gunaydin kizlar nasilsiniz
dun Sabah ev isleri icin tapunun bankaya gitmesi lazimdi esimde iste diye sen gotur dedi goturdum gezdim dolastim evle gezdigim yerler cok uzak yaklasik 6 kmre yurudum eve tekrar geldim esim tekrar aradi annemide al carsiya gelin markete felan gideriz dedim oluyom yorgunluktan ne olucak gel dedi yokus cikmiycan sonucda dedi tamam dedim donus yolumuz yokus oluyor cunku yaklasik 2kmre daha yurudum cok yoruldum dun ve aksam tartildigimda inanilmaz bi rakam gordum Boyle devam ederse 2hafta sonra 59u ucundan gorurum insaallah
gny ..iyi yürümüşsün ..azmine hayranım canım..gunaydin kizlar nasilsiniz
dun Sabah ev isleri icin tapunun bankaya gitmesi lazimdi esimde iste diye sen gotur dedi goturdum gezdim dolastim evle gezdigim yerler cok uzak yaklasik 6 kmre yurudum eve tekrar geldim esim tekrar aradi annemide al carsiya gelin markete felan gideriz dedim oluyom yorgunluktan ne olucak gel dedi yokus cikmiycan sonucda dedi tamam dedim donus yolumuz yokus oluyor cunku yaklasik 2kmre daha yurudum cok yoruldum dun ve aksam tartildigimda inanilmaz bi rakam gordum Boyle devam ederse 2hafta sonra 59u ucundan gorurum insaallah
aynen canım dikkat edelim günde..şu iki gün yaptık yaptık zerra,cumaya yine kötü bir sonuç almak istemiyorum.
yazmıştım benim de bugün yarın günüm var.en az hasarla atlatmaya bakacağım artık.
sporu da arttırmak lazım ama sabahtan beri ev temizliyorum,ancak akşama artık,o da halim kalırsa.
neyse zaman geçiyor,ben yemeğimi de hazır edeyim,günden gelince bir de onunla uğraşmayayım.
öyle yapmaya çalışıcam canım..ne guzel pantalonunun dusmesi darisi bize ins
bahsettigin urunleri bilmiyorum canim ben yurt disindayim zaten. fazla kacirmama dikkat et canim surda cuma ne kaldi.
keske o bilim boregi yemeseydin zaten aksam ustu arada 1 isirik cikolatayi goturmussun. neyse yuruyus yapmissin ins dengelersin.
gunundede fazla kacirma derim cuma arefesi arti cikabilirsin haberin olsun.
bence guzel yanini dusun bak artik bi adim sayarin var ve bu seni motive etmeli, kendinide kotu hissetmene gerek yok unutma zararin neresinden donersen kâr'dir. bu arada ne guzel meslegin ogretmenmis. ne ogretmenisin?
menune bayildim canim helede Sabah kahvaltina ne guzel yurusunude yapiyosunben calismaktan sport yapamiyorum
menu guzel canim ama sporun daha guzel, ben spor yapamiyorumya yapanlara canim gidiyo
masallah canim bu ne azim boyle, bak goruyomusun seni motive etmeye yetmis adim sayar
sanada gunaydin canim
sanada gunaydin canim valla keyifler guzel calisiyom is yerinde bi yandada topikte gecmise gidiyorum
cuma gunu dusun ve fazla kacirmamaya calis
bende bugunku menumu paylasayim kizlar
Sabah : 1 dilim ekmek uzerine surme peynir + maydanoz
Ara : cay + 4 tane kuru erik ( bu arada cok mu oluyor acaba erigin sayisi kizlar ????? )
Oglen : yumurtali ispanak + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
Ara : 1 mandalina
Aksam : mercimek corbasi + yogurt
bmı değeri 25 in üstünde ve 1. derece obezlere veriliyor canım..
bmı 25-35 arasında olanlara
Amin canim insaallah hepimiz ulasirizmasallah baya bi yuruyus yapmissin. insallah hedefine olasirsin canim
gny ..iyi yürümüşsün ..azmine hayranım canım..
ahhhh ahh o azim bi zamanlar bende de vardı
aynen canım dikkat edelim günde..
fazla abartmamaya çalışıcam ben şahsen..
öyle yapmaya çalışıcam canım..
