse kendimede kiziyorum evde birkac kitabim var duygusal aclikla ilgili gaza getirmem lazim kendimi,birde hic tuvalete cikamiyorum kac gundur

evet canim kayisi kabizliga bire bir oluyor bendede bikac gundur vardi bende tekrardan yemege basladim

bende artık her sabah yerim :)))

ooo süper :))

bıraktıracak kimse yok ne demek canım anlayamadım
seninle kilolarımız aynıymış
evli misin peki

kizlar cumaya Kadar tartilmiycam supriz olsun istiyorum merakla cumayi bekliyorum

bide gecen Kilo vermemde biliyorsunuz jillian yapiyodum simdi yapmiyorum karar verdim kendim kendime arastirdimda once Kilo azalmali sonra spor yapilmaliymis diye oyuzden 60in altina dusunce bir ay yine jillian yapicam belki ozaman gobegi eritmede daha etkili olur gecen sefer iki kere yapmistim yinede eritmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…