günaydıııııııın herkese.
meri tükkanı sen açmışsın yine.
enerjin çoğalsın ve herkese bulaşsın,haydi bakalım.
tubiiik son resmine bakınca bu kız neden uğraşıyor diye bir düşündüm inan.ne kalmış da neyi vereceksin,giden gitmiş maşallah sana.
dilek nerede ya,ben üzülüyorum böyle.inşallah döner.özledim menü didiklemelerini,mesajlarını okumayı.
büşra menün çok fazla hafif olmuş.sabah kahvaltısını tam tekmil et te,öğlen ve akşamı azalt istersen.hele öğle ara menüsü gibi sanki.
şimdi çarşıya çıkmalıyım,ardından da güne gideceğim.
ayrıntılı okuma ve yazmam akşamı bulur.
siz kaynata durun.
bu arada akşam 40 dk pilates yapıldı,kaslarım sızım sızım sızlıyor.üşenmesem de her gün yapsam keşke.
öpüyorum hepinizi.
Hepinize günaydııınnnnyine erkenciyim buralarda
umarım bugün hepimizin içinde güzel bir mutluluk ve yaşam sevinci olur
ne güzel bu sabah yine yataktan sağlıklı kalktık ve etrafımızda bizi mutlu eden insanlar var
ben sabah 6:20 de kalktım nivea programını uyguladım ve şimdi kahvaltımı yapıyorum bugün nöbetçiyim okuldaadımsayar rekor kırsın bugün bu arada dün 10.200 adım atmışım
Ooo ben 2 den once uyumadigim icin agzimda boş durmuyodün dedim akşam yemeğinden sonra hiçbirşey almıcam ağzıma bir babam bir kocam durmuyorlar ki falan getir filan getirartık en son bişey getirirken başım döndü dedim ben yatıyorum
günaydıııııııın herkese.
tubiiik son resmine bakınca bu kız neden uğraşıyor diye bir düşündüm inan.ne kalmış da neyi vereceksin,giden gitmiş maşallah sana.
dilek nerede ya,ben üzülüyorum böyle.inşallah döner.özledim menü didiklemelerini,mesajlarını okumayı.
büşra menün çok fazla hafif olmuş.sabah kahvaltısını tam tekmil et te,öğlen ve akşamı azalt istersen.hele öğle ara menüsü gibi sanki.
siz kaynata durun.
bu arada akşam 40 dk pilates yapıldı,kaslarım sızım sızım sızlıyor.üşenmesem de her gün yapsam keşke.
öpüyorum hepinizi.
Gune dikkat edecegimde aksam kp sutlac yaptim aklim onda kaldi kahvalti yerine sutlac mi yesemFarkındayım canım dün dengesiz oldu bu hafta ilk defa kahvaltıyı kelogsla geçirdim. Öğlen yürüyüşe ancak çıkabildiğim için döndüğümde geç oldu ve hemen öyle attim ağzıma es gecmeyim diye. Tabi ardindan yemek telasina düşünce kendimle ilgilenemedim : ) ama bugün bomba gibi kahvaltı yapcam.: ) sana da kolay gelsin keyifli günler dilerim öptüm bende. Ammannn güne dikkat!!@
günaydın ince belli kızçelerr1 günlük aradan sonra aranızdayım dün izin kullandım nikah günümüzü aldık dışardaydık tüm gün hem yoruldum hem fazla kaçırdım dışarda olunca düzensiz oluyor tabi suyu da 1 litre falan içtim ona rağmen artıda değildim sabah ama 65i görmek istiyorum ben yarın artık yaa sizde kaçamak yapmayın sakın ben gibi yarın artıda kimseyi görmek istemiyorumm bu hafta da listeyii ben yapcam ama ondan sonraki haftalar yapamayabilirim kızlar hem iş hem evlilik hazırlığı derken yarım gün yarım gün çalışıyorum o yüzden dediğim gibi sonuncu olan arkadaşın yapması daha iyi hem hırs kazandırı bu sistem diye düşünüyorum sonuncu olmamaya gayret gösterşn derim ben
Minecim naptın sen nasıl gidiyor diyet??
