siz ekim annelerinde değilimiydiniz ben de ordaydım yoksa yanlış mı hatırlıyorum:26::26:
ama doğru hatırladığıma eminim
Doğru hatırlıyorsun canm benimde kilolarda başım dertte nette araştırıyorum malum bebiş var ve sadece anne sütü ile besleniyor nasıl bir diet uygulayabiliriz diye araştırmadayım.
Allah cc bir omur mutlu etsin canim hep omrunuzu ilk gunku heycanla yasatsin13 Nisan da canım düğünüm ise 18 mayıs biz erken olsun istedik ya bende abimin doğum gününü istedi henüz kendisinin haberi yok bu durumdanayrıca düğünü iptal olanlar için üzüldüm ne umutla hazırlık yapıorsun heyecan yaşıyorsun öyle bişey oluyorki hepsini silip atıyorsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
ececim çok teşekkür ederim 13 nisanda canım nikahımız ama düğüne var dahao yüzden nikaha kadar hedefime ulaşmam lazım liste yapması çok basit canım önceden excelde yapıp kopyalıyor yapıştırıyordum şimdi ise konuya cevap ver kısmından tablo ekleme varmış ben onu yeni farkettim ordan yapıyorum bak canım resimde ekliyorum ordan yapılıyor Eki Görüntüle 998681
tam gaz gidiyoruz tatlım doğru tahminnikah 13 nisan düğün ise 18 mayıs canım
yok canim onla dogmadim dogurdumda olduGünaydın canım helal sana plates çok sıkılaştırır taş gibi hatun olucaksın inşallahtartı öncesi gün de kötü olmuş canım sabrın sınavııı
Kız doğduğunla senle mi gelmişki gitmesin sadece biraz sabır... Gidecek o katlar...
Canım şimdi ne kadar heyecanlısındır tadını çıkar bu zamanların her şey vaktinde güzel. İnşallah sen de en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın
canım sana öyle geliyordur...biraz daha kilo verince zaten göbekte eriyecek dert etme
merhaba canım..ben gelebne kdr öğlen oldu
merhaba canım...sporun harika
gündede dikkat edersin eminim
merhaba canım..erken kalkmak iyidir enerji verir..
iyi adım atmışsın
merhaba canım..rabbim işlerinizde kolaylık versin
ne guzel bi meslek, kutlarim canim, ben ilkokul ogretmenimi cok severdim ve 31 yasindayim suan ismini hic unutmadigim tek ogretmenim diyebilirim :):)
guzelim dunku menunde oglen yemegin biraz fazla olmamismi? sarma borek icli kofte
menu guzel ins baska bisey yemezsin canim
menu guzel canim
canim bence cok guzelsin boyle daha ne vericen kiz, bide bizim resimleri gorsen haline sukredersin
canim oglen bisey yememissin sporuna da yildizli peki veriyorum valla
evet canım biliyorum fazla ama ben maalesef çok katı diyet yapamıyorum..
daha önceden 20 kilo verdiğim zaman bile haftada 3 gün günüm vardı...
yerdim akşama dikkat ederdim..
ama şu ara yeme işini abarttım...daha önceden dediğim gibi 9-12 çeşit ikramlık hazırlıyorlardı
en azından dün o günlere nazaran kendimi frenledim
tabi siz benim yaptığımı yapmayın..
ben kilo verirken katı bir diyet uygulamadım..zaten öyle yapmaya kalksam başaramazdım
afiyet olsun güzel..
spor şart canım
ama akşama artık o kdr yoruluyorum ki parmağımı kıpırdatacak haliim kalmıyor
insaallah canim gider bende gitsin istiyorum 60misin altina inince yine resim atarim
[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
baslangic gecen hafta bu hafta giden toplamdagiden hedef
ben bugün diyetisyene gittim emzirenlere göre bir liste verdi istersen yazayım listeyi bir incele
kaç klosun bu arada ben 73 kiloyum malesef bebekten önce 65.civarıydı 8 kilo fazlam var eski halime göre
ay sen mi???gerçektenb inanamam buna..payşlaştığın menüler maşallah çok düzenli..fazlalık olan bişey göremiyorum ki..
..
iyi akşamlar fıstıklar.
çıtırlar,incecik olmaya aday şekerler.
