- 19 Şubat 2014
- 572
- 132
- 43
- 35
günaydın ince belli kızçelerr1 günlük aradan sonra aranızdayım dün izin kullandım nikah günümüzü aldık dışardaydık tüm gün hem yoruldum hem fazla kaçırdım dışarda olunca düzensiz oluyor tabi suyu da 1 litre falan içtim ona rağmen artıda değildim sabah ama 65i görmek istiyorum ben yarın artık yaa sizde kaçamak yapmayın sakın ben gibi yarın artıda kimseyi görmek istemiyorumm bu hafta da listeyii ben yapcam ama ondan sonraki haftalar yapamayabilirim kızlar hem iş hem evlilik hazırlığı derken yarım gün yarım gün çalışıyorum o yüzden dediğim gibi sonuncu olan arkadaşın yapması daha iyi hem hırs kazandırı bu sistem diye düşünüyorum sonuncu olmamaya gayret gösterşn derim ben
Minecim naptın sen nasıl gidiyor diyet??
teşekkür ederim canım öyle valla darısı olmayanların başına inşaAllahAy tatlim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.ne kadar mutlusundur simdi :) ben bile bu kadar heyecanlaniosam seni dusunemiyorum :)
hayirli olsun canim mutluluklaaaarrrr :123:bahsettigin liste kilo listesimi nasil bildirecez kilomuzu sana?
Kizlar zayiflayinca gidik gidermi yoksa onun icin ayri bi sikilastirici falanmi yapmak gerekir
allah sabır versin canım,cidden çok zor 1.sınıf okutmak,yeğenim 1.sınıfa gidiyo benimde,5 ay önce sınıfında doğum günü süprizi yapalım diye gittiydik ,anaaaamm o öğrencilerin hali neydi öyle susmak bilmediler çıldırıklar resmen,öğretmene dedim allah sabır versin diyeegüldüü yazık napalım başka çaremiz yok zaten sabır diliyoruz dedi
amin canım sağol .bide bugün veli toplantısı yaptım ah ah bir çingen velim vardı ki ay neredeyse ağlayacaktım.kadına alttan aldıkça üstüme gelmeye başladı ben de onun üstüne gittim de sustu.eve geliyorum ki halim kalmamış oluyor.bir de kayınvalidem var bu aralar evde.
bi gunden bisey olmaz tatlim
inşallah canım ya.pek ümidim yok ama neyse...
ne guzel bi meslek, kutlarim canim, ben ilkokul ogretmenimi cok severdim ve 31 yasindayim suan ismini hic unutmadigim tek ogretmenim diyebilirim :):)
kolay degil canim hem cocuklu olup hem calismak ama biz kadinlar ustesinden geliriz demi. kariyerde yapariz cocukta
dediğin gibi hele bir düzene otursa da ben de bir rahatlasam diyorum..kayınvalide evde olunca spor da yapamıyorum.yoksa okula gidene kadar sporumu yapmayı planlıyordum.
Bir düzen oturtunca gerçekten kolay sen de çalışma ve ev hayatını düzenleyince eminim süper olacaksın aktif bir hayatın olacak ben sporu da yapmasam baya hımbıl birşey oluyorum
ay sen mi???gerçektenb inanamam buna..payşlaştığın menüler maşallah çok düzenli..fazlalık olan bişey göremiyorum ki..
13 Nisan da canım düğünüm ise 18 mayıs biz erken olsun istedik ya bende abimin doğum gününü istedi henüz kendisinin haberi yok bu durumdanayrıca düğünü iptal olanlar için üzüldüm ne umutla hazırlık yapıorsun heyecan yaşıyorsun öyle bişey oluyorki hepsini silip atıyorsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
ececim çok teşekkür ederim 13 nisanda canım nikahımız ama düğüne var dahao yüzden nikaha kadar hedefime ulaşmam lazım liste yapması çok basit canım önceden excelde yapıp kopyalıyor yapıştırıyordum şimdi ise konuya cevap ver kısmından tablo ekleme varmış ben onu yeni farkettim ordan yapıyorum bak canım resimde ekliyorum ordan yapılıyor Eki Görüntüle 998681
tam gaz gidiyoruz tatlım doğru tahminnikah 13 nisan düğün ise 18 mayıs canım
tebrik ederim kadercim.dediğin gibi Allah hayırlısını versin hakkında.mutlu mesut bir yuva sahibi olasın inşallah..
Hosgeldin tatlim.bizim.menulere bakip kendine gore diyet yapabilirsin ama sporla desteklersen cok guzel olur.Merhaba kızlarr, ben de bu kategoridenim. yeni katıldım KK'ya :) Beni de aranıza alın, beraber zayıflayalım. Yapıştı kaldı bunlar
Neler yapıyoruz, hep beraber yazalım haydi
bu arada menümü paylaşayım.
sabah
2 bardak şekersiz çay
2-3 dilim kadar ekmek
3 yemek kaşığı kadar kızartma
öğle:
2 bardak şekersiz çay
3 tane kremalı bisküvi
ara yok
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 tane patatesli mantı
4 dilim bitter canım çok istedi
Guzel menu canim benimde asil aksmdan snra baslio isteklerim :)Iyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü
Sabah
1 yumurta
1 kb kutusu kdr beyaz peynir
3 köz biber
Salatalık,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen canım yemek istemedi uyudum
SonradA mesai
Kocaman bir elma yedim
Ara armut
Akşam
7 yk ıspanak az bulgurlu
3-4 yk yoğurt
Bu şekilde inşallah biter yeme işi
Guzel menu canim benimde asil aksmdan snra baslio isteklerim :)
Akşam kaçırmayayım diye 3 akşamdır erkenden dişimi fırçalıyorum
:) iyi taktik ama bazen geldilermi firca falan tanimio valla insan :) tatlim yumurtayi cirptim icine irmik doktum 2 yumurtaya 2 yk irmik diebilirim.ben goz karari yaptim 2 kasikta kavrulmus ispanak koydum cirptim hepsni tavaya doktum kapattim kapagini misss :) hemde tok tutuo
Tatlim aksam biraz agir olmus sanki hem mnti hem ekmek hemde cikolata :) ama oglende hic yememissin gecirtrmssin sadece tam tersi olsa ii olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?