2 hf önce sabittim.geçen hf epeyce artıdaydım
bu hf iyi bir eksi olması lazım
çok olmaz canım...hem barsaklarıda çalıştırır iyi olur
Eksiler de gorecegiz canimgünaydın kızlar.
elif hoşgeldin.
dilek uğradı mı,allen de kayboldu bir anda. dağılmayalım kızlar ya,birlikten kuvvet doğar.
zerra fazlalıklar gitti mi.
bu sabah +600 çıktım.spor yapıyorum,az da yiyorum ama ne hikmetse eski yerine artı gördüm tartıda.:44:
Olur rakibemyağmurlu bir tokat havası daha...kahvaltımı yapıp saat 11 gibi okula gideceğim merhaba demeden geçmeyeyim dedim..kaçamak olmasın dikkat edelim olur mu??
Avtivialar ise yariyor mu canimgunaydin herkese,
ben birkac gunudr zayiflamaya degil tuvalete cikmaya taktigimdan hergun aslinda son 2 gundur kefir iciyorum. eve cok gec gidiyorum kurslarimdan dolayi aksamlarida yatmadan kucuk meyveli activia'lardan yiyorum.
surekli karnim sis ve gazli gazli geziyorum.
tartilmak istemiyorum moralim bozulacak cunku
11-12 cesit mi.günaydın canım..
maalesef gitmedi haatta daha aldım.başlangıç kiloma dönecem sanırım
bu ara gezmeler o kadar çok ki
millette birbiriyle yarışır gibi 11-12 çeşit pasta börek yapıyor
sinir oldum kendime iyice
yedim de başım göğe erdi sanki
günaydın canım..toparlamak lazım yoksa olmuyor böyle...
rose oğluşuna geçmiş olsun canım
ece milleti boşver sen..
her çocuğun gelişimi farklı
benim oğlum 33 aylıkken konuşamıyordu anne baba gitti geldi o kdr
şimdi 3 yaş 3 aylık maşallah susturamıyoruz sıpamı
tuğba dediğin gibi biliyorum ama yemeye devam..ama yedikçe mutlu olanlardan değilim
Bende veriyorum aliyorum.anladim canim, olsun iyi olmus 64 den sonrasi yavas gidiyor ama vermesi zevkli oluyor, ve bayagi bir farkediyor, ben lik kilo verdigimde 10 kilo verdim farketmeyenler vardi, sonra 62 den 60 a dusunce millet cok zeyifladin demeye basladi yani bazen 2 kilo daha fazla farkediyor, bende 59-60 da 1 yil kourudum kilomu gecen eylul ayindan beri 3.5-4 kilo aldim yine vermeye calisiyorum ayni kilodayiz simdi yarisalim destek olalim birbirimize
zerra hosgeldin canim, bende yerimde sayiyiorum aldigim bu 3.5-4 kiloyu geri vermem lazim, hadi yarisip destek olalim biribirimize
sana da gunaydin kuzu, benim icimde calisma istegi var, kacayim calisayuim bari
gunaydin kaderim, nasilsin, hazirliklar ne alemde
kizlar ben simdilik kactim ders calismam lazim, sonra gorusuruz.bu eskilerden gelen yok galiba dimi, minder geliyordu arada simdi o da yok,,
tubiiiiiiiiiiiiiii nasil oldun canim??????????????
Canım biri bana böyle söylese vereceğim cevap benimki hiç yürümeyecek büyüyene kadar kucağımda taşıyacağım ben sorun etmiyorum size ne...olurdu. Ayrıca şunu da söyleyim böyle söylemler çoğunlukla kıskançlıktan kaynaklı ve genelde yakınındaki kişiler yapıyordur.
Canım yaklaşık bir ayda 7 kilo verdim
Bana uyar canım bu motivasyonumuzu artırır
Benim de 63 ten sonrası zorlayacak gibi. geçen haftalarda daha hıZlı veriyordum şimdi 63 leri gördüm ama yavaşladım gibi. Detoks ya da spora başlamalıyım
KIZLAR ORTALIK KARIŞTI
sabahtan beri yazmaya çalışıyorum sabah yazdıklarım yarım kalmış
şimdi paylaş dedim göndermedi
yazdıklarımı kopyaladım
buarada başka bişey kopyalamışım buraya yapıştır deyince yine gitti
alıntılarda gitti
dün bütün gün geçmişi okumaya çalıştım ama bugün pes ettim
napıyosunuz
kader bu hafta benim durum zorrr
dün içime öküz kaçmış gibi yedim
bugün dengelemeye çalışıyorum
Bugunku Menumu paylasayim kizlar aksama giremem belki
Sabah : 2 dilim ekmek + peynir + salatalik+ tomates + maydanoz
Ara : sekersiz sallama cay + 4 tane kuru erik
Oglen : tavuk sote + salatalik + yogurt + 2 dilim ekmek
Ara : meyve getirmeyi unutmusum bilmiyorum yaparmiyim belki 2 tane biscuit yerim
Aksam : corba + salata + yogurt
Kızlar nasılsınız bugün diyetinde izinli günüm .yaniii abur çuburları günüm .dsarıya çıktık normalde yediğim Yiyeceklerin yarısını yiyemedim. Demekti midem küçülüyor. Az evvel eşimle bir ton tartıştım saydım saydım .ditti uyumaya kızdı tabii:26:
Napim artık . bir izin günü var zaten aylardırda gezmedik hep hastalık hastalık oda beni gezdirmedi .eve döndük sinir oldum.6yıl oldu değişmedi gitti.yazın pikniktir sahildir gündüz güneş var der götürmez. Akşam olur akşam gidilmez der of artık
buarada adette oldum.
