sınıf öğretmeniyim canım hemdee 1. sınıf
özledim sizinle sohbet etmeyi..hem çalışıp hem ev hem de çocuk çok zor oluyor. bir de 1. sınıf olunca öğrenciler Allah yardım etsin diyorum kendime...geçmişi okuyamadım siz neler yapıyorsunuz?kayınvalidem geldi.yemekleri görmelisiniz maşallah börekler mantılar havada uçuşuyor.ah ahhh bu akşam tutamadım bütün ısrarların sonucunda 1,5 tabak patatesli mantı yedim.şu an vicdan azabı çekiyorumm.
meslektaşım hangi harftesiniz?
aaaaaaa ok sevindiiiimmm
4.Grubu yarın bitiriyoruz meslektaşım çocugun var mı canım nerede öğretmenlik yapıyorsun
selam millet aynı kıyafetle çekilmiş resimlerimi buldum,sol resim 80kilo,
herkeze bol iradeler hadi bakalım,sizlerde başarıp koyun resim böyle farkı görelim inşallah
---resmin üstüne tıklarsanız daha büyük görünüyo fotom bilginize
Eki Görüntüle 997652 Eki Görüntüle 997653
var canım var 9 aylık bir oğlum var. tokat merkezdeyim sen?
var canım var 9 aylık bir oğlum var. tokat merkezdeyim sen?
Allah bağışlasın canım kaç yıllık öğretmensin?
Offff netimde sorun var galiba mesajları gönderemiyorum inşallah bu gider
Triend arkadaşım süper görünüyorsun iki resim arsındaki fark muhteşem giden gitmiş zaten kalanlar da gider üzülme
Bugünkü menümü de yazayım
Sabah
Peynir
Zeytin
Portakal suyu
Bir ısırık sigara böreği
Ara
1 elma
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt+keten tohumu+2 kaysı karışımı
Ara
1 kivi
Akşam
2 kaşık yumurtalı mantar
1 dilim ekmek
3 badem 1 fındık 4 yer fıstığından oluşan kuruyemiş
Spor
Leslie ile 3 mil yürüyüş (45 dk) üstüne 10 dakika daha yürüdüm
sağol canım Allah razı olsun.Allah hepimizin evladını bize bağışlasın. 5 yılım bitti senin;?
yok tatlım yanlış anlaşılma oldu benim kadro zile'nin bir köyünde eş durumuyla merkeze gelemedim.görevlendirme oldu aylıksız iznimi yarım bıraktım yoksa ücretsiz izindeydim...aaa sen gençsin o zaman..daha yenisin yaniAmin canım tokat merkezdeyim dedin ya ondan sordum merkez bize hayal artıkbenim 2. yılım doldu
yok tatlım yanlış anlaşılma oldu benim kadro zile'nin bir köyünde eş durumuyla merkeze gelemedim.görevlendirme oldu aylıksız iznimi yarım bıraktım yoksa ücretsiz izindeydim...aaa sen gençsin o zaman..daha yenisin yani
Anladım canım 24 yaşındayımbu arada sesleri bitirdiniz mi
HeheheheAllah hayırlı ömür versin.ablan olurum kız 27yim bende..ben pazartesiden beri çalışıyorum benden öncekiler bitirmişler..
Heheheheçok mutlu oldum tanıştığıma sen şimdi alışma aşamasındasın değil mi ara verince insan birazcık zorlanıyor. Gerçekten de çok mutlu oldum tanıştığımıza ben şimdi kızımı uyutayım yatayım erken kalkıyorum okuldan önce spor yapıyorum...
Bu aradaTRENDY harika görünüyoorsun canım arada paylaş böyle aşkımız artsın
ah canım yaa teşekkür ederimo kadar kiloyu vermişsin zaten o birkaç kiloyu mu veremiceksin ki böylede süpersin. :) Resimlerin motive ediyor gerçekten :) ilk resim şu anki halim.. demekki olabilirmiş diyorum :)
İyi geceler fıstıklaaaarr) bugun kendimi tuttum ve mutfaga aksam yemegınden sonra hiiiççç ugramadım
allah sabır versin canım,cidden çok zor 1.sınıf okutmak,yeğenim 1.sınıfa gidiyo benimde,5 ay önce sınıfında doğum günü süprizi yapalım diye gittiydik ,anaaaamm o öğrencilerin hali neydi öyle susmak bilmediler çıldırıklar resmen,öğretmene dedim allah sabır versin diyeeözledim sizinle sohbet etmeyi..hem çalışıp hem ev hem de çocuk çok zor oluyor. bir de 1. sınıf olunca öğrenciler Allah yardım etsin diyorum kendime...geçmişi okuyamadım siz neler yapıyorsunuz?kayınvalidem geldi.yemekleri görmelisiniz maşallah börekler mantılar havada uçuşuyor.ah ahhh bu akşam tutamadım bütün ısrarların sonucunda 1,5 tabak patatesli mantı yedim.şu an vicdan azabı çekiyorumm.
