70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar.
bugün ipin ucu kaçtı biraz,oysa güzel gidiyordu.
canım bir şeye çok sıkıldı,yemekten çıkardım,ne işe yarayacaksa.
sabah 4 bardak su
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmek,domates,salatalık,biber
3 zeytinbir kibrit kutusunun 3/1 i kadar peynir,çay.
1 çay kaşığı bal.
ara yok
öğle 1 kase müsli
ara 1 kahve,bir ısırık bitter çikolata.
akşam[offf yazmasam daha iyiydi ama]
1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek
kısır,peynirli börek 1 dilim,turşu.çay.
2.5 litre su
40 dk yürüyüş.
çarşamba ve perşembe de günüm var.
atın beni denizlere.
artıda çıkmasam göbek atacağım sanırım.

iyi akşamlar hanımlar şöyle bir bakınayım dedim. aile hekimliği yeni bir kampanya başlatmış adımsayar veriyor tabii belirli bir ölçüçü yapıp kilolu çıktıktan sonra... bende arkadaşlarla gittim tek bana verdiler kendimi kötü de hissettim doğrusu
daha da gaza geldim ben bugünlerin bir daha geri gelmesini istemiyorum ve ideal kiloma ulaşana kadar bu işi bırakmayacağım

nasıl olsun canım stres stress başka bişeyimiz yok bizim sen nerelerdesin bak gelmedin yine bu hafta ama seni liste altı yaptım o yüzden mutlaka gell bakk

canım ya bu arada ben listeye nasıl yazılacağını bilememişim senin özelden mesajına da cevap atamamışım kusura bakma emi bundan böyle daha düzenli yollarım

sen niye böyle bozdun ablaciiiiim :44: bende çok performanslı sayılmam çünkü günde 2 öğün yiyorum sadece, ara öğün falan da yok. ama en azından börekler, tatlılar götürmüyorum

İyi akşamlar kızlar,

Bugünkü menüm şöyle;

Sabah bir kayısı,

Sonra 1,5 saat yürüyüş

Maydanoz limon kürü

Kahvaltı; 2 dilim peynir, birkaç zeytin, taze nane, roka, dereotu, zeytinyağı, nar ekşisi, çörek otu,bir bardak tek şekerli çay
bir ve bir dilim tahıllı ekmek.

Ara yok

Öğle; maydanoz,peynirli omlet ve bir dilim tahıllı ekmek.

Ara; bir bardak tarçınlı süt ve birkaç badem

Akşam; Lahana çorbası,
​küçük bir parça peynir ve bir dilim tahıllı ekmek.

1 saat yürüyüş

Ara; az şekerli türk kahvesi ve bir parça bitter çikolata

Yaklaşık 2 litre su

Canım yazını okuyunca gülümsedim ve bu erkeklerin hepsi mi aynı acaba dedim. Bahsettiğin ürünler hakkında hiç bir fikrim yok canım .pantolonunun düşmesine sevindim eee bu zayıfladığının göstergesi

Akşam yemeğine kadar iyiymişsin akşam da börek fazla gibi onun haricinde iyi bence

Canım rakibem yine döktürmüşsün

Ben de menümü yazıyım

Sabah
Yarım kk peynir
1 zeytin
Bir bardak dut suyu
Salatalık

Ara
1 kivi
1 kaysı

Öğle
Azcık fasulye yemeği
Bir kase cacık

Ara
Yok

Akşam
5-6 kaşık çorba
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt

Spor 45 dk leslie ile yürüyüş ve arkasından 50 kere ip atlama

57 kiloydum yaklasık 8-9 ay içinde 70 kiloya çıktım össye hazırlanıyordum sınav stresidir abur cuburdur filan şimdi her gün sadece çorba içiyorum yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışıyorum zayıflama kemerim var titreten aletlerden ondan kullanıyorum. sabahları sadece nesfitin mısır gevreklerinden bir kase 4-5 çorba kaşığı sütle yiyorum. sonra aralarda yeşil çay sade kahve çay içiyorum acıkınca o gün için belirlediğim çorbadan içiyorum ya da elma filan yiyorum. sizce böyle 1 ay filan devam etsem bir sonuc verır mı?

Masallah canim super super menu... yuruyusunu disarida mi yapiyorsun?yoksa leslie mi

Canim seni cok iyi anliyorum ama sunu unutma ki ders calismak insaatta calismaktan daha fazla enerji harcatiyor ve anlik patlamalar yasiyorsun kendini bir anda hizli sekerin cikolatanin abur cuburun icinde buluyorsun kendini. bu benim sana acizane tavsiyem kilo vermeyi hedefine alma sinavina cok zz kaldi sen bence abur cuburu abartma masanda cerezin kuru uzumun bulunsun yesilcayi cok icme tansiyonunu dusurur o da otomatik olarak uykunu getirir. yani sonucta hedefin sinav gerisini bosver tabiki kilo alma ama gidani kesme motivasyonunu dusurme universoteye basladiginda tum azminle gel

yok yanlış anlamışsınız ben üniversiteye girdim bu dediğim geçen yıldı :)

Moon sağlıklı bir diyet için temel gıdalari alman gerekir. Sadece çorbayla sağlıklı olmaz. Sen de benim gibi çok ani kilo artışı yaşamissin. Menünü çeşitlendir. Yanında da spora devam halledersin: )

Menüm
Sabah;3 cherry domates, 4 yeşil zeytin, 1 kk peynir.4 dlm salata, 1 dilim kepek ekmek

Öğle yok
1 saat yürüyüş ve egzersiz
Ara; 4 kayısı kurusu ve 7 otlu çay, 1 tane eti form mısır ve prinç patlaklı

Akşam; 4 köfte, yarim kepek ekmek, 1 porsiyon salata

Yarim saat yoğun egzersiz
Ara; 1 yerli muz, 1 mandalina, yarım yeşil elma
Su 1, 5 lt

böyle bir menü de denedim bu da çok faydalı oldu teşekkürler :)

yok yanlış anlamışsınız ben üniversiteye girdim bu dediğim geçen yıldı :)

öncelikle günaydın yaşlılık işte o kadar geçmiş zamanla yazmışsın ben nasıl şimdiki zaman algıladım anlamadım hoş gör tatlım
burada bizimle beraber güzel kilo vereceğinden eminim yeter ki bırakma

herkese günaydınnn topiği ben açtım bugün güzel enerjili bol hareketli az kalorili insanların kalbini kırmadığımız ve etrafa tebessümler dağıttığımız bir gün olsun inşallah
ben sabah 6,20 de uyandım ve 40 dk nivea body ile dinamik sabahlar programını uyguladım
şuan hem kahvaltımı yiyorum hemde topiğe bakıyorum
menülerimi akşam paylaşmaya başlıyacağım inşallah
adımsayar ile günde kaç adım atacağım çok merak ediyorum atmam gereken sayı 10,000 imiş
artık sınıfta hiiçç durmam bi o yana bi bu yana çocukların başını dönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…