70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Topic pek bi sessiz nerelerdesiniz kızlar

Bugünkü menümü yazayım bende

Sabah
1 yumurta
Kibritkutusu kadar peynir
2 zeytin

Ara
Bir elma
2 kaşık yoğurt

Öğle
4 kaşık yağsız makarna

Ara
2 kuru incir

Akşam
1 kepçe çorba
4 tane hamsi
Salata

Limonlu form çayı

Sa.ablalarım.bende aranıza katılmak istiyorum.herkes gibi bende herşeyi denedim ama olmadı veremedim bi türlü.bu arada 1.68 boy 80 kiloyum 15 gün önce 78 dim 80 oluverdim bi anda ama bu sefer vermem lazım yaza nişanım var ve çooook güzel bi gelin olmak istiyorum.banada yardım edinnnnnnnnnnnn

Bugün uyku rekorumu kırdım, 15 saat uyudum
stresli günlerin acısı

akşam 17:00de uyandığım için haliyle 17:00de kahvaltı yaptım dolayısıyla ara öğün falan hikaye tabi

Menümü yazayım

Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
7 siyah zeytin
1 orta domates
2kk süzme peynir
1 yumurta

Akşam
tavuklu pırasa yemeği
yoğurt
1,5 dilim ekmek

veee bomba kısım geliyor 3 adet magnum ahahaha
parçalayın beni

bende 168 boyundayım, 82 kilodan 74e (73.9) indim ama 2 haftadır bu gruptayım. ilk yapılacak şey cuma gününü beklemeden an itibariyle başlamak:)

ha böyle söylüyorum ama şu 2 haftadır ne kaçamaklar yapıyorum hemde ne kaçamaklar ama kilo vermem devam ediyor, sanırım dengelemeyi başarabiliyorum

hosgeldin canim insaallah guzel bir gelin olursun buraya devam edersen verirsin kilolarini menulerini paylas istersen yarindan itibaren

canim 5te kalktim diyorsun bu yemekleri kac Saat arayla yedin
İnşallah :) ben deli gibi 36 beden elbiseler falan alıyorum çok beğenirsem deli miyim neyim
bende 36 beden giymek istiyorumm
Iki gündür iyi değil maalesefoğlum hasta olduğu için ne bulduysam onu yedim ama yarin toparlarim ınş

Süpersin canım inşallah hep böyle kaçamaksiz devam edersin istediğin kiloya ulaşırsın

gecmis olsun canim

canim 5te kalktim diyorsun bu yemekleri kac Saat arayla yedin

bende 36 beden giymek istiyorumm

gecmis olsun canim

akşam yemeğini 8 gibi yedim sanırım, hiç aç değildim haliyle ama daha da geç saate bırakmak istemedim, hoş zaten sabaha kadar ayaktayım ama alıştım zaten açlığa, hatta yemek yemeyi bile unutuyorum artık :/

ben cocuklari uyuttum uykuluyum bi bakayim topik ne alemde dedim gunduz pek kimse yoktu bikac gundur hep oyle nedense

ben genelde hep bu saatlerde girebildiğim için zaten ses seda olmuyor pek, eskisi gibi nette olamıyorum.
ama bi ara felaketti burası hatırlıyorum, bilmem kaç sayfayı okuyamadım zaten

neden sabaha Kadar uyumuyosun bende eskiden yatardim ama yine uyuyamazdim ama cocuklardan sonra oturdugum yerde uyur hale geldim

ben genelde hep bu saatlerde girebildiğim için zaten ses seda olmuyor pek, eskisi gibi nette olamıyorum.
ama bi ara felaketti burası hatırlıyorum, bilmem kaç sayfayı okuyamadım zaten

evet eskiden oyleydi suzi balli vardi ikiside aksam cok gelirlerdi sabaha kac sayfa olurdu oku oku bitmez simdi ikiside gelmiyor tugbada aksamlari gelirdi oda agri cekiyor gelemiyor

neden sabaha Kadar uyumuyosun bende eskiden yatardim ama yine uyuyamazdim ama cocuklardan sonra oturdugum yerde uyur hale geldim

yüksek lisans için sınava hazırlanıyorum, en verimli çalıştığım saatler gece, ses de olmuyor. normalde de zaten gündüz uyumayı sevenlerdenim. bebekliğimden beri böyleymiş bu. hala aynı devam ediyor işte, iş hayatında çok zorlanıyorum orası ayrı ama allahtan çalışmıyorum şuanda, yoksa kafayı yemiştim uykusuzluktan

ALLAH kolaylik versin canim bende hep Sabah uykusunu sevmisimdir Sabah olunca yalvariyorum cocuklara nolur biraz daha uyuyunda uyuyayim ama nerde zaten eylulde kizim kindergartene gidicek ve Sabah 8de kresi basliyor hic uyku olmayacak ozaman

ben kaciyorum canim sana Allah yardim etsin sinavlarini bikerede ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…