merhaba arkadaslar bende size katilayim,2 bucuk aylik anneyim,tam bir diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birde egsersiz yapiyorum
merhaba arkadaslar bende size katilayim,2 bucuk aylik anneyim,tam bir diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birde egsersiz yapiyorum
21.ocakta - 76.000
03.martta-73
yaa cok güzel vermisin,sagol canim,benim ikinci dogumum ilk dogumda cok cabuk gitmisdi hamilelikde 25 kilo almisdim dogumdan 9 ay sonra 28 kilo vermisidm,ama bu ikinci dogum mahv etti beni 25 kilo aldim daha 13 yeni gitti
neler yapiyorsun verebilmek icin
hosbulduk,sagol canim cümlemizinkini
kilo verenler buraya eklesin kim fazla verdiyse diyerinin üstüne yazsın
hayell :........................................................ 2.700
aynı kiloda kalanlar :
kilo alanlar buraya :
yeni katılanlar buraya :Kate_34
[/B]
arkadaşlar herkes alıntı yapsın daha iyi fikri olan varsa onu yapalım
Selam kızlar.Ben biraz önce yürüyüşümü yaptım duşumu aldım.Bişey soracağım size ben yürürken ellerim şişiyor sizce neden olabilir.
slm canım bende yeni bitirdim yürüyüşü.yürürken ellerini yere dogrumu uzatıyosun.ondan olabilir.yürürken dolaşım hızlandıgı için ellerine fazla kan pompalanıyodur.sarkık kaldıgı için.bi ihtimal bundan olabilir.:CüvCüv:.
ay ne güzel canım 13 kilo vermişsin.Bebeğine allah uzun ömür versin.Bebimde 3 ay 1 hafta oldu bebeğim doğalı ben 15 kilo aldım ama veremiyorum.Neler yapıyorsun neler yiyiorsun yazar mısını bende bi bakayım yediklerime....
oooootebrikler valla helal olsun sana :lepi: hadi bakalım kesin verirsin bu kilolarıopuyorumnanaktanselam kızlar ben dün kayınvalideye gittim. yarın günü varmış. börek, çikolatalı kek ve yumuşacık poğaça yaptım. akşam herkez yedi ama ben yemedim. diyetimi bozmadım. dün öğlen kayınvalidemde herkes kek börek erken ben yağsız 4 tane mercimek köftesi yedim yanındada yaranla. akşamda yağsız pişmiş balıkla 1 dilim ekmek yedim. sabah kahvaltıda sıcacık börek ve poğaça vardı ama 1 lokma almadım valla. kepek ekmeği yumurta yedim. bugün öğlen yağsız mercimek köftesi yerim çorbayla. akşamda tavuklu yoğurtlu çorba yapıcam onu yerim yine mercimek köftesiyle. bugün gerçekten hastayım kızlar. dün bayağı üşüttüm. dün koşamadım malesef. bugünde ancak 1 saat koşarım eşimle kuşlar evi dağıtmış malesef. bugün tartıldım ve 74 kilo 600 gram geldim. 100 gram daha vermişim. kas çalışıyorum ama artık buna rağmen tartı rakamları aşağı çekilmeye başladı. hedef 65 zaten. başaracağım
Hayell sen neler yaptın bugün.Hani bir söz vardır ya bugün Allah için ne yaptın diye.Onun gibi oldu buda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?