70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım..
maalesef gitmedi haatta daha aldım.başlangıç kiloma dönecem sanırım
bu ara gezmeler o kadar çok ki
millette birbiriyle yarışır gibi 11-12 çeşit pasta börek yapıyor
sinir oldum kendime iyice
yedim de başım göğe erdi sanki
günaydın canım..toparlamak lazım yoksa olmuyor böyle...

rose oğluşuna geçmiş olsun canım

ece milleti boşver sen..
her çocuğun gelişimi farklı
benim oğlum 33 aylıkken konuşamıyordu anne baba gitti geldi o kdr
şimdi 3 yaş 3 aylık maşallah susturamıyoruz sıpamı

tuğba dediğin gibi biliyorum ama yemeye devam..ama yedikçe mutlu olanlardan değilim

Dogru soyluyorsun tugbacim her cocugun gelisimibaska kizimdada gec yurudu diye laf ettiler ama 12bucuk aylikti yurudu 2yaindan oncede konusmaya basladi suan masaallah 2bucuk yasini gecti buyuk insanlargibi konusuyor oglumda herhalde Cabuk konusucak gec yurudugu icin oda ablasi gibi bagiriyor
takmamak lazim ama iste takiliyor dun facede kuzenimle yazisiyoruz onun oglu ahmetten 10gun Kadar buyuk yurumedi hala dimi diyor onunki 2aydir yuruyor evet dedim Doktor normal oldugunu soyluyor dedim 18 ayina Kadar yurumeyebilirmis cocuklar neresi normalmis 13 aylik olmus cocuk diyor dedim sinirleniyorum tabi bende dedim Doktor eger bi sorun olsa su yaptiklarinin hic birini yapamaz dedi dedim ki ahmet inanilmaz hareketli bir cocuk koltuklarin yataklarin ustunde geziyor
insaallah canim bende bekliyorum enkisa zamanda yurusun diye

yağmurlu bir tokat havası daha...kahvaltımı yapıp saat 11 gibi okula gideceğim merhaba demeden geçmeyeyim dedim..kaçamak olmasın dikkat edelim olur mu??
gunaydin canim

gunaydin canimm

Selaaammmmmm millet nasilsiniz bakalim ben okuldayim hep ayni hep ayni
As canim cok skur idare ediom sen nasilsin
günaydın çıtır hatunlarr
Günaydinnnnnnn
herkese gunaydin kizlar nasilsiniz ? burasi yagmurlu hic calisasim yok o yuzden
Gunaydin canim burasida ole beninde hic spor yapasim yok bide hasta oldm nezle olmsm nfes bile alamiom :) :)
Gunaydin balim.bende diyete ilk basladgmda resmen hamile gibi olmustu krnm. o kdar yemiodm bi trlu dusmedim tartida snir olmustum sinemki cayi saolsun cok ise yario dvmli kllnrsan tembellik yapio bagrsakta ama ben 1 kere kullandm sende dene istersen canim
Gzl menu olms bnce canim
Selam ben elif 26 yasindayim 74.5 kiloyum birlikten kuvvet dogar insallah zayiflariz diye umut ediyorum

Hosgeldin guzelim

Son düzenleme:

anladim canim, olsun iyi olmus 64 den sonrasi yavas gidiyor ama vermesi zevkli oluyor, ve bayagi bir farkediyor, ben lik kilo verdigimde 10 kilo verdim farketmeyenler vardi, sonra 62 den 60 a dusunce millet cok zeyifladin demeye basladi yani bazen 2 kilo daha fazla farkediyor, bende 59-60 da 1 yil kourudum kilomu gecen eylul ayindan beri 3.5-4 kilo aldim yine vermeye calisiyorum ayni kilodayiz simdi yarisalim destek olalim birbirimize

zerra hosgeldin canim, bende yerimde sayiyiorum aldigim bu 3.5-4 kiloyu geri vermem lazim, hadi yarisip destek olalim biribirimize

herkese gunaydin kizlar nasilsiniz ? burasi yagmurlu hic calisasim yok o yuzden

sana da gunaydin kuzu, benim icimde calisma istegi var, kacayim calisayuim bari
günaydın çıtır hatunlarr

gunaydin kaderim, nasilsin, hazirliklar ne alemde

kizlar ben simdilik kactim ders calismam lazim, sonra gorusuruz. bu eskilerden gelen yok galiba dimi, minder geliyordu arada simdi o da yok,,

tubiiiiiiiiiiiiiii nasil oldun canim??????????????

Canim bence hic kafaya takma, benim oglum 13 aylikken yurudu simdi 4 yasinda hala duzgun cumleler kuramiyor, gecen sene anaokuluna basladi ogretmeni doktora goturmemi soyledi goturduk butun tetkikler yapildi hic bi sorun bulamadilar sadece bekliceksin dediler simdi gecen seneye bakarak cok duzeldi ama genede tam anlamiyla duzgun cumleler kuramiyo abimin oglu benimkinden 2 ay kucuk buyuk adam gibi herseyi konusuyo ama ben hic kafaya takmiyorum doktora goturdum daha yapilacak bisey yok. birde kizim var kizim 16 aylikken yurudu ondada her kafadan bi ses cikti ama zamani gelince kendi kendine kalkti yurudu kizim simdi oda 3yasinda abisi ne bakarak gene iyi konusuyor ama gene tam anlamiyla cumle kuramiyor ne yapalim her cocuk bir olucak diye bisey yok sen cocugunu doktora goturduysen gerisini bosver derim

günaydın çıtır hatunlarr

sanada gunaydinnn canim

Selaaammmmmm millet nasilsiniz bakalim ben okuldayim hep ayni hep ayni

bende isteyim

..........................................................

