70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar bende size katilayim,2 bucuk aylik anneyim,tam bir diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birde egsersiz yapiyorum

merhaba arkadaslar bende size katilayim,2 bucuk aylik anneyim,tam bir diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birde egsersiz yapiyorum

21.ocakta - 76.000
03.martta-73

hosbulduk,sagol canim cümlemizinkini

ay ne güzel canım 13 kilo vermişsin.Bebeğine allah uzun ömür versin.Benimde 3 ay 1 hafta oldu bebeğim doğalı ben hamilelikte 15 kilo aldım ama veremiyorum.Neler yapıyorsun neler yiyorsun yazar mısın bende bi bakayım yediklerime....

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese iyi geceler. 80 küsür sayfa yazılmış tamamını okuyup listeyi hazırlamam işlerimin yoğunluğu nedeniyle yapılamaz hale geldi. hepinizdden özür diliyorum. listeyi hazırlayamayacağım. geçen hafta devralabilecek biri varmı diye sordum ama ses çıkmadı sanırım.

affınızla

herkese başarılar.
inş hepimiz kilo veririrz. fırsat oldukça uğrarım bir de eğer işlerim azalırsa eve iş getirmemeye başlarsam listeyi yapmaya devam edebilirim

sevgiler, selamlar çok
herkese teşekkürler..

arkadaşımız listeyi yapamamış bari biz yapalım hekes ne kadar kilo verdiğini yazrsa kısa bir şekilde iyi olur

Son düzenleme:
kilo verenler buraya eklesin kim fazla verdiyse diyerinin üstüne yazsın
hayell :........................................................ 2.700

aynı kiloda kalanlar :

kilo alanlar buraya :

yeni katılanlar buraya :
Kate_34
denizeliklim
arkadaşlar herkes alıntı yapsın daha iyi fikri olan varsa onu yapalım

Son düzenleme:
kilo verenler buraya eklesin kim fazla verdiyse diyerinin üstüne yazsın
hayell :........................................................ 2.700

aynı kiloda kalanlar :

kilo alanlar buraya :

yeni katılanlar buraya :Kate_34

arkadaşlar herkes alıntı yapsın daha iyi fikri olan varsa onu yapalım

ben yeni katıldım ama nereye yazacağımı anlamadım

Selam kızlar.Ben biraz önce yürüyüşümü yaptım duşumu aldım.Bişey soracağım size ben yürürken ellerim şişiyor sizce neden olabilir.

Selam kızlar.Ben biraz önce yürüyüşümü yaptım duşumu aldım.Bişey soracağım size ben yürürken ellerim şişiyor sizce neden olabilir.

slm canım bende yeni bitirdim yürüyüşü.yürürken ellerini yere dogrumu uzatıyosun.ondan olabilir.yürürken dolaşım hızlandıgı için ellerine fazla kan pompalanıyodur.sarkık kaldıgı için.bi ihtimal bundan olabilir.:CüvCüv:.

evet canım kollarım aşağıda yürüyor ve koşuyorum.Çok fazla şişiyor ve geriliyor ellerim.

selam kızlar ben dün kayınvalideye gittim. yarın günü varmış. börek, çikolatalı kek ve yumuşacık poğaça yaptım. akşam herkez yedi ama ben yemedim. diyetimi bozmadım. dün öğlen kayınvalidemde herkes kek börek erken ben yağsız 4 tane mercimek köftesi yedim yanındada yaranla. akşamda yağsız pişmiş balıkla 1 dilim ekmek yedim. sabah kahvaltıda sıcacık börek ve poğaça vardı ama 1 lokma almadım valla. kepek ekmeği yumurta yedim. bugün öğlen yağsız mercimek köftesi yerim çorbayla. akşamda tavuklu yoğurtlu çorba yapıcam onu yerim yine mercimek köftesiyle. bugün gerçekten hastayım kızlar. dün bayağı üşüttüm. dün koşamadım malesef. bugünde ancak 1 saat koşarım eşimle kuşlar evi dağıtmış malesef. bugün tartıldım ve 74 kilo 600 gram geldim. 100 gram daha vermişim. kas çalışıyorum ama artık buna rağmen tartı rakamları aşağı çekilmeye başladı. hedef 65 zaten. başaracağım

selam arkadaşlar 2 gündür giremiyorum kayın pederim gelmişti şehir dışından. neyse sahalara döndüm yeniden :)

merhaba ,ben cok su iciyorum en az 2 litre ve yarim yagli süt cok iciyorum eger o yoksa yarim yagli yogurt cünkü süt ve yogurt hem süt hemde bölgesel yaglari eritiyormus diye duymusdum ,birde aksam 7 dene sonra hic yemek yemiyorum acikdimi yogurt ,bir dilim kepek ekmegi felan,sütüm geelsin diye cok yemek yiyen anneler var ama cpcuga faydasi cok yok sadece anneye yariyor,bunlari yapiyorum gün icinde ne yemek varsa yiyorum ama aksam 7 den sonra hic yemiyorum..

Hayell sen neler yaptın bugün.Hani bir söz vardır ya bugün Allah için ne yaptın diye.Onun gibi oldu buda.

oooootebrikler valla helal olsun sana :lepi: hadi bakalım kesin verirsin bu kilolarıopuyorumnanaktan

ozokuncuğum yediklerine dikkat edebiliyomusun. ben dışarda olmama ve yanımda duran koca tabak kek, poğaça ve böreklere rağmen bozmadım diyetimi. sadece dün spor yapamadım o kadar. bugünde 1 saat yaparım çünkü çok üşüttüm ateşim var

sağol hayel. bende ümitliyim. eski düzene dönmezsem eğer bidaha kilolu olmam. eski düzenede dönmeye hiç niyetim yok. sen kilo verebildinmi.

Hayell sen neler yaptın bugün.Hani bir söz vardır ya bugün Allah için ne yaptın diye.Onun gibi oldu buda.

canım bugün kahvaltımı 13:30 da yaptım menemen yedim 2 dili ekmek 3 zeytin çay içtim başka birşey yok malesef bu kadar birşey yapamadım yanisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…