70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım benim,,

senin şişkinlik büyük ihtimal yine gecikmeden kaynaklanıyodur,umarım kısa zamanda şişkinliğinden kurtulursun,cidden moral falan kalmıyo,,bide kilo vermessen bile endişelenme,ilk hafta yeterince çok verdin bu haftakide normaldir,ama grmlada olsa vermişsindir kesin inanıyorum,dikkatlide besleniyormuşsun,kesin gitmiştir

ayyy inşallah canım yaa
valla bu hafta elimden geldiğince dikkat ettim dünkü menümü yazdım ama arada kaynadı herhalde
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
çünkü hayatımda ilk defa bu kadar iradeli davranıyorum kendimce :26:

canim kendi actigin blogu denedim Hemde defalarca ama olmadi
cok gecmis olsun canim voltaren gercekten cok iyi bi agri kesici insaallah sanada iyi gelir
Günaydın kızlar topik pek cansız bu sıralar
bende de bir sıkıntı var günlerdir hayırdır inşallah

gunaydin canim icini ferahlatmak icin canim 7 tane insirah suresini oku Allahin izniyle gecer canim

tunaydin kizlar
nasilsiniz biraz spor yapsam kesin daha Cabuk vericem gibime geliyor ama hic icinden yapmak gelmiyor

aslında bir çıkıp yürüsen devamı gelir :))) havalarda güzel.. orda nasıl bilmiyorum ama muhtemelen güzeldir hem güneşte enerji verir

aslında bir çıkıp yürüsen devamı gelir :))) havalarda güzel.. orda nasıl bilmiyorum ama muhtemelen güzeldir hem güneşte enerji verir

yuruyorum canim zaten ben baska sporlardan bahsediyorum cocuklar hava alsin diye hep disari cikartiyorum haftada enaz 3 kere
havalar soguk kar yada yagmur yok ama baya soguk Burda

Canım geçmiş olsun
İnşallah mr sonucun güzel çıkar hatta mr den önce iğnelerle ağrıların geçer umarım

Canım biz emek verelim de mutlaka sonucunu alırız

Bol eksili günler bizimle olsunnnnn

Canım geçmiş olsun
İnşallah mr sonucun güzel çıkar hatta mr den önce iğnelerle ağrıların geçer umarım
sağolasın inşallah,,zaten 14 marta kaadaaarr kim öle kim kalabelim şimdiden iyiye gidiyo,14 marta kadar zıpcık gibi olurum gibime geliyo,emarada gitmeme gerek kalmaz umarım tekrar sağol

bi arkadaş önermişti,iyi gelir diye,oyüzden dr'ada sorayım dedim,oda olur yazarım dedi,,ilk vurulduğum anda zaten belimin ağrısını hissetmedim,iğnenin acısından,çok fena yakıyoyaaakşama nasıl vurulcam bilmem iki kalçamda fena acıyoo

Burda cogunlukla veriyolar canim kremini felan

Herkese Merhaba;

Bugün sabah ilk olarak 2 kayısı yedim ve arkasından su içtim.

Daha sonra 1,5 saat yürüyüş.

Limon kürü...

15 dakika sonra kahvaltı... Kahvaltıda; 1 haşlanmış yumurta,domates, salatalık, yeşil biber,lor, çörekotu, kekik, nane,zeytinyağı,bir dilim tahıllı ekmek, tek şekerli çay...

Ara öğün olarak ballı süt...

Öğle yemeği... yoğurtlu bakla yemeği, 1 dilim tahıllı ekmek...

Ara öğün... bir bardak limonlu yeşil çay, bir bardak form çayı ve birkaç badem...

Akşam yemeği... 17:30 haşlanmış lahana (üstüne bolca pul biber) ve soğan... (bu arada pulbiberi fazla kaçırınca canım tatlı birşeyler istiyor, acıyı azaltıcam... )

Daha sonra 1 çay bardağı kadar meyva suyu...

18:00... 1 saat yürüyüş

Ve şimdilik 2 litre su...

Ve kapanış...
:106:

ben daha önceki diyetimde önce kendimi beynen hazılamıştım ilk önce sağlık için daha sonra eşim için vericem dedim ve en sevdiğim yiyeceklerde bile canım istemiyordu kilom biraz duraklayınca akşamları 45 dk yürüyüş ekliyordum 1 hafta devam ediyordum

Selam kızlar nasılsiniz bakim iki gündür gelemedimmm oğlum ateşlendi hastaydı mizmizdi maalesef
Bugün iyi şükür geri döndüm bakıyorum iki gündür buralar bayaa sessizlesmis sahalara geri dönüyorum iki gündür iyi beslenemedim yarın normale dönerim insallah

Sizde ne var ne yok diyet nasıl

Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler

Hoşgeldin aramıza

Menun güzel tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…