70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sayenizde, sizlerden öğreniyorum. burası olmasaydı ben şimdi 80 lere merdiveni dayamıştım

çok başarılısın canım:))) takipçinim

teşekkürler :)

sağol rakibem sen yetişirsin bana sana güveniyorum, belkide geçersin hiç belli olmaz sen istedikten sonra :)))

Rakibimsin şeker napiim rakiplerim çok güçlü ezilmemek için çabalıyorum ee bu yolun sonunda hepimiz kazanacağız inşallah

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
1 tane biber, bir dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 3 cherry domates, 2 dilim salata 2 zeytin

Öğle(misafirlikteydim : )
3 tane mercimek köftesi
1 tane kurabiye
1 çatal sütlü tatlı

Akşam
Zeytin yağlı bakla( yoğurtla birlikte)
Yarim dilim ekmek

Yarım saat kalça, basen ve karın egzersizi

4 kayısı kurusu, 1 avuç içi kadar kaju fıstığı
1, 5 lt su

her zamanki gibi supersin, diyet senin yasam seklin olmus canim. Ah ah bende yapabilsem.
2 haftadir hastaneye gidip gelirken aci acina metabolizma m durdu. Toplamam lazim kendimi.

Canım bu yeme biçimini burdan öğrendim burdaki paylaşımların etkisi büyük oldu bende yoksa hiç diyetisyene bile gitmedim. Ayrıca çoğunlukla evdeyim ve bunun çok faydası oluyor dışarda olduğum zamanlar istediğim gibi yiyemiyorum

Son düzenleme:

Canım özel diyet yapmıyorum ekmeği de bazen yiyorum ama çok şükür vazgeçilmezim değil bir de ben normal ekmekten başkasını hiç yiyemiyorum böyle olunca da boş yere kalori alıyormuşum gibi geliyor bana. :26:
Yaklaşık bir ayda verdim canım ama son 3 kilo tapatazeydi yani oturmamıştı çabuk gitti o yüzden

Selam ben elif 26 yasindayim 74.5 kiloyum birlikten kuvvet dogar insallah zayiflariz diye umut ediyorum
aramiza hosgeldin canim

Diplomasiz doktor, haklisin valla canim.

Menun guzel canim, ara ogunleri de eklersen daha etkili olur.

Toplamda kac kilo verdin canim, ben cizelge varsa da göremiyorum.

inşallah canım m de de kalabilir sorun yok yani :))

bugün 1 sene sonundaki ilk iş günümdü.anlatamam ne kadar yorulmuşum.2 yıldır topuklu ayakkabı giymiyordum eve geldiğimde ayak tabanlarıma çiviler batıyordu sanki...:2: çok çok çok yoruldum.malesef 1. sınıf okutuyorum.20 öğrencim var müdür hariç herşey iyiydi..süt iznimi ona rağmen kullanıyorum ya ondan galiba...ne kadar bebeğimi özlesem de çalışmak bana iyi gelecek galiba...umarım bu tempoda da hemencecik kilo veririm...hemen sizinle paylaşmak istedim bugünümü...siz neler yaptınız bensiz?

menüme de gelince..
sabah:1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
2 tane şekersiz çay
öğle yok
ara yok
akşam 1 tane tavuk dürüm
1 bardak ayran
3 bardak şekersiz çay
yaklaşık 2,5 lt su
okul öğleden önce başladığı için yemek yemeye fırsatım olmadı

az dicem yine ama biliyorum sana yetiyor
oyüzden güzel menü
benmde şu iştahım bir kapansa artık

Tesekkurler canım

Bu arada alintilarda sadece iliskili yaziyi kullanabilmeyi sormussun;
Alinti yapip cevaplama bolumune gecince kimden alinti yaptiysan onun alintisinin hangi bolumu kalsin istiyosan geri kalan yazilari siliceksin. Ama basta ve sondaki
yazan kisimlara hic elleme. :)

günaydın kızlar.
elif hoşgeldin.
dilek uğradı mı,allen de kayboldu bir anda. dağılmayalım kızlar ya,birlikten kuvvet doğar.
zerra fazlalıklar gitti mi.
bu sabah +600 çıktım.spor yapıyorum,az da yiyorum ama ne hikmetse eski yerine artı gördüm tartıda.:44:

yağmurlu bir tokat havası daha...kahvaltımı yapıp saat 11 gibi okula gideceğim merhaba demeden geçmeyeyim dedim..kaçamak olmasın dikkat edelim olur mu??

günaydın canımm

gunaydin herkese,

ben birkac gunudr zayiflamaya degil tuvalete cikmaya taktigimdan hergun aslinda son 2 gundur kefir iciyorum. eve cok gec gidiyorum kurslarimdan dolayi aksamlarida yatmadan kucuk meyveli activia'lardan yiyorum.
surekli karnim sis ve gazli gazli geziyorum.

tartilmak istemiyorum moralim bozulacak cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…