70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama ne verdiysem artık önceki kiloda olmaktan iyidir en azından şimdiki kıyafetlerim daha güzel durur üzerimde

merhaba arkadaslar bende size katilayim,2 bucuk aylik anneyim,tam bir diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birde egsersiz yapiyorum

Benimkide digital okulda var normal tartı abimlerde de normal tartı vardı 1 2 kilo eksik tartıyo normal olanlar digitallerden.

merhaba arkadaslar bende size katilayim,2 bucuk aylik anneyim,tam bir diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birde egsersiz yapiyorum

21.ocakta - 76.000
03.martta-73

21.ocakta - 76.000
03.martta-73

Öncelikle bebeğine Allah uzun ve güzel ömürler versin.Bende 8 şubatta 73 tüm şimdi 69.

Öncelikle bebeğine Allah uzun ve güzel ömürler versin.Bende 8 şubatta 73 tüm şimdi 69.

yaa cok güzel vermisin,sagol canim,benim ikinci dogumum ilk dogumda cok cabuk gitmisdi hamilelikde 25 kilo almisdim dogumdan 9 ay sonra 28 kilo vermisidm,ama bu ikinci dogum mahv etti beni 25 kilo aldim daha 13 yeni gitti
neler yapiyorsun verebilmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…