sağol canım darısı başınıza inşallahOffff netimde sorun var galiba mesajları gönderemiyorum inşallah bu gider
Triend arkadaşım süper görünüyorsun iki resim arsındaki fark muhteşem giden gitmiş zaten kalanlar da gider üzülme
Sabah
Peynir
Zeytin
Portakal suyu
Bir ısırık sigara böreği
Ara
1 elma
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
Ara
1 kivi
Akşam
2 kaşık yumurtalı mantar
1 dilim ekmek
Spor
Iyi akşamlar hatunlar :)
Menüm
Sabah
1 kase Kelogs
1 saat yürüyüş ve egzersiz
Öğle
2 kepekli bisküvi
Ara 1 orta şekerli kahve
Akşam
1 dolu tabak Mantarlı tavuklu kremalı makarna (birazcik yaramazlık yaptım)
Koşu bandında 35 dakika tempolu yürüyüş
Ara 7 otlu çay , 3 tanecik kaju 2 tane kayisi k.
İste bu kadar : )
Herkese iyi akşamlar
Bugünkü menüm;
1 kuru kayısı ve su
2 saatlik yürüyüş
Maydanoz limon kürü
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, birkaç zeytin, salça, peynir, nane, roka..üstüne nane, kekik, çörekotu ve pulbiber. 2 dilim tahıllı ekmek ve bir bardak tek şekerli çay
Ara; kefir, birkaç badem, form çayı
Öğle; Lahana çorbası, nane,roka ve 2 dilim tahıllı ekmek
Ara; nesfit, yaprak galeta
5 dakika trambolinde zıplayış
Akşam; 3 köfte, yoğurt, nane, roka ve 1 dilim tahıllı ekmek
1,5 saat yürüyüş
Yaklaşık 1,5 litre su
O azmi bi bulsamyaaa öyle düşünme canım yaaa,,önce hayal et,o geceliklerin içine girmeyi,düğünlerde en önce sen fırlayıp kurtlarını dökmeyi,utanmadan sıkılmadan daracık elbiselerin içine girmeyi,hayal et ve gereçkleşsin,ben hep bu günleri hayal ederek yaşadım tüm serüvenimi ve sonunda istediğime ulaştım,lütfen sıkma canını ve iyi şeyler düşün,
inşallah darısı başınıza canım teşekkür ederim,,
55miiağzından bal damlıyo canım,demekki 55 olsam 50 gibi göstercem hımm iyimiş
şımarttın kız beni,ama şımarcak yerlerim acıyo,boş yere moral bozuyorum farkındayım ama,tartıda eksildiğimi görmek istiyorum artık,aynadaki görüntü tatmin etmiyo beni,çünkü eskiye oranla göbekte ve basenlerde cm bazında artış var,çok yağlı besin yediğimden kaynaklanıyo biliyorum ama,vazgeçemiyorum bi türlü
Aferin bende kilit mi taksam diyorum mutfak kapisinaİyi geceler fıstıklaaaarr) bugun kendimi tuttum ve mutfaga aksam yemegınden sonra hiiiççç ugramadım
özledim sizinle sohbet etmeyi..hem çalışıp hem ev hem de çocuk çok zor oluyor. bir de 1. sınıf olunca öğrenciler Allah yardım etsin diyorum kendime...geçmişi okuyamadım siz neler yapıyorsunuz?kayınvalidem geldi.yemekleri görmelisiniz maşallah börekler mantılar havada uçuşuyor.ah ahhh bu akşam tutamadım bütün ısrarların sonucunda 1,5 tabak patatesli mantı yedim.şu an vicdan azabı çekiyorumm.
meslektaşım hangi harftesiniz?
Offff netimde sorun var galiba mesajları gönderemiyorum inşallah bu gider
Sabah
Peynir
Zeytin
Portakal suyu
Bir ısırık sigara böreği
Ara
1 elma
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
Ara
1 kivi
Akşam
2 kaşık yumurtalı mantar
1 dilim ekmek
Spor
Menun fena degil tatlimIyi akşamlar hatunlar :)
Menüm
Sabah
1 kase Kelogs
1 saat yürüyüş ve egzersiz
Öğle
2 kepekli bisküvi
Ara 1 orta şekerli kahve
Akşam
1 dolu tabak Mantarlı tavuklu kremalı makarna (birazcik yaramazlık yaptım)
Koşu bandında 35 dakika tempolu yürüyüş
Ara 7 otlu çay , 3 tanecik kaju 2 tane kayisi k.
İste bu kadar : )
Aferin bende kilit mi taksam diyorum mutfak kapisina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?