70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin kendinden biraz bahsedersen harika olur.
kilo çizelgeni hazırlarsın ve bizimle beraber bu yola başlarsın

Hos bulduk teşekkür ederim.23 yaşındayım.boyum 168 cm kilo 76
Bi cocugum var 2 yasına girecek nisanda.ondan dolayı yürüyüşde yapamıyorum ama evde spor yapicam insallah.bugun başlıyorum diyete bakalım .

Hos bulduk teşekkür ederim.23 yaşındayım.boyum 168 cm kilo 76
Bi cocugum var 2 yasına girecek nisanda.ondan dolayı yürüyüşde yapamıyorum ama evde spor yapicam insallah.bugun başlıyorum diyete bakalım .

çok güzel canım evde yaparsın sporunu bende 24 yaşındayım ve 17 aylık bebeğim var :) senden iki kilo da fazlam var bence başaracağız

günaydın hepinize.
hava yağmurlu burada,gerçi tüm türkiye öyle,aman yağsın da bereket olsun ülkemizde.
merviko hoşgeldin.
kahvaltı 9.30 a kadar edilmeli.bu konuda yapılmış çalışmalar var,sonrasında yenenler hemen depolanıyormuş.

Teşekkür ederim.bende kac gez diyet yaptıysam hep geri aldım verdigim kiloları.hic 38 beden olmadım ama bu sefer kararlıyım olcak insallah.

Inanmak başarmanın yarısıdır. Ne güzel bebişinde varmış Allah bağışlasın. Zaten bebişin de sana spor yaptırır : )

Günaydın herkese : )
Gerçekten çok enerji dolu olmuş. Okurken o pozitiflik bana da geçti : ) inşallah günün bu şekilde devam etsin : )

Günaydın kızlar
Dün uğrayamadım, nasılsınız
Az kaldı cumaya ben çok heyecanlıyım umarım güzel olur

Hosbulduk .ewet haklısınız .onceden gittiğim diyetisyenimde erken saatlere veriyordu kahvaltıyı .

Arkadaslar kahvaltı saati cok onemli mi sizce.sizler kaçta yapıyorsunuz kahvaltıyı .ben 8:30 da yaptım bugün.

Benim değişiyor açıkçası ama evet önemli canım güzel bir kahvaltı :26:

Ben zaten 10 da uyanıyorum bana geçmiş olsun o zaman

Sonuç verir tabi ki ama 1 ay sonrasında ne olucak ?
Düzenli yemek yemelisin sadece çorba içmek iyi değil ki.
Süt ve süt ürünleri tüketmen lazım, hafif et yemekleri, sebze yemekleri yemen lazım ki buna alışınca alışkanlığın değişmiş oluyor.
Ben böyle kilo verdiğim zaman hep geri aldım :44:

Inanmak başarmanın yarısıdır. Ne güzel bebişinde varmış Allah bağışlasın. Zaten bebişin de sana spor yaptırır : )

Evet oda yaptırıyor.dogumdan 1 sene sonra bi diyet yapıp 79 lardan 64 lere inmiştim ama qerisi gelmedi.tekrar kilo aldım maalesef.stresten cok yemek yiyorum ayrıca sürekli veriyorum ama geri alıyorum .

Neyin ölçüsünü yapıyolar sadece kiloya mı bakıyorlar

tamam canım yarışalım
benimde çok moralim bozuluyor yaaaaa

günaydın...

kızlar nasılsınız ..keyifler nasıl..

dün huzurla uyudum..2 hafta aradan sonra akşamı kaçamaksız atlattım

ama bugün öğle arası arkadaşa gdicez umreden geldi
inşallah fazla bişey yapmamıştır..
bu aralar haddi aştım gerçekten

Evet oda yaptırıyor.dogumdan 1 sene sonra bi diyet yapıp 79 lardan 64 lere inmiştim ama qerisi gelmedi.tekrar kilo aldım maalesef.stresten cok yemek yiyorum ayrıca sürekli veriyorum ama geri alıyorum .

Iyi vermişsin ama işte koruman gerekiyor.evet kimisi stresten yer kimisi canı hiç birşey istemez.Stres herseyi kötü etkiliyor. Bu nedenle stres yapmamaya çalış çünkü stres yapsanda yapmasanda olacak şeyler oluyor : )

gunaydin kizlar nasilsiniz

dun Sabah ev isleri icin tapunun bankaya gitmesi lazimdi esimde iste diye sen gotur dedi goturdum gezdim dolastim evle gezdigim yerler cok uzak yaklasik 6 kmre yurudum eve tekrar geldim esim tekrar aradi annemide al carsiya gelin markete felan gideriz dedim oluyom yorgunluktan ne olucak gel dedi yokus cikmiycan sonucda dedi tamam dedim donus yolumuz yokus oluyor cunku yaklasik 2kmre daha yurudum cok yoruldum dun ve aksam tartildigimda inanilmaz bi rakam gordum Boyle devam ederse 2hafta sonra 59u ucundan gorurum insaallah

şu iki gün yaptık yaptık zerra,cumaya yine kötü bir sonuç almak istemiyorum.
yazmıştım benim de bugün yarın günüm var.en az hasarla atlatmaya bakacağım artık.
sporu da arttırmak lazım ama sabahtan beri ev temizliyorum,ancak akşama artık,o da halim kalırsa.
neyse zaman geçiyor,ben yemeğimi de hazır edeyim,günden gelince bir de onunla uğraşmayayım.

ne guzel pantalonunun dusmesi darisi bize ins
bahsettigin urunleri bilmiyorum canim ben yurt disindayim zaten. fazla kacirmama dikkat et canim surda cuma ne kaldi.

keske o bilim boregi yemeseydin zaten aksam ustu arada 1 isirik cikolatayi goturmussun. neyse yuruyus yapmissin ins dengelersin.
gunundede fazla kacirma derim cuma arefesi arti cikabilirsin haberin olsun.

bence guzel yanini dusun bak artik bi adim sayarin var ve bu seni motive etmeli, kendinide kotu hissetmene gerek yok unutma zararin neresinden donersen kâr'dir. bu arada ne guzel meslegin ogretmenmis. ne ogretmenisin?

menune bayildim canim helede Sabah kahvaltina ne guzel yurusunude yapiyosun ben calismaktan sport yapamiyorum

menu guzel canim ama sporun daha guzel, ben spor yapamiyorumya yapanlara canim gidiyo

masallah canim bu ne azim boyle, bak goruyomusun seni motive etmeye yetmis adim sayar

Günaydın kızlar
Dün uğrayamadım, nasılsınız
Az kaldı cumaya ben çok heyecanlıyım umarım güzel olur

sanada gunaydin canim

sanada gunaydin canim valla keyifler guzel calisiyom is yerinde bi yandada topikte gecmise gidiyorum
cuma gunu dusun ve fazla kacirmamaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…