Erkek cocuklarinda normal canim, hic merak etme yurur.
benim oglan yasindaydi siraliyodu ama yuruyemiyordu. Bi aksam amcasi gelmişti. Haberi yok saldi çocuğu. Oglan yurudu gitti. Gidis o gidis patladi gitti.
gider canim gobek kisminda fazlalik varsa iyi etmissin.
Gecmis olsun canim, sonuctan haberdar et bizi de.
Ne kadar fazlan oldugunu bilmiyorum ama ilk zamanlarda kas yaparsan orasi burasi şiş adamlar var ya kasli onlar gibi olursun, zamanla baslamalisin spora.
Kolay gelsin canim, benimde dip bucak girismem lazim temizliğe.
bence az ama canim.
kaptin bu isi guzel menü.
çok başarılısın canım:))) takipçinim
teşekkürler :)
sağol rakibem sen yetişirsin bana sana güveniyorum, belkide geçersin hiç belli olmaz sen istedikten sonra :)))
Rakibimsin şekernapiim rakiplerim çok güçlü ezilmemek için çabalıyorum ee bu yolun sonunda hepimiz kazanacağız inşallah
her zamanki gibi supersin, diyet senin yasam seklin olmus canim. Ah ah bende yapabilsem.
2 haftadir hastaneye gidip gelirken aci acina metabolizma m durdu. Toplamam lazim kendimi.
Selam ben elif 26 yasindayim 74.5 kiloyum birlikten kuvvet dogar insallah zayiflariz diye umut ediyorum
seninde menu de guzel kuzum ama cok az degil mi, bir de ozel bir diyet mi yapiyorsun ekmek yok hic, bence ekmegi cikartma hayatindan gunde iki dilim mutlaka ye, eger simdi komple cikarirsan hayatindan sonra diyetten sonra tekrar yediginde hemen kilo alma ihtimalin atrtar. bir de cok guzel vermissin, ayni kilodayiz ne kadar surede verdin bu kiloyu canim?
aramiza hosgeldin canimSelam ben elif 26 yasindayim 74.5 kiloyum birlikten kuvvet dogar insallah zayiflariz diye umut ediyorum
Canım yaaa hiç olurmu tabiki dinleyeceğiz birbirimizi dertleşeceğiz benden yana hiç sıkıntın olmasın. Benim oğlumun da genizeti vardı ama çok büyük değildi dr kortizonlu bir sprey verdi şimdi daha iyi ama bizimki allerjik değildi sanırım. Allerji şurubu kullandın mı diyeceğim ama eminim allerji konusunda kitap yazacak kadar bilgi sahibi olmuşsundur . ben çocuklara öyle söylüyorum sayenizde diplomasız doktor oldum diyorum
Menun guzel canim, ara ogunleri de eklersen daha etkili olur.İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
1 tane biber, bir dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 3 cherry domates, 2 dilim salata 2 zeytin
Öğle(misafirlikteydim : )
3 tane mercimek köftesi
1 tane kurabiye
1 çatal sütlü tatlı
Akşam
Zeytin yağlı bakla( yoğurtla birlikte)
Yarim dilim ekmek
Yarım saat kalça, basen ve karın egzersizi
4 kayısı kurusu, 1 avuç içi kadar kaju fıstığı
1, 5 lt su
Toplamda kac kilo verdin canim, ben cizelge varsa da göremiyorum.Canım özel diyet yapmıyorum ekmeği de bazen yiyorum ama çok şükür vazgeçilmezim değil bir de ben normal ekmekten başkasını hiç yiyemiyorum böyle olunca da boş yere kalori alıyormuşum gibi geliyor bana. :26:
Yaklaşık bir ayda verdim canım ama son 3 kilo tapatazeydi yani oturmamıştı çabuk gitti o yüzden
aramiza hosgeldin canim hosbuldum tsk ederim
Hoşgeldin aramıza : ) umarım istedigin kiloya ulaşırsin.
Günaydın hayırlı haftalar kızlar
kuzum nereyee öyle eemin olki gözden kaçmıştır şahsen ben 10-15 sayfa ilerlemiş oluyorsa okuyamıyorum tek tek buraya adapte olursam işe dönemiyorum (benim de çookk yazdığım havada kalıyor canım) şimdi bile 3-5 sayfa dolanıp gözüme ilişenleri alıntıladım alınganlık yapma canım çünkü şahsen ben seviyorum seni görüpte es geçmem asla yani bi yere gitmekte yok öyle
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim ececimkimseyi göndermiyoruz hayırr
ben de seni tebrik ederim tatlım aynen devam et
büyük zafer canım bence 3XL den XL ye geçmek bi dahaki ay L beden sonra M sonra S inşaAllah caımm
hayırlı olsun tatlım güzel günlerde oturun inşaAllah bizde evimizi ilk gördüğümüzde çok beğenmiştik şimdi ise çok küçük geliyor sevmiyorum oysa ne güzel evler gezmiştik bu daha güzel göründü hepimize illa bu olsun diye tutturmuştuknasip olunca dil kitleniyormuş canım
gece kuşu muyuz neyiz biz?bizden başka kimse kalmamışşş
Benim gece kusu oldugum kesin gece tuvalete kalktigimda face bakarim oyle yatarimgece kuşu muyuz neyiz biz?bizden başka kimse kalmamışşş
iyi geceler canimBi ben kaldım ben de giderim o zaman
az dicem yine ama biliyorum sana yetiyor
oyüzden güzel menü
benmde şu iştahım bir kapansa artık
yazan kisimlara hic elleme. :)
günaydın kızlar.
elif hoşgeldin.
dilek uğradı mı,allen de kayboldu bir anda. dağılmayalım kızlar ya,birlikten kuvvet doğar.
zerra fazlalıklar gitti mi.
bu sabah +600 çıktım.spor yapıyorum,az da yiyorum ama ne hikmetse eski yerine artı gördüm tartıda.:44:
Canım ben isterdim ama genelde bu konuları kitaptan değil internetten bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?