- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Selam kızlar nasılsiniz bakim iki gündür gelemedimmm oğlum ateşlendi hastaydı mizmizdi maalesef
Bugün iyi şükür geri döndüm bakıyorum iki gündür buralar bayaa sessizlesmis sahalara geri dönüyorumiki gündür iyi beslenemedim yarın normale dönerim insallah
Sizde ne var ne yok diyet nasıl
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler
Selam kızlar nasılsiniz bakim iki gündür gelemedimmm oğlum ateşlendi hastaydı mizmizdi maalesef
Bugün iyi şükür geri döndüm bakıyorum iki gündür buralar bayaa sessizlesmis sahalara geri dönüyorumiki gündür iyi beslenemedim yarın normale dönerim insallah
Sizde ne var ne yok diyet nasıl
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler
Evet buralar çok sessiz bugünlerde... seni gördüğüme çok sevindim :)))
Bu arada çok geçmiş olsun
Selammm tatlım.nasılsin nasıl gidiyor diyet
Evet yaa baya sessizlesmis maalesef inşallah geri canlanır
Bugün bi kiz gördum aman allahim nasıl bir fizik bi gr bile et yokk çok kiskandim valla çoook bende olacagimmm öyle
İyi gibi :))) valla kaçamak bile yapmıyorum bakalım. senin nasıl ? evet bu aralar kuş uçmaz kervan geçmez oldu buralarsen şenlendirdin biraz :)
tabii olursun niye olmayasın !
Olursun,
Olurum,
Olurlar
Iki gündür iyi değil maalesefoğlum hasta olduğu için ne bulduysam onu yedim ama yarin toparlarim ınş
Süpersin canım inşallah hep böyle kaçamaksiz devam edersin istediğin kiloya ulaşırsın
Toparlayacagim cnm yarın hafif çorba ve salata ile geçiştiririm milli vermesem bile korusam bana yeterinşallah amin :) sende toplarsın cumaya kadar, aslansın :)))sağlık olsunda
Sadece azimmmm ve istek gerek okadar çok istiyorumki 36 beden elbise giymekk inşallah o günleri görürüm görürüz görürler
Toparlayacagim cnm yarın hafif çorba ve salata ile geçiştiririm milli vermesem bile korusam bana yeter
En iyisini yapıyorsun tatlım onlara baktıkça hırslanirsin daha çok hevese gelirsin benimde var öyle küçük beden kıyafetlerim her hafta deniyorumİnşallah :) ben deli gibi 36 beden elbiseler falan alıyorum çok beğenirsemdeli miyim neyim
tabi yaa haftaya toptan verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?