günaydın canım..günaydın kızlar.
elif hoşgeldin.
dilek uğradı mı,allen de kayboldu bir anda. dağılmayalım kızlar ya,birlikten kuvvet doğar.
zerra fazlalıklar gitti mi.
bu sabah +600 çıktım.spor yapıyorum,az da yiyorum ama ne hikmetse eski yerine artı gördüm tartıda.:44:
günaydın canım..toparlamak lazım yoksa olmuyor böyle...gunaydin herkese,
ben birkac gunudr zayiflamaya degil tuvalete cikmaya taktigimdan hergun aslinda son 2 gundur kefir iciyorum. eve cok gec gidiyorum kurslarimdan dolayi aksamlarida yatmadan kucuk meyveli activia'lardan yiyorum.
surekli karnim sis ve gazli gazli geziyorum.
tartilmak istemiyorum moralim bozulacak cunku
Dogru soyluyorsun tugbacim her cocugun gelisimibaska kizimdada gec yurudu diye laf ettiler ama 12bucuk aylikti yurudu 2yaindan oncede konusmaya basladi suan masaallah 2bucuk yasini gecti buyuk insanlargibi konusuyor oglumda herhalde Cabuk konusucak gec yurudugu icin oda ablasi gibi bagiriyoryaa öyle diyenleri takma kafana boşver,,benimkilerin yürümesinde bi gecikme olmadı şükür,ikiside 1 yaşından önce desteksiz yürüyolardı,hele oğlum 10 aylıkken yürümeye başlamıştı,
ama konuşması yani cümle kuramaması yüzünden çok laf yedim milletten yaşıtları bülbül gibi konuşuyodu,37 aylıktı ozaman ve eşim başta olmak üzere bu çocuk neden konuşmuyo cümle kurmuyo diye baskı üstüne baskı,çok moralim bozuluyodu ama dr'a sorduğumda 5 yaşına kadar cümle kuramaması normal dedi dediklerini anlıyo ve yapıyosa derdini anlatabiliyorsa zekasında sorun yok demekki daha ne istiyosunuz dedi eşimde duydu tabi bunları,
bidahada laf ettirmedim kimseye herkez kendi çocuğuna baksın,her çocuk aynı değil dedim hep,,sende böyle verebilirsin karşılığını onlar utansın onların morali bozulsun boşver sen üzülme,yürüycek elbet,,,şuan o üzüldüğüm günlere gülüyorum valla ben,çünkü 1 yılı aşkın süredir bülbül gibi konuşuyo ikiside ve susun artık allah aşkına demekle geçiyo günlerim
seninkide kısa sürede yürüycek ve ayaklandığı zaman bağımsızlığını ilan edicek ozaman peşinden koşturmayla geçicek zamanın,son günlerinin kıymetini bi boşver
takmamak lazim ama iste takiliyor dun facede kuzenimle yazisiyoruz onun oglu ahmetten 10gun Kadar buyuk yurumedi hala dimi diyor onunki 2aydir yuruyor evet dedim Doktor normal oldugunu soyluyor dedim 18 ayina Kadar yurumeyebilirmis cocuklar neresi normalmis 13 aylik olmus cocuk diyor dedim sinirleniyorum tabi bende dedim Doktor eger bi sorun olsa su yaptiklarinin hic birini yapamaz dedi dedim ki ahmet inanilmaz hareketli bir cocuk koltuklarin yataklarin ustunde geziyorCanım hiç takma kafana diyeceğim ama sen bir annesin ve ister istemez takılıyordur eminim. İki çocuk annesi olarak şunu söyleyebilirim her çocuk farklı ilgileri gelişimleri konuşmaları... Oğlum 13 aylık yürüdü 3 yaşında normal konuşmaya cümle kurmaya başladı laf söyleyenlere sadece gülüyordum biliyordum ki konuşmaya başlayınca hiç susmayacak kızım da 13 aylık yürüdü 18 aylık konuşmaya başladı. sağlıklarında bir sorun olmadıktan sonra varsın geç konuşsun geç yürüsün illaki yürüyecek yani...
Geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu inşallah geçmiştir.
Afiyet olsun canım
Güzel menü canım
insaallah canim bende bekliyorum enkisa zamanda yurusun diyeErkek cocuklarinda normal canim, hic merak etme yurur.
benim oglan yasindaydi siraliyodu ama yuruyemiyordu. Bi aksam amcasi gelmişti. Haberi yok saldi çocuğu. Oglan yurudu gitti. Gidis o gidis patladi gitti.
gider canim gobek kisminda fazlalik varsa iyi etmissin.