Son düzenleme:
charm yazmış altta aynen o şekilde yapıcaksın canım

tuğba dediğin gibi biliyorum ama yemeye devam..ama yedikçe mutlu olanlardan değilim
bende yedikçe mutlu olanlardan değilim artık fena canım sıkılıyo moralim bozuluyoo
günaydın çıtır hatunlarr
günaydın fıstığımgerçi tünaydınlık olduk ama neyseee

burdayım canım ara ara girip okuyorum kaçıyorum,,aradada yazmaya çalışıyorum işte
fena sayılmam azcık zorluyo hareket sınırlamam var buda ciddi anlamda negatif engelliyo ruh halimi,bişey yapasım yok

Canım biri bana böyle söylese vereceğim cevap benimki hiç yürümeyecek büyüyene kadar kucağımda taşıyacağım ben sorun etmiyorum size ne...olurdu. Ayrıca şunu da söyleyim böyle söylemler çoğunlukla kıskançlıktan kaynaklı ve genelde yakınındaki kişiler yapıyordur.

aramiza hosgeldin canim

Diplomasiz doktor, haklisin valla canim.

Menun guzel canim, ara ogunleri de eklersen daha etkili olur.

Toplamda kac kilo verdin canim, ben cizelge varsa da göremiyorum.

Canım yaklaşık bir ayda 7 kilo verdim

Bana uyar canım bu motivasyonumuzu artırır
Benim de 63 ten sonrası zorlayacak gibi. geçen haftalarda daha hıZlı veriyordum şimdi 63 leri gördüm ama yavaşladım gibi. Detoks ya da spora başlamalıyım

KIZLAR ORTALIK KARIŞTI
sabahtan beri yazmaya çalışıyorum sabah yazdıklarım yarım kalmış
şimdi paylaş dedim göndermedi
yazdıklarımı kopyaladım
buarada başka bişey kopyalamışım buraya yapıştır deyince yine gitti
alıntılarda gitti
dün bütün gün geçmişi okumaya çalıştım ama bugün pes ettim
napıyosunuz
kader bu hafta benim durum zorrr
dün içime öküz kaçmış gibi yedim
bugün dengelemeye çalışıyorum

Bugunku Menumu paylasayim kizlar aksama giremem belki

Sabah : 2 dilim ekmek + peynir + salatalik+ tomates + maydanoz

Ara : sekersiz sallama cay + 4 tane kuru erik

Oglen : tavuk sote + salatalik + yogurt + 2 dilim ekmek

Ara : meyve getirmeyi unutmusum bilmiyorum yaparmiyim belki 2 tane biscuit yerim

Aksam : corba + salata + yogurt

günaydın fıstığımgerçi tünaydınlık olduk ama neyseee

tünaydın canımcım nasıl oldun iyi misin???

bende bugün kaçırdım biraz cıss yemedim ama öğlen yemeğine iki dilim ekleyerek hata yaptım ne zamndır ekmek yemiyordum öğlenleri bakalım nolcak ama bırakma sakın daha koskoca 2,5 gün var

cok Dogru canim her cocuk bir degil ama anlamiyorlar iste

Dogru canim yakindakiler daha cok yapiyor

Kızlar nasılsınız bugün diyetinde izinli günüm .yaniii abur çuburları günüm .dsarıya çıktık normalde yediğim Yiyeceklerin yarısını yiyemedim. Demekti midem küçülüyor. Az evvel eşimle bir ton tartıştım saydım saydım .ditti uyumaya kızdı tabii:26:
Napim artık . bir izin günü var zaten aylardırda gezmedik hep hastalık hastalık oda beni gezdirmedi .eve döndük sinir oldum.6yıl oldu değişmedi gitti.yazın pikniktir sahildir gündüz güneş var der götürmez. Akşam olur akşam gidilmez der of artık
buarada adette oldum.
Yarın misafirim var.temizlik yapıcam.tatlımıda bugünden yapıcam yarın inş.diyete devam ederim
Bozmak istemiyorum kızın bana dövün beni. Olmadı tehdit edin
Yorumlara da vakit bulursam bakıcam bilginize
Olmadı artık yarınakşam uğrarım.buarada bise sorucam su herbalife ürünlerini bilen varmı zayıflama takviye vs diyor lar.yani diyen kişide gayet bir bilgili bir bayandı tabi soz ne dersiniz

Birde pantolonum düşüyor. Hep düşük bel üreticilerine saya saya çekerdim yukarı ama bu sefer öyle değil bayağı düşüyor hiç yürütmüyor şimdilik bir delik daha acııcam kemerimde .sonrasında inş hepsini yeni alırım bi zayıflayayımda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…