canim zaten burdaydim sadece ismimi degistirdimaliefe inşallah kayınpederin bypass süreceini sıkıntısız atlatır.
benim 1 nisan hedefim[allah nasip ederse]65 kiloyu görüp 60 için çalışmalara başlamış olmak inşallah.
harika bir kahvaltı amelia,gün sonunda toptan menü paylaşıyor musun.hepsini bir arada değerlendirmek isterim.
darısı başıma zerra,özledim spor yapmayı.
sarımsak çayının kokusu dışında bir zararı olur mu bilemem.belki tansiyon sorunu olanlara olabilir yan etkisi.
keten tohumu hep önerilen bir besin diyetlerde.benim müslimin içinde var,yulaf ile birlikte.
bahaneleri bırak artık güzelim.spor yapıldıkça seviliyor zaten.iş başlayabilmekte,kendine bir sınır çek eski kilolu günlerinle ve el salla.ben artık dinç ve zayıf olacağım diye şartlandır kendini.sporu beyninde güzellik ve sağlıkla bağdaşlaştırırsan faydası olur belki.
hoşgeldin e3.jillian ağır geliyorsa bu dönem için yürüyüş ya da pilates yapabilirsin.
arkadaşla ben daha yeni girdim siteye 155 boyunda 79 kiloyum kaç keeler başladım ama hep yarım kaldı istenilen kiloya gelemedim ama buradaki yazıları okuyunca acayip motive oldum benide aranıza alırmısınız ?
neden kimse yok bugün topikte:26:
neyse bende çıkıyorum başım çok ağrıyor
canımda çok sıkkın zaten
Herkese iyi akşamlar;
Bugünkü menüm;
Sabah aç karına bir adet kuru kayısı yedim ve sonra biraz su içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim ve yaklaşık 1 saat 20 dakika yürüdüm.
Daha sonra limon kürü yaptım.
Kahvaltı içinde; Büyük bir tabağa 1 salatalık, 1 yeşil biber ve yarım domates doğradım. İçine biraz tulum loru,5-6 zeytin, çok az salça koydum. Üstüne de biraz çörekotu, nane, kekik, zeytinyağı ve nar ekşisi döktüm. Yanında da bir bardak tek şekerli çay...Ve 1,5 dilim tahıllı ekmek...
Ara öğün olarak; bir bardak süt (yanına birkaç badem)
Öğle yemeği; Bir büyük kırmızı biberle yapılmış az yağlı tavada yumurta ve 1,5 dilim tahıllı ekmek
Ara öğün; bir adet yeşil elma
Akşam yemeği; 17:30 bakla yemeği, haşlanmış karalahana üzerine sarımsaklı yoğurt ve yarım dilim tahıllı ekmek
Saat 18:10-19:30 gibi yürüyüş
Saat 20:00 bir bardak tarçınlı süt
Şu ana kadarda yaklaşık 2 litre su....
Ben bugün doğru düzgün hiç bir şey yiyemedim daha doğrusu vaktinde yiyemedim
Sabah
Bir dilim ekmeğe çok az peynir sürüp yedim
2 zeytin
Ara yok
Öğle yok
Ara
Bir hurma
1 kupa form çayı
Akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 domates
Bugün dışardaydım ve gün içinde yemek yiyecek yer de fırsat da bulamadım
Allah çalışanlara kolaylık versin
arkadaşla ben daha yeni girdim siteye 155 boyunda 79 kiloyum kaç keeler başladım ama hep yarım kaldı istenilen kiloya gelemedim ama buradaki yazıları okuyunca acayip motive oldum benide aranıza alırmısınız ?
25 yaşındayım canım evet bende senin gibi düşünüyorumdaEğer eşin askere gidecekse ben bekle derim canım hamilelik zor bir süreç eşinin yanında olup sana destek olması için en sağlıklısı bu olur kanımca..
tabi yinede sizin kararınız
çocuğum olmayacak diye de korkma canım
tıp çok ilerledi Allahın izniyle herşeyin tedavisi var.
kaç yaşındasın?
selam canım eşin sanırım kısa dönem askerlik yapcak izin kullanmazsa 5 ay da bitirip gelcek sana kalmış bişey tabi ama ben olsam yapardım
aynen öyle ben bu forumda 60lara kadar indim şu an 70lerde bile değilim biliyor musun
İşten falan çıktım evdeyim 1 aydır bir 7 kilo falan aldım zaten en son 74 olmuştum , tartıya çıkmaya korkuyorum
:26:
Düzelmem lazım ya düğün var yazın bir sürü bi de
selamslm kızlarr,
nasılsınız bakalım, kimler var, ben iyiyim çok şükür, kilolarım artmaya devam ediyor, 67,8 kg. a çıktım en son, kendi çapımda uğraşıyorum bişeyler, pekte başarılı olduğum söylenemez, ama spor olmadan olmuyor bu bir gerçek.