Gecmis olsun canim, sonuctan haberdar et bizi de.
Ne kadar fazlan oldugunu bilmiyorum ama ilk zamanlarda kas yaparsan orasi burasi şiş adamlar var ya kasli onlar gibi olursun, zamanla baslamalisin spora.
Kolay gelsin canim, benimde dip bucak girismem lazim temizliğe.
bence az ama canim.
kaptin bu isi guzel menü.
her zamanki gibi supersin, diyet senin yasam seklin olmus canim. Ah ah bende yapabilsem.
2 haftadir hastaneye gidip gelirken aci acina metabolizma m durdu. Toplamam lazim kendimi.
Listen guzel canim.
alinti yaptigin zaman quote den sonra yorumunu yapacaksin kac alinti ysptiysan tekrarla canim.
anlaşılır oldu mu acep
günaydın kızlar.
elif hoşgeldin.
dilek uğradı mı,allen de kayboldu bir anda. dağılmayalım kızlar ya,birlikten kuvvet doğar.
zerra fazlalıklar gitti mi.
bu sabah +600 çıktım.spor yapıyorum,az da yiyorum ama ne hikmetse eski yerine artı gördüm tartıda.:44:
gunaydin canimyağmurlu bir tokat havası daha...kahvaltımı yapıp saat 11 gibi okula gideceğim merhaba demeden geçmeyeyim dedim..kaçamak olmasın dikkat edelim olur mu??
günaydın canım..
maalesef gitmedi haatta daha aldım.başlangıç kiloma dönecem sanırım
bu ara gezmeler o kadar çok ki
millette birbiriyle yarışır gibi 11-12 çeşit pasta börek yapıyor
sinir oldum kendime iyice
yedim de başım göğe erdi sanki
günaydın canım..toparlamak lazım yoksa olmuyor böyle...
rose oğluşuna geçmiş olsun canım
ece milleti boşver sen..
her çocuğun gelişimi farklı
benim oğlum 33 aylıkken konuşamıyordu anne baba gitti geldi o kdr
şimdi 3 yaş 3 aylık maşallah susturamıyoruz sıpamı
tuğba dediğin gibi biliyorum ama yemeye devam..ama yedikçe mutlu olanlardan değilim
As canim cok skur idare ediom sen nasilsinSelaaammmmmm millet nasilsiniz bakalimben okuldayim hep ayni hep ayni
Günaydinnnnnnngünaydın çıtır hatunlarr
Gunaydin canim burasida ole beninde hic spor yapasim yok bide hasta oldm nezle olmsm nfes bile alamiom :) :)herkese gunaydin kizlar nasilsiniz ? burasi yagmurlu hic calisasim yok o yuzden
Gunaydin balim.bende diyete ilk basladgmda resmen hamile gibi olmustu krnm. o kdar yemiodm bi trlu dusmedim tartida snir olmustum sinemki cayi saolsun cok ise yario dvmli kllnrsan tembellik yapio bagrsakta ama ben 1 kere kullandm sende dene istersen canimgunaydin herkese,
ben birkac gunudr zayiflamaya degil tuvalete cikmaya taktigimdan hergun aslinda son 2 gundur kefir iciyorum. eve cok gec gidiyorum kurslarimdan dolayi aksamlarida yatmadan kucuk meyveli activia'lardan yiyorum.
surekli karnim sis ve gazli gazli geziyorum.
tartilmak istemiyorum moralim bozulacak cunku
Gzl menu olms bnce caniminşallah canım m de de kalabilir sorun yok yani :))
bugün 1 sene sonundaki ilk iş günümdü.anlatamam ne kadar yorulmuşum.2 yıldır topuklu ayakkabı giymiyordum eve geldiğimde ayak tabanlarıma çiviler batıyordu sanki...:2: çok çok çok yoruldum.malesef 1. sınıf okutuyorum.20 öğrencim var müdür hariç herşey iyiydi..süt iznimi ona rağmen kullanıyorum ya ondan galiba...ne kadar bebeğimi özlesem de çalışmak bana iyi gelecek galiba...umarım bu tempoda da hemencecik kilo veririm...hemen sizinle paylaşmak istedim bugünümü...siz neler yaptınız bensiz?
menüme de gelince..
