70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş canım görüşürüz

günaydın herkese.
gezmekten eve bile giremedim son iki gündür,bugün de uzun işlerim var dışarıda.
hareket oluyor bana,bugün de dikkatli gidersem fazlalıklarımı atacağım sanırım.
yarından itibaren spora ve menü paylaşımına devam edeceğim inşallah.
anniss uğradı mı kızlar,ben hızla bir geçmişe baktım göremedim.sanırım başladı işe.
kadei 3 magnum gördüm,oklavayı kapıp sana gelesim geldi.
zeydemor hoşgeldin.

günaydın rosado..
benim bu hafta berbat dün 700 gr artıdaydım...oturma vardı..9 çeşit vardı hepsinden yedim ...
güya akşam yemeyeyim dedim akşamada kv yağ mantısı yaptım..
onu da hüplettim..
artık kendime çeki düzen vermem lazım olmuyor böyle
sıkıldım bu işten..

günaydın kızlar..
işe başlamadan bi selam vereyim dedim
arada uğramya çalışıcam...
tartı öncesi benim durumum kötü..
siz bari dikkat edin..

ayyy ne güzel vermişsin ya ben nie veremiyorum bi türlü

hosgeldin canim insaallah guzel bir gelin olursun buraya devam edersen verirsin kilolarini menulerini paylas istersen yarindan itibaren

hoşbuldum tatlım.inş yaa.benim bi menüm yokki kafama göre.ama yediklerimi yazarım akşama.şimdi bi süt içip sporumu yapmayı planlıorum.

hoşbuldum canımmm

ben 9 lu hayat çayı içmeye başladım bgn 3.günüm.pek bi etki göremedim sanki ama devam edicem tabiki.bide uyandğmda srkeli su içiorum.

yok canım yaa aynı değiliz
spora giderken farkında olmadan sıkılaşmışım galiba
bırakınca geri şişti
nikah nezaman buarada

sporu bırakınca öyle oluyor evet canım başyalabilirsen başla dinç tutuyor insanı dün akşamda kardeşim plates topu almış abla gidecek bu kilolar dio bana kendim olmuşum top gibi nasıl yapacaksam nikah günümüz belli değil canım henüz tahliller falan yapıldı sonuçlar yarın çıkıor ondan sonra gün almaya gidicez Allah'ın izniyle 2 gündür o yüzden uğrayamıyorum topiğe yarım gün çalışıyorum işlerim birikiyor şansıma tartılıyor musun son durumlar ne sende? ben regli oldum ptesi inşaAllah eksi çıkabilirim cumaya bende

Idolumsun

hosgeldin canim

15 saat uyku ustune 3 magnum mu

En iyisini yapıyorsun tatlım onlara baktıkça hırslanirsin daha çok hevese gelirsin benimde var öyle küçük beden kıyafetlerim her hafta deniyorum

Inşallah

Ben daha deneyemiyorum bile canım bacağımdan girmiyor o kıyafetler, eskiden 48 kilo falandım o kıyafetlerimde duruyor, belki bir gün...:2:

limon kürünü nasıl yapıyoruz yazarmısınız

canım maydanoz kürü için burayı inceleyebilirsin : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=614091

Hoş geldin canım bende 3 haftadır burdayım. Benim boyumda 168 ve bende 80 i gördüm :))) Bence doğru yerdesin. Buraya geldiğine göre sen zayıflayacaksın :)))

3 tane magnum mu!!!

kizlar nerelerdesiniz cok sessiz grup gelin artik ya

canim 5te kalktim diyorsun bu yemekleri kac Saat arayla yedin

bende 36 beden giymek istiyorumm

gecmis olsun canim

evet hepimiz 36 beden olacağız

Gunaydinnnnnnnn topigimin güZel hqtunlari

Nasilsiniz bakimm ben güne süper başladım bugün çok hafif yemekler yemeliyimki yarına eksi çıkayımmm

hadi inş canım ya sen kaçsın şimdi

Bugün uyandimm aynada kendime baktım göbeğim azıcık küçülmüş çok mutlu oldum aaynada kendimi daha iyi gördum bugün nedense

Hoşgeldin zeydemor3:sana bu diyet yolunda kocamannn başarılar beraber kurtulacağız ins pis kilolardan

Gunaydinnnnnnnn topigimin güZel hqtunlari

Nasilsiniz bakimm ben güne süper başladım bugün çok hafif yemekler yemeliyimki yarına eksi çıkayımmm

Günaydınnnnnnnnnn bgün bende çok enerjik başladım sizin sayenizde.yarım saat spor yaptm çok ii hissediyorum kendimi :)

Günaydınnnnnnnnnn bgün bende çok enerjik başladım sizin sayenizde.yarım saat spor yaptm çok ii hissediyorum kendimi :)
Tebrikler canimböyle devam biraz kendinden bahsedermisin tanisalim ben dilek 26 yaşındayım 64 kiloyum suan bir oğlum var yurtdışında yasiyorum:)
hoşbuldum.inş tatlım hepimiz fıstıkk gibi olcaz

Tabikiiiii fıstık olacağız herşey elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…