aliefe inşallah kayınpederin bypass süreceini sıkıntısız atlatır.1 nisan hedefi icinde bi liste yapalim.
simdiki kilomuzu ve 1 nisan daki hedef kilomuzu yazalim.
Fikir verdim ama ben tabletten girdigim icin liste yapamiyorum
Bende sabahki menümü yazayım;
Sabah aç karına bir adet kuru kayısı yedim ve sonra biraz su içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim ve yaklaşık 1 saat 20 dakika yürüdüm.
Daha sonra limon kürü yaptım.
Kahvaltı içinde; Büyük bir tabağa 1 salatalık, 1 yeşil biber ve yarım domates doğradım. İçine biraz tulum loru,5-6 zeytin, çok az salça koydum. Üstüne de biraz çörekotu, nane, kekik, zeytinyağı ve nar ekşisi döktüm. Yanında da bir bardak tek şekerli çay...Ve 1,5 dilim tahıllı ekmek...
spor e kahvaltı çok güzel canım...
sporu çok aç yapmayın deniyor .kayısı yemen iyi olmuş...
bende nihayet uzun aradan sonra 50 dak yürüdüm 10 dak da aletle çalıştım parkta
sarımsak çayının kokusu dışında bir zararı olur mu bilemem.belki tansiyon sorunu olanlara olabilir yan etkisi.Ben inanıyorum bizde bu azim varken zayıflarız bizsizlere bi sorum olucak. Keten tohumu ve sarımsak çayı nasıl etki eder? Zararları var mıdır ki?
bahaneleri bırak artık güzelim.spor yapıldıkça seviliyor zaten.iş başlayabilmekte,kendine bir sınır çek eski kilolu günlerinle ve el salla.ben artık dinç ve zayıf olacağım diye şartlandır kendini.sporu beyninde güzellik ve sağlıkla bağdaşlaştırırsan faydası olur belki.benimde oyle oluyor bir bakiyim konu kopmus gitmis isyerindede konsantre olup okuyamiyorum fazla
ya allah daha cok versin ben birakip giderimde biraktiracak kimse yok
haklisin rosado,bende bilmiyorum hftda enaz 3 aksam cok gec evde oluyorum sabahta cok erken kalkiyorum zaten sporu oldum olasi sevmem bahanem cok.
bgn yine arada bir simit yedim neredeyse kendimede kiziyorum evde birkac kitabim var duygusal aclikla ilgili gaza getirmem lazim kendimi,birde hic tuvalete cikamiyorum kac gundur
kizlar cumaya Kadar tartilmiycam supriz olsun istiyorum merakla cumayi bekliyorum
bide gecen Kilo vermemde biliyorsunuz jillian yapiyodum simdi yapmiyorum karar verdim kendim kendime arastirdimda once Kilo azalmali sonra spor yapilmaliymis diye oyuzden 60in altina dusunce bir ay yine jillian yapicam belki ozaman gobegi eritmede daha etkili olur gecen sefer iki kere yapmistim yinede eritmemisti
harika bir kahvaltı amelia,gün sonunda toptan menü paylaşıyor musun.hepsini bir arada değerlendirmek isterim.
QUOTE]
Aslında haklısın ben biraz parça parça paylaşıyorum. Akşam hepsini birden yazmak daha güzel olur. Gün boyu ne yediğimi daha net görmüş olurum.Yorumlardan çok şey öğreniyorum çünkü :)))
evli degilim yalnizim o yuzden tum sorumluluk bende isi birakma sansim yok yanibıraktıracak kimse yok ne demek canım anlayamadım
seninle kilolarımız aynıymış
evli misin peki
merhaba kızlar bende 71 kiloyum doğum sonrası kaldı kilolar ne yapsam acaba
Anladım canım Allah yardımcın olsunevli degilim yalnizim o yuzden tum sorumluluk bende isi birakma sansim yok yani
1000 KALORİ altında beslenmek kesinlikle sağlıklı değil..bence onlar hastaselam kızlar.
sabahtan beri yavaş yavaş evi toparlamaya çalışıyorum.
ortalığı toparladım,bizimkiler 3 günde halletmişler dolap içlerine kadar.