günaydın ince belli kızçelerr1 günlük aradan sonra aranızdayım dün izin kullandım nikah günümüzü aldık dışardaydık tüm gün hem yoruldum hem fazla kaçırdım dışarda olunca düzensiz oluyor tabi suyu da 1 litre falan içtim ona rağmen artıda değildim sabah ama 65i görmek istiyorum ben yarın artık yaa sizde kaçamak yapmayın sakın ben gibi yarın artıda kimseyi görmek istemiyorumm bu hafta da listeyii ben yapcam ama ondan sonraki haftalar yapamayabilirim kızlar hem iş hem evlilik hazırlığı derken yarım gün yarım gün çalışıyorum o yüzden dediğim gibi sonuncu olan arkadaşın yapması daha iyi hem hırs kazandırı bu sistem diye düşünüyorum sonuncu olmamaya gayret gösterşn derim ben
sınıf öğretmeniyim canım hemdee 1. sınıf
menü yazınca insan dikkat ediyor
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
2 yk lor
2 yumurta yağsız lorla beraber
3 köz biber
salata,domates
öğlen:
7 ızgara köfte(biraz fazla oldu ama yağsız diye yedim işte)
2 yk ezme
1 bardak ayran
2 dilim ekmek(normalde yemezdim ama köfteye bulaşınca ekmek ziyan olmasın dedim)
ara yemek öncesi
1 portakal
1 kocaman elma
akşam:18.00
6-7 kaşık kavrulmuş ıspanak
3 yk sarımsaklı yoğurt
19:00
tek şekerli türk kahvesi
ve hemen diş fırçaladım..
2 lt su
1 bardak yeşil çay
bugün
sabah 7:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir beyaz
1 yumurta
3 zeytin
domates.salatalık,3 köz yeşil biber
öğlen:12.00
2 kıymalı içli köfte haşlanmış
4-5 yk kadar kayseri mantısı sarımsaklı yoğurtlu
2 yaprak sarması
1 dilim su böreği
1 hurma
(tabağımda 10 tane kdr yaprak sarması ve baklava kaldı
yerdim ama yemedim)
ara 1 portakal yerim..
akşamada ıspanak yemeğim var ..1 kase yoğurt
7-8 yk kdr ıspanak
merhaba arkadaşlar ben geldimhemen menümü yazayım kızımla oynamaya gideceğim :
sabah
1 dilim kepek ekm.
5 zeytin
1havuç
1 domates
1 küçük dilim peynir
bir bardak sıcak limonlu su
ara:1 kuru incir bir avuç kuru üzüm
form çay
öğlen:
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 yk mantarlı kıymalı sote
ara:1 avuç kuru üzüm
1 bardak tarçınlı süt
1 elma küçük boy
akşam için 2 tane tavuk baget yerim
salata ve azıcık mantardan
başka bişey yememem lazım kızlar işte asıl sıkıntı akşam oluyor bende ne yapmalı bilmem ağzımı bantlasam mı napsam
iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım.
sabah 4 bardak su
kahvaltı müsli
ara yok
öğle
domates,salatalık,biber,çay
peynir,zeytin 1 dilim ekmek.
günde
2 dilim[çok ince ve minik]ıspanaklı börek
1 dilim sütlü tatlı[o da küçük]
salata
akşam
yarım kase tarhana çorba
1 yemek kaşığı yoğurt.
2 litre su.
spor olarak ta yapabilirsem 30 dk pilates düşünüyorum.
öpüyorum hepinizi.
iyi akşamlar.
selam millet aynı kıyafetle çekilmiş resimlerimi buldum,sol resim 80kilo,
herkeze bol iradeler hadi bakalım,sizlerde başarıp koyun resim böyle farkı görelim inşallah
---resmin üstüne tıklarsanız daha büyük görünüyo fotom bilginize
Eki Görüntüle 997652 Eki Görüntüle 997653
şuanki halimde bu,, ayna yanıltıyomu beni bilmiyorum ama,ben kendimi çok acarlaşmış hissediyorumpsikolojim iyice çöktü sanırım,yada ben inanmak istemiyorum aynadaki halime illaki tartıdaki rakam düşük olunca rahatlıycam,başka türlüsünü bünyem kabul etmiyo bu huyumda beni sinir ediyoo
Eki Görüntüle 997720
Menüm
Kahvalti
1 dilim.kepek ekmek
Yarim salatalik
1 haslanms yumurta
1 catal kiyma
Ara
1 bardaga yakin sut
1 muz
Aksam
1 kase corba
1 kare bitter cikolata
Ara dusunmuorm ama cok.acikirsam yarim.meyve yiyebilirim
Spor
30 dk eliptik bsiklet
100 twister
300 ip atlama
30 mekik