Suziii geliyor mu, Kader devamda sanırım, Theolog, Mine, Zerra, Tuba, başka kimler var eskilerden, herkese selamlar olsun.
yok canım yaa aynı değilizaynı gibiyiz zaten tatlım inanki bende senin resimlerine bakıyorum bunun nereesi fazla diyorum kesinlikle kıyafet seçimi canım emin ol teselli için söylemiyorumevet canım ayarladık birazdan işten çıkıp muayene olmaya gitcem nikat işlemleri için çok fazla heyecan var kahvaltı bile edemedim doğru düzgün su içiyorum ağzım kuruo heyecan stres dedikleri bu demekki paylaşmaz mıyım tatlım her fırsatta
senin azmine hayranım tatlım keşke bizede bulaştırsan azıcıkHafta sonu belliki herkes tıka paşa yemiş ama ben yemedimmm allahtan çünku zayiflayacagim fit olacağım güzel olacağım eğer sizde kararliysaniz bence haftasonu da kaçamamak yapmamaniz gerek verdiğiniz emeğe yazık oluyor toparlanin kızlar yazaaa hepimiz isteğimiz kıyafetlerle dolasalimmmmmm
hangi sayfamı canımminecim sayfani takip edemiyorum sifre yada adres yanlis diyor:26:anlamadim kac defa denedim yinede olmuyor
süper valla düzenli takip edebilsem topiği sen beni gaza getiriyorsunTamam valla bana uyar ozaman ben 1 mart a 59 kilo olacağım yani 5 kilo vermem gerek sende hedef koy hedefi tutturamayan ceza gelecek ona göre
hoşgeldin canım,,hergün olabildiğince menülerini paylaş,bilgisi olanlar yardımcı olur,ben pek giremiyorum ama görürsem bende yorum yaparımarkadaşla ben daha yeni girdim siteye 155 boyunda 79 kiloyum kaç keeler başladım ama hep yarım kaldı istenilen kiloya gelemedim ama buradaki yazıları okuyunca acayip motive oldum benide aranıza alırmısınız ?
selam kızlar
nabersiniz?
sizi takip edemiyorum işler yoğun buaralar dönem başı olunca
diyette yok tabii faceden kızlar görüyordur sıkmaları falan götürüyorum
Anladım canım Allah yardımcın olsun
akşam olsada eve gitsem
kocamı özledim beaaa
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahgünaydın herkezee,,
kaç gündür girip okuyorum yazmadan çıkıyorum
belimdeki ağrı geçmedi diye pazartesi dr'a gittim ,emar istedi yine14 martta emar randevusu verdi,,
bende volteren diye bi iğne varmış olurmu bana ağrıyı hafifletirmi dedim,hemen yazdıdün başladım iğnelere,ve az önce iğneden geldim 3.cü iğnemi totomdan yedim,7tane daha var daha,delik deşik olucam bu gidişle,çokta yakıyo
uzun süre acısı gitmiyo,oturamıyorum totomun üstüne
ama tek karı oldu bunun sabah ve akşam hastaneye gitme maksadıyla yürüyüş yapmış oluyorum,dün gece 11.30taydı iğne zamanım,eşim yalnız göndermem seni bu saatte dedi,arabayla gidelim bekle diyince,boşver yürüyerek gidelim
gece sporu olur dedim,yürüdük geldik
bu sabahta erken gittim yürüyüş iyi geldi şimdide kahvaltımı edicem,,benden durumlar bukadar,herkez iyidir umarım cumaya 2 gün kaldı,,
ekside olursam çok iyi olucak ,1.300 veremiycem ama en azından 59 olupta 400gr vermiş olsam geçen haftaya göre
kedin nerde ki niye yanında değil?yalnizlik zor bende kedimi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?