üstünden bir süpürge açtım,çamaşırlar,bulaşıklar makinaya derken akşam oldu bile.
spor namına yaptığım bu bugünlük benim.
eğil kalk derken ağrım başladı,form çay demleyip mola verdim.
nasıl gidecek artılar cumaya kadar bilmem.:18:
yemeyi azaltmam gerek.
az önce diğer topiklerdeki kızların beslenme düzenlerini okudum.
500-600 kaloriyle beslenen,53 kilo olup çok şişman olduğunu düşünenleri görünce şaşırdım biraz.
demek ki insanın kendiyle barışık olması lazım.
benim yapabildiğim tek spor yürüyüşaliefe inşallah kayınpederin bypass süreceini sıkıntısız atlatır.
benim 1 nisan hedefim[allah nasip ederse]65 kiloyu görüp 60 için çalışmalara başlamış olmak inşallah.
harika bir kahvaltı amelia,gün sonunda toptan menü paylaşıyor musun.hepsini bir arada değerlendirmek isterim.
darısı başıma zerra,özledim spor yapmayı.
sarımsak çayının kokusu dışında bir zararı olur mu bilemem.belki tansiyon sorunu olanlara olabilir yan etkisi.
keten tohumu hep önerilen bir besin diyetlerde.benim müslimin içinde var,yulaf ile birlikte.
bahaneleri bırak artık güzelim.spor yapıldıkça seviliyor zaten.iş başlayabilmekte,kendine bir sınır çek eski kilolu günlerinle ve el salla.ben artık dinç ve zayıf olacağım diye şartlandır kendini.sporu beyninde güzellik ve sağlıkla bağdaşlaştırırsan faydası olur belki.
hoşgeldin e3.jillian ağır geliyorsa bu dönem için yürüyüş ya da pilates yapabilirsin.
yemeye dikkat edicez..hayat düzenimizi değiştirecez..hareket edeceğizmerhaba kızlar bende 71 kiloyum doğum sonrası kaldı kilolar ne yapsam acaba
aliefe inşallah kayınpederin bypass süreceini sıkıntısız atlatır.
benim 1 nisan hedefim[allah nasip ederse]65 kiloyu görüp 60 için çalışmalara başlamış olmak inşallah.
darısı başıma zerra,özledim spor yapmayı.
sarımsak çayının kokusu dışında bir zararı olur mu bilemem.belki tansiyon sorunu olanlara olabilir yan etkisi.
keten tohumu hep önerilen bir besin diyetlerde.benim müslimin içinde var,yulaf ile birlikte.
bahaneleri bırak artık güzelim.spor yapıldıkça seviliyor zaten.iş başlayabilmekte,kendine bir sınır çek eski kilolu günlerinle ve el salla.ben artık dinç ve zayıf olacağım diye şartlandır kendini.sporu beyninde güzellik ve sağlıkla bağdaşlaştırırsan faydası olur belki.
hoşgeldin e3.jillian ağır geliyorsa bu dönem için yürüyüş ya da pilates yapabilirsin.
neden kimse yok bugün topikte:26:
neyse bende çıkıyorum başım çok ağrıyor
canımda çok sıkkın zaten
Herkese iyi akşamlar;
Bugünkü menüm;
Sabah aç karına bir adet kuru kayısı yedim ve sonra biraz su içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim ve yaklaşık 1 saat 20 dakika yürüdüm.
Daha sonra limon kürü yaptım.
Kahvaltı içinde; Büyük bir tabağa 1 salatalık, 1 yeşil biber ve yarım domates doğradım. İçine biraz tulum loru,5-6 zeytin, çok az salça koydum. Üstüne de biraz çörekotu, nane, kekik, zeytinyağı ve nar ekşisi döktüm. Yanında da bir bardak tek şekerli çay...Ve 1,5 dilim tahıllı ekmek...
Ara öğün olarak; bir bardak süt
Öğle yemeği; Bir büyük kırmızı biberle yapılmış az yağlı tavada yumurta ve 1,5 dilim tahıllı ekmek
Ara öğün; bir adet yeşil elma
Akşam yemeği; 17:30 bakla yemeği, haşlanmış karalahana üzerine sarımsaklı yoğurt ve yarım dilim tahıllı ekmek
Saat 18:10-19:30 gibi yürüyüş
Saat 20:00 bir bardak tarçınlı süt
Şu ana kadarda yaklaşık 2 litre su....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?