hadi inş canım ya sen kaçsın şimdi
Bugün uyandimm aynada kendime baktım göbeğim azıcık küçülmüş çok mutlu oldum aaynada kendimi daha iyi gördum bugün nedense
Tebrikler canimböyle devam biraz kendinden bahsedermisin tanisalim ben dilek 26 yaşındayım 64 kiloyum suan bir oğlum var yurtdışında yasiyorum:)
Tabikiiiii fıstık olacağız herşey elimizde
Teşekkür ederim tatlımben 80i gördüm ama o belki aşırı yemek yediğimde birkaç günlük kaldı. Genel olarak 78 yapışıp kalmıştı en son. Ama geçen cuma 77 dim.2 haftadır çok süper dikkat etmiyordum. 2 haftada 1 kilo verdim. Ama asıl bu hafta dikkat etmeye başladım. Çünkü buradan birşeyler öğrenmeye başladım. Sende burda devam edersen eminim kilo verirsin. Bende yolun başındayım daha tabii ama burası çok güzel motive ediyor insanı. :)
OOO süpersin :)) işte bu
Bende memnun oldum tatlımmemnun oldum cnm bnde zynep 20 yşndym ne kzım var ne oğlum bu kilolar nerden gldi bilmemkilonda bana göre çok ii yalnız maşallah boyun kaç
ben 80i gördüm ama o belki aşırı yemek yediğimde birkaç günlük kaldı. Genel olarak 78 yapışıp kalmıştı en son. Ama geçen cuma 77 dim.2 haftadır çok süper dikkat etmiyordum. 2 haftada 1 kilo verdim. Ama asıl bu hafta dikkat etmeye başladım. Çünkü buradan birşeyler öğrenmeye başladım. Sende burda devam edersen eminim kilo verirsin. Bende yolun başındayım daha tabii ama burası çok güzel motive ediyor insanı. :)
OOO süpersin :)) işte bu
Teşekkür ederim tatlım
Bende memnun oldum tatlım
Boy kısa maalesef 1 60
Günaydın kızlaaar
Burayı çoook seviyorum sabah çok mutsuz kalkmıştım enerjim yerlerdeydi burayı okuyunca sizlerin sohbetlerini okuyunca içim ferahladı enerjim tavan yaptı aklımdaki kötü fikirler uçtu gitti
günaydın herkese.
gezmekten eve bile giremedim son iki gündür,bugün de uzun işlerim var dışarıda.
hareket oluyor bana,bugün de dikkatli gidersem fazlalıklarımı atacağım sanırım.
yarından itibaren spora ve menü paylaşımına devam edeceğim inşallah.
anniss uğradı mı kızlar,ben hızla bir geçmişe baktım göremedim.sanırım başladı işe.
kadei 3 magnum gördüm,oklavayı kapıp sana gelesim geldi.
zeydemor hoşgeldin.
ne guzel hep beraber bugun mutlu olalim havada guzel ist icin yani.sanada mukemmel bir gun diliyorum.
tatlım süt iznimi kullanmak istedim sıkıntı çıkardılar.daha başlayamadım onunla uğraşıyoruzzz.bu arada ismim ayşe...
Bir annenin küçücük bebeğine bakabilmek için verdiği mücadeleye bakın yaaa hakkı olan şeyler için bile sorun çıkarıyolar. bu nedir yaaçok kızıyorum böyle anlayışsızlara
Yok tatlimmm boyuma göre kilom 52 olması gerekmiş ben en az 55 olmak isttiyorum iradenide tebrik ederim o böreği almadığına okadar sevindimkigunaydin kizlar ,dilek efem 52 kiloyami incen cok zayif yaaa kadin dedigin azicik etli butlu olur bence 58 iyidir.
bende 1.62 bouyum ideal kilom 54 falan aman diyorum ben 62-64 olayim bana yeter .
bugun pek keyfim yerinde sabah kuafore gittim saclarima fon cektirdim azicikta makyaj ohhhh misss.
sabah borekcinin onunden geciyordum canim nasil kurt boregi cekti al alma derken almadim ise geldim kellogs k yedim ohhh onada mutluyum.
yarin hafif bir detols yapacagim sivi seyler yemeye ozen gosterecegim aksamda laksatif bir surup icecegim ki bagirsaklarim bayram etsin bir hftdir grevdeler neredeyse kesin tartidada az cikarim ondan sonra
Canim konu ne tam olarak bilmiyorun ama canını sıkma adalet yerini bulur insen son pazartesi girmişim buraya.20-30 sayfa yazmışınız.okumaya şuan için vaktim yok.inanın çok yoğundum.çok canım sıkıldı.hakka hukuka dikkat eden birisiyimdir eşimde benim gibi.biz böyle dikkat ettikçe haksızlıkla karşılaşınca insanın morali bozuluyor.bir de her işi kendilerine yontuyorlar.iki yüzlülük yapıp suçlu konumuna düşmek yeter artık dedirtiyor.İlahi adalet Allah'a havale ediyorum tabiki öncelikli olarak hakkımı arıyorum.bu işlerle uğraşırken ister istemez yediklerime dikkat edemedim.baskülüm de tartmıyor üst üste geliyor geldimi.umarım bu hafta + da olmam.sizin haliniz vaktiniz yerindedir umarımm..
Günaydın kızlaaar
Burayı çoook seviyorum sabah çok mutsuz kalkmıştım enerjim yerlerdeydi burayı okuyunca sizlerin sohbetlerini okuyunca içim ferahladı enerjim tavan yaptı aklımdaki kötü fikirler uçtu gitti
Canimmmm benim hergün uğra buraya sıkıntilarin gitsin bizimle her konuda arkandayızburası bana da iyi geliyor okudukça moralim yerine geliyor..ilaç gibi
Bir annenin küçücük bebeğine bakabilmek için verdiği mücadeleye bakın yaaa hakkı olan şeyler için bile sorun çıkarıyolar. bu nedir yaaçok kızıyorum böyle anlayışsızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?