- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Ama böyle olmaz kiiii topigi niye sessiz bıraktinizzz yoksa zayıf olmak istemiyormusunz daha
Ozaman şişko olunnnnnnnnn
Sa.ablalarım.bende aranıza katılmak istiyorum.herkes gibi bende herşeyi denedim ama olmadı veremedim bi türlü.bu arada 1.68 boy 80 kiloyum 15 gün önce 78 dim 80 oluverdim bi andaama bu sefer vermem lazım yaza nişanım var ve çooook güzel bi gelin olmak istiyorum .banada yardım edinnnnnnnnnnnn
Sa.ablalarım.bende aranıza katılmak istiyorum.herkes gibi bende herşeyi denedim ama olmadı veremedim bi türlü.bu arada 1.68 boy 80 kiloyum 15 gün önce 78 dim 80 oluverdim bi andaama bu sefer vermem lazım yaza nişanım var ve çooook güzel bi gelin olmak istiyorum .banada yardım edinnnnnnnnnnnn
ben burdayım, ara sıra sesim çıkıyor diye görünmez mi oldum anlamadım
canim 5te kalktim diyorsun bu yemekleri kac Saat arayla yedinBugün uyku rekorumu kırdım, 15 saat uyudum
stresli günlerin acısı
akşam 17:00de uyandığım için haliyle 17:00de kahvaltı yaptımdolayısıyla ara öğün falan hikaye tabi
Menümü yazayım
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
7 siyah zeytin
1 orta domates
2kk süzme peynir
1 yumurta
Akşam
tavuklu pırasa yemeği
yoğurt
1,5 dilim ekmek
veee bomba kısım geliyor 3 adet magnum ahahaha
parçalayın beni
bende 36 beden giymek istiyorummİnşallah :) ben deli gibi 36 beden elbiseler falan alıyorum çok beğenirsemdeli miyim neyim
Iki gündür iyi değil maalesefoğlum hasta olduğu için ne bulduysam onu yedim ama yarin toparlarim ınş
Süpersin canım inşallah hep böyle kaçamaksiz devam edersin istediğin kiloya ulaşırsın
bomba gibiyim; stresli, bol uykulu ve kaçamaklı günler
sen nasılsın?
canim 5te kalktim diyorsun bu yemekleri kac Saat arayla yedin
bende 36 beden giymek istiyorumm
gecmis olsun canim
ben cocuklari uyuttum uykuluyum bi bakayim topik ne alemde dedim gunduz pek kimse yoktu bikac gundur hep oyle nedense
akşam yemeğini 8 gibi yedim sanırım, hiç aç değildim haliyle ama daha da geç saate bırakmak istemedim, hoş zaten sabaha kadar ayaktayım ama alıştım zaten açlığa, hatta yemek yemeyi bile unutuyorum artık :/
ben genelde hep bu saatlerde girebildiğim için zaten ses seda olmuyor pek, eskisi gibi nette olamıyorum.
ama bi ara felaketti burası hatırlıyorum, bilmem kaç sayfayı okuyamadım zaten
neden sabaha Kadar uyumuyosun bende eskiden yatardim ama yine uyuyamazdim ama cocuklardan sonra oturdugum yerde uyur hale geldim
yüksek lisans için sınava hazırlanıyorum, en verimli çalıştığım saatler gece, ses de olmuyor. normalde de zaten gündüz uyumayı sevenlerdenim. bebekliğimden beri böyleymiş bu. hala aynı devam ediyor işte, iş hayatında çok zorlanıyorum orası ayrı ama allahtan çalışmıyorum şuanda, yoksa kafayı yemiştim uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?