özledim sizi bugün.
sayfa da pek ilerlememiş,sevindim mi desem.
dün bugün günüm vardı,yarın da tartı günü.ne yaptıysak çıkacak ortaya.
artılarım gitmiştir inşallah.:18:
menümü de yazayım
sabah 3 bardak su
kahvaltı yarım kase meyveli müsli
ara yok
öğle
yağsız tost[orta boy]
ara
1 kahve,minik bir çikolatalı leblebi
akşam
mercimek salatası,küçük dilim muhallebili kek,1 lira büyüklüğünde
tuzlu kurabiye,çay.
2.5 litre su
form çay
30 dk tempolu yürüyüş.
Canım senin bu kayınvalideyle işin var valla .her gün büyle döktürürsebu arada menümü paylaşayım.
sabah
2 bardak şekersiz çay
2-3 dilim kadar ekmek
3 yemek kaşığı kadar kızartma
öğle:
2 bardak şekersiz çay
3 tane kremalı bisküvi
ara yok
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 tane patatesli mantı
4 dilim bitter canım çok istedi
Hosgeldin tatlim.bizim.menulere bakip kendine gore diyet yapabilirsin ama sporla desteklersen cok guzel olur.
Ewet kizlar bugunku menum ama canim hep farkli seyler yemek istedi zor tuttum kendimi.
Kahvalti
İspanakli irmikli omlet (2 yumurtali)
1 kilim kepek ekmek
5 zeytin
Ara 1 kare bitter
Aksam
1 kase corba
Salata
Ara 1 portakal yicem
Spor
1 saat eliptik bsiklet
100 twester
40 mekik
300 ip atlama
Kol bacak vs egzersiz hareketleri
Su 2 lt
Iyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü
Sabah
1 yumurta
1 kb kutusu kdr beyaz peynir
3 köz biber
Salatalık,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen canım yemek istemedi uyudum
SonradA mesai
Kocaman bir elma yedim
Ara armut
Akşam
7 yk ıspanak az bulgurlu
3-4 yk yoğurt
Bu şekilde inşallah biter yeme işi
teşekkür ederim canım amin inşaAllah
Allah cc bir omur mutlu etsin canim hep omrunuzu ilk gunku heycanla yasatsin
amin canım inşaAllah canımRabbim herkese nasip etsin
bu kadar takılma canım benim yaolmadi neden olmadi aceba :26:
kizlar eskiler Bilir benim esimin ilk evliliginden iki kizi var
esimde cocuklukdan kalma saman alerjisi denilen alerjisi var astimida var buyuk kizindada varmis ama 6yasindayken bitmis
kucuk kizindada var ve cok ust seviyede yasiyor malesef suan Burda okullar tatil oldu bizde tatilerde bizde kaldiklari icin aldik onlari kizda havamakinesiyle birlikte geldi okadar siddetli yasiyor yani son bir haftadir malesefki benim kizimdada belirtiler basladi haline okadar uzuluyorumki ilk belirtileri gozleri kasiniyor burnu kasiniyor tabi burnu kasinincada hapsirmaya basliyor kollarinda ve ayaklarindaki eklem yerleri kasiniyor kasindikcada kabariyor anne aciyor dedikce icim gidiyor okadar cok uzuluyorumki haline benim kizimda olmiycak herhalde derken oldu malesef doktora hemen fark ettigimde goturdum ama doktora elini surdurmedi okadar cok ciglik attiki Doktor bakmadi sadece daha kucuk alerji testini yapmak icin dedi sadece goz damlasi Verdi onuda kizima kullanirken kiyameti kopariyor esime dedim ben doktorda iki cocukla bas edemiyorum oyle ccigliklar atiyolar zaten dilde yok Dogru duzgun sen ara aksama Dogru gidelim dedim haftaya Doktor aciksa tekrar goturucez bakalim ne diyecek
çok geçmiş olsun cannım babada varsa çocukta olması normal canım ama astım bulaşıcı değildir alerjik hatalık için dediğim şey geçerli bide şöyle bişey var ne kadar doğru bilmiyorum ama 7 yaşına kadar farkedilen hastalıklar tedavi edilince tamamen geçebiliyormuş kuzenimin astımından hatırlıyorum doktor demişti senin çocuklar da küçük ya canım Allah ın izniyle iyi olurlar inşaAllahbu arada senin eşinin ikinci evliliği olduğunu bilmiyordum şaşırdım doğrusu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?