Bacak kol inceltici hareketler
Su 2.5 lt
özledim sizinle sohbet etmeyi..hem çalışıp hem ev hem de çocuk çok zor oluyor. bir de 1. sınıf olunca öğrenciler Allah yardım etsin diyorum kendime...geçmişi okuyamadım siz neler yapıyorsunuz?kayınvalidem geldi.yemekleri görmelisiniz maşallah börekler mantılar havada uçuşuyor.ah ahhh bu akşam tutamadım bütün ısrarların sonucunda 1,5 tabak patatesli mantı yedim.şu an vicdan azabı çekiyorumm.QUOTE]
kolay degil canim hem cocuklu olup hem calismak ama biz kadinlar ustesinden geliriz demi. kariyerde yapariz cocukta
Offff netimde sorun var galiba mesajları gönderemiyorum inşallah bu gider
Triend arkadaşım süper görünüyorsun iki resim arsındaki fark muhteşem giden gitmiş zaten kalanlar da gider üzülme
Bugünkü menümü de yazayım
Sabah
Peynir
Zeytin
Portakal suyu
Bir ısırık sigara böreği
Ara
1 elma
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt+keten tohumu+2 kaysı karışımı
Ara
1 kivi
Akşam
2 kaşık yumurtalı mantar
1 dilim ekmek
3 badem 1 fındık 4 yer fıstığından oluşan kuruyemiş
Spor
Leslie ile 3 mil yürüyüş (45 dk) üstüne 10 dakika daha yürüdüm
menu cok guzel canim
Yozgatın Aydıncık ilçesindeyim canım tokat zileye 60 km
bende aslen yozgatliyim canim ama aydincik neresi bilmiyorum ben suan yurtdisinda kaliyorum
Iyi akşamlar hatunlar :)
Menüm
Sabah
1 kase Kelogs
1 saat yürüyüş ve egzersiz
Öğle
2 kepekli bisküvi
Ara 1 orta şekerli kahve
Akşam
1 dolu tabak Mantarlı tavuklu kremalı makarna (birazcik yaramazlık yaptım)
Koşu bandında 35 dakika tempolu yürüyüş
Ara 7 otlu çay , 3 tanecik kaju 2 tane kayisi k.
İste bu kadar : )
keske makarnayi oglen yeseydin canim eritirdin aksama kadar, hem oglen hic bisey yememissin desem yeridir
Hepinize günaydııınnnnyine erkenciyim buralarda
ne güzel bu sabah yine yataktan sağlıklı kalktık ve etrafımızda bizi mutlu eden insanlar var
ben sabah 6:20 de kalktım nivea programını uyguladım ve şimdi kahvaltımı yapıyorum bugün nöbetçiyim okuldaadımsayar rekor kırsın bugün bu arada dün 10.200 adım atmışım
kizlar ya ayaktayken yine idare ederde oturunca sarkan ve kat kat olan bir gobegim var sinir oluyorum bu duruma esimde konusuyor gitmez bu diye daha sinir oluyorum nisan sonuna Kadar gitsin diye bekliyorum ama nasil gidicek bilenler soylesin ya
gobek eriten hareketler yapabilirsin canim
merhaba canim kaderdi sanirim ismin, dugun ne zaman, hazirliklar ne alemde?
Canım inşallah ben de koymayı planlıyorum biraz daha vereyim deliste super spor super harikasin canim ya bi gun senden de tuba gibi basari fotolari bekliyoruz
bu arada menün güzel,kuruyemişleri yemekle birliktemi hüplettin,yoksa yemekten sonramı[/COLOR]
:
Bir düzen oturtunca gerçekten kolay sen de çalışma ve ev hayatını düzenleyince eminim süper olacaksın aktif bir hayatın olacak ben sporu da yapmasam baya hımbıl birşey oluyorummenülerine hastayım idolümsün tatlım inşallah bu hafta bir alışayım çalışma hayatına haftaya ben de başlayacağım paylaşımlara..
Nikah ne zaman canim?
dugun gecesi mi olacak, benimki oyle olmustu, tabi gun denk gelirse.
biz o gece istedik doluymus sonra evrak eksikti gittik, bi dugun iptal olmus onun sirasini bize verdiler
ececim çok teşekkür ederim 13 nisanda canım nikahımız ama düğüne var dahahayirli olsun kadercim nikah nezaman bir omur mutlu olun insaallah
evet liste konusunda haklisin canim hem is hem evlilik hazirligi cok zor liste sonu olanin yapmasi mantikli ama ben nasil yapiliyoor bilmiyorum ama ogrenirim
günaydıııııııın herkese.
siz kaynata durun.
öpüyorum hepinizi.
