70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hanımlar bundan 4 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra sadece 4.5 kilo vrdim zaten bebeğim 3 kilo 700 gr doğmuştu bir de bunun suyu filan yani anlicanız sadece bebek çıktı bütün kilolar ben de öylece duruyor
hamile kalmadan önce 65.5 kiloydum doğuma 77.5 kilo ile gittim çok kilo almadım ama doğum sonrası veremedim bugün diyetisyene gittim akşam üstü gittiğim için yarın başlıyorum inşallah diyete ve spora aranıza beni de alırsanız sevinirim bu arada buraya ne yediğimizi yazıyormuyuz öğün olarak

siz ekim annelerinde değilimiydiniz ben de ordaydım yoksa yanlış mı hatırlıyorum:26::26:
ama doğru hatırladığıma eminim

Son düzenleme:
siz ekim annelerinde değilimiydiniz ben de ordaydım yoksa yanlış mı hatırlıyorum:26::26:
ama doğru hatırladığıma eminim

Doğru hatırlıyorsun canm benimde kilolarda başım dertte nette araştırıyorum malum bebiş var ve sadece anne sütü ile besleniyor nasıl bir diet uygulayabiliriz diye araştırmadayım.

Doğru hatırlıyorsun canm benimde kilolarda başım dertte nette araştırıyorum malum bebiş var ve sadece anne sütü ile besleniyor nasıl bir diet uygulayabiliriz diye araştırmadayım.

ben bugün diyetisyene gittim emzirenlere göre bir liste verdi istersen yazayım listeyi bir incele
kaç klosun bu arada ben 73 kiloyum malesef bebekten önce 65.civarıydı 8 kilo fazlam var eski halime göre

Allah cc bir omur mutlu etsin canim hep omrunuzu ilk gunku heycanla yasatsin
yok canim onla dogmadim dogurdumda oldu hic gobek yoktu daha once bende ahmetten hatira kaldi kizimdadaa gitmisti cunku

Sabah size dedim yarin tarti gunu dikkat edin yemeyin diye kendim durum doner yedim 4te yedim ama yememem lazimdi nasip artik bakalim yarin ne gorucez

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
baslangic gecen hafta bu hafta giden toplamdagiden hedef

ay sen mi???gerçektenb inanamam buna..payşlaştığın menüler maşallah çok düzenli..fazlalık olan bişey göremiyorum ki..

..

Canım diyet iyi kilolar da gidiyor ama sıkılaşma olması ve verilen kiloların belirgin olması için spor şart. Daha önce de diyet ve sıkı bir sporla kilo vermiştim 4-5 kilo verdikten sonra herkes zayıfladığımı farketmişti şimdi 7 kilo verdim kimse anlamadı bile onun için artık spora da ağırlık vermeye başladım

kazasız atlatmışsın cnım afiyet olsun

Canım senin bu kayınvalideyle işin var valla .her gün büyle döktürürse

Güzel menü canım

Süpersin canım yarın bol eksili bir gün olacak gibi

Menüm
Sabah
4 zeytin
Yarım dilim peynirli yufka (yalancı gözleme. Çok az yağ koydum)
Salatalık

Ara
Yarım yerli muz
1 kivi

Öğle
Yoğurt+kaysı+ keten tohumu karışımı( barsakları süper çalıştırıyo)
4 yk çorba

Ara
4-5 tane leblebi

Akşam
Biraz tavuk
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata

Spor olarak dip köşe temizlik yaptım leslie bile bu kadar yomuyordu

kizlar eskiler Bilir benim esimin ilk evliliginden iki kizi var
esimde cocuklukdan kalma saman alerjisi denilen alerjisi var astimida var buyuk kizindada varmis ama 6yasindayken bitmis
kucuk kizindada var ve cok ust seviyede yasiyor malesef suan Burda okullar tatil oldu bizde tatilerde bizde kaldiklari icin aldik onlari kizda havamakinesiyle birlikte geldi okadar siddetli yasiyor yani son bir haftadir malesefki benim kizimdada belirtiler basladi haline okadar uzuluyorumki ilk belirtileri gozleri kasiniyor burnu kasiniyor tabi burnu kasinincada hapsirmaya basliyor kollarinda ve ayaklarindaki eklem yerleri kasiniyor kasindikcada kabariyor anne aciyor dedikce icim gidiyor okadar cok uzuluyorumki haline benim kizimda olmiycak herhalde derken oldu malesef doktora hemen fark ettigimde goturdum ama doktora elini surdurmedi okadar cok ciglik attiki Doktor bakmadi sadece daha kucuk alerji testini yapmak icin dedi sadece goz damlasi Verdi onuda kizima kullanirken kiyameti kopariyor esime dedim ben doktorda iki cocukla bas edemiyorum oyle ccigliklar atiyolar zaten dilde yok Dogru duzgun sen ara aksama Dogru gidelim dedim haftaya Doktor aciksa tekrar goturucez bakalim ne diyecek

günaydın kızlar.
beren inşallah iyi olur kızın.büyük ablası gibi hafif atlatır en azından.
seher evet canım hafif atlattım şükür.
bundan sonrası için de konuştuk arkadaşlarla 3 çeşitten fazlası yapılmayacak.hem israf hem kiloya zarar.
bu sabah tartıda gerçekten şaşırdım.600 gr artı gittiği gibi 700 gr daha gitmiş ki hiç beklemiyordum.akşam yememek bu kadar mı etkiliymiş,hayret.demek çarşamba perşembe ikidiye kadar yiyip akşam yemesek tartıda güzel şeyler görebileceğiz.

başlangıç 70.9
geçen hafta 67
bu hafta 66.3
giden/gelen 700gr
toplamda giden 4.6 kg
haydi bakalım kızlar,bol eksili bir gün olur hepiniz için de inşallah.liste sonu olan haftaya listeyi yapıyor ona göre.

günaydınlaaarrrr hepinize hayırlı cumalar Rabbim dertlilerin derdini hastaların şifasını versin borçluların da borçlarına yardımcı olsun
bugün okulun son günü bayılıyorum bugüne hem manen hem maddeten rahatlatıyor beniii
kilo bildirimimi yaptım ben geçen hafta da 78,500 idim bu haftada 78,500 ama haftaya bomba gibi geliceeem inşallaah

günaydın kızlarr hayırlı cumalar sabah yine geç kalıyorum diye tartılamadan çıktım yarın sabah bildrim yapcam ben minecim sen naptın merak ediyorum seni:44:

bildirimleri mesaj atmayı unutmayın lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…