Teşekkür ederim.bende kac gez diyet yaptıysam hep geri aldım verdigim kiloları.hic 38 beden olmadım ama bu sefer kararlıyım olcak insallah.Hoşgeldin. Emın ol burada ki herkes yardımcı olacaktır.: )
hoşgeldinkendinden biraz bahsedersen harika olur.
kilo çizelgeni hazırlarsın ve bizimle beraber bu yola başlarsın
Hos bulduk teşekkür ederim.23 yaşındayım.boyum 168 cm kilo 76
Bi cocugum var 2 yasına girecek nisanda.ondan dolayı yürüyüşde yapamıyorum ama evde spor yapicam insallah.bugun başlıyorum diyete bakalım .
Evet başaracağız :)çok güzel canım evde yaparsın sporunu bende 24 yaşındayım ve 17 aylık bebeğim var :) senden iki kilo da fazlam varbence başaracağız
Teşekkür ederim.bende kac gez diyet yaptıysam hep geri aldım verdigim kiloları.hic 38 beden olmadım ama bu sefer kararlıyım olcak insallah.
Günaydın herkese : )herkese günaydınnntopiği ben açtım bugün güzel enerjili bol hareketli az kalorili insanların kalbini kırmadığımız ve etrafa tebessümler dağıttığımız bir gün olsun inşallah
ben sabah 6,20 de uyandım ve 40 dk nivea body ile dinamik sabahlar programını uyguladım
şuan hem kahvaltımı yiyorum hemde topiğe bakıyorum
menülerimi akşam paylaşmaya başlıyacağım inşallah
adımsayar ile günde kaç adım atacağım çok merak ediyorum atmam gereken sayı 10,000 imiş
artık sınıfta hiiçç durmam bi o yana bi bu yana çocukların başını dönderirim
günaydın hepinize.
hava yağmurlu burada,gerçi tüm türkiye öyle,aman yağsın da bereket olsun ülkemizde.
merviko hoşgeldin.
kahvaltı 9.30 a kadar edilmeli.bu konuda yapılmış çalışmalar var,sonrasında yenenler hemen depolanıyormuş.
Arkadaslar kahvaltı saati cok onemli mi sizce.sizler kaçta yapıyorsunuz kahvaltıyı .ben 8:30 da yaptım bugün.
günaydın hepinize.
hava yağmurlu burada,gerçi tüm türkiye öyle,aman yağsın da bereket olsun ülkemizde.
merviko hoşgeldin.
kahvaltı 9.30 a kadar edilmeli.bu konuda yapılmış çalışmalar var,sonrasında yenenler hemen depolanıyormuş.
57 kiloydum yaklasık 8-9 ay içinde 70 kiloya çıktım össye hazırlanıyordum sınav stresidir abur cuburdur filan şimdi her gün sadece çorba içiyorum yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışıyorum zayıflama kemerim var titreten aletlerden ondan kullanıyorum. sabahları sadece nesfitin mısır gevreklerinden bir kase 4-5 çorba kaşığı sütle yiyorum. sonra aralarda yeşil çay sade kahve çay içiyorum acıkınca o gün için belirlediğim çorbadan içiyorum ya da elma filan yiyorum. sizce böyle 1 ay filan devam etsem bir sonuc verır mı?
Inanmak başarmanın yarısıdır. Ne güzel bebişinde varmış Allah bağışlasın. Zaten bebişin de sana spor yaptırır : )
iyi akşamlar hanımlar şöyle bir bakınayım dedim. aile hekimliği yeni bir kampanya başlatmış adımsayar veriyor tabii belirli bir ölçüçü yapıp kilolu çıktıktan sonra... bende arkadaşlarla gittim tek bana verdiler kendimi kötü de hissettim doğrusu
daha da gaza geldim ben bugünlerin bir daha geri gelmesini istemiyorum ve ideal kiloma ulaşana kadar bu işi bırakmayacağım
tamam canım yarışalımanladim canim, olsun iyi olmus 64 den sonrasi yavas gidiyor ama vermesi zevkli oluyor, ve bayagi bir farkediyor, ben lik kilo verdigimde 10 kilo verdim farketmeyenler vardi, sonra 62 den 60 a dusunce millet cok zeyifladin demeye basladi yani bazen 2 kilo daha fazla farkediyor, bende 59-60 da 1 yil kourudum kilomu gecen eylul ayindan beri 3.5-4 kilo aldim yine vermeye calisiyorum ayni kilodayiz simdi yarisalim destek olalim birbirimize
zerra hosgeldin canim, bende yerimde sayiyiorum aldigim bu 3.5-4 kiloyu geri vermem lazim, hadi yarisip destek olalim biribirimize
sana da gunaydin kuzu, benim icimde calisma istegi var, kacayim calisayuim bari
gunaydin kaderim, nasilsin, hazirliklar ne alemde
kizlar ben simdilik kactim ders calismam lazim, sonra gorusuruz.bu eskilerden gelen yok galiba dimi, minder geliyordu arada simdi o da yok,,
tubiiiiiiiiiiiiiii nasil oldun canim??????????????