Kız doğduğunla senle mi gelmişki gitmesin sadece biraz sabır... Gidecek o katlar...kizlar ya ayaktayken yine idare ederde oturunca sarkan ve kat kat olan bir gobegim var sinir oluyorum bu duruma esimde konusuyor gitmez bu diye daha sinir oluyorum nisan sonuna Kadar gitsin diye bekliyorum ama nasil gidicek bilenler soylesin ya
Canım şimdi ne kadar heyecanlısındır tadını çıkar bu zamanların her şey vaktinde güzel. İnşallah sen de en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın
canım sana öyle geliyordur...biraz daha kilo verince zaten göbekte eriyecek dert etmekizlar ya ayaktayken yine idare ederde oturunca sarkan ve kat kat olan bir gobegim var sinir oluyorum bu duruma esimde konusuyor gitmez bu diye daha sinir oluyorum nisan sonuna Kadar gitsin diye bekliyorum ama nasil gidicek bilenler soylesin ya
merhaba canım..ben gelebne kdr öğlen oldugunaydin kizlar nasilsiniz yarin buyuk gun abartmayin -ciikalim
merhaba canım...sporun harikagünaydıııııııın herkese.
siz kaynata durun.
öpüyorum hepinizi.
merhaba canım..erken kalkmak iyidir enerji verir..Hepinize günaydııınnnnyine erkenciyim buralarda
merhaba canım..rabbim işlerinizde kolaylık versingünaydın ince belli kızçelerr1 günlük aradan sonra aranızdayım dün izin kullandım nikah günümüzü aldık dışardaydık tüm gün hem yoruldum hem fazla kaçırdım dışarda olunca düzensiz oluyor tabi suyu da 1 litre falan içtim ona rağmen artıda değildim sabah ama 65i görmek istiyorum ben yarın artık yaa sizde kaçamak yapmayın sakın ben gibi yarın artıda kimseyi görmek istemiyorumm bu hafta da listeyii ben yapcam ama ondan sonraki haftalar yapamayabilirim kızlar hem iş hem evlilik hazırlığı derken yarım gün yarım gün çalışıyorum o yüzden dediğim gibi sonuncu olan arkadaşın yapması daha iyi hem hırs kazandırı bu sistem diye düşünüyorum sonuncu olmamaya gayret gösterşn derim ben
ne guzel bi meslek, kutlarim canim, ben ilkokul ogretmenimi cok severdim ve 31 yasindayim suan ismini hic unutmadigim tek ogretmenim diyebilirim :):)
guzelim dunku menunde oglen yemegin biraz fazla olmamismi? sarma borek icli kofte
menu guzel ins baska bisey yemezsin canim
menu guzel canim
canim bence cok guzelsin boyle daha ne vericen kiz, bide bizim resimleri gorsen haline sukredersin
canim oglen bisey yememissin sporuna da yildizli peki veriyorum valla
evet canım biliyorum fazla ama ben maalesef çok katı diyet yapamıyorum..özledim sizinle sohbet etmeyi..hem çalışıp hem ev hem de çocuk çok zor oluyor. bir de 1. sınıf olunca öğrenciler Allah yardım etsin diyorum kendime...geçmişi okuyamadım siz neler yapıyorsunuz?kayınvalidem geldi.yemekleri görmelisiniz maşallah börekler mantılar havada uçuşuyor.ah ahhh bu akşam tutamadım bütün ısrarların sonucunda 1,5 tabak patatesli mantı yedim.şu an vicdan azabı çekiyorumm.QUOTE]
kolay degil canim hem cocuklu olup hem calismak ama biz kadinlar ustesinden geliriz demi. kariyerde yapariz cocukta
menu cok guzel canim
bende aslen yozgatliyim canim ama aydincik neresi bilmiyorum ben suan yurtdisinda kaliyorum
keske makarnayi oglen yeseydin canim eritirdin aksama kadar, hem oglen hic bisey yememissin desem yeridir
gobek eriten hareketler yapabilirsin canim
daha önceden 20 kilo verdiğim zaman bile haftada 3 gün günüm vardı...
yerdim akşama dikkat ederdim..
ama şu ara yeme işini abarttım...daha önceden dediğim gibi 9-12 çeşit ikramlık hazırlıyorlardı
en azından dün o günlere nazaran kendimi frenledim
tabi siz benim yaptığımı yapmayın..
ben kilo verirken katı bir diyet uygulamadım..zaten öyle yapmaya kalksam başaramazdım
afiyet olsun güzel..bende bugunku menumu paylasayim kizlar sonrada isime devam edeyim
Sabah : 1dilim ekmek uzerine surme peynir, tomates, salatalik, maydanoz
Ara : sallama cayimi iciyorum suan yanindada 4 tane erik
Oglen : tavuk sote + salata + yogurt + 2dilim ekmek
Ara : 1tane mandalina
Aksam : mercimek corbasi + salata + yogurt + 2kasik ispanak yemegi
bu aksam spor yapmaya baslasam artik:18::18::18:
spor şart canım
ama akşama artık o kdr yoruluyorum ki parmağımı kıpırdatacak haliim kalmıyor
merhaba canım..rabbim işlerinizde kolaylık versin
Allah razı olsun canım
canim oglen bisey yememissin sporuna da yildizli peki veriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?