70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

s.a kızlar.güzel kilolar vermişiniz.ben 72 kiloyum bir kilo vermişim.ama bu hafta pek dikkat edemadim.ama hayellcimm sanada çok sevindim canım çok güzel ilerliyosun.alkisalkisalkis.

teşekkür ederim canım sende iyi gidiyosun hafta 1 kilo iyi daha ne olsun hekes haftada 1 kilo verse amacına ulaşır zaten opuyorumnanaktan

teşekkür ederim .bir hafta tartılmayacağım .bakalım ne olacak yediklerimede elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.inş.haftaya vermiş olurum azda olsa

zaten bu hafta kilo vermişsin sabah tartıldığın kilon doğrudur eğer kıyafetin ince ise bu arada tebrikler alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :hooray: devamını diliyorum veremeyenler üzülmesinler :teselli: inşallah bu hafta opuyorumnanaktan kızlar ya bende daha veremezsem diye korkuyorum eyvahedigeldismile

bende sabah tartıldım kıyafetim ince idi ama başlangıç kilom 74.4 bakalım.Haftaya cts kaç olacak...

Canım senin bebeğin var o yüzden belli bir kalorinin altına inmemen lazım o yüzden sen bol su iç fazla kaçırmamaya dikkat et sadece. :1hug:

zaten bu hafta kilo vermişsin sabah tartıldığın kilon doğrudur eğer kıyafetin ince ise bu arada tebrikler alkisalkisalkis

hayell teşekkür ederim eğer sabahki kilom doğru ise 2 kilo vermişim buda benim için iyi bir motive olur.cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
:dance::dance:

hayell teşekkür ederim eğer sabahki kilom doğru ise 2 kilo vermişim buda benim için iyi bir motive olur.cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
:dance::dance:

inşallah canım böyle devam eder sağlıklı kilo vermeler kaydirigubbakcemile2

arkadasşlar ben şimda 66 kiloyum kac gundur yazamadım. metabolizma hızlandırıcı biş içiyorum limon elma karnfil falan

hoş geldin.a.s. canım boyun kaç.ve tabi ideal kilonda.bende katılalı 1 hafta oldu.insan moral buluyo.en azından yanlız degiliz.opuyorumnanaktan

hosbulduk canım ya valla boyum 158 ideal kilom bana göre tabi 60-65 arası simdilik hedefim 65 cok cabuk kilo alıorum bi okadar cabukda verebiliorum su bogazımı tutabilsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…