ALLAH kolaylik versin canim bende hep Sabah uykusunu sevmisimdir Sabah olunca yalvariyorum cocuklara nolur biraz daha uyuyunda uyuyayim ama nerde zaten eylulde kizim kindergartene gidicek ve Sabah 8de kresi basliyor hic uyku olmayacak ozaman
ben kaciyorum canim sana Allah yardim etsin sinavlarini bikerede ver
günaydın herkese.
gezmekten eve bile giremedim son iki gündür,bugün de uzun işlerim var dışarıda.
hareket oluyor bana,bugün de dikkatli gidersem fazlalıklarımı atacağım sanırım.
yarından itibaren spora ve menü paylaşımına devam edeceğim inşallah.
anniss uğradı mı kızlar,ben hızla bir geçmişe baktım göremedim.sanırım başladı işe.
kadei 3 magnum gördüm,oklavayı kapıp sana gelesim geldi.
zeydemor hoşgeldin.
bende 168 boyundayım, 82 kilodan 74e (73.9) indim ama 2 haftadır bu gruptayım. ilk yapılacak şey cuma gününü beklemeden an itibariyle başlamak:)
ha böyle söylüyorum ama şu 2 haftadır ne kaçamaklar yapıyorum hemde ne kaçamaklarama kilo vermem devam ediyor, sanırım dengelemeyi başarabiliyorum
hosgeldin canim insaallah guzel bir gelin olursun buraya devam edersen verirsin kilolarini menulerini paylas istersen yarindan itibaren
günaydın herkese.
gezmekten eve bile giremedim son iki gündür,bugün de uzun işlerim var dışarıda.
hareket oluyor bana,bugün de dikkatli gidersem fazlalıklarımı atacağım sanırım.
yarından itibaren spora ve menü paylaşımına devam edeceğim inşallah.
anniss uğradı mı kızlar,ben hızla bir geçmişe baktım göremedim.sanırım başladı işe.
kadei 3 magnum gördüm,oklavayı kapıp sana gelesim geldi.
zeydemor hoşgeldin.
yok canım yaa aynı değiliz
spora giderken farkında olmadan sıkılaşmışım galiba
bırakınca geri şişti
nikah nezaman buarada
Topic pek bi sessiz nerelerdesiniz kızlar
Bugünkü menümü yazayım bende
Sabah
1 yumurta
Kibritkutusu kadar peynir
2 zeytin
Ara
Bir elma
2 kaşık yoğurt
Öğle
4 kaşık yağsız makarna
Ara
2 kuru incir
Akşam
1 kepçe çorba
4 tane hamsi
Salata
Limonlu form çayı
hosgeldin canimSa.ablalarım.bende aranıza katılmak istiyorum.herkes gibi bende herşeyi denedim ama olmadı veremedim bi türlü.bu arada 1.68 boy 80 kiloyum 15 gün önce 78 dim 80 oluverdim bi andaama bu sefer vermem lazım yaza nişanım var ve çooook güzel bi gelin olmak istiyorum .banada
yardım edinnnnnnnnnnnn
15 saat uyku ustune 3 magnum muBugün uyku rekorumu kırdım, 15 saat uyudum
stresli günlerin acısı
akşam 17:00de uyandığım için haliyle 17:00de kahvaltı yaptımdolayısıyla ara öğün falan hikaye tabi
Menümü yazayım
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
7 siyah zeytin
1 orta domates
2kk süzme peynir
1 yumurta
Akşam
tavuklu pırasa yemeği
yoğurt
1,5 dilim ekmek
veee bomba kısım geliyor 3 adet magnum ahahaha
parçalayın beni
En iyisini yapıyorsun tatlım onlara baktıkça hırslanirsin daha çok hevese gelirsin benimde var öyle küçük beden kıyafetlerim her hafta deniyorum
Inşallah
limon kürünü nasıl yapıyoruz yazarmısınız
Sa.ablalarım.bende aranıza katılmak istiyorum.herkes gibi bende herşeyi denedim ama olmadı veremedim bi türlü.bu arada 1.68 boy 80 kiloyum 15 gün önce 78 dim 80 oluverdim bi andaama bu sefer vermem lazım yaza nişanım var ve çooook güzel bi gelin olmak istiyorum .banada yardım edinnnnnnnnnnnn
Bugün uyku rekorumu kırdım, 15 saat uyudum
stresli günlerin acısı
akşam 17:00de uyandığım için haliyle 17:00de kahvaltı yaptımdolayısıyla ara öğün falan hikaye tabi
Menümü yazayım
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
7 siyah zeytin
1 orta domates
2kk süzme peynir
1 yumurta
Akşam
tavuklu pırasa yemeği
yoğurt
1,5 dilim ekmek
veee bomba kısım geliyor 3 adet magnum ahahaha
parçalayın beni
kizlar nerelerdesiniz cok sessiz grup gelin artik ya
canim 5te kalktim diyorsun bu yemekleri kac Saat arayla yedin
bende 36 beden giymek istiyorumm
gecmis olsun canim
hosgeldin canim
hoşbuldum tatlım
Ben daha deneyemiyorum bile canım bacağımdan girmiyor o kıyafetler, eskiden 48 kilo falandım o kıyafetlerimde duruyor, belki bir gün...:2:
canım maydanoz kürü için burayı inceleyebilirsin : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=614091
Hoş geldin canım bende 3 haftadır burdayım. Benim boyumda 168 ve bende 80 i gördüm :))) Bence doğru yerdesin. Buraya geldiğine göre sen zayıflayacaksın :)))
3 tane magnum mu!!!
evet hepimiz 36 beden olacağız
Gunaydinnnnnnnn topigimin güZel hqtunlari
Nasilsiniz bakimm ben güne süper başladım bugün çok hafif yemekler yemeliyimki yarına eksi çıkayımmm
Hoşgeldin zeydemor3:sana bu diyet yolunda kocamannn başarılar beraber kurtulacağız ins pis kilolardan
Bugün uyandimm aynada kendime baktım göbeğim azıcık küçülmüş çok mutlu oldum aaynada kendimi daha iyi gördum bugün nedense
Tebrikler canimGünaydınnnnnnnnnn bgün bende çok enerjik başladım sizin sayenizde.yarım saat spor yaptmçok ii hissediyorum kendimi :)
hoşbuldum.inş tatlım hepimiz fıstıkk gibi olcaz
:) oh oh maşallah kesin küçülmüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?