sabah:1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
2 tane şekersiz çay
öğle yok
ara yok
akşam 1 tane tavuk dürüm
1 bardak ayran
3 bardak şekersiz çay
yaklaşık 2,5 lt su
okul öğleden önce başladığı için yemek yemeye fırsatım olmadı
Selam ben elif 26 yasindayim 74.5 kiloyum birlikten kuvvet dogar insallah zayiflariz diye umut ediyorum
Canım özel diyet yapmıyorum ekmeği de bazen yiyorum ama çok şükür vazgeçilmezim değil bir de ben normal ekmekten başkasını hiç yiyemiyorum böyle olunca da boş yere kalori alıyormuşum gibi geliyor bana. :26:
Yaklaşık bir ayda verdim canım ama son 3 kilo tapatazeydi yani oturmamıştı çabuk gitti o yüzden
günaydın canım..
rose oğluşuna geçmiş olsun canım
ece milleti boşver sen..
her çocuğun gelişimi farklı
benim oğlum 33 aylıkken konuşamıyordu anne baba gitti geldi o kdr
şimdi 3 yaş 3 aylık maşallah susturamıyoruz sıpamı
tuğba dediğin gibi biliyorum ama yemeye devam..ama yedikçe mutlu olanlardan değilim
herkese gunaydin kizlar nasilsiniz ? burasi yagmurlu hic calisasim yok o yuzden
günaydın çıtır hatunlarr
Dogru soyluyorsun tugbacim her cocugun gelisimibaska kizimdada gec yurudu diye laf ettiler ama 12bucuk aylikti yurudu 2yaindan oncede konusmaya basladi suan masaallah 2bucuk yasini gecti buyuk insanlargibi konusuyor oglumda herhalde Cabuk konusucak gec yurudugu icin oda ablasi gibi bagiriyor
takmamak lazim ama iste takiliyor dun facede kuzenimle yazisiyoruz onun oglu ahmetten 10gun Kadar buyuk yurumedi hala dimi diyor onunki 2aydir yuruyor evet dedim Doktor normal oldugunu soyluyor dedim 18 ayina Kadar yurumeyebilirmis cocuklar neresi normalmis 13 aylik olmus cocuk diyor dedim sinirleniyorum tabi bende dedim Doktor eger bi sorun olsa su yaptiklarinin hic birini yapamaz dedi dedim ki ahmet inanilmaz hareketli bir cocuk koltuklarin yataklarin ustunde geziyor
insaallah canim bende bekliyorum enkisa zamanda yurusun diye
günaydın çıtır hatunlarr
Selaaammmmmm millet nasilsiniz bakalimben okuldayim hep ayni hep ayni
charm yazmış altta aynen o şekilde yapıcaksın canımkızlar sze birşey sorcam
bu konu alıntılamayı ben szn gb sadece bze söylenen cümleleri alamıyorum..hepsini alınca da böyle uzun uzun oluyo cahiliğime sayın ama nasıl oluyor bir desenizde öğrensem
buarada bazı harfler eksik oluyo yazarken oğlum tuşları koparmış saolsun..
Bu arada alintilarda sadece iliskili yaziyi kullanabilmeyi sormussun;
Alinti yapip cevaplama bolumune gecince kimden alinti yaptiysan onun alintisinin hangi bolumu kalsin istiyosan geri kalan yazilari siliceksin. Ama basta ve sondaki [quote yazan kisimlara hic elleme. :)
bende yedikçe mutlu olanlardan değilim artık fena canım sıkılıyo moralim bozuluyootuğba dediğin gibi biliyorum ama yemeye devam..ama yedikçe mutlu olanlardan değilim
günaydın fıstığımgünaydın çıtır hatunlarr
anladim canim, olsun iyi olmus 64 den sonrasi yavas gidiyor ama vermesi zevkli oluyor, ve bayagi bir farkediyor, ben lik kilo verdigimde 10 kilo verdim farketmeyenler vardi, sonra 62 den 60 a dusunce millet cok zeyifladin demeye basladi yani bazen 2 kilo daha fazla farkediyor, bende 59-60 da 1 yil kourudum kilomu gecen eylul ayindan beri 3.5-4 kilo aldim yine vermeye calisiyorum ayni kilodayiz simdi yarisalim destek olalim birbirimize
zerra hosgeldin canim, bende yerimde sayiyiorum aldigim bu 3.5-4 kiloyu geri vermem lazim, hadi yarisip destek olalim biribirimize
kizlar ben simdilik kactim ders calismam lazim, sonra gorusuruz.bu eskilerden gelen yok galiba dimi, minder geliyordu arada simdi o da yok,,
tubiiiiiiiiiiiiiii nasil oldun canim??????????????
