70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.
sabahtan beri yavaş yavaş evi toparlamaya çalışıyorum.
ortalığı toparladım,bizimkiler 3 günde halletmişler dolap içlerine kadar.
üstünden bir süpürge açtım,çamaşırlar,bulaşıklar makinaya derken akşam oldu bile.
spor namına yaptığım bu bugünlük benim.
eğil kalk derken ağrım başladı,form çay demleyip mola verdim.
nasıl gidecek artılar cumaya kadar bilmem.:18:
yemeyi azaltmam gerek.
az önce diğer topiklerdeki kızların beslenme düzenlerini okudum.
500-600 kaloriyle beslenen,53 kilo olup çok şişman olduğunu düşünenleri görünce şaşırdım biraz.
demek ki insanın kendiyle barışık olması lazım.

1 nisan hedefi icinde bi liste yapalim.
simdiki kilomuzu ve 1 nisan daki hedef kilomuzu yazalim.
Fikir verdim ama ben tabletten girdigim icin liste yapamiyorum
aliefe inşallah kayınpederin bypass süreceini sıkıntısız atlatır.
benim 1 nisan hedefim[allah nasip ederse]65 kiloyu görüp 60 için çalışmalara başlamış olmak inşallah.
harika bir kahvaltı amelia,gün sonunda toptan menü paylaşıyor musun.hepsini bir arada değerlendirmek isterim.
spor e kahvaltı çok güzel canım...
sporu çok aç yapmayın deniyor .kayısı yemen iyi olmuş...

bende nihayet uzun aradan sonra 50 dak yürüdüm 10 dak da aletle çalıştım parkta
darısı başıma zerra,özledim spor yapmayı.
Ben inanıyorum bizde bu azim varken zayıflarız biz sizlere bi sorum olucak. Keten tohumu ve sarımsak çayı nasıl etki eder? Zararları var mıdır ki?
sarımsak çayının kokusu dışında bir zararı olur mu bilemem.belki tansiyon sorunu olanlara olabilir yan etkisi.
keten tohumu hep önerilen bir besin diyetlerde.benim müslimin içinde var,yulaf ile birlikte.
bahaneleri bırak artık güzelim.spor yapıldıkça seviliyor zaten.iş başlayabilmekte,kendine bir sınır çek eski kilolu günlerinle ve el salla.ben artık dinç ve zayıf olacağım diye şartlandır kendini.sporu beyninde güzellik ve sağlıkla bağdaşlaştırırsan faydası olur belki.

hoşgeldin e3.jillian ağır geliyorsa bu dönem için yürüyüş ya da pilates yapabilirsin.

78 kiloyum hiç bu kadar kilolu olduğumu hatırlamıyorum offff.nasıl bir diyet yöntemi uygulasamda geri almıcak şekilde kurtulsam şu kilolardan bilemiyorum.ya ne zor ş eymiş kilolu olmak şahsen ben kendime kıyafet bile almak istemiyorum.hiçbişey yakışmıyorgibi hissediyorum.bildiğiniz ii bi diyet varsa lütfen paylaşın bu arada koşu bantımda var sporla takviyeli bi diyyet programınız varsa paylaşırsanız mutlu olurum .şimdiden teşekkürler

1000 KALORİ altında beslenmek kesinlikle sağlıklı değil..bence onlar hasta
benim yapabildiğim tek spor yürüyüş
çok seviyorum yürümeyi..
gün boyu yorulunca evde çok spor yapma gücünü bulamıyorum

merhaba kızlar bende 71 kiloyum doğum sonrası kaldı kilolar ne yapsam acaba
yemeye dikkat edicez..hayat düzenimizi değiştirecez..hareket edeceğiz
hoş geldin.....

direk keten tohumunu ilaç gibi yutup suyla içenler biliyorum da ondan bi tereddütte kaldım yani. Sarımsak çayını da kokusunu azaltmak için sarımsağı azaltmak en iyisi ama o da etkiyi azaltabilir mi?

Selam kizlar menumu yazayim sonra sohpete katilirim.
Sabah, 4 yulafli biskuvi
Ara, 1 tane etimek, 5 tane de findik
Oglen, yarim porsiyon tavuk sote bi kac kasik pilav ve yogut
Ara, yarim portakal ve 1 tane havuc
Aksam, balik ve salata 1 dilim de kepek ekmek..
Tum gun 2 lt su..

neden kimse yok bugün topikte:26:
neyse bende çıkıyorum başım çok ağrıyor
canımda çok sıkkın zaten

Herkese iyi akşamlar;

Bugünkü menüm;

Sabah aç karına bir adet kuru kayısı yedim ve sonra biraz su içtim. Sonra terleme eşofmanlarımı giydim ve yaklaşık 1 saat 20 dakika yürüdüm.

Daha sonra limon kürü yaptım.

Kahvaltı içinde; Büyük bir tabağa 1 salatalık, 1 yeşil biber ve yarım domates doğradım. İçine biraz tulum loru,5-6 zeytin, çok az salça koydum. Üstüne de biraz çörekotu, nane, kekik, zeytinyağı ve nar ekşisi döktüm. Yanında da bir bardak tek şekerli çay...Ve 1,5 dilim tahıllı ekmek...

Ara öğün olarak; bir bardak süt (yanına birkaç badem)

Öğle yemeği; Bir büyük kırmızı biberle yapılmış az yağlı tavada yumurta ve 1,5 dilim tahıllı ekmek

Ara öğün; bir adet yeşil elma

Akşam yemeği; 17:30 bakla yemeği, haşlanmış karalahana üzerine sarımsaklı yoğurt ve yarım dilim tahıllı ekmek

Saat 18:10-19:30 gibi yürüyüş

Saat 20:00 bir bardak tarçınlı süt

Şu ana kadarda yaklaşık 2 litre su....

Son düzenleme:

Canım menünü çok beğendim

Ben bugün doğru düzgün hiç bir şey yiyemedim daha doğrusu vaktinde yiyemedim
Sabah
Bir dilim ekmeğe çok az peynir sürüp yedim
2 zeytin

Ara yok

Öğle yok

Ara
Bir hurma
1 kupa form çayı

Akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 domates

Bugün dışardaydım ve gün içinde yemek yiyecek yer de fırsat da bulamadım
Allah çalışanlara kolaylık versin

Son düzenleme:
arkadaşla ben daha yeni girdim siteye 155 boyunda 79 kiloyum kaç keeler başladım ama hep yarım kaldı istenilen kiloya gelemedim ama buradaki yazıları okuyunca acayip motive oldum benide aranıza alırmısınız ?

bundan 3 sene önce 5 haftada 10 kilo vermiştim ama koruyamadım birde kortizon kullandım tekraar gei aldım bu sefer başaracakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…