70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim zaten burdaydim sadece ismimi degistirdim
arkadaşla ben daha yeni girdim siteye 155 boyunda 79 kiloyum kaç keeler başladım ama hep yarım kaldı istenilen kiloya gelemedim ama buradaki yazıları okuyunca acayip motive oldum benide aranıza alırmısınız ?

hos geldin canim insaallah istedigin kiloya inersin hergun yediklerini baylasirsan daha yardimci olur arkadaslar

Guzelmis canım
Tebrikler

Valla sehercim bu topic in en azimlisi sensin

kizlar bugunku menum
kalkinca 2 kuru kayisi 2 bardak su

11gibi kahvalt birdilim cavdar ekmegi yarim domates ceyrek turp 2-3 catal yumurta 1 catal helva

ara yogurt

4 gibi 1 posiyon kiymali mantarli firin patates yogurt

1 bucuk litre Yesil cay

son ara olarakda elma yiycem

11.00
2 dl tam bugday ekmek
1 yk ev yapimi salca
Bol yesillikli salata
1 kk kasar

16.00
1 kucuk dl kek
cay

17.30
1 avuc leblebi
3 mandalina
1 bardak light kola

18.30
laviva cuku
cokomilk

20.00
1 kepce corba
yarim dl tam bgd ekm.

1 lt su

25 yaşındayım canım evet bende senin gibi düşünüyorumda
ne bilim burdaki kızlara baktım heves yaptım birden
selam canım eşin sanırım kısa dönem askerlik yapcak izin kullanmazsa 5 ay da bitirip gelcek sana kalmış bişey tabi ama ben olsam yapardım

günaydın herkese.
hamu hoşgeldin,çarşamba perşembe önemli değil,iyi ki başlamışım dersin inşallah kilo verdikçe.
her akşam menü paylaşımı ve cuma sabahı tartılıp kilo bildiriyoruz.

aynen öyle ben bu forumda 60lara kadar indim şu an 70lerde bile değilim biliyor musun
İşten falan çıktım evdeyim 1 aydır bir 7 kilo falan aldım zaten en son 74 olmuştum , tartıya çıkmaya korkuyorum
:26:
Düzelmem lazım ya düğün var yazın bir sürü bi de

canım düzenin değişmiş oda yemene etki etmiş olabilir
bende öyle bişeyde yok ama aynen yemeye devam
sen çok azimlisin aslında
güzelde kilo veriyorsun
o azmi geri yakalamak gerek
selam vallahi buralardayız ama değişen bişey yok bende
düzenli takip edemiyorum belki motive olacamda olmuyor
sende dön geri kızlarda motivasyon tam
maşallah nazar değmesin
yok canım yaa aynı değiliz
spora giderken farkında olmadan sıkılaşmışım galiba
bırakınca geri şişti
nikah nezaman buarada
senin azmine hayranım tatlım keşke bizede bulaştırsan azıcık
minecim sayfani takip edemiyorum sifre yada adres yanlis diyor:26:anlamadim kac defa denedim yinede olmuyor
hangi sayfamı canım
nefisyemektariflerinimi blog açtım ya orayımı
Tamam valla bana uyar ozaman ben 1 mart a 59 kilo olacağım yani 5 kilo vermem gerek sende hedef koy hedefi tutturamayan ceza gelecek ona göre
süper valla düzenli takip edebilsem topiği sen beni gaza getiriyorsun

Son düzenleme:
selam kızlar
nabersiniz?
sizi takip edemiyorum işler yoğun buaralar dönem başı olunca
diyette yok tabii faceden kızlar görüyordur sıkmaları falan götürüyorum

arkadaşla ben daha yeni girdim siteye 155 boyunda 79 kiloyum kaç keeler başladım ama hep yarım kaldı istenilen kiloya gelemedim ama buradaki yazıları okuyunca acayip motive oldum benide aranıza alırmısınız ?
hoşgeldin canım,,hergün olabildiğince menülerini paylaş,bilgisi olanlar yardımcı olur,ben pek giremiyorum ama görürsem bende yorum yaparımcuma bildirim günü sabah tartılıp kilonu bildirirsin hepsi o,bol iradeler
selam kızlar
nabersiniz?
sizi takip edemiyorum işler yoğun buaralar dönem başı olunca
diyette yok tabii faceden kızlar görüyordur sıkmaları falan götürüyorum

görüyorum valla götürüyon ne varsaabende diyorum bu kız neden kilo veremiyo,okadar yersen bu çok normalmiş

günaydın herkezee,,

kaç gündür girip okuyorum yazmadan çıkıyorum
belimdeki ağrı geçmedi diye pazartesi dr'a gittim ,emar istedi yine14 martta emar randevusu verdi,,
bende volteren diye bi iğne varmış olurmu bana ağrıyı hafifletirmi dedim,hemen yazdıdün başladım iğnelere,ve az önce iğneden geldim 3.cü iğnemi totomdan yedim,7tane daha var daha,delik deşik olucam bu gidişle,çokta yakıyo

uzun süre acısı gitmiyo,oturamıyorum totomun üstüne
ama tek karı oldu bunun sabah ve akşam hastaneye gitme maksadıyla yürüyüş yapmış oluyorum,dün gece 11.30taydı iğne zamanım,eşim yalnız göndermem seni bu saatte dedi,arabayla gidelim bekle diyince,boşver yürüyerek gidelim

gece sporu olur dedim,yürüdük geldik
bu sabahta erken gittim yürüyüş iyi geldi şimdide kahvaltımı edicem,,benden durumlar bukadar,herkez iyidir umarım cumaya 2 gün kaldı,,
ekside olursam çok iyi olucak ,1.300 veremiycem ama en azından 59 olupta 400gr vermiş olsam geçen haftaya göre

Son düzenleme:
Günaydın kızlar topik pek cansız bu sıralar
bende de bir sıkıntı var günlerdir hayırdır inşallah

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
ben geçen haftaya nazaran daha dikkatli besleniyorum
yani kıyaslama yaparsak bu hafta daha hafif şeyler yedim vs..
ama kilo verdiğimi düşünmüyorum nedense
hele dün akşam şok oldum öyle bir şişkinlik vardı ki sanki 4 aylık hamile gibiydim abartmıyorum tüm moralim alt üst oldu.üstelik hazımsızlık sorunum da yok..adetim gecikiyor 2 gündür ondan mıdır yoksa sıkıntıdan mı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…