Yarın misafirim var.temizlik yapıcam.tatlımıda bugünden yapıcam yarın inş.diyete devam ederim
Bozmak istemiyorum kızın bana dövün beni. Olmadı tehdit edin
Yorumlara da vakit bulursam bakıcam bilginize
Olmadı artık yarınakşam uğrarım.buarada bise sorucam su herbalife ürünlerini bilen varmı zayıflama takviye vs diyor lar.yani diyen kişide gayet bir bilgili bir bayandı tabi soz ne dersiniz
Birde pantolonum düşüyor. Hep düşük bel üreticilerine saya saya çekerdim yukarı ama bu sefer öyle değil bayağı düşüyor hiç yürütmüyor şimdilik bir delik daha acııcam kemerimde .sonrasında inş hepsini yeni alırım bi zayıflayayımda
iyi akşamlar hanımlar şöyle bir bakınayım dedim. aile hekimliği yeni bir kampanya başlatmış adımsayar veriyor tabii belirli bir ölçüçü yapıp kilolu çıktıktan sonra... bende arkadaşlarla gittim tek bana verdiler kendimi kötü de hissettim doğrusu
daha da gaza geldim ben bugünlerin bir daha geri gelmesini istemiyorum ve ideal kiloma ulaşana kadar bu işi bırakmayacağım
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm şöyle;
Sabah bir kayısı,
Sonra 1,5 saat yürüyüş
Maydanoz limon kürü
Kahvaltı; 2 dilim peynir, birkaç zeytin, taze nane, roka, dereotu, zeytinyağı, nar ekşisi, çörek otu,bir bardak tek şekerli çay bir ve bir dilim tahıllı ekmek.
Ara yok
Öğle; maydanoz,peynirli omlet ve bir dilim tahıllı ekmek.
Ara; bir bardak tarçınlı süt ve birkaç badem
Akşam; Lahana çorbası,​küçük bir parça peynir ve bir dilim tahıllı ekmek.
1 saat yürüyüş
Ara; az şekerli türk kahvesi ve bir parça bitter çikolata
Yaklaşık 2 litre su
Ben de menümü yazıyım
Sabah
Yarım kk peynir
1 zeytin
Bir bardak dut suyu
Salatalık
Ara
1 kivi
1 kaysı
Öğle
Azcık fasulye yemeği
Bir kase cacık
Ara
Yok
Akşam
5-6 kaşık çorba
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt
Spor 45 dk leslie ile yürüyüş ve arkasından 50 kere ip atlama
57 kiloydum yaklasık 8-9 ay içinde 70 kiloya çıktım össye hazırlanıyordum sınav stresidir abur cuburdur filan şimdi her gün sadece çorba içiyorum yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışıyorum zayıflama kemerim var titreten aletlerden ondan kullanıyorum. sabahları sadece nesfitin mısır gevreklerinden bir kase 4-5 çorba kaşığı sütle yiyorum. sonra aralarda yeşil çay sade kahve çay içiyorum acıkınca o gün için belirlediğim çorbadan içiyorum ya da elma filan yiyorum. sizce böyle 1 ay filan devam etsem bir sonuc verır mı?
Sende hosgeldin canimBende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen destek olalım birbirimize.
herkese günaydınnntopiği ben açtım bugün güzel enerjili bol hareketli az kalorili insanların kalbini kırmadığımız ve etrafa tebessümler dağıttığımız bir gün olsun inşallah
ben sabah 6,20 de uyandım ve 40 dk nivea body ile dinamik sabahlar programını uyguladım
şuan hem kahvaltımı yiyorum hemde topiğe bakıyorum
menülerimi akşam paylaşmaya başlıyacağım inşallah
adımsayar ile günde kaç adım atacağım çok merak ediyorum atmam gereken sayı 10,000 imiş
artık sınıfta hiiçç durmam bi o yana bi bu yana çocukların başını dönderirim
İnşallahTeşekkür ederim.bende kac gez diyet yaptıysam hep geri aldım verdigim kiloları.hic 38 beden olmadım ama bu sefer kararlıyım olcak insallah.
Ondan vermiyo olabilirim.günaydın hepinize.
hava yağmurlu burada,gerçi tüm türkiye öyle,aman yağsın da bereket olsun ülkemizde.
merviko hoşgeldin.
kahvaltı 9.30 a kadar edilmeli.bu konuda yapılmış çalışmalar var,sonrasında yenenler hemen depolanıyormuş.
Iyiyiz canimGünaydın kızlar
Dün uğrayamadım, nasılsınız
Az kaldı cumaya ben çok heyecanlıyım umarım güzel olur
günaydın...
kızlar nasılsınız ..keyifler nasıl..
dün huzurla uyudum..2 hafta aradan sonra akşamı kaçamaksız atlattım
ama bugün öğle arası arkadaşa gdicez umreden geldi
inşallah fazla bişey yapmamıştır..
bu aralar haddi aştım gerçekten
İnşallah canimgunaydin kizlar nasilsiniz
benimkinde tv yazıyor canımbende de var acura marka sizinkiler ne
Neyin ölçüsünü yapıyolar sadece kiloya mı bakıyorlar
bence guzel yanini dusun bak artik bi adim sayarin var ve bu seni motive etmeli, kendinide kotu hissetmene gerek yok unutma zararin neresinden donersen kâr'dir. bu arada ne guzel meslegin ogretmenmis. ne ogretmenisin?
kızlar bana da yer var mı ?
Cok guzel canimBen de menümü yazıyım
Sabah
Yarım kk peynir
1 zeytin
Bir bardak dut suyu
Salatalık
Ara
1 kivi
1 kaysı
Öğle
Azcık fasulye yemeği
Bir kase cacık
Ara
Yok
Akşam
5-6 kaşık çorba
2 kaşık fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt
Spor 45 dk leslie ile yürüyüş ve arkasından 50 kere ip atlama
Hosgeldin tatlimBende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen destek olalım birbirimize.
:) cok guzel bi acilis olmus canim.10000 adimmi :) evin icini kac kere dolassam 10000 olur acaba :)herkese günaydınnntopiği ben açtım bugün güzel enerjili bol hareketli az kalorili insanların kalbini kırmadığımız ve etrafa tebessümler dağıttığımız bir gün olsun inşallah
ben sabah 6,20 de uyandım ve 40 dk nivea body ile dinamik sabahlar programını uyguladım
adımsayar ile günde kaç adım atacağım çok merak ediyorum atmam gereken sayı 10,000 imiş
Senin saatin gzl canim.ama ben 12 de yapiormArkadaslar kahvaltı saati cok onemli mi sizce.sizler kaçta yapıyorsunuz kahvaltıyı .ben 8:30 da yaptım bugün.
Gunaydinnn.benim ilk haftam o yuzden bende cok heyecnlyim :)Günaydın kızlar
Dün uğrayamadım, nasılsınız
Az kaldı cumaya ben çok heyecanlıyım umarım güzel olur
Gunaydin balim.ben kac gundur mutsuzum ya.sabahlari cok guzel ama aksamlar berbat.yarin olmicak diom.yine oluo bgun tutabilirim.ins kendimigünaydın...
kızlar nasılsınız ..keyifler nasıl..
dün huzurla uyudum..2 hafta aradan sonra akşamı kaçamaksız atlattım
ama bugün öğle arası arkadaşa gdicez umreden geldi
inşallah fazla bişey yapmamıştır..
bu aralar haddi aştım gerçekten
Gunaydin canim.ii yurumussun 6 kmgunaydin kizlar nasilsiniz
Tam kvamnda bi menu bncebende bugunku menumu paylasayim kizlar
Sabah : 1 dilim ekmek uzerine surme peynir + maydanoz
Ara : cay + 4 tane kuru erik ( bu arada cok mu oluyor acaba erigin sayisi kizlar ????? )
Oglen : yumurtali ispanak + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
Ara : 1 mandalina
Aksam : mercimek corbasi + yogurt
Sendemi aile hekminden aldin canimKızlar aldım bende adım sayarımı sağolun yazdığınız için
kızlar bana da yer var mı ?
Kızlar aldım bende adım sayarımı sağolun yazdığınız için
maşallah bu ne hız nora....kız zerra aldım ben
4-5 gibi yürümeye gidicem denemek için
Arkadaşına gittiğin zaman herşeyden yeme yada 1 ısırık al bırak zararın neresinden dönersek iyi
o kendine baksın bi kere..çıtır bihatun oldun ..daha ne olsunAmin canim insaallah hepimiz ulasiriz
canim insaallah geri gelir azmin tesekkur ettim kendim icinde
esim sinir ediyor oyuzden azmim oluyor diyor kac gundur diyettesin gobek hala ayni hic degisiklik yokbende dedim su regli bitsin jilliana tekrar basliycam yedircem bu dedigin laflari sana dedim kork benden
valla bilmiyorum iyice abarttılar..Eksiler de gorecegiz canim
11-12 cesit mi.
annem olsa gormedik bunlar der
yaptiysa da yeme canim
Oo dunden bugune ne kadar cok yazmissiniz :) masallah
Cok guzel canim
Hosgeldin tatlim
:) cok guzel bi acilis olmus canim.10000 adimmi :) evin icini kac kere dolassam 10000 olur acaba :)
Senin saatin gzl canim.ama ben 12 de yapiormgec uyaniorm.spor falan anca o saati buluo
Gunaydinnn.benim ilk haftam o yuzden bende cok heyecnlyim :)
Gunaydin balim.ben kac gundur mutsuzum ya.sabahlari cok guzel ama aksamlar berbat.yarin olmicak diom.yine oluo bgun tutabilirim.ins kendimi
Gunaydin canim.ii yurumussun 6 km
Tam kvamnda bi menu bnce
Sendemi aile hekminden aldin canim
Tabi tatlim hosgeldin :)
Canım yazını okuyunca gülümsedim ve bu erkeklerin hepsi mi aynı acaba dedim. Bahsettiğin ürünler hakkında hiç bir fikrim yok canım .pantolonunun düşmesine sevindimeee bu zayıfladığının göstergesi
Akşam yemeğine kadar iyiymişsin akşam da börek fazla gibi onun haricinde iyi bence
Canım rakibem yine döktürmüşsün
Masallah canim super super menu... yuruyusunu disarida mi yapiyorsun?yoksa leslie mi
herkese günaydınnntopiği ben açtım bugün güzel enerjili bol hareketli az kalorili insanların kalbini kırmadığımız ve etrafa tebessümler dağıttığımız bir gün olsun inşallah
menü yazınca insan dikkat ediyor
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
2 yk lor
2 yumurta yağsız lorla beraber
3 köz biber
salata,domates
öğlen:
7 ızgara köfte(biraz fazla oldu ama yağsız diye yedim işte)
2 yk ezme
1 bardak ayran
2 dilim ekmek(normalde yemezdim ama köfteye bulaşınca ekmek ziyan olmasın dedim)
ara yemek öncesi
1 portakal
1 kocaman elma
akşam:18.00
6-7 kaşık kavrulmuş ıspanak
3 yk sarımsaklı yoğurt
19:00
tek şekerli türk kahvesi
ve hemen diş fırçaladım..
2 lt su
1 bardak yeşil çay
bugün
sabah 7:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir beyaz
1 yumurta
3 zeytin
domates.salatalık,3 köz yeşil biber
öğlen:12.00
2 kıymalı içli köfte haşlanmış
4-5 yk kadar kayseri mantısı sarımsaklı yoğurtlu
2 yaprak sarması
1 dilim su böreği
1 hurma
(tabağımda 10 tane kdr yaprak sarması ve baklava kaldı
yerdim ama yemedim)
ara 1 portakal yerim..
akşamada ıspanak yemeğim var ..1 kase yoğurt
7-8 yk kdr ıspanak
ne guzel pantalonunun dusmesi darisi bize ins
bahsettigin urunleri bilmiyorum canim ben yurt disindayim zaten. fazla kacirmama dikkat et canim surda cuma ne kaldi.
keske o bilim boregi yemeseydin zaten aksam ustu arada 1 isirik cikolatayi goturmussun. neyse yuruyus yapmissin ins dengelersin.
gunundede fazla kacirma derim cuma arefesi arti cikabilirsin haberin olsun.
menune bayildim canim helede Sabah kahvaltina ne guzel yurusunude yapiyosunben calismaktan sport yapamiyorum
maşallah bu ne hız nora....
herşeyden yemedim ..
ama yediğim şeyleri yazsam beni kovalarsınız..
o kendine baksın bi kere..çıtır bihatun oldun ..daha ne olsun
valla bilmiyorum iyice abarttılar..
son 10 günde 6-7 gün oldu(kiminin çocuğu oldu,kimi ev aldı kimi umreden geldi vs )
8-9 çeişitten en son 12 veya 13 çeşit oldu...
günah yaaa...
bugün neyseki azdı öncekilere nazaran.5 çeşit
canım akşamları önemli olan..akşam dikkat edince gidiyor haiin yağlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?