benimde çok moralim bozuluyor yaaaaacharm yazmış altta aynen o şekilde yapıcaksın canım
bende yedikçe mutlu olanlardan değilim artık fena canım sıkılıyo moralim bozuluyoo
günaydın fıstığımgerçi tünaydınlık olduk ama neyseee
burdayım canım ara ara girip okuyorum kaçıyorum,,aradada yazmaya çalışıyorum işte
fena sayılmam azcık zorluyo hareket sınırlamam var buda ciddi anlamda negatif engelliyo ruh halimi,bişey yapasım yok
evet canım sağlık ve huzur olsungünaydın canım..
maalesef gitmedi haatta daha aldım.başlangıç kiloma dönecem sanırım
bu ara gezmeler o kadar çok ki
millette birbiriyle yarışır gibi 11-12 çeşit pasta börek yapıyor
sinir oldum kendime iyice
yedim de başım göğe erdi sanki
günaydın canım..toparlamak lazım yoksa olmuyor böyle...
zerracim saglik olsunda gerisi bos.tuvalete cikamamak bile ne kadar cok moral bozuyor
güzel canım afiyet olsunBugunku Menumu paylasayim kizlar aksama giremem belki
Sabah : 2 dilim ekmek + peynir + salatalik+ tomates + maydanoz
Ara : sekersiz sallama cay + 4 tane kuru erik
Oglen : tavuk sote + salatalik + yogurt + 2 dilim ekmek
Ara : meyve getirmeyi unutmusum bilmiyorum yaparmiyim belki 2 tane biscuit yerim
Aksam : corba + salata + yogurt
o tarz ürünler bence doğru değil.sağlıklı beslenmek gibisi var mı..Kızlar nasılsınız bugün diyetinde izinli günüm .yaniii abur çuburları günüm .dsarıya çıktık normalde yediğim Yiyeceklerin yarısını yiyemedim. Demekti midem küçülüyor. Az evvel eşimle bir ton tartıştım saydım saydım .ditti uyumaya kızdı tabii:26:
Napim artık . bir izin günü var zaten aylardırda gezmedik hep hastalık hastalık oda beni gezdirmedi .eve döndük sinir oldum.6yıl oldu değişmedi gitti.yazın pikniktir sahildir gündüz güneş var der götürmez. Akşam olur akşam gidilmez der of artık
buarada adette oldum.
Yarın misafirim var.temizlik yapıcam.tatlımıda bugünden yapıcam yarın inş.diyete devam ederim
Bozmak istemiyorum kızın bana dövün beni. Olmadı tehdit edin
Yorumlara da vakit bulursam bakıcam bilginize
Olmadı artık yarınakşam uğrarım.buarada bise sorucam su herbalife ürünlerini bilen varmı zayıflama takviye vs diyor lar.yani diyen kişide gayet bir bilgili bir bayandı tabi soz ne dersiniz
Birde pantolonum düşüyor. Hep düşük bel üreticilerine saya saya çekerdim yukarı ama bu sefer öyle değil bayağı düşüyor hiç yürütmüyor şimdilik bir delik daha acııcam kemerimde .sonrasında inş hepsini yeni alırım bi zayıflayayımda
ne güzel pantolon düşecek kdr zayıflamışsın
1 dilim börek bişeycik olmaz sen eritirsin sporla onu..iyi akşamlar kızlar.
bugün ipin ucu kaçtı biraz,oysa güzel gidiyordu.
canım bir şeye çok sıkıldı,yemekten çıkardım,ne işe yarayacaksa.
sabah 4 bardak su
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmek,domates,salatalık,biber
3 zeytinbir kibrit kutusunun 3/1 i kadar peynir,çay.