günaydın canım..
zerracim saglik olsunda gerisi bos.tuvalete cikamamak bile ne kadar cok moral bozuyor
takmamak lazim ama iste takiliyor dun facede kuzenimle yazisiyoruz onun oglu ahmetten 10gun Kadar buyuk yurumedi hala dimi diyor onunki 2aydir yuruyor evet dedim Doktor normal oldugunu soyluyor dedim 18 ayina Kadar yurumeyebilirmis cocuklar neresi normalmis 13 aylik olmus cocuk diyor dedim sinirleniyorum tabi bende dedim Doktor eger bi sorun olsa su yaptiklarinin hic birini yapamaz dedi dedim ki ahmet inanilmaz hareketli bir cocuk koltuklarin yataklarin ustunde geziyor
Gunaydin balim.bende diyete ilk basladgmda resmen hamile gibi olmustu krnm. o kdar yemiodm bi trlu dusmedim tartida snir olmustum sinemki cayi saolsun cok ise yario dvmli kllnrsan tembellik yapio bagrsakta ama ben 1 kere kullandm sende dene istersen canim
canim gecen hft ben 1 kere ancak cikmistim.o form caylari ogun icin cikartiyor belki ama sonrasinda duzen ayni yine.simdilik daha dogal yollari denemeye calisiyorum. zaten normaldede kolitim var ama dikkat etmeyince azdi galiba birde stresten.simdi karisik keten tohumlu salata yanindada bir bardak kefir iciyorum.
aramiza hosgeldin canim
Diplomasiz doktor, haklisin valla canim.
Menun guzel canim, ara ogunleri de eklersen daha etkili olur.
Toplamda kac kilo verdin canim, ben cizelge varsa da göremiyorum.
anladim canim, olsun iyi olmus 64 den sonrasi yavas gidiyor ama vermesi zevkli oluyor, ve bayagi bir farkediyor, ben lik kilo verdigimde 10 kilo verdim farketmeyenler vardi, sonra 62 den 60 a dusunce millet cok zeyifladin demeye basladi yani bazen 2 kilo daha fazla farkediyor, bende 59-60 da 1 yil kourudum kilomu gecen eylul ayindan beri 3.5-4 kilo aldim yine vermeye calisiyorum ayni kilodayiz simdi yarisalim destek olalim birbirimize
?
günaydın fıstığımgerçi tünaydınlık olduk ama neyseee
KIZLAR ORTALIK KARIŞTI
sabahtan beri yazmaya çalışıyorum sabah yazdıklarım yarım kalmış
şimdi paylaş dedim göndermedi
yazdıklarımı kopyaladım
buarada başka bişey kopyalamışım buraya yapıştır deyince yine gitti
alıntılarda gitti
dün bütün gün geçmişi okumaya çalıştım ama bugün pes ettim
napıyosunuz
kader bu hafta benim durum zorrr
dün içime öküz kaçmış gibi yedim
bugün dengelemeye çalışıyorum
cok Dogru canim her cocuk bir degil ama anlamiyorlar isteCanim bence hic kafaya takma, benim oglum 13 aylikken yurudu simdi 4 yasinda hala duzgun cumleler kuramiyor, gecen sene anaokuluna basladi ogretmeni doktora goturmemi soyledi goturduk butun tetkikler yapildi hic bi sorun bulamadilar sadece bekliceksin dediler simdi gecen seneye bakarak cok duzeldi ama genede tam anlamiyla duzgun cumleler kuramiyo abimin oglu benimkinden 2 ay kucuk buyuk adam gibi herseyi konusuyo ama ben hic kafaya takmiyorum doktora goturdum daha yapilacak bisey yok. birde kizim var kizim 16 aylikken yurudu ondada her kafadan bi ses cikti ama zamani gelince kendi kendine kalkti yurudu kizim simdi oda 3yasinda abisi ne bakarak gene iyi konusuyor ama gene tam anlamiyla cumle kuramiyor ne yapalim her cocuk bir olucak diye bisey yok sen cocugunu doktora goturduysen gerisini bosver derim
sanada gunaydinnn canim
bende isteyim
Canım biri bana böyle söylese vereceğim cevap benimki hiç yürümeyecek büyüyene kadar kucağımda taşıyacağım ben sorun etmiyorum size ne...olurdu. Ayrıca şunu da söyleyim böyle söylemler çoğunlukla kıskançlıktan kaynaklı ve genelde yakınındaki kişiler yapıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?