s.a kızlar.güzel kilolar vermişiniz.ben 72 kiloyum bir kilo vermişim.ama bu hafta pek dikkat edemadim.ama hayellcimm sanada çok sevindim canım çok güzel ilerliyosun.alkisalkisalkis.
tebrikler canım bayağı vermişsin.Maalesef ben bu fafta sadece 100 gr vermişim çok üzgünüm çok.:gitme:
teşekkür ederim .bir hafta tartılmayacağım .bakalım ne olacak yediklerimede elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.inş.haftaya vermiş olurum azda olsa
bende geldiiiim inşallah bi işe yarar burası motive ederde beni bende biraz az yerim:)
71 kiloyum
ben yazı rengini degişmek istiyorum ama yapamadım anlatabilirmisin.bide resim ekledim oda çıkmıyo mesajlarda.:1no2:.
canım ya ne güzel düzenli besleniyosunuz bende bebek var ana yemek ara yemek sabah akşam bir birine karışıyor.ikinci hafta düzelir diye ümid ediyorum.buradaki destek olayı cidden motive ediyo.zaten en önemli şeyde moral.kaydirigubbakcemile5.
zaten bu hafta kilo vermişsin sabah tartıldığın kilon doğrudur eğer kıyafetin ince ise bu arada tebrikler alkisalkisalkis
hayell teşekkür ederim eğer sabahki kilom doğru ise 2 kilo vermişim buda benim için iyi bir motive olur.cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
:dance::dance:
SultanSena nasılsın
arkadasşlar ben şimda 66 kiloyum kac gundur yazamadım. metabolizma hızlandırıcı biş içiyorum limon elma karnfil falan
hoş geldin.a.s. canım boyun kaç.ve tabi ideal kilonda.bende katılalı 1 hafta oldu.insan moral buluyo.en azından yanlız degiliz.opuyorumnanaktan
iyiyim canım bugün misafirim vardı yemek hazırladım onlara.Ben artık çok fazla yiyemiyorum.Hemen doyuyorum eskiden ne yermişim.
Demek ki insan az yiyincede doyuyormuş.Yazık çok yazık midemizi boşuna yoruyormuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?