1 çay kaşığı bal.
ara yok
öğle 1 kase müsli
ara 1 kahve,bir ısırık bitter çikolata.
akşam[offf yazmasam daha iyiydi ama]
1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek
kısır,peynirli börek 1 dilim,turşu.çay.
2.5 litre su
40 dk yürüyüş.
çarşamba ve perşembe de günüm var.
atın beni denizlere.
artıda çıkmasam göbek atacağım sanırım.
canını sıkma canım..bmı 25 in üzerinde olana veriliyor.ve sınırlı sayıda var aile hekimlerinin elindeiyi akşamlar hanımlar şöyle bir bakınayım dedim. aile hekimliği yeni bir kampanya başlatmış adımsayar veriyor tabii belirli bir ölçüçü yapıp kilolu çıktıktan sonra... bende arkadaşlarla gittim tek bana verdiler kendimi kötü de hissettim doğrusu
daha da gaza geldim ben bugünlerin bir daha geri gelmesini istemiyorum ve ideal kiloma ulaşana kadar bu işi bırakmayacağım
afiyet olsun güzel
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm şöyle;
Sabah bir kayısı,
Sonra 1,5 saat yürüyüş
Maydanoz limon kürü
Kahvaltı; 2 dilim peynir, birkaç zeytin, taze nane, roka, dereotu, zeytinyağı, nar ekşisi, çörek otu,bir bardak tek şekerli çay bir ve bir dilim tahıllı ekmek.
Ara yok
Öğle; maydanoz,peynirli omlet ve bir dilim tahıllı ekmek.
Ara; bir bardak tarçınlı süt ve birkaç badem
Akşam; Lahana çorbası,​küçük bir parça peynir ve bir dilim tahıllı ekmek.
1 saat yürüyüş
Ara; az şekerli türk kahvesi ve bir parça bitter çikolata
Yaklaşık 2 litre su
maşallah canım iyi ayakta kalabiliyorsun yediklerinle..bide emziriyorsun yanılmıyorsamBen de menümü yazıyım
Sabah
Yarım kk peynir
1 zeytin
Bir bardak dut suyu
Salatalık
Ara
1 kivi
1 kaysı
Öğle
Azcık fasulye yemeği
Bir kase cacık
Ara
Yok
Akşam
5-6 kaşık çorba
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt
Spor 45 dk leslie ile yürüyüş ve arkasından 50 kere ip atlama
günaydın canım..ben 45 dak yürüyüşle 6000 adım civarında atıyorumherkese günaydınnntopiği ben açtım bugün güzel enerjili bol hareketli az kalorili insanların kalbini kırmadığımız ve etrafa tebessümler dağıttığımız bir gün olsun inşallah
ben sabah 6,20 de uyandım ve 40 dk nivea body ile dinamik sabahlar programını uyguladım
adımsayar ile günde kaç adım atacağım çok merak ediyorum atmam gereken sayı 10,000 imiş
10000 bütün gün attığım adımlarla anca olur heralde
aramıza hoş geldin canımArkadaslar kahvaltı saati cok onemli mi sizce.sizler kaçta yapıyorsunuz kahvaltıyı .ben 8:30 da yaptım bugün.
8.30 iyi canım kahvaltı için
ben çalışmıyorken biraz daha geç yapardım 10 civarı öğlen yemezdim.akşam yedim
ama ara öğünlerim vardı o zaman
şimdi 3 öğün yiyorum ara öğünler olmuyor
meyveyi çok sevdiğimden akşam işten gelince yemek öncesi epey bi meyve yiyorum
günaydın hepinize.
merviko hoşgeldin.
günaydın rosado
burdada yağmurlu canım..hava kapalı
Neyin ölçüsünü yapıyolar sadece kiloya mı bakıyorlar
Evet oda yaptırıyor.dogumdan 1 sene sonra bi diyet yapıp 79 lardan 64 lere inmiştim ama qerisi gelmedi.tekrar kilo aldım maalesef.stresten cok yemek yiyorum ayrıcasürekli veriyorum ama geri alıyorum .
günaydın...
kızlar nasılsınız ..keyifler nasıl..
dün huzurla uyudum..2 hafta aradan sonra akşamı kaçamaksız atlattım
ama bugün öğle arası arkadaşa gdicez umreden geldi
inşallah fazla bişey yapmamıştır..
bu aralar haddi aştım gerçekten
Kızlar nasılsınız bugün diyetinde izinli günüm .yaniii abur çuburları günüm .dsarıya çıktık normalde yediğim Yiyeceklerin yarısını yiyemedim. Demekti midem küçülüyor. Az evvel eşimle bir ton tartıştım saydım saydım .ditti uyumaya kızdı tabii:26:
Napim artık . bir izin günü var zaten aylardırda gezmedik hep hastalık hastalık oda beni gezdirmedi .eve döndük sinir oldum.6yıl oldu değişmedi gitti.yazın pikniktir sahildir gündüz güneş var der götürmez. Akşam olur akşam gidilmez der of artık
buarada adette oldum.
