70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııııııın herkese.
meri tükkanı sen açmışsın yine.
enerjin çoğalsın ve herkese bulaşsın,haydi bakalım.
tubiiik son resmine bakınca bu kız neden uğraşıyor diye bir düşündüm inan.ne kalmış da neyi vereceksin,giden gitmiş maşallah sana.
dilek nerede ya,ben üzülüyorum böyle.inşallah döner.özledim menü didiklemelerini,mesajlarını okumayı.
büşra menün çok fazla hafif olmuş.sabah kahvaltısını tam tekmil et te,öğlen ve akşamı azalt istersen.hele öğle ara menüsü gibi sanki.
şimdi çarşıya çıkmalıyım,ardından da güne gideceğim.
ayrıntılı okuma ve yazmam akşamı bulur.
siz kaynata durun.
bu arada akşam 40 dk pilates yapıldı,kaslarım sızım sızım sızlıyor.üşenmesem de her gün yapsam keşke.
öpüyorum hepinizi.

Farkındayım canım dün dengesiz oldu bu hafta ilk defa kahvaltıyı kelogsla geçirdim. Öğlen yürüyüşe ancak çıkabildiğim için döndüğümde geç oldu ve hemen öyle attim ağzıma es gecmeyim diye. Tabi ardindan yemek telasina düşünce kendimle ilgilenemedim : ) ama bugün bomba gibi kahvaltı yapcam.: ) sana da kolay gelsin keyifli günler dilerim öptüm bende. Ammannn güne dikkat!!@

10200 wowww super

dün dedim akşam yemeğinden sonra hiçbirşey almıcam ağzıma bir babam bir kocam durmuyorlar ki falan getir filan getir artık en son bişey getirirken başım döndü dedim ben yatıyorum
Ooo ben 2 den once uyumadigim icin agzimda boş durmuyo

evet dilek gelmiyor ya ozletti kendini

Gune dikkat edecegimde aksam kp sutlac yaptim aklim onda kaldi kahvalti yerine sutlac mi yesem

kizlar ya ayaktayken yine idare ederde oturunca sarkan ve kat kat olan bir gobegim var sinir oluyorum bu duruma esimde konusuyor gitmez bu diye daha sinir oluyorum nisan sonuna Kadar gitsin diye bekliyorum ama nasil gidicek bilenler soylesin ya

günaydın ince belli kızçelerr 1 günlük aradan sonra aranızdayım dün izin kullandım nikah günümüzü aldık dışardaydık tüm gün hem yoruldum hem fazla kaçırdım dışarda olunca düzensiz oluyor tabi suyu da 1 litre falan içtim ona rağmen artıda değildim sabah ama 65i görmek istiyorum ben yarın artık yaa sizde kaçamak yapmayın sakın ben gibi yarın artıda kimseyi görmek istemiyorumm bu hafta da listeyii ben yapcam ama ondan sonraki haftalar yapamayabilirim kızlar hem iş hem evlilik hazırlığı derken yarım gün yarım gün çalışıyorum o yüzden dediğim gibi sonuncu olan arkadaşın yapması daha iyi hem hırs kazandırı bu sistem diye düşünüyorum sonuncu olmamaya gayret gösterşn derim ben

Minecim naptın sen nasıl gidiyor diyet??

Nikah ne zaman canim?
dugun gecesi mi olacak, benimki oyle olmustu, tabi gun denk gelirse.
biz o gece istedik doluymus sonra evrak eksikti gittik, bi dugun iptal olmus onun sirasini bize verdiler

hayirli olsun kadercim nikah nezaman bir omur mutlu olun insaallah
evet liste konusunda haklisin canim hem is hem evlilik hazirligi cok zor liste sonu olanin yapmasi mantikli ama ben nasil yapiliyoor bilmiyorum ama ogrenirim

sınıf öğretmeniyim canım hemdee 1. sınıf

ne guzel bi meslek, kutlarim canim, ben ilkokul ogretmenimi cok severdim ve 31 yasindayim suan ismini hic unutmadigim tek ogretmenim diyebilirim :):)

guzelim dunku menunde oglen yemegin biraz fazla olmamismi? sarma borek icli kofte

menu guzel ins baska bisey yemezsin canim

menu guzel canim

canim bence cok guzelsin boyle daha ne vericen kiz, bide bizim resimleri gorsen haline sukredersin

canim oglen bisey yememissin sporuna da yildizli peki veriyorum valla

bende bugunku menumu paylasayim kizlar sonrada isime devam edeyim

Sabah : 1dilim ekmek uzerine surme peynir, tomates, salatalik, maydanoz

Ara : sallama cayimi iciyorum suan yanindada 4 tane erik

Oglen : tavuk sote + salata + yogurt + 2dilim ekmek

Ara : 1tane mandalina

Aksam : mercimek corbasi + salata + yogurt + 2kasik ispanak yemegi

bu aksam spor yapmaya baslasam artik:18::18::18:

liste super spor super harikasin canim ya bi gun senden de tuba gibi basari fotolari bekliyoruz
Canım inşallah ben de koymayı planlıyorum biraz daha vereyim de

bu arada menün güzel,kuruyemişleri yemekle birliktemi hüplettin,yoksa yemekten sonramı[/COLOR]

