70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlar ben fazla bu sayfaya bakmadim bu hafta kiloyu düsünmek istemedim. issizim sürekli evdeyim cok düsününce sürekli bir seyler yeme ihtiyaci duyuyorum. pazartesinden beri sadce sebze yemegi yiyorum. biraz ödem atmak icin. yarini sabirsizlikla bekliyorum
esim de diyet yaptigimi fark etmedigi halde incelmissin sanki dedi. su ödemi bir atayim yagdan da gitmesi icin spor ve diyete basliyacam insallah

hayirli olsun canim mutluluklaaaarrrr :123: bahsettigin liste kilo listesimi nasil bildirecez kilomuzu sana?

Ay tatlim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.ne kadar mutlusundur simdi :) ben bile bu kadar heyecanlaniosam seni dusunemiyorum :)
teşekkür ederim canım öyle valla darısı olmayanların başına inşaAllah

hayirli olsun canim mutluluklaaaarrrr :123: bahsettigin liste kilo listesimi nasil bildirecez kilomuzu sana?

teşekkür ederim canım kilo bildirimi yapılıyor canım cuma günleri onu bana msj olarak bildiriyorsunuz
Kizlar zayiflayinca gidik gidermi yoksa onun icin ayri bi sikilastirici falanmi yapmak gerekir

gider tabi ben ilk yüzden veriyorum mesela eskisi gibi değil gıdığım

teşekkür ederim canım kilo bildirimi yapılıyor canım cuma günleri onu bana msj olarak bildiriyorsunuz

tesekkurler canim yarin büyük gün kiloma bakmamak icin zor tutuyorum kendimi

Merhaba kızlarr, ben de bu kategoridenim. yeni katıldım KK'ya :) Beni de aranıza alın, beraber zayıflayalım. Yapıştı kaldı bunlar

Neler yapıyoruz, hep beraber yazalım haydi

merhaba kızlar. ben normalde her gün sadece çorbayla besleniyordum zaten üniversite öğrencisiyim ve tek başıma evde yaşıyorum.acıktıkca çorba içiyordum yani ama içim eziliyordu güçten düşüyordum öyle.bugün ölçüyü kaçırdım mı bilmiyorum ama şunları yedim.

sabah: uyanınca 2 bardak alkali suyumu içtim önce sonra da 3-4 çorba kaşığı sütle bir kase nesfit

sonra 45 dakika yürüdüm.

öğle: bir küçük simit 3 zeytin 1 dilim peynir şekersiz çay daha sonra da yeşil çay

ara: 1 fincan salep

akşam: 3 yemek kaşığı yağsız tuzsuz sossuz mantı 1 kaşık yoğurt

6ya kadar akşam yemeği olayını hallediyorum ben 6dan sonra yatana kadar karnım acıkırsa form bisküvi filan yiyorum o sırada zaten yeşil çay filan içiyorum hep bütün gün.

1,5 litre alkali su içiyorum bide yatana kadar da devam edecek bu . yorumlarınızı bekliyorum... :2:

Son düzenleme:
iyi akşamlar fıstıklar.
çıtırlar,incecik olmaya aday şekerler.
özledim sizi bugün.
sayfa da pek ilerlememiş,sevindim mi desem.
dün bugün günüm vardı,yarın da tartı günü.ne yaptıysak çıkacak ortaya.
artılarım gitmiştir inşallah.:18:
menümü de yazayım
sabah 3 bardak su
kahvaltı yarım kase meyveli müsli
ara yok
öğle
yağsız tost[orta boy]
ara
1 kahve,minik bir çikolatalı leblebi
akşam
mercimek salatası,küçük dilim muhallebili kek,1 lira büyüklüğünde
tuzlu kurabiye,çay.
2.5 litre su
form çay
30 dk tempolu yürüyüş.

bu arada menümü paylaşayım.
sabah
2 bardak şekersiz çay
2-3 dilim kadar ekmek
3 yemek kaşığı kadar kızartma
öğle:
2 bardak şekersiz çay
3 tane kremalı bisküvi
ara yok
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 tane patatesli mantı
4 dilim bitter canım çok istedi

Merhaba kızlarr, ben de bu kategoridenim. yeni katıldım KK'ya :) Beni de aranıza alın, beraber zayıflayalım. Yapıştı kaldı bunlar

Neler yapıyoruz, hep beraber yazalım haydi
Hosgeldin tatlim.bizim.menulere bakip kendine gore diyet yapabilirsin ama sporla desteklersen cok guzel olur.
Ewet kizlar bugunku menum ama canim hep farkli seyler yemek istedi zor tuttum kendimi.

Kahvalti

İspanakli irmikli omlet (2 yumurtali)
1 kilim kepek ekmek
5 zeytin

Ara 1 kare bitter

Aksam
1 kase corba
Salata

Ara 1 portakal yicem

Spor
1 saat eliptik bsiklet
100 twester
40 mekik
300 ip atlama
Kol bacak vs egzersiz hareketleri

Su 2 lt

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü

Sabah
1 yumurta
1 kb kutusu kdr beyaz peynir
3 köz biber
Salatalık,domates
2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen canım yemek istemedi uyudum
SonradA mesai
Kocaman bir elma yedim

Ara armut

Akşam
7 yk ıspanak az bulgurlu
3-4 yk yoğurt

Bu şekilde inşallah biter yeme işi

Tatlim aksam biraz agir olmus sanki hem mnti hem ekmek hemde cikolata :) ama oglende hic yememissin gecirtrmssin sadece tam tersi olsa ii olurmus

Guzel menu canim benimde asil aksmdan snra baslio isteklerim :)

Menün güzel zeydemor
Ispanak lı irmikli omlet nasıl bişey hiç yemedim

Bende akşam dağıtıyorum maalesef
Ama 4 akşamdır kaçamağım yok

Akşam kaçırmayayım diye 3 akşamdır erkenden dişimi fırçalıyorum

:) iyi taktik ama bazen geldilermi firca falan tanimio valla insan :) tatlim yumurtayi cirptim icine irmik doktum 2 yumurtaya 2 yk irmik diebilirim.ben goz karari yaptim 2 kasikta kavrulmus ispanak koydum cirptim hepsni tavaya doktum kapattim kapagini misss :) hemde tok tutuo

Eline sağlık canım normalde irmiğin içine girdiği HERŞEYİİİİ severım
Hf sonu deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…