Yarın misafirim var.temizlik yapıcam.tatlımıda bugünden yapıcam yarın inş.diyete devam ederim
Bozmak istemiyorum kızın bana dövün beni. Olmadı tehdit edin
Yorumlara da vakit bulursam bakıcam bilginize
Olmadı artık yarınakşam uğrarım.buarada bise sorucam su herbalife ürünlerini bilen varmı zayıflama takviye vs diyor lar.yani diyen kişide gayet bir bilgili bir bayandı tabi soz ne dersiniz
Birde pantolonum düşüyor. Hep düşük bel üreticilerine saya saya çekerdim yukarı ama bu sefer öyle değil bayağı düşüyor hiç yürütmüyor şimdilik bir delik daha acııcam kemerimde .sonrasında inş hepsini yeni alırım bi zayıflayayımda
iyi akşamlar kızlar.
bugün ipin ucu kaçtı biraz,oysa güzel gidiyordu.
canım bir şeye çok sıkıldı,yemekten çıkardım,ne işe yarayacaksa.
sabah 4 bardak su
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmek,domates,salatalık,biber
3 zeytinbir kibrit kutusunun 3/1 i kadar peynir,çay.
1 çay kaşığı bal.
ara yok
öğle 1 kase müsli
ara 1 kahve,bir ısırık bitter çikolata.
akşam[offf yazmasam daha iyiydi ama]
1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek
kısır,peynirli börek 1 dilim,turşu.çay.
2.5 litre su
40 dk yürüyüş.
çarşamba ve perşembe de günüm var.
atın beni denizlere.
artıda çıkmasam göbek atacağım sanırım.
iyi akşamlar hanımlar şöyle bir bakınayım dedim. aile hekimliği yeni bir kampanya başlatmış adımsayar veriyor tabii belirli bir ölçüçü yapıp kilolu çıktıktan sonra... bende arkadaşlarla gittim tek bana verdiler kendimi kötü de hissettim doğrusu
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm şöyle;
Sabah bir kayısı,
Sonra 1,5 saat yürüyüş
Maydanoz limon kürü
Kahvaltı; 2 dilim peynir, birkaç zeytin, taze nane, roka, dereotu, zeytinyağı, nar ekşisi, çörek otu,bir bardak tek şekerli çay bir ve bir dilim tahıllı ekmek.
Ara yok
Öğle; maydanoz,peynirli omlet ve bir dilim tahıllı ekmek.
Ara; bir bardak tarçınlı süt ve birkaç badem
Akşam; Lahana çorbası,​küçük bir parça peynir ve bir dilim tahıllı ekmek.
1 saat yürüyüş
Ara; az şekerli türk kahvesi ve bir parça bitter çikolata
Yaklaşık 2 litre su
Ben de menümü yazıyım
Sabah
Yarım kk peynir
1 zeytin
Bir bardak dut suyu
Salatalık
Ara
1 kivi
1 kaysı
Öğle
Azcık fasulye yemeği
Bir kase cacık
Ara
Yok
Akşam
5-6 kaşık çorba
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt
Spor 45 dk leslie ile yürüyüş ve arkasından 50 kere ip atlama
herkese günaydınnntopiği ben açtım bugün güzel enerjili bol hareketli az kalorili insanların kalbini kırmadığımız ve etrafa tebessümler dağıttığımız bir gün olsun inşallah
Günaydın kızlar
Dün uğrayamadım, nasılsınız
Az kaldı cumaya ben çok heyecanlıyım umarım güzel olur
günaydın...
kızlar nasılsınız ..keyifler nasıl..
dün huzurla uyudum..2 hafta aradan sonra akşamı kaçamaksız atlattım
ama bugün öğle arası arkadaşa gdicez umreden geldi
inşallah fazla bişey yapmamıştır..
bu aralar haddi aştım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?