70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi inş canım ya sen kaçsın şimdi

ben 80i gördüm ama o belki aşırı yemek yediğimde birkaç günlük kaldı. Genel olarak 78 yapışıp kalmıştı en son. Ama geçen cuma 77 dim.2 haftadır çok süper dikkat etmiyordum. 2 haftada 1 kilo verdim. Ama asıl bu hafta dikkat etmeye başladım. Çünkü buradan birşeyler öğrenmeye başladım. Sende burda devam edersen eminim kilo verirsin. Bende yolun başındayım daha tabii ama burası çok güzel motive ediyor insanı. :)

Bugün uyandimm aynada kendime baktım göbeğim azıcık küçülmüş çok mutlu oldum aaynada kendimi daha iyi gördum bugün nedense

OOO süpersin :)) işte bu

Tebrikler canimböyle devam biraz kendinden bahsedermisin tanisalim ben dilek 26 yaşındayım 64 kiloyum suan bir oğlum var yurtdışında yasiyorum:)

Tabikiiiii fıstık olacağız herşey elimizde

memnun oldum cnm bnde zynep 20 yşndym ne kzım var ne oğlum bu kilolar nerden gldi bilmem kilonda bana göre çok ii yalnız maşallah boyun kaç

Teşekkür ederim tatlım
memnun oldum cnm bnde zynep 20 yşndym ne kzım var ne oğlum bu kilolar nerden gldi bilmem kilonda bana göre çok ii yalnız maşallah boyun kaç
Bende memnun oldum tatlım
Boy kısa maalesef 1 60

ay bende öle işte yapıştımı inmek bilmio bi türlü bi inmeye başlasa devamı gelcekte bakalım.sende daha hızlı verirsin cnm inş .ewt işte bende doğru yerdeyimmm hep birlikte vercez hepsini

Neysee kızlar ben bi evi temizleyim sonrs spor yaparım görüşüruz sonra

Kaçamak yapman bak yarın tartı günüartı çıkarsanızçekerim

gunaydin kizlar ,dilek efem 52 kiloyami incen cok zayif yaaa kadin dedigin azicik etli butlu olur bence 58 iyidir.

bende 1.62 bouyum ideal kilom 54 falan aman diyorum ben 62-64 olayim bana yeter .

bugun pek keyfim yerinde sabah kuafore gittim saclarima fon cektirdim azicikta makyaj ohhhh misss.

sabah borekcinin onunden geciyordum canim nasil kurt boregi cekti al alma derken almadim ise geldim kellogs k yedim ohhh onada mutluyum.

yarin hafif bir detols yapacagim sivi seyler yemeye ozen gosterecegim aksamda laksatif bir surup icecegim ki bagirsaklarim bayram etsin bir hftdir grevdeler neredeyse kesin tartidada az cikarim ondan sonra

Günaydın kızlaaar
Burayı çoook seviyorum sabah çok mutsuz kalkmıştım enerjim yerlerdeydi burayı okuyunca sizlerin sohbetlerini okuyunca içim ferahladı enerjim tavan yaptı aklımdaki kötü fikirler uçtu gitti

ne guzel hep beraber bugun mutlu olalim havada guzel ist icin yani.sanada mukemmel bir gun diliyorum.

en son pazartesi girmişim buraya.20-30 sayfa yazmışınız.okumaya şuan için vaktim yok.inanın çok yoğundum.çok canım sıkıldı.hakka hukuka dikkat eden birisiyimdir eşimde benim gibi.biz böyle dikkat ettikçe haksızlıkla karşılaşınca insanın morali bozuluyor.bir de her işi kendilerine yontuyorlar.iki yüzlülük yapıp suçlu konumuna düşmek yeter artık dedirtiyor.İlahi adalet Allah'a havale ediyorum tabiki öncelikli olarak hakkımı arıyorum.bu işlerle uğraşırken ister istemez yediklerime dikkat edemedim.baskülüm de tartmıyor üst üste geliyor geldimi.umarım bu hafta + da olmam.sizin haliniz vaktiniz yerindedir umarımm..

tatlım süt iznimi kullanmak istedim sıkıntı çıkardılar.daha başlayamadım onunla uğraşıyoruzzz.bu arada ismim ayşe...

tatlım süt iznimi kullanmak istedim sıkıntı çıkardılar.daha başlayamadım onunla uğraşıyoruzzz.bu arada ismim ayşe...

Bir annenin küçücük bebeğine bakabilmek için verdiği mücadeleye bakın yaaa hakkı olan şeyler için bile sorun çıkarıyolar. bu nedir yaa çok kızıyorum böyle anlayışsızlara

Bir annenin küçücük bebeğine bakabilmek için verdiği mücadeleye bakın yaaa hakkı olan şeyler için bile sorun çıkarıyolar. bu nedir yaa çok kızıyorum böyle anlayışsızlara

ahh ahhh sorma canım ya her vakitten sonra dua ediyorum Allah'ım sana havale ediyorum diye..kendilerinin çoluk çocuğu olsa aynı durum olmaz yapmak için herşeyi öne sürerler..benim işimi yokuşa sürüyorlar..bakalım eşim görüşmeye gitti sanırım iyi haberle gelecekk inşallahh

Yok tatlimmm boyuma göre kilom 52 olması gerekmiş ben en az 55 olmak isttiyorum iradenide tebrik ederim o böreği almadığına okadar sevindimki

Canim konu ne tam olarak bilmiyorun ama canını sıkma adalet yerini bulur ins

Selam tatlım neden mutsuz kalktinki

burası bana da iyi geliyor okudukça moralim yerine geliyor..ilaç gibi
Canimmmm benim hergün uğra buraya sıkıntilarin gitsin bizimle her konuda arkandayız

Turkiyede süt izni nekadar kizlar

Kızlar sarı leblebinin kalorisini bilen varmı bir avuç yiyorum bende yanlış birşey yapmiyorumdur umarım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…