:

Canım hemen yemeğin arkasına yedim tezgaha koymuş eşim ben de cazibelerine dayanamadım

menülerine hastayım idolümsün tatlım inşallah bu hafta bir alışayım çalışma hayatına haftaya ben de başlayacağım paylaşımlara..
Bir düzen oturtunca gerçekten kolay sen de çalışma ve ev hayatını düzenleyince eminim süper olacaksın aktif bir hayatın olacak ben sporu da yapmasam baya hımbıl birşey oluyorum

Nikah ne zaman canim?
dugun gecesi mi olacak, benimki oyle olmustu, tabi gun denk gelirse.
biz o gece istedik doluymus sonra evrak eksikti gittik, bi dugun iptal olmus onun sirasini bize verdiler

13 Nisan da canım düğünüm ise 18 mayıs biz erken olsun istedik ya bende abimin doğum gününü istedi henüz kendisinin haberi yok bu durumdan ayrıca düğünü iptal olanlar için üzüldüm ne umutla hazırlık yapıorsun heyecan yaşıyorsun öyle bişey oluyorki hepsini silip atıyorsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

hayirli olsun kadercim nikah nezaman bir omur mutlu olun insaallah
evet liste konusunda haklisin canim hem is hem evlilik hazirligi cok zor liste sonu olanin yapmasi mantikli ama ben nasil yapiliyoor bilmiyorum ama ogrenirim
ececim çok teşekkür ederim 13 nisanda canım nikahımız ama düğüne var daha o yüzden nikaha kadar hedefime ulaşmam lazım liste yapması çok basit canım önceden excelde yapıp kopyalıyor yapıştırıyordum şimdi ise konuya cevap ver kısmından tablo ekleme varmış ben onu yeni farkettim ordan yapıyorum bak canım resimde ekliyorum ordan yapılıyor

merhaba canim kaderdi sanirim ismin, dugun ne zaman, hazirliklar ne alemde?

tam gaz gidiyoruz tatlım doğru tahmin nikah 13 nisan düğün ise 18 mayıs canım

merhaba canim kaderdi sanirim ismin, dugun ne zaman, hazirliklar ne alemde?

canım ben seni alıntılamıştım ama nasıl oldu bilmiyorum ama annise cevap vermişim
evet canım kader ismim senin ismin ne bu arada öyle hitap edeyim bari sibel gibi çağrıştırıo nickin 13 nisanda nikah 18 mayısta ise düğün canım Allah ın izniyle

Günaydın canım helal sana plates çok sıkılaştırır taş gibi hatun olucaksın inşallah tartı öncesi gün de kötü olmuş canım sabrın sınavııı

kizlar ya ayaktayken yine idare ederde oturunca sarkan ve kat kat olan bir gobegim var sinir oluyorum bu duruma esimde konusuyor gitmez bu diye daha sinir oluyorum nisan sonuna Kadar gitsin diye bekliyorum ama nasil gidicek bilenler soylesin ya
Kız doğduğunla senle mi gelmişki gitmesin sadece biraz sabır... Gidecek o katlar...

Canım şimdi ne kadar heyecanlısındır tadını çıkar bu zamanların her şey vaktinde güzel. İnşallah sen de en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın

Canım şimdi ne kadar heyecanlısındır tadını çıkar bu zamanların her şey vaktinde güzel. İnşallah sen de en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın

sorma canım sorma heyecan dorukta teşekkür ederim tatlım inşaAllah diyelim sen kadar istikrarlı olamadım benden çok sonraları geldin ve beni geçtin gittin ben daha yeni yeni vermeye başladım oda stresten çok panik biri olduğum için veriyorum yani

canım sana öyle geliyordur...biraz daha kilo verince zaten göbekte eriyecek dert etme
gunaydin kizlar nasilsiniz yarin buyuk gun abartmayin -ciikalim
merhaba canım..ben gelebne kdr öğlen oldu
merhaba canım...sporun harika
gündede dikkat edersin eminim
merhaba canım..erken kalkmak iyidir enerji verir..
iyi adım atmışsın
merhaba canım..rabbim işlerinizde kolaylık versin

tuğbacım harika görünüyorsun..canını sıkma bu halini korumaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…