70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özledim sizinle sohbet etmeyi..hem çalışıp hem ev hem de çocuk çok zor oluyor. bir de 1. sınıf olunca öğrenciler Allah yardım etsin diyorum kendime...geçmişi okuyamadım siz neler yapıyorsunuz?kayınvalidem geldi.yemekleri görmelisiniz maşallah börekler mantılar havada uçuşuyor.ah ahhh bu akşam tutamadım bütün ısrarların sonucunda 1,5 tabak patatesli mantı yedim.şu an vicdan azabı çekiyorumm.

sınıf öğretmeniyim canım hemdee 1. sınıf

meslektaşım hangi harftesiniz?

aaaaaaa ok sevindiiiimmm

4.Grubu yarın bitiriyoruz meslektaşım çocugun var mı canım nerede öğretmenlik yapıyorsun

Offff netimde sorun var galiba mesajları gönderemiyorum inşallah bu gider
Triend arkadaşım süper görünüyorsun iki resim arsındaki fark muhteşem giden gitmiş zaten kalanlar da gider üzülme

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah
Peynir
Zeytin
Portakal suyu
Bir ısırık sigara böreği

Ara
1 elma

Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt+keten tohumu+2 kaysı karışımı

Ara
1 kivi

Akşam
2 kaşık yumurtalı mantar
1 dilim ekmek
3 badem 1 fındık 4 yer fıstığından oluşan kuruyemiş

Spor
Leslie ile 3 mil yürüyüş (45 dk) üstüne 10 dakika daha yürüdüm

Iyi akşamlar hatunlar :)
Menüm
Sabah
1 kase Kelogs
1 saat yürüyüş ve egzersiz
Öğle
2 kepekli bisküvi
Ara 1 orta şekerli kahve
Akşam
1 dolu tabak Mantarlı tavuklu kremalı makarna (birazcik yaramazlık yaptım)

Koşu bandında 35 dakika tempolu yürüyüş

Ara 7 otlu çay , 3 tanecik kaju 2 tane kayisi k.
İste bu kadar : )

menülerine hastayım idolümsün tatlım inşallah bu hafta bir alışayım çalışma hayatına haftaya ben de başlayacağım paylaşımlara..

Amin canım tokat merkezdeyim dedin ya ondan sordum merkez bize hayal artık benim 2. yılım doldu
yok tatlım yanlış anlaşılma oldu benim kadro zile'nin bir köyünde eş durumuyla merkeze gelemedim.görevlendirme oldu aylıksız iznimi yarım bıraktım yoksa ücretsiz izindeydim...aaa sen gençsin o zaman..daha yenisin yani

Anladım canım 24 yaşındayım bu arada sesleri bitirdiniz mi

Allah hayırlı ömür versin.ablan olurum kız 27yim bende..ben pazartesiden beri çalışıyorum benden öncekiler bitirmişler..
Hehehehe çok mutlu oldum tanıştığıma sen şimdi alışma aşamasındasın değil mi ara verince insan birazcık zorlanıyor. Gerçekten de çok mutlu oldum tanıştığımıza ben şimdi kızımı uyutayım yatayım erken kalkıyorum okuldan önce spor yapıyorum...

Bu aradaTRENDY harika görünüyoorsun canım arada paylaş böyle aşkımız artsın

ben de çok memnun oldum canım.evet dediğin gibi oldu.benim oğlum uyudu. sana kolay gelsin canım iyi geceler.ben de çıkayım

o kadar kiloyu vermişsin zaten o birkaç kiloyu mu veremiceksin ki böylede süpersin. :) Resimlerin motive ediyor gerçekten :) ilk resim şu anki halim.. demekki olabilirmiş diyorum :)
ah canım yaa teşekkür ederim
dediğin çok kolaymış gibi geliyo ama bende ona kızıyorumya işte,çok haklısın ama,hiç olmazsa kiloluyken bi hedefimiz vardı bıkmadan gelmek zorundaydım başardımda,ama şimdi şu bikaç kilo gitmek nedir bilmiyo,
öyle oluncada insan deliricek gibi oluyo
inan okadar kilo verdim,şimdiki aldığım bikaç kiloyu geri veremiyorum iradesiz oldum çıktım istesem giderde napcaz bilmem

İyi geceler fıstıklaaaarr ) bugun kendimi tuttum ve mutfaga aksam yemegınden sonra hiiiççç ugramadım
wuuuww beybi süpersin aferin kıızz:13:
allah sabır versin canım,cidden çok zor 1.sınıf okutmak,yeğenim 1.sınıfa gidiyo benimde,5 ay önce sınıfında doğum günü süprizi yapalım diye gittiydik ,anaaaamm o öğrencilerin hali neydi öyle susmak bilmediler çıldırıklar resmen,öğretmene dedim allah sabır versin diyee güldüü yazık napalım başka çaremiz yok zaten sabır diliyoruz dedi
sağol canım darısı başınıza inşallah

bu arada menün güzel,kuruyemişleri yemekle birliktemi hüplettin,yoksa yemekten sonramı

menün çok iyi canımzaten gündüzden fazla bişey yememişsin,akşamki yaramazlıktan bişey olmaz dengeler o

Menun guzel canim

O azmi bi bulsam

İyi geceler fıstıklaaaarr ) bugun kendimi tuttum ve mutfaga aksam yemegınden sonra hiiiççç ugramadım
Aferin bende kilit mi taksam diyorum mutfak kapisina

bi gunden bisey olmaz tatlim

liste super spor super harikasin canim ya bi gun senden de tuba gibi basari fotolari bekliyoruz

Menun fena degil tatlim

Hepinize günaydııınnnn yine erkenciyim buralarda
umarım bugün hepimizin içinde güzel bir mutluluk ve yaşam sevinci olur
ne güzel bu sabah yine yataktan sağlıklı kalktık ve etrafımızda bizi mutlu eden insanlar var
ben sabah 6:20 de kalktım nivea programını uyguladım ve şimdi kahvaltımı yapıyorum bugün nöbetçiyim okulda adımsayar rekor kırsın bugün bu arada dün